|
|
#721 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Tatuaż część III - wątek zbiorczy
Variance, teraz spojrzałam na to z innej perspektywy...
Myślę, że najlepiej będzie, jeśli po prostu pójdę do tego studio i się o wszystko dokładnie wypytam. A potem się po raz setny zastanowię i zdecyduję. Dziękuję za pomoc ![]() Pozdrawiam
|
|
#722 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
|
|
|
#723 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja nie mialam problemów z kontaktem (mimo, że ostatecznie tatuaz nie doszedł do skutku) |
|
|
|
|
#724 |
|
Raczkowanie
|
powiedzcie dziewczyny, jak to jest z kolorowymi tatuażami? goją się z założenia dłużej niż czarne? poprzednie (łopatka i brzuch) zagoiły się na mnie jak na przysłowiowym psie - pięć dni po zrobieniu śladu po strupkach czy łuszczeniu nie było. teraz z kolorowym rękawkiem męczę się już niemal dwa tygodnie i nadal czasem coś zaboli, zakuje a skóra mimo smarowania wciąż sprawia wrażenie przesuszonej. dodatkowo nawet bardzo przelotny kontakt ze słońcem, jest wyjątkowo niemiły...
|
|
|
|
#725 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() lepiej na jego maila albo jak stupid wskazała na Czaszka i Sztylet ![]() poza tym chyba gdzieś znowu jest na wyjeździe, a czasem na odpowiedź niestety trzeba poczekać zwłaszcza jak tatuażysta zajmuje się tym sam, a nie ma kogoś jeszcze do pomocy ![]() Cytat:
zawsze bardziej odsłonięte miejsce i takie bardziej narażone? hm... może warto zmienić maść albo coś nawilżającego wpływającego na organizm od środka?
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
|||
|
|
|
#726 |
|
Raczkowanie
|
Variance - poszła na początek już tubka bepanthenu, teraz alantan plus w użyciu, w miedzy czasie próbowałam olejku alterry limetka i oliwa (pomiędzy smarowaniami bepantnenem, super nawilżał i natłuszczał, ale jednak podrażniał, więc odpuściłam po jednym dniu)
poprzednio po smarowaniu brzucha bephantenem, pamiętam że miałam idealnie nawilżoną skórę, jak nigdy w życiu - a ramie jest totalnie suche, mimo maziania niemal co godzinę. a macie jakieś sposoby na słońce? niepodrażniające kremy z filtrem na świeżynkę? bo przy obecnej pogodzie nie jestem w stanie chodzić w koszulkach z dłuższym rękawkiem a nawet chwilowy kontakt ze słoneczkiem powoduje cholerny dyskomfort, żeby nie powiedzieć ból. i cholera jasna jak to jest z tymi dziarami? po pierwszej - byłam twarda - wytrzymałam trzynaście lat bez następnej (fakt, że debiut mam na połowę pleców niemalże )) . drugą, zrobiłam rok temu. trzecia - dwa tygodnie wstecz a już od kilku dni majaczy mi się wizja pokolorowania zarówno stóp, jak i uda....
|
|
|
|
#727 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A do Czaszka i Sztylet pisałam, odpowiedzieli błyskawicznie, że mam kontaktować się z Kubą. |
|
|
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam takie nietypowe pytanie. Będę dość daleko dojeżdżać do studia w którym będę robic tatuaż i jestem ciekawa czy dałoby się zrobić 2 tatuaże na jednej sesji? Może któraś z was tak robiła? Będą to 2 napisy średniej długości
|
|
|
|
#729 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() robi się przecież np na jednej sesji symetryczne tatuaże, więc 2 napisy raczej nie będą problemem
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
|
|
|
|
#730 | ||
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pierwszy dzień konwentu był super, chociaż myślałam, że więcej miejsca będzie w tej Stoczni ![]() Suszę włosy, maluję oko i spadam na drugi
|
|
|
#731 |
|
Raczkowanie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#732 | |
|
Wredna Ruda Beczka Soli
|
Dot.: Odp: Tatuaż część III - wątek zbiorczy
Cytat:
Jednak igła to igła. ![]() Ja ryczę podczas pobierania krwi. Bynajmniej nie z bólu. Właśnie pleców chciałabym uniknąć. Podobają mi się na stopach, ale... :/ myślałam o dekolcie, a dokładniej prawie że na piersi. Łatwo zakryć. Łatwo odkryć (ale bez przesady :P ) tylko zastanawiam się, czy będzie bolało... to znaczy "będzie", ale jak bardzo ![]() Nie chcę nic wielkiego.
|
|
|
#733 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiem, bo moja koleżanka chociaż ma takie małe słodkie serduszko jakby nitką wyszyte tak prawie między piersiami to to się rzuca w oczy więc jak już to może w tym miejscu pod piersiami? a może uda? ![]() zwykle jest tak, że boli mniej niż ktoś sobie wyobrażał - bo to taki do niczego w sumie nie podobny ból. ja go uwielbiam
|
|
|
|
#734 |
|
Ha ha ha ha ha
|
przed stopą dobrze sobie wyobrażałam
|
|
#735 |
|
Zadomowienie
|
bo już znałaś ten ból - mówię bardziej o osobie robiącej tatuaż po raz pierwszy
|
|
|
#736 |
|
Rozeznanie
|
Z mojego własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że stopa KOSMICZNIE boli
Ale przecież w tym cały urok, cały smaczek.Lewa stopa "latała" mi na boki w momencie kiedy tatuator najeżdżał na konkretny nerw. Były miejsca gdzie było całkiem przyjemnie (generalnie chyba szersza igła jest wygodniejsza) a były miejsca, gdzie myślałam, że mózg mi się ugotuje z bólu ![]() Z kolei tatuując prawą stopę (tam też mam królika ) już wiedziałam co mnie mniej więcej czeka, ścisnęłam mocno kolano żeby je unieruchomić i zacisnęłam powieki. Nie wiem czemu ból w tych miejscach jest tak intensywny, stawiam na cienką skórę. Tatuaż kolorowy też podobno wymaga głębszego wbicia igły.Rada dla dziewczyn, które chcą sobie wydziabać stopy - zróbcie to przed jakimś długim weekendem. Stopy strasznie mi puchły i ciężko się goiły. |
|
|
|
#737 | |
|
Wredna Ruda Beczka Soli
|
Cytat:
(chociaż nie wiem, czy tego nie zaliczą do 'miejsc intymnych')na żebrach a w życiu! :P
|
|
|
#738 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a co sądzicie o Piotrze Olejniku?
![]() https://www.facebook.com/media/set/?...1948446&type=3 |
|
|
|
#742 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zdjęcia z piercingu pt."jak nie wykonywać surfacebara"jak ci się podobał całokształt gdańska?
MISS VENFLON PORTFOLIO Edytowane przez miss venflon Czas edycji: 2013-07-22 o 20:20 |
|
|
|
|
#746 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
A Tobie?A suspension super! Szkoda, że nie mogłam dobrych fot zrobić, ale wrażenie na mnie wywarło
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
ja w gdańsku jak zwykle całe dwa dni w pracy-ale cenię sobie ogromnie starania organizatorów-są megapomocni dla naszej grupy-mamy komfortowe warunki do pracy
moc atrakcji tez jest fajna-koncerty,pokazy-nawet wybawiłam się trochę w sobotę pod scena desperadosa ![]() i nie muszę sie nigdzie ruszać-rano kawa i ciacho u fukafe potem obiadek w avocado i wieczorne piwko na finisz dnia-dla mnie to mega komfort w tym roku tez cieszyliśmy się z parkingu za stocznią-nie trzeba było kombinować i oczywiście megapozytywni ludzie-fajne feedback to jest to!
|
#748 |
|
Ha ha ha ha ha
|
A czemu?
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
wykonywanie jakiejkolwiek powierzchniowki na kleszczach to błąd-powinno sie to robic z ręki tak by kłując nadawać odpowiedni kształt kanału pod kolczyk z 90-stopniowymi ramionami
na zdjęciach gotowych widać ze ramiona wystają-i na jednym i na drugim-kulki powinny idealnie przylegać do skór,nie powinno być takiej fałdy skóry między nimi to sa technicznie źle wykonane przekłucia-jak dla mnie do wyjęcia
|
#750 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

Opisałam mu mój pomysł. To duży projekt na połowę pleców, dający duże pole do popisu dla tatuażysty, dlatego nie rozumiem czemu nie odpowiada (pierwszy raz pisałam miesiąc temu). Uparłam się na niego, bo bardzo podoba mi się jego styl i sądzę, że pasowałoby to do mojej wizji. A tu taka klapa

Jak tak to jaki?