|
|||||||
| Notka |
|
| Wsp鏊ne odchudzanie Forum dla os鏏, kt鏎e si odchudzaj grupowo. Pami皻aj: diety musz by zgodne z zasadami zdrowego od篡wiania. Pisz o dietach powy瞠j 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narz璠zia |
|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wsp鏊ne odchudzanie przysz造ch PM, m這dych mamusiek itp.
Manni, to moja sukienka. Tyle 瞠 moja b璠zie bez tej koronki co wystaje z boku i bez tej ta鄉y kryszta趾闚 wspak. D馧 b璠zie do literki A prosty i g豉dki a ta ta鄉a co wspak b璠zie sz豉 po dole tak jak pod biustem.
|
|
#722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sama uzna豉m, 瞠 b璠 w niej 幢e wygl康a i nie mierzy豉m
|
|
|
|
|
|
#723 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 362
|
Cytat:
no pi瘯na to kiedy j odbierasz?no masz godzin wcze郾iej w ko軼iele to moze si wyrobicie na 24 ![]() a ile w鏚ki kupili軼ie? my mamy 35 butelek 0,5 na te 24 osoby z czego 5 na pewno nie pij帷ych bo nie pe軟oletnich tak si zastanawiam czy wystarczy, bo pewnie tez zjawi si jakie osoby po drodze jak to na wiosce bywa i trzeba b璠zie im flaszeczk da![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- no wi璚 wariacie jeden zbieraj ty貫k i do salonu i mierz![]() ta dziewczyna na zdj璚iu, to nie ja, tylko ta Aga od kt鏎ej j kupi豉m i ona ma 158cm wzrostu i prezentowa豉 si REWELACYJNIE!!!!!
|
|
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko jeden jest taki drobny szczeg馧 ja jestem 4 lata po 郵ubie a kolejnego nie planuj
|
|
|
|
|
|
#725 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale si u鄉ia豉m teraz z siebie dobra to juz nie b璠 Cie zmuszac do kupna nowej sukienki![]() ![]() ![]()
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
Manni, to pojecha豉 z tym wysy豉niem Neski do salonu po 郵ubn
![]() a co do mojej sukienki to 14 sierpnia mam pierwsz przymiark dopiero do odbierania to jeszcze dalekoooo... ![]() nie mamy jeszcze w鏚ki i nie mam poj璚ia ile kupi. U nas te napewno b璠 bramy robi... zawsze robi a te nie wiem ile flaszek si daje takim macie co pr鏂z w鏚ki? Napoje macie w cenie sali czy na swoj r瘯? ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Wiecie jakie jaja.... idziemy sobie rodzinnie do tego sklepu, T pcha w霩ek a ja m這dego za r帷zke bo chcia podepta... odeszli鄉y ju z 1km od domu a ja ... wielkie oczy... chyba na mnie grillowany obiadek z mizeri zadzia豉 dawno tak szybko nie bieg豉m do domu ale wr鏂i豉m po nich, czekali pod sklepem i spokojnie sobie wr鏂ili鄉y... Neska, mi nawet b這nnika nie trzeba ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- I 郾iadanie: 1,5 tosta (chleb si marnowa) i herbata O: 3 造磬i roso逝 po Kamilu a za dwie godzinki kawa貫k karczku grillowanego z tzatzykamiP:kawa Dzi ju nic nie b璠 je嗆. My郵icie 瞠 to wyjdzie oko這 1500kcal? No a 獞iczy jeszcze nie 獞iczy豉m ale b璠 napewno bo mi brakuje po wczorajszym lenistwie. Chcia豉bym dzi zrobi Jillian Michaels
|
|
#727 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam pomys造![]() no to jeszcze chwila do sukienki no w豉郾ie nic pr鏂z w鏚ki nie mamy, T chce piwo kupi,ale ile by tego trzeba bylo kupi? a juz i tak jeste鄉y na minusie jeszcze teraz mi wyskoczyl ten gin 100 leki + T ial wizyte i leki jedyne 170zl ehno wi璚 ja tam piwa nie chc, jak bedzie za malo wodki to trudno,ale chyba dokupimy z 5 butelek na te bramki w豉郾ie bo taki wstyd jak sie nie da, a wiadomo,ze sie poustawiaj ![]() soki i cieple napoje mamy ju w ramach oplaty za sal,, znaczy restauracj, napoje si wlicza, moze dokumy jak捷 cole bo pewnie niektorzy by chcieli ![]() to Cie pogonilo ostro ja kiedys tak rano do pracy bieg豉m![]() przepraszam Ty zjad豉 dzisiaj: 1,5 tosta + 3 lyzki roso逝 i karczek z grila??????????? to wszystko???? kalorii to przez ta karkowke troche wyjdzie ,zale篡 tez ile tego zjad豉, ale to jest za rzadko, nie popychasz metabolizmu, nie mo積a tak malo je軼 bo organizm kumuluje t逝szcz na p騧niej jesli mu si nie dostarcza innych sk豉dnikow od篡wczych, niestety tylko odk豉da t逝szcz, wi璚 musisz je軼 kochana!!!!! a kalorii chlebek, karkoweczka , tlusty roso貫k i sosik troch ma ale za to jak smakuje zazdroszcz ja si staramdietowa smacznie, ale wiadomo ze to nie smakuje tak jak pyszne t逝sto軼i
|
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Manni, ale takie t逝sto軼i to ja jem od 鈍i皻a... ostatnio w dziobie mia豉m same gotowane kalafiory albo udka
I zwykle jem czesciej ale dzi wstali鄉y przed 10 wi璚 nie by這 zbyt du穎 czasu na jedzenie no i przez ten upa te nie mam ochoty non stop co w dziubie trzyma ![]() My kupujemy wino i w鏚k, my郵a豉m o likierze i koniakach ale... nie b璠zie rozpusty ![]() Napoi nie mamy w cenie, musimy si zaopatrzy. Mog zapyta ile macie za osob i czy jest w tym te tort i ciasta? ej... u nas na bramach to si po flaszcce na dw鏂h daje. Wi璚 u nas 5 by by這 za ma這... bo jednak 篡je tu 21 lat to nie wierz 瞠 s御iedzi nie przyjd zastawia no i nie wpsomn o tym 瞠 ze wszystkimi zawsze dobrze 篡j ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Zapraszam na mojego bloga, jakby軼ie mia造 ochot ![]() http://paniporadnikowadomowa.blogspot.com/
|
|
#729 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=strongwomen;4210397 3]Manni, ale takie t逝sto軼i to ja jem od 鈍i皻a... ostatnio w dziobie mia豉m same gotowane kalafiory albo udka
I zwykle jem czesciej ale dzi wstali鄉y przed 10 wi璚 nie by這 zbyt du穎 czasu na jedzenie no i przez ten upa te nie mam ochoty non stop co w dziubie trzyma ![]() My kupujemy wino i w鏚k, my郵a豉m o likierze i koniakach ale... nie b璠zie rozpusty ![]() Napoi nie mamy w cenie, musimy si zaopatrzy. Mog zapyta ile macie za osob i czy jest w tym te tort i ciasta? ej... u nas na bramach to si po flaszcce na dw鏂h daje. Wi璚 u nas 5 by by這 za ma這... bo jednak 篡je tu 21 lat to nie wierz 瞠 s御iedzi nie przyjd zastawia no i nie wpsomn o tym 瞠 ze wszystkimi zawsze dobrze 篡j ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Zapraszam na mojego bloga, jakby軼ie mia造 ochot ![]() [url]http://paniporadnikowadomowa.blo gspot.com/ aaaa to dobrze,ze mi mowisz kochana ja juz od 13 lat tam nie mieszkam,wiec nie znam si na zwyczajach, wi璚 wi璚ej tej w鏚ki dokupi![]() u nas w tym hotelu generalnie stawka za wesela jest 140zl, ale my tam mamy troch po znajomo軼i,zeszli nam do 105 z mo磧iwo軼i na 100 wi璚 nie jest 幢e, a lokal pi瘯ny!!!! nowiutki a jakie zastawy, marzenie i jedzenie pierwsza klasa, ciasta i tort we w豉snym zakresie a u Was?
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: 5kg,10kg,15kg-wsp鏊ne odchudzanie przysz造ch PM, m這dych mamusiek itp.
Jest opcja ze jak teraz pocwicze to wieczor sobie zrobimy filmowy
![]() Wys豉ne z mojego ST26i za pomoc Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Manni u nas oko這 90z za osob. W tym tort ciastka i ciasta oraz dwie kolecje...konkretne menu b璠ziemy dopiero ustala i wtedy te bedziemy mie dok豉dn cene za osob.tylko tych napoi nie ma. Dekoracje te w cenie sali. A du膨 t sale macie? Bo my tak.na styk na 30-35max. Wys豉ne z mojego ST26i za pomoc Tapatalk 2
|
|
#731 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wsp鏊ne odchudzanie przysz造ch PM, m這dych mamusiek itp.
Cytat:
nie powinnismy umrze z g這du
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
Manni, napewno nie umrzecie
tyle 瘸rcia wooo...za tak cen to spoko jest m闚isz ze zaczynacie od obiadu... ja chcia豉m z niego zrezygnowa... 瞠 przychodzimy z ko軼io豉 i mamy kawe ciasta i tort weselny, a potem zimna koalcja, ciep豉 kolacja i na po瞠gnanie co ala 簑rek, bogracz czy jeszcze inne co... Ale mo瞠 pomys z obiadem nie jest g逝pi ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Troch mnie dra積i to 瞠 T眩owi jest "wszystko jedno" no ale c騜, przynajmniej b璠 mia豉 tak jak ja chc `
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wsp鏊ne odchudzanie przysz造ch PM, m這dych mamusiek itp.
hehe ja ju wi璚ej za m捫 nie b璠 wychodzi
jeden zgredziol mi wystarczy ![]() a co do cen to u Was strasznie taniutko jest... :my郵i: My 110 w zesz造m roku to za chrzciny p豉cili鄉y..ale wszytsko by這 w cenie poza alko (by造 i napoje i ciasta i tort i owoce itd.) |
|
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
Manni, same sobie dzi gadamy
nie ma nikogo... napewno wszytskie 獞icz a my przed kompem id sprz徠a zabawki bo m這dy zrobi burdel i w陰czam muz ![]() powiedz mi jeszcze, brniesz w jaki kolor? Kwiaty, sala dekoracje? Zrobi這 si weselnie ale skoro jeste鄉y same to chyba nikt nie powinien protestowa ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Neska, te 110 w lokalu z napojami i ciastami to widzisz wcale nie tak du穎. My z Manni p豉cimy podobnie a nie mamy wszystkiego (ja napoi a Manni ciast) wiec nie da豉 za du穎 ja n chrzciny bra豉m cateriing kolacyjny 45z za osob bez ciast. A roczek ju robi豉m sama i da豉m 270z za mi瘰a, dodatki, i ciasta na 16os鏏 wi璚 oszcz璠nie mi posz這 ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- w lokalu jest fajne to 瞠 p豉cisz, jesz i wychodzisz a w domu szykujesz, pilnujesz i myjesz no ale... taniej...
|
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak jak u Was do p馧nocy to wyjdzie podobnie w ilo軼i godzin do chrzcin.... no w豉郾ie ja nie wyobra瘸m sobie robic impry w domu..wole na mniej os鏏 a w lokalu i mie 鈍iety spokoj... tez nie wiem czy tak mega taniej wyjdzie- policz sobie wod za zmywanie, pr康 za pieczenie ciast/mi瘰, gaz za gotowanie.... tzn na pewno cos taniej ale nie wiem czy to s az takie kolosalne r騜nice... no i jeszcze kwestia 瞠by si wszytsko jedzenie uda這... bo przewa積ie jak si bardzo chce 瞠by wysz這 dobre to jakas ![]() no i trzeba mie odpowiedni ilo嗆 miejsca/zastawy sto這wej/krzese ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- a co do wymiar闚 waga b/z a centymrtry podam tylko te, kt鏎e si zmieni造 wiec biodra 96,5 udo 55,5 造dka 36,5 haha sza cia normalnie
|
|
|
|
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
Neska, mo瞠 wiele taniej nie, ale na impreze w lokalu albo catering wyk豉dasz kas od zaraz a ten pr康, woda czy gaz jako si rozejdzie w ca這miesi璚znej op豉cie.
Zastawa, krzes豉, miejsce masz racje. Bez tego nie da rady. Ja akurat robie wszystko u mamy na pi皻rze bo ona ma miejsce. 陰czymy dwa sto造 i zbieramy wszystkie krzes豉 Zastaw mamy pod dostatkiem.Wi璚 jak mam wybiera lokal czy dom to wole dom bo taniej. A jak ju mam wybiera mi璠zy catering a sama robi to r騜nie... mam kas bior catering, nie mam kasy to sama robi. Napewno co tam taniej wyjdzie. Ja np, na roczek mia豉m mie catering i wyszed by mnie 550z bez ciast. Nie mieli鄉y kasy i zrobi豉m sama. 11oz da豉m na mi瘰a (po 2 kawa趾i na osob, schab, pier i udka) plus dodatki bo mi瘰a robilam na r騜ne sposoby ( z pieczarkami, z papryk itp), dwie sa豉tki (albo trzy... teraz nie pami皻am), tort i dwie blaszki ciasta. Zap豉ci豉m za wszystko 270z (liczy豉m dok豉dnie) to nawet je郵i doliczy pr康, wod i gaz kt鏎e zu篡豉m to nie wyjdzie 550z plus jeszcze 100z na ciasta. No ale trzeba si narobi wi璚 jak m闚i豉m..mam kas to catering a nie mam to tyram hihi ![]() Dzi瘯uj za wymiarki ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- 35 min 獞icze zrobione, du穎 podskok闚, unosze n鏬 w rytm muzyki, takich ta鎍闚 spoci豉m si do嗆 porz康nie
|
|
#737 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 395
|
Hej dziewczynki
zmierzy豉m si i....szkoda s堯w z waszymi wymiarami pb95 tal116 wp112 bio123 udko65 造d45 ram38 Skalpel zaliczony i dietka 8 godz. ale czy jakie efekty z tego b璠 ...po tym co zobaczy豉m na miarze to si za豉ma豉m ![]() Mi貫j nocki dziewuszki a waga jutro rano mo瞠 tu b璠zie lepiej |
|
|
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
Cyba powinnam odej嗆 z w徠ku
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ---------- Kasiu, dzi瘯uj za wymiarki nie przejmuj si centymetrem, napewno zgupbisz ja np. na diecie GRUBNE! ![]() ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ---------- I 郾iadanie : jajecznica z dw鏂h jaj z pokruszon kromk chleba (tylko 鈔odek kromki) = 325 kcal ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Gdzie Wy jeste軼ie jak ja Was potrzebuj?
|
|
#739 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 430
|
Hej dziewczynki
Poniedzia貫k to dzie wa瞠nia i mierzenia? ok to ja ju nie b璠 podawa豉 nowych wymiar闚, te ostatnie niech b璠 aktualne
|
|
|
Okazje i pomysy na prezent
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
Agusia, mo瞠sz poda je郵i chcesz ale my郵 ze 3 dni nie zrobi r騜nicy
Wag ewentualnie podaj z dzisiaj i uzupe軟ij mi to co brakuje ![]() Jak tam plany na poniedzia貫k? I jak tam dietka?
|
|
#741 |
|
Raczkowanie
|
Na pewno si nie zmieni造 no chyba, 瞠 wzwy
![]() Oj u mnie dzie jak co dzie z c鏎ci w domku tyle, 瞠 m捫 na urlopie wi璚 b璠zie marudzi ![]() Waga dzi 73,5 chyba bez zmian a plan by, 瞠 na pocz徠ku sierpnia waga poka瞠 70kg. Dietka chyba ok. z ma造m wyj徠kiem rybk sma穎n na t逝szczu
|
|
#742 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 132
|
Dzie dobry kochane dziewczynki
![]() Jestem z siebie dumna, bo mimo 瞠 byli鄉y wczoraj na tych chrzcinach to powiem szczerze pilnowa豉m diety !!! Uwielbiam ciasta ale wczoraj zjad豉m tylko p馧 kawa趾a tortu (ale te kalorie odrazu spali豉m, bo mia豉m biegania za c鏎ci). STRONGWymiarki podam odrobink p騧niej, ale napewno podam je dzisiaj. Troszk boj si wychodzi na t wag, ale trzeba si dowiedzie czy dieta i 獞iczenia daj jakie rezultaty czy te nie Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
Ziutko, gratulacje za trzymanie diety mimo pokus
Spokojnie, poczekam na wymiarki a jestem ciekawa czy co Ci spad這 ![]() Aga, rybk napewno spalisz raz dwa nie zawsze mo積a wszystko wyeliminowa Podaj mi tali i rami ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Lenik, Ali gdzie si podziewacie?
|
|
#744 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 395
|
Melduje wykonanie zadania waga dzi 104,40 czyli 2,50
mniej po prostu superancko chocia tyle po wczorajszym dniu za豉mania....Dzi ju Mel B nogi i brzuch ![]() Dietkowo ok. zacz窸am o 10 zjad豉m trzy kromalki ciemnego pieczywa z serkiem 1 og鏎eczek kiszony i herbatka owocowa chyba ok ???na obiad ugotuje fasolke szparagow U nas dzi nawet fajna pogoda nie za gor帷o... |
|
|
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, nooo brawa
![]() Prawie 3 kilosy.... miszczunio ![]() ![]() i brawa za dzisiejszy 獞iczenia ju ![]() Ja zawsze wieczorem 獞icz bo nie mam czasu na k徙iele w czasie dnia a spocona chodzi nie lubi ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- u nas zn闚 upa ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Id ogarn望 dom bo m這dy zasn掖, potem b璠 szykowa obiad wi璚 pewnie pojawi si popo逝dniu, jak nie p騧niej bo jedziemy auto ogl康a. Jak przyjd na w徠ek, szczuplaki licz帷e kalorie to powiedzcie mi ile ma zupa og鏎kowa domowa. Zag瘰zczona jogurtem naturalnym z marchewk i ziemniakiem bo w tabeli kalorii mam tylko zupy z paczki.
|
|
#746 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#747 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 692
|
cze嗆 szczuplaczki
Martyna wpisz mi te same wymiary,ale wage mam uwaga!!66,400!!!1 o陶陶 jeeeeeeeeeeeeee! wymiary d.. nie urywaja,ale pffff.Musze pocwiczyc cos,bo sie obijam osttanio
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
Ali, moje brawa
Waga Ci spada jak szalona ![]() mo瞠 przejd te na t 8h? Ale jak to zrobi jak 郾iadanie jem o 8 ![]() Aga, ja mam dzi na obiad opiekanego 郵edzia w occie, ale male鎥i kawa貫k. Musz go zje嗆 bo nie wyrzuce przecie a jutro ju mo瞠 by nie dobry. ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Wyliczy豉m 郾iadanie, przek御k, obiad i mam na liczniku oko這 819 kcal. Ale narazie nie planuje co zjes na kolacje 瞠by dobi do tysi帷a bo nie wiem co mi jeszcze do pyska wpadnie
|
|
#749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
siedzie mi tu na ty趾u i nie j璚ze ![]() ja mam dzi i jutro wolne |
|
|
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
Neska, bo Wy tu chudniecie a ja tyj
![]() jakie plany na wolne dni?
![]() |
Nowe w徠ki na forum Wsp鏊ne odchudzanie
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.

16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 

tez w wi瘯szo軼i salon闚 do kt鏎ych zasz豉m ka盥y mi odradza, nawet nie mia豉m szansy mierzy, a zawsze o takiej marzy豉m i ju si ba豉m,ze moje marzenia legn w gruzach i ze b璠 musia豉 p鎩嗆 do o速arza w czym co w og鏊e nie b璠zie mi si podoba, no ale w ko鎍u trafi豉m do ostatniego salonu i pani bardzo mi豉 przygotowala dla mnie 4 sukienki, w豉郾ie kada ksi篹niczka tylko ka盥a te troch inna i po prostu jak je zacz窸am przymierza to si okaza這 ,ze to jest TO! w niczym innym nie wygl康a豉m tak dobrze. Poprzednio te kobiety wiesz,ze bede tak szeroka jak wysoka i 鄉ieszna po prostu a to wszystko g.... prawda! znaj si w鏊 na komputerach, serio
to kiedy j odbierasz?

jeszcze teraz mi wyskoczyl ten gin 100 leki + T ial wizyte i leki jedyne 170zl eh
teraz nie pami皻am), tort i dwie blaszki ciasta. Zap豉ci豉m za wszystko 270z (liczy豉m dok豉dnie) to nawet je郵i doliczy pr康, wod i gaz kt鏎e zu篡豉m to nie wyjdzie 550z plus jeszcze 100z na ciasta. 

Pozdrawiam
mniej po prostu superancko chocia tyle po wczorajszym dniu za豉mania....