|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI
CZESC
![]() Aguś gratulacje ![]() Anika - super zakupy- szczególnie buty i torba reszta tez fajna ale nie na moją figurę ![]() jak któras zaineteresowana to w biedronce są po 11.99 sylikonowe formy do tarty i formy w kształcie misiów i motylkow
|
|
|
|
#722 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
mgr Aguś gratuluję!!!!
![]() ana świetne zakupy! Spodnie są czadowe!!!! rossi że tak zapytam.. dlaczego Ty kochana nie kupisz sobie nowych firanek, a tych nie wypędzisz z domu? przecież to nie do przejścia prasowanie tyle czasu jednej firany...! Iwka, miły dzień mieliście! mimo tego, że rowery się nie udałyWitajcie poniedziałkowo! Zaczynam pomału, bardzo pomału odliczać do urlopu
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Aguś gratuluję! Guciu jak po weselu? |
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu wesele ogólnie bardzo udane. Młoda wyglądała prze pięknie. Zresztą śliczna dziewczyna to jak miała wyglądać
Ale sukienkę miała śliczną idealną dla niej! Młody tez się świetnie prezentował.Zespół - rewelacyjny!!! Grali wspaniale
|
#726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#727 | |||
|
Zakorzenienie
|
jaka robilas tarte?
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() :Cytat:
![]() ciesze sie ze wesele na plus ![]() ![]() witam sie i ja;D my o dziwo!! po spokojnym rodzinnym weekendzie ![]() w sobote maz byl dlugooo w pracy.. wiec jak przyszedl to sobie posiedzielismy razem - ogladalismy baby blus.. mam nie fajne odczucia co do filmu.. ale fajnie bylo na luzie posiedziec w samej koszulce z likierkiem w reku a w niedziele spedzlismy poranek w łózku, potem poszlismy na obiad do restayracji przerabianej przez gesler.. potem kawa u jednych rodzicow ciasto o drugich ![]() a na wieczor wlaczylismy sobie z mezem youtoba na telewizorze i ogladalismy kawalki z bardzo dawnych lat pijac piwo wspominajac i.. ;D no ![]() i bylo milo ![]() ale mi takiego weekendu brakowalo
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hej dzisiaj zaliczyłam pobranie krwi, jestem z siebie dumna
|
|
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Guciu fajnie, że wesele udane ![]() Martucha przyjemny weekend Ana jakie badania robisz? |
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co od wczoraj sobie cwicze
tak dla samej siebie.. mialam zaczc od poniedzialku ale stwierdzilam czemu znowu od jutra.. znalazlam sobie jakies cwiczenia napoczatkujacych - takie na brzuch tak zeby sie troche poruszac ujednic naladowac pozytywnie ![]() i wczoraj nie bylo latwo ale dalam rade (terning itak zmniejszylam o polowe powtorzen) a dzis... mysle spoko tylko dupsko mnie boli zaczelam cwiczyc i co.. i na 2 serii wymieklam.. ukonczylam 3 ledwo zyjaca mimo ze nadal trening pomniejszony ojjjmoja ondycja lezy i kwiczy
|
|
#731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
szkoda, że ta moja motywacja jeżeli chodzi o ćwiczenia szybko siada a Ty co ćwiczyłaś?
|
||
|
|
|
#732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ani mel b albi chodakowska ani a6w tak se pierwsze z brzegu
|
|
|
#733 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 201803111825 Czas edycji: 2013-07-15 o 11:25 |
|
|
|
#734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() My bylismy wczoraj na zakupach w galerii - mało owocnych...ale coż, wybieram sie dziś po tą długą spódnice, ciekawe czy jeszcze bedzie i stwierdzam że musze kupic jakies wygodne buty bo niby nie mam ich mało ale żadne z nich nie są wygodne na dłuższe trasy...a wybieramy sie do zoo wiec nie wiem co miałabym założyć...po zakupach pojechalismy z Tomkiem do sali zabaw i jestem bardzo zaskoczona bo pierwszy raz udało sie wyjśc bez płaczu (co prawda nie jeździmy zbyt często, ale zawsze był placz) wystarczyła rozmowa i przpominanie ze czas sie konczy za 30, 15, 5 min. i było ok kurcze...dorasta ten mój synek
|
||
|
|
|
#735 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
było słoneczko, trochę wiatru, bluzki na krótki rękaw - pogody kłamią dobrze, że pojechaliśmy no i milutkie popołudnie ![]() Brawa dla Tomcia! Cytat:
|
||
|
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
laskie help me!!!!!!!!!!!!!
pamiętacie TE NOWE BUTY??? założyłam wczoraj no i po 2 godzinach sciagnełam - dobrze ze balerinki wziełam... no tak żną ze cos niesamowitego małe palce to dwa wielkie bąble na stopie od góry tez czerwone krechy bo sie tak weżnęły poradzcie cos.... bo jak nie to je wyw...e bez okno.....
|
|
#738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ahhhh i jestem po zakupach, spódniczka kupiona choć nie ta co mi sie podobała...modrakowa była za dłuuuuuuuuga, różowa wyglądała jak koszula nocna wiec wziełam taka szarą z kwiatami....poszerza mi troche tyłek ale co tam....
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2013-07-15 o 18:15 |
||
|
|
|
#739 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Ale miałam miły początek dnia, czekałam przed domem na koleżankę, która mnie do pracy codziennie zabiera i koło mnie zatrzymał się samochód z firmy budowlanej. Chłopaki pytają o ulicę, najpierw po holendersku, potem po angielsku, a na koniec się zapytali czy ja z Polski ![]() No to im wytłumaczyłam po naszemu gdzie mają jechać, podziękowali i pojechali. Nasi są wszędzieCytat:
![]() Cytat:
Ten pub jest specyficzny, angielski, mnóstwo expatów. Zabraliśmy tam kiedyś kumpla, nie mógł się chłopak zdecydować, za którymś razem dali mu klucz do piwnic, kazali iść i sobie wybrać. Nie muszę mówić, że degustował tak długo, że chcieliśmy akcję ratunkową organizować Cytat:
Cytat:
Cytat:
A jak Ci się modrakowa podoba to ją kup i skróć.Cytat:
A i najważniejsze, za półtora tygodnia jedziemy na Lazurowe Wybrzeże, jeszcze czekam na oficjalne potwierdzenie z kempingu
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2013-07-15 o 19:22 |
||||||
|
|
|
#740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a japonek szukałam wszedzie takich samych bo sprawdzone, mam jeszcze inne ale już nie sa takie wygodne, niestety chyba juz takich nie produkują
|
|
|
|
|
#741 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
iwka juz ci zazdroszcze! Gucia super, że tak się wybawiłaś Weekend spedziałam poza domem, odwiedziałam rodzinne strony mojej mamy - było miło, szkoda tylko, że pogoda nie dopisała w pt i sob Dziś miałam montaż szafki pod schodami - niestety beda jeszcze kosmetyczne poprawki (wiem okropna jestem, ale czepiam się naprawde szczegółów). Ale już mi się wszystko podoba
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Aguś gratulacje Nadaję już z domu Podróż długa i strasznie męcząca, Lila na koniec (10km przed domem) się pochorowała bidulka My gdzieś zgubiliśmy torbę z zakupami (nie mam zielonego pojęcia jak to się mogło stać!!!! i gdzie!!!!! Muszę się ogranąć ciut, prania sterta mimo że codziennie praliśmy rzeczy zdjęte z nas, więc nie wiem co to i zastanawiam się czy nam ktoś tego nie podrzucił
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
Bzyczko cieszę sie, że bezpiecznie wróciliście do domu
Szukaj torby z zakupami! Toż to najważniejsze ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje, że Lilka już dobrze! India ale miałaś super weekend! Iwka sprawdzałam tego mojego storczyka i tak: 1 pęd rośnie w górę!!!! a 3 albo nawet 4 w bok ![]() Zazdroszczę Lazurowego Wybrzeża, gdzie się wybieracie dokładnie? dzień dobry! Ciężki wieczór za mną i noc nie najlepsza. Muszę popracować, bo mam sporo rzeczy dzisiaj do ogarnięcia.
|
#744 | ||||
|
Zakorzenienie
|
nie nie jest to moj ulubuiony trudnek wiec bede go pic rzadko nadal uwielbiam likiery no i wodke serwowana przez ukochanego barmana
![]() a to taka miesna... mrrr pycha ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() fajnie to musialo wygladac ![]() ![]() restauracja pomogla w niedziele tam jest full i trzeba rezerwowac my bylismy o 13 to sie zalapalismy na ostatni wolny stolik na tarasie.. w porze obiadowej full nie wiem jak w inne dni pewnie tez sporo no i co z wieczorami choc pewnie jakas kolacja.. maja tez miejsce na mniejszej sali zebyzamknac i zrobic urodziny czy komunie wiec mysle ze ok.. super pub ale fajnie my jak idziemy do naszego i maja jakies nowe trunki to tez degustacja trwa dlugoooooo ![]() ![]() zazdroszcze lazurowego.. oj bardzo ![]() Cytat:
ogarniaj sie i zdawaj relacje!! ![]() ![]() sciskam!!
|
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
haha znalzłam to czego szukałam
wcisnęłam to w torbę z alko a to był słoiczek dla taty z vongolami i inne pierdoły do domu
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Bzyczko witaj w domu Opowiadaj!!!
|
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
ehh no co tu opowiadać
Jedzenie cudne! ceny w sklepach też!!! ja nie wiem ale dla mnie nie lada wyczynem byłoby zrobienie obiadu dla naszej trójki za 2-3 zł a tam to możliwe Zła jestem bo nie zobaczyliśmy wszystkiego niestety (z tego co planowałam) mimo że byliśmy dość długo. Lila na początku nieufna, ale po chwili już była przekonana do "nowej" cioci, do wujka musiała się przekonywać przez tydzień do morza nie przekonała się w ogóle. W szoku byliśmy i jesteśmy nadal, bo w jeziorze pławi się w wodzie po pachy i nic a nic się nie boi a tu nawet stóp nie zanurzyła! jestem oburzona bo ja to bym z tej wody nie wychodziła w ogóle moczyła się 3 czy 4 razy i to za każdym razem na rękach wczepiona. Ulubionym zajęciem było przerzucanie kamieni na plaży za to dokazywał jej mega apetyt. Podróż powrotna trochę nas przerosła (22 godziny w tym 3 godziny przerwy na sen), były straszne korki i ruch na autostradach. Do tego już przy polskiej granicy objazd i dodatkowe kilometry do zrobienia. Na koniec Lila się pochorowała (już jest ok, w domu jeszcze zwymiotowała raz ale nie dziwię się jej po takiej podróży). Kolejna pralka chodzi, zdjęcia wgrywają się na picasse więc będą, będą Tż walczy z buszem na ogrodzie (nie wiem jakby wyglądał gdybyśmy zniknęli na miesiąc!!!! trawa rośnie jak oszalała).
|
|
#748 |
|
Zadomowienie
|
Anika - jak buty obcierają, to chyba tylko wytrwałość w zakładaniu ich może pomóc. Na małe paluszki możesz sobie przyklejać plasterki. Możesz też spróbowac ubrać wilgotną skarpetkę i chodzić w nich w domu. Ja miałam takie sam problem z balerinami. Kupiłam je z przeceny, normalnie kosztowały 170 zł. są całe ze skórki lakierowanej i zamszu, ale obcierały mi pietę i odciskały sie na palcach. Noszenie ich było dla mnie naprawdę koszmarem. Zakładałam je na nylonowe skarpetki, a gołe stopy obcierały jeszcze bardziej, az w końcu po 2 miesiącach udało się je rozchodzić. Nosiłam je 2 razy w tygodniu do pracy. Jak miałam chore stopy, to zakładałam inne sprawdzone buty, żeby mi sie wszystko wygoiło. Myślę, że butom ze skóry trochę deszczu nie zaszkodzi i to właśnie dlatego udało mi się je rozchodzić. Możesz spróbować nawet zmoczyć buty i chodzić w nich w domu.
Zanoszenie do szewca... hmmm... ja nigdy nie próbowałam, ale jak uważasz, że to może pomóc, to spróbuj. Bzyczka - może Lilka bała się fal? Wnuczka naszej sekretarki nie chce jeździć nad morze, bo mówi, że jej się fale nie podobają i jest głośno .Iwka - trafił swój na swego . To spotkanie pewnie dobrze nastroiło Cię na cały dzień .Ja urlop zostawiam sobie na wrzesień, bo jak Jakub pójdzie do żłobka, to podejrzewam, że będę musiała wziąć wolne, bo będzie nam chorował. Ale może uda się nam wyskoczyć do Łeby pod namiot na 3 dni w jakiś ciepły i słoneczny weekend. Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2013-07-16 o 09:25 |
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
no ale sęk w tym że nie chciała wejść nawet jak fal nie było, a były takie dni że woda jak na jeziorze była
nie wiem o co jej chodziło
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
Bzyczko witaj pourlopowo
Ach jak ci zazdroszczę takich wakacji![]() Iwka nasi są wszędzie nie ma się co dziwić świat jest mały
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

ciężko się dziś wstawało oj ciężko

a Ty co ćwiczyłaś?

My gdzieś zgubiliśmy torbę z zakupami (nie mam zielonego pojęcia jak to się mogło stać!!!! i gdzie!!!!! Muszę się ogranąć ciut, prania sterta mimo że codziennie praliśmy rzeczy zdjęte z nas, więc nie wiem co to i zastanawiam się czy nam ktoś tego nie podrzucił