![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Czeeść! Wracam do świata żywych i trochę pobloguję
![]() Weekend polegał na nauce w dzień i imprezowaniu w nocy ![]() Najpierw w piątek pojechaliśmy do przyjaciół, na szczęście byłam kierowcą i wypiłam na początek tylko pół radlerka, więc o tyle dobrze. I tak siedzieliśmy do 2 i trzeba było wracać, a następny dzień na 14 na ślub ![]() Ślub o 14 - nie polecam ![]() ![]() Ale ogólnie spoko. Zrobiłam sobie ładną fryzurę, podobało mi się ![]() Najgorsze jest to, że jeszcze 2 wesela w tym roku ![]() ![]() ![]() ![]() A jutro egzamin ![]() ![]() Nawet Was nadrobiłam! ![]() I przede wszystkim.... Zazdroszczę Wam spotkania!!!!! Ale fajnie Wam... Ja też kcę ![]() Gwizdak Podziwiam Twojego roztrojenia, a nawet rozczworzenia ![]() Smerfi Gratuluję obrączek i czekam na foteczki ![]() magda to było takie słodkie, jak napisałaś o tej córeczce Kolegi ![]() ![]() BijuszkuFajnie, że pomimo obecności maleńkiej Roszpunki macie czas dla siebie z mężem. Też bym tak chciała w przyszłosci ![]() jusia Gratuluję awansu na forum motocyklowym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() capri Myślę, że raczej mało kto będzie zwracał uwagę na to, do jakiego dokładnie trunku są to kieliszki ![]() ![]() med kiedy Ty w końcu zakończysz batalie z tą promotorką ![]() Tyle spamiętałam... ciężką głowę mam dziś ![]() Aaa! I właśnie carmi Socha się do nas zdecydowanie nadaje, powinna dostać oficjalne zaproszenie ![]() ![]() AAaaaa!! I nie napisałam Wam najważniejszego ![]() ![]() Na tyle osób na weselu byłam przekonana, że nie mam szans żadnych na jakieś łapanie welonu i wiecie co się stało... Panna młoda trochę za lekko rzuciła ten welon i spadł gdzieś z metr dokładnie przede mną i koleżanką , a my się tak przeraziłyśmy, że popatrzyłyśmy na siebie-welon-siebie i jakaś dziewczyna się rzuciła za nim i zwinęła nam spod nóg ![]() Później doszłyśmy do wniosku, że to jednak było zdecydowanie do nas, no, ale... widać złapanie tego welonu było nam przeznaczone, ale nie chciałyśmy zrobić z siebie desperatek ![]() Drugi konkurs też prawie wygrałam... Tylko świadek (kumpel oczywiście) specjalnie mi się wyrwał i uciekł kiedy chciałam mu dać buziaka, co dawało mi wygraną wódkę ![]() ![]() No. To chyba w końcu tyle ![]()
#722 |
Zakorzenienie
|
Aaaa. I właśnie zadecydowałam, że wybieram się z ekipą na 2tygodniowe tournee po Rumunii!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Ale się jaram ![]() ![]() ![]()
#723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie dokladnie?
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
a no właśnie na objazdówkę przez całą Rumunię
![]() ![]() ![]() ![]()
#725 |
Zakorzenienie
|
Ale fajnie, jedziecie razem czy sama?
#726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w dwa tygodnie to Transylvanie zwiedziłam a i tu nie zobaczyliśmy wszystkiego co chcieliśmy - i też po 1, 2 dni w jednym miejscu byliśmy... zazdraszczam przeokrutnie, bo kocham ten kraj ![]() koniecznie na Trase Transfogarską jedźcie ![]()
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2013-06-02 o 21:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No na pewno tempo będzie, ale chodzi o to, żeby zobaczyć jak najwięcej! ![]() Czyli mówisz, że nas tam nie ukradną? Bo moja mama już drży, że jej Rumuni dziecko ukradną ![]() Sama ![]() ![]() Arra A jechałaś tam z paszportem czy bez? Bo niby nie trzeba, i w żadnym kraju po drodze też nie, a mi się skończył w tamtym roku i nie wiem , czy wyrabiać, czy to zbędne zawracanie sobie teraz głowy....
27.05.2016 Żona ![]() ![]() Edytowane przez Jovisse Czas edycji: 2013-06-03 o 06:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
Dobry.
Czarna, tak, na P2oo ![]() Bosz, ale mam ból istnienia.
![]() |
#730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry...
![]() Ja też... ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- A co do spotkania to super Was było zobaczyć Dziewczyny! ![]() Najka, lachon jakich mało - wylaszczyła się, że hej! ![]() ![]() ![]() Sorki, że nie opiszę wszystkiego, ale wiecie - że ja nie jestem dobra w te klocki ![]() W każdym bądź razie jestem super zadowolona ze spotkania ![]()
#732 |
Zakorzenienie
|
właśnie zostałam pierwszy raz sama z dziewczynami na cały dzień. 3majcie kciuki, zebym podołała
![]()
#733 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Gwizdak, to mamy podobne wrażenia dziś, bo ja też sama z małą pierwszy raz cały dzień ![]() ![]()
#734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Kochane Matki Polki powodzenia, choć na pewno bez problemów dacie sobię radę z Maluszkami ![]() My w weekend porozdawaliśmy zaproszenia, jeszcze dziś muszę kilka wysłać ![]() ![]()
#736 |
Zakorzenienie
|
Oby
![]() Właśnie przyjechała do mnie siostra mojej Mamy, więc pierwszy dzień nie aż taka sama będę ![]()
#737 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() dwudniową rozłąkę obydwie strony dzielnie zniosły, powiedziałabym nawet, że młodsza strona chyba nawet nie zauważyła braku starszej ![]() ![]() aaaale czadersko było zjeść śniadanie z widokiem na morze, pomoczyć nogi i mieć zakwasy na twarzy od śmiechu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
Maya, to wesele w Gdyni było?
![]() ![]() Hawwa, Gwizd, kciuki za Was ![]() Chcę ujrzeć niesamowitą Najkę ![]() Jovi, aaale fajowo z tą Rumunią ![]() ![]() ![]() Wyników od promotorki nadal brak. No cóż, już nie mam dostępnych form nacisku, sekretarka przez telefon się kaja i przeprasza za nie dwie, maila jak nie było, tak nie ma, na spotkanie nie ma czasu, więc jutro idzie do niej przewodnicząca samorządu studenckiego ![]() Boję się dzisiejszej wizyty u dentysty ![]()
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2013-06-03 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
Med
![]() ![]() Mamusie ![]() Przewiało mnie wczoraj ![]() ![]() Na dodatek posypał mi się samochód ![]()
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() jasne że dacie radę ![]() promotorki nie skomentuję ![]() a dentysty się nie bój ![]() zobaczymy jak sama będę trząść portkami przed swoją ![]() co to za deszcz za oknem, ja chce słoneczko ![]() ![]() ![]() rany jak mnie wnerwia ta klawiatura ![]()
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
Justi, dzięki
![]() Zdrowiej biedaku ![]() ![]() Grape, będę łączyć się z Tobą duchowo ![]() Aaaa Frezi, zapomniałam Ci napisać! Też nie chciałoby mi sie iść do pracy dłużej niż na 8h
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2013-06-03 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
Med
![]() ![]() ![]() ehhhh co za wstrętne babsko ![]() ![]() ![]()
![]() |
#744 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co jeszcze bedziecie zwiedzac? Którędy wjezdzacie? Jedziecie na Bukowine i Maramuresz? Wesoły cmentarz będziecie zwiedzac? Nad morzem bedziecie? Napisz gdzie bedziecie to ci moze cos polece ![]() My głownie zamki zwiedzaliśmy - Hunedoarę, Poienari, Bran, zamki chłopskie w Viscri, Rasnov, Pałac Peles, Kilka miast - Sibiu, Brasov - Brasov jest nazywany rumuńskim Krakowem - takie niby miasto artystów ale mi się SIbiu bardziej podobało. No i Sigishoarę oczywiście - miasto Vlada ![]() No i trase transfogarską oczywiscie - mega wrazenie robi - zreszta zamek Poienari (czyli ten prawdziwy Draculi, gdzie Vlad Tepes faktycznie przebywał) jest na końcu tej trasy ![]() Jeszcze do Cluj Napoka mielismy jechac ale nie zdazylismy juz Ja bym do Targoviste jeszcze chciała ( to główna siedziba Vlada była) ale to juz bylo dalej - na Wołoszczyźnie i nie zdazylismy. I nie ukradną was - w Rumuni bezpiecznie jest - mili ludzie bardzo, tylko czasem ciezko sie po angielsku dogadac. Dosc tanio jest - ich 1 Lei to mniej wiecej rownowartosc naszego 1 zl Dobre wina mają ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#745 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
Napewno dasz rade ![]()
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
Byłam u dentysty, takie młode ciacho
![]() ![]() Grape, o masakra, współczuję! Nie lubię takich klawiatur, te wielgachne klawisze, trzeba je mocno wciskać ![]() Arrakis, jak tak opisujesz, to zaczynam myśleć, że Rumunia z TŻ jednak nie będzie taka zła i może powinnam mu ulec, że ten kraj jest fajny i warto pojechać Mam pytanie do dziewczyn mających styczność z meblościankami ![]()
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2013-06-03 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobre wina... ![]() To bez niego. Niech zatęskni i się o mnie pomartwi trochę... ![]() Zmarł mi dziadek. Ech.
![]() |
#748 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() przykro mi z powodu dziadka ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też nie lubię ale co zrobić, na tablecie też mało wygodnie ![]() ![]() przykro mi z powodu dziadka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.