5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp. - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-08-04, 15:13   #721
strongwomen
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 098
GG do strongwomen
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

Manni, to moja sukienka. Tyle ¿e moja bêdzie bez tej koronki co wystaje z boku i bez tej ta¶my kryszta³ków wspak. Dó³ bêdzie do literki A prosty i g³adki a ta ta¶ma co wspak bêdzie sz³a po dole tak jak pod biustem.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 20130522059.jpg (22,6 KB, 13 za³adowañ)
Stary 2013-08-04, 15:26   #722
neska22
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 922
GG do neska22

Cytat:
Napisane przez mannijonnim Poka¿ wiadomo¶æ
kochana ja mam 161-162 wiêc jeste¶my prawie tego samego wzrostu tez w wiêkszo¶ci salonów do których zasz³am ka¿dy mi odradza³, nawet nie mia³am szansy mierzyæ, a zawsze o takiej marzy³am i ju¿ siê ba³am,ze moje marzenia legn± w gruzach i ze bêdê musia³a pój¶æ do o³tarza w czym¶ co w ogóle nie bêdzie mi siê podobaæ, no ale w koñcu trafi³am do ostatniego salonu i pani bardzo mi³a przygotowala dla mnie 4 sukienki, w³a¶nie kada ksiê¿niczka tylko ka¿da te¿ trochê inna i po prostu jak je zaczê³am przymierzaæ to siê okaza³o ,ze to jest TO! w niczym innym nie wygl±da³am tak dobrze. Poprzednio te kobiety wiesz,ze bede tak szeroka jak wysoka i ¶mieszna po prostu a to wszystko g.... prawda! znaj± siê wól na komputerach, serio do ka¿dego typu sukienki potrzebna jest konkretna figura, a nie wzrost, ja mam wiêkszy biust, w±ska taliê i wielki ty³ek i ta jest idealna a mierzy³a¶ w ogole takie sukienki? cy tez ka¿dy "m±dry" Ci odradza³?
nie ja sama uzna³am, ¿e bêdê w niej ¼le wygl±daæ i nie mierzy³am
neska22 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-04, 15:36   #723
mannijonnim
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 362

Cytat:
Napisane przez strongwomen Poka¿ wiadomo¶æ
Manni, to moja sukienka. Tyle ¿e moja bêdzie bez tej koronki co wystaje z boku i bez tej ta¶my kryszta³ków wspak. Dó³ bêdzie do literki A prosty i g³adki a ta ta¶ma co wspak bêdzie sz³a po dole tak jak pod biustem.

no piêkna: love: taka prosta, elegancka i piêkna to kiedy j± odbierasz?

no masz godzinê wcze¶niej w ko¶ciele to moze siê wyrobicie na 24
a ile wódki kupili¶cie?
my mamy 35 butelek 0,5 na te 24 osoby z czego 5 na pewno nie pij±cych bo nie pe³noletnich tak siê zastanawiam czy wystarczy, bo pewnie tez zjawi± siê jakie¶ osoby po drodze jak to na wiosce bywa i trzeba bêdzie im flaszeczkê daæ

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:
Napisane przez neska22 Poka¿ wiadomo¶æ
nie ja sama uzna³am, ¿e bêdê w niej ¼le wygl±daæ i nie mierzy³am
no wiêc wariacie jeden zbieraj ty³ek i do salonu i mierz

ta dziewczyna na zdjêciu, to nie ja, tylko ta Aga od której j± kupi³am i ona ma 158cm wzrostu i prezentowa³a siê REWELACYJNIE!!!!!
Stary 2013-08-04, 15:37   #724
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez mannijonnim Poka¿ wiadomo¶æ
no piêkna: love: taka prosta, elegancka i piêkna to kiedy j± odbierasz?

no masz godzinê wcze¶niej w ko¶ciele to moze siê wyrobicie na 24
a ile wódki kupili¶cie?
my mamy 35 butelek 0,5 na te 24 osoby z czego 5 na pewno nie pij±cych bo nie pe³noletnich tak siê zastanawiam czy wystarczy, bo pewnie tez zjawi± siê jakie¶ osoby po drodze jak to na wiosce bywa i trzeba bêdzie im flaszeczkê daæ

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

no wiêc wariacie jeden zbieraj ty³ek i do salonu i mierz

ta dziewczyna na zdjêciu, to nie ja, tylko ta Aga od której j± kupi³am i ona ma 158cm wzrostu i prezentowa³a siê REWELACYJNIE!!!!!
hehe tylko jeden jest taki drobny szczegó³ ja jestem 4 lata po ¶lubie a kolejnego nie planujê
Stary 2013-08-04, 15:44   #725
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez neska22 Poka¿ wiadomo¶æ
hehe tylko jeden jest taki drobny szczegó³ ja jestem 4 lata po ¶lubie a kolejnego nie planujê

ale siê u¶mia³am teraz z siebie dobra to juz nie bêdê Cie zmuszac do kupna nowej sukienki
Stary 2013-08-04, 16:28   #726
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Manni, to pojecha³a¶ z tym wysy³aniem Neski do salonu po ¶lubn±

a co do mojej sukienki to 14 sierpnia mam pierwsz± przymiarkê dopiero do odbierania to jeszcze dalekoooo...

nie mamy jeszcze wódki i nie mam pojêcia ile kupiæ. U nas te¿ napewno bêd± bramy robiæ... zawsze robi± a te¿ nie wiem ile flaszek siê daje takim macie co¶ prócz wódki?
Napoje macie w cenie sali czy na swoj± rêkê?

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Wiecie jakie jaja.... idziemy sobie rodzinnie do tego sklepu, T¯ pcha wózek a ja m³odego za r±czke bo chcia³ podeptaæ... odeszli¶my ju¿ z 1km od domu a ja ... wielkie oczy... chyba na mnie grillowany obiadek z mizeri± zadzia³a³ dawno tak szybko nie bieg³am do domu ale wróci³am po nich, czekali pod sklepem i spokojnie sobie wrócili¶my...
Neska, mi nawet b³onnika nie trzeba

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

I ¶niadanie: 1,5 tosta (chleb siê marnowa³) i herbata
O: 3 ³y¿ki roso³u po Kamilu a za dwie godzinki kawa³ek karczku grillowanego z tzatzykami
P:kawa

Dzi¶ ju¿ nic nie bêdê je¶æ. My¶licie ¿e to wyjdzie oko³o 1500kcal?

No a æwiczyæ jeszcze nie æwiczy³am ale bêdê napewno bo mi brakuje po wczorajszym lenistwie. Chcia³abym dzi¶ zrobiæ Jillian Michaels
Stary 2013-08-04, 17:30   #727
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Manni, to pojecha³a¶ z tym wysy³aniem Neski do salonu po ¶lubn±

a co do mojej sukienki to 14 sierpnia mam pierwsz± przymiarkê dopiero do odbierania to jeszcze dalekoooo...

nie mamy jeszcze wódki i nie mam pojêcia ile kupiæ. U nas te¿ napewno bêd± bramy robiæ... zawsze robi± a te¿ nie wiem ile flaszek siê daje takim macie co¶ prócz wódki?
Napoje macie w cenie sali czy na swoj± rêkê?

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Wiecie jakie jaja.... idziemy sobie rodzinnie do tego sklepu, T¯ pcha wózek a ja m³odego za r±czke bo chcia³ podeptaæ... odeszli¶my ju¿ z 1km od domu a ja ... wielkie oczy... chyba na mnie grillowany obiadek z mizeri± zadzia³a³ dawno tak szybko nie bieg³am do domu ale wróci³am po nich, czekali pod sklepem i spokojnie sobie wrócili¶my...
Neska, mi nawet b³onnika nie trzeba

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

I ¶niadanie: 1,5 tosta (chleb siê marnowa³) i herbata
O: 3 ³y¿ki roso³u po Kamilu a za dwie godzinki kawa³ek karczku grillowanego z tzatzykami
P:kawa

Dzi¶ ju¿ nic nie bêdê je¶æ. My¶licie ¿e to wyjdzie oko³o 1500kcal?

No a æwiczyæ jeszcze nie æwiczy³am ale bêdê napewno bo mi brakuje po wczorajszym lenistwie. Chcia³abym dzi¶ zrobiæ Jillian Michaels
no ja bym Neskê drugi raz wyda³a za m±z mam pomys³y

no to jeszcze chwila do sukienki

no w³a¶nie nic prócz wódki nie mamy, T¿ chce piwo kupiæ,ale ile by tego trzeba bylo kupiæ? a juz i tak jeste¶my na minusie jeszcze teraz mi wyskoczyl ten gin 100 leki + T¿ ial wizyte i leki jedyne 170zl eh

no wiêc ja tam piwa nie chcê, jak bedzie za malo wodki to trudno,ale chyba dokupimy z 5 butelek na te bramki w³a¶nie bo taki wstyd jak sie nie da, a wiadomo,ze sie poustawiaj±

soki i cieple napoje mamy ju¿ w ramach oplaty za salê,, znaczy restauracjê, napoje siê wlicza, moze dokumy jak±¶ cole bo pewnie niektorzy by chcieli

to Cie pogonilo ostro ja kiedys tak rano do pracy bieg³am
przepraszam Ty zjad³a¶ dzisiaj: 1,5 tosta + 3 lyzki roso³u i karczek z grila??????????? to wszystko????
kalorii to przez ta karkowke troche wyjdzie ,zale¿y tez ile tego zjad³a¶, ale to jest za rzadko, nie popychasz metabolizmu, nie mo¿na tak malo je¶c bo organizm kumuluje t³uszcz na pó¼niej jesli mu siê nie dostarcza innych sk³adnikow od¿ywczych, niestety tylko odk³ada t³uszcz, wiêc musisz je¶c kochana!!!!!
a kalorii chlebek, karkoweczka , tlusty roso³ek i sosik trochê ma ale za to jak smakuje zazdroszczê ja siê staram
dietowaæ smacznie, ale wiadomo ze to nie smakuje tak jak pyszne t³usto¶ci

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2013-08-04, 17:55   #728
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Manni, ale takie t³usto¶ci to ja jem od ¶wiêta... ostatnio w dziobie mia³am same gotowane kalafiory albo udka I zwykle jem czesciej ale dzi¶ wstali¶my przed 10 wiêc nie by³o zbyt du¿o czasu na jedzenie no i przez ten upa³ te¿ nie mam ochoty non stop co¶ w dziubie trzymaæ

My kupujemy wino i wódkê, my¶la³am o likierze i koniakach ale... nie bêdzie rozpusty

Napoi nie mamy w cenie, musimy siê zaopatrzyæ. Mogê zapytaæ ile macie za osobê i czy jest w tym te¿ tort i ciasta?

ej... u nas na bramach to siê po flaszcce na dwóch daje. Wiêc u nas 5 by by³o za ma³o... bo jednak ¿yje tu 21 lat to nie wierzê ¿e s±siedzi nie przyjd± zastawiaæ no i nie wpsomnê o tym ¿e ze wszystkimi zawsze dobrze ¿yjê

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Zapraszam na mojego bloga, jakby¶cie mia³y ochotê
http://paniporadnikowadomowa.blogspot.com/
Stary 2013-08-04, 18:09   #729
mannijonnim
Raczkowanie

[QUOTE=strongwomen;4210397 3]Manni, ale takie t³usto¶ci to ja jem od ¶wiêta... ostatnio w dziobie mia³am same gotowane kalafiory albo udka I zwykle jem czesciej ale dzi¶ wstali¶my przed 10 wiêc nie by³o zbyt du¿o czasu na jedzenie no i przez ten upa³ te¿ nie mam ochoty non stop co¶ w dziubie trzymaæ

My kupujemy wino i wódkê, my¶la³am o likierze i koniakach ale... nie bêdzie rozpusty

Napoi nie mamy w cenie, musimy siê zaopatrzyæ. Mogê zapytaæ ile macie za osobê i czy jest w tym te¿ tort i ciasta?

ej... u nas na bramach to siê po flaszcce na dwóch daje. Wiêc u nas 5 by by³o za ma³o... bo jednak ¿yje tu 21 lat to nie wierzê ¿e s±siedzi nie przyjd± zastawiaæ no i nie wpsomnê o tym ¿e ze wszystkimi zawsze dobrze ¿yjê

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Zapraszam na mojego bloga, jakby¶cie mia³y ochotê
[url]http://paniporadnikowadomowa.blo gspot.com/

aaaa to dobrze,ze mi mowisz kochana ja juz od 13 lat tam nie mieszkam,wiec nie znam siê na zwyczajach, wiêc wiêcej tej wódki dokupiê
u nas w tym hotelu generalnie stawka za wesela jest 140zl, ale my tam mamy trochê po znajomo¶ci,zeszli nam do 105 z mo¿liwo¶ci± na 100 wiêc nie jest ¼le, a lokal piêkny!!!! nowiutki a jakie zastawy, marzenie i jedzenie pierwsza klasa, ciasta i tort we w³asnym zakresie a u Was?
Stary 2013-08-04, 18:33   #730
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen
Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

Jest opcja ze jak teraz pocwicze to wieczor sobie zrobimy filmowy

Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Manni u nas oko³o 90z³ za osobê. W tym tort ciastka i ciasta oraz dwie kolecje...konkretne menu bêdziemy dopiero ustalaæ i wtedy te¿ bedziemy mieæ dok³adn± cene za osobê.tylko tych napoi nie ma. Dekoracje te¿ w cenie sali. A du¿± t± sale macie? Bo my tak.na styk na 30-35max.

Stary 2013-08-04, 18:53   #731
mannijonnim
Raczkowanie

Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

Cytat:
Jest opcja ze jak teraz pocwicze to wieczor sobie zrobimy filmowy

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Manni u nas oko³o 90z³ za osobê. W tym tort ciastka i ciasta oraz dwie kolecje...konkretne menu bêdziemy dopiero ustalaæ i wtedy te¿ bedziemy mieæ dok³adn± cene za osobê.tylko tych napoi nie ma. Dekoracje te¿ w cenie sali. A du¿± t± sale macie? Bo my tak.na styk na 30-35max.

my dekoracje tez mamy w cenie, to jest restauracja w hotelu , mysle ,ze max 45-50os, ma taras , wogole jest elegancka bardzo, my juz mamy ustalone menu: najpierw bedzie obiad, no tradycyjnie rosolek + drugie danie miesko i surowki lub frytki lub ryz, kto co tam lubi, potem beda desery lodowe, potem bedzie zimny bufet, rybli, platery z miesami, chyba 6 rodzajow salatek je¶li dobrze pamiêtam i galantyny, potem ciasta i trot (od nas juz) a potem "sniadanie) o polnocy szaszl;yki, golonki i barszczyk z pasztecikami nie powinnismy umrzeæ z g³odu

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-04, 18:58   #732
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Manni, napewno nie umrzecie tyle ¿arcia wooo...
za tak± cenê to spoko jest mówisz ze zaczynacie od obiadu... ja chcia³am z niego zrezygnowaæ... ¿e przychodzimy z ko¶cio³a i mamy kawe ciasta i tort weselny, a potem zimna koalcja, ciep³a kolacja i na po¿egnanie co¶ ala ¿urek, bogracz czy jeszcze inne co¶... Ale mo¿e pomys³ z obiadem nie jest g³upi

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Trochê mnie dra¿ni to ¿e T¯towi jest "wszystko jedno" no ale có¿, przynajmniej bêdê mia³a tak jak ja chcê `
Stary 2013-08-04, 18:59   #733
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22
Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

hehe ja ju¿ wiêcej za m±¿ nie bêdê wychodziæ jeden zgredziol mi wystarczy

a co do cen to u Was strasznie taniutko jest... :my¶li:
My 110 w zesz³ym roku to za chrzciny p³acili¶my..ale wszytsko by³o w cenie poza alko (by³y i napoje i ciasta i tort i owoce itd.)
Stary 2013-08-04, 19:06   #734
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Manni, same sobie dzi¶ gadamy nie ma nikogo... napewno wszytskie æwicz± a my przed kompem

idê sprz±taæ zabawki bo m³ody zrobi³ burdel i w³±czam muzê

powiedz mi jeszcze, brniesz w jaki¶ kolor? Kwiaty, sala dekoracje?

Zrobi³o siê weselnie ale skoro jeste¶my same to chyba nikt nie powinien protestowaæ

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Neska, te 110 w lokalu z napojami i ciastami to widzisz wcale nie tak du¿o. My z Manni p³acimy podobnie a nie mamy wszystkiego (ja napoi a Manni ciast) wiec nie da³a¶ za du¿o ja n chrzciny bra³am cateriing kolacyjny 45z³ za osobê bez ciast. A roczek ju¿ robi³am sama i da³am 270z³ za miêsa, dodatki, i ciasta na 16osób wiêc oszczêdnie mi posz³o

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

w lokalu jest fajne to ¿e p³acisz, jesz i wychodzisz a w domu szykujesz, pilnujesz i myjesz no ale... taniej...
Stary 2013-08-04, 20:06   #735
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Manni, same sobie dzi¶ gadamy nie ma nikogo... napewno wszytskie æwicz± a my przed kompem

idê sprz±taæ zabawki bo m³ody zrobi³ burdel i w³±czam muzê

powiedz mi jeszcze, brniesz w jaki¶ kolor? Kwiaty, sala dekoracje?

Zrobi³o siê weselnie ale skoro jeste¶my same to chyba nikt nie powinien protestowaæ

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Neska, te 110 w lokalu z napojami i ciastami to widzisz wcale nie tak du¿o. My z Manni p³acimy podobnie a nie mamy wszystkiego (ja napoi a Manni ciast) wiec nie da³a¶ za du¿o ja n chrzciny bra³am cateriing kolacyjny 45z³ za osobê bez ciast. A roczek ju¿ robi³am sama i da³am 270z³ za miêsa, dodatki, i ciasta na 16osób wiêc oszczêdnie mi posz³o

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

w lokalu jest fajne to ¿e p³acisz, jesz i wychodzisz a w domu szykujesz, pilnujesz i myjesz no ale... taniej...
masz racjê bo ja w pierwszej chwili nie pomy¶la³am i porówna³am do wesela ca³onocnego.... :/
a tak jak u Was do pó³nocy to wyjdzie podobnie w ilo¶ci godzin do chrzcin....
no w³a¶nie ja nie wyobra¿am sobie robic impry w domu..wole na mniej osób a w lokalu i mieæ ¶wiety spokoj...
tez nie wiem czy tak mega taniej wyjdzie- policz sobie wodê za zmywanie, pr±d za pieczenie ciast/miês, gaz za gotowanie.... tzn na pewno cos taniej ale nie wiem czy to s± az takie kolosalne ró¿nice...
no i jeszcze kwestia ¿eby siê wszytsko jedzenie uda³o... bo przewa¿nie jak siê bardzo chce ¿eby wysz³o dobre to jakas wychodzi.... i np. jest awaria pr±du akurat jak ciasta pieczesz
no i trzeba mieæ odpowiedni± ilo¶æ miejsca/zastawy sto³owej/krzese³

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

a co do wymiarów
waga b/z
a centymrtry podam tylko te, które siê zmieni³y
wiec biodra 96,5
udo 55,5
³ydka 36,5
haha sza³ cia³ normalnie
Stary 2013-08-04, 21:03   #736
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Neska, mo¿e wiele taniej nie, ale na impreze w lokalu albo catering wyk³adasz kasê od zaraz a ten pr±d, woda czy gaz jako¶ siê rozejdzie w ca³omiesiêcznej op³acie.

Zastawa, krzes³a, miejsce masz racje. Bez tego nie da rady. Ja akurat robie wszystko u mamy na piêtrze bo ona ma miejsce. ³±czymy dwa sto³y i zbieramy wszystkie krzes³a Zastawê mamy pod dostatkiem.
Wiêc jak mam wybieraæ lokal czy dom to wole dom bo taniej. A jak ju¿ mam wybieraæ miêdzy catering a sama robiæ to ró¿nie... mam kasê biorê catering, nie mam kasy to sama robiê.

Napewno co¶ tam taniej wyjdzie. Ja np, na roczek mia³am mieæ catering i wyszed³ by mnie 550z³ bez ciast. Nie mieli¶my kasy i zrobi³am sama. 11oz³ da³am na miêsa (po 2 kawa³ki na osobê, schab, pier¶ i udka) plus dodatki bo miêsa robilam na ró¿ne sposoby ( z pieczarkami, z papryk± itp), dwie sa³atki (albo trzy... teraz nie pamiêtam), tort i dwie blaszki ciasta. Zap³aci³am za wszystko 270z³ (liczy³am dok³adnie) to nawet je¶li doliczyæ pr±d, wodê i gaz które zu¿y³am to nie wyjdzie 550z³ plus jeszcze 100z³ na ciasta.

No ale trzeba siê narobiæ wiêc jak mówi³am..mam kasê to catering a nie mam to tyram hihi

Dziêkujê za wymiarki

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

35 min æwiczeñ zrobione, du¿o podskoków, unoszeñ nóg w rytm muzyki, takich tañców spoci³am siê do¶æ porz±dnie
Stary 2013-08-04, 21:53   #737
Kasia5891
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 395

Hej dziewczynki
zmierzy³am siê i....szkoda s³ów z waszymi wymiarami masakra jaka¶ no ale zaczê³am to trzeba skoñczyæ
pb95
tal116
wp112
bio123
udko65
³yd45
ram38
Skalpel zaliczony i dietka 8 godz. ale czy jakie¶ efekty z tego bêd± ...po tym co zobaczy³am na miarze to siê za³ama³am
Mi³ej nocki dziewuszki

a waga jutro rano mo¿e tu bêdzie lepiej
Kasia5891 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-05, 07:05   #738
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Cyba powinnam odej¶æ z w±tku

---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ----------

Kasiu, dziêkujê za wymiarki

nie przejmuj siê centymetrem, napewno zgupbisz ja np. na diecie GRUBNE!

---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ----------

I ¶niadanie : jajecznica z dwóch jaj z pokruszon± kromk± chleba (tylko ¶rodek kromki) = 325 kcal

---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ----------

Gdzie Wy jeste¶cie jak ja Was potrzebujê?
Stary 2013-08-05, 07:45   #739
aga533
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 430

Hej dziewczynki

Poniedzia³ek to dzieñ wa¿enia i mierzenia? ok to ja ju¿ nie bêdê podawa³a nowych wymiarów, te ostatnie niech bêd± aktualne
aga533 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-05, 07:47   #740
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Agusia, mo¿esz podaæ je¶li chcesz ale my¶lê ze 3 dni nie zrobi± ró¿nicy Wagê ewentualnie podaj z dzisiaj i uzupe³nij mi to co brakuje

Jak tam plany na poniedzia³ek? I jak tam dietka?
Stary 2013-08-05, 08:10   #741
aga533
Raczkowanie

Na pewno siê nie zmieni³y no chyba, ¿e wzwy¿

Oj u mnie dzieñ jak co dzieñ z córci± w domku tyle, ¿e m±¿ na urlopie wiêc bêdzie marudzi³

Waga dzi¶ 73,5 chyba bez zmian a plan by³, ¿e na pocz±tku sierpnia waga poka¿e 70kg.

Dietka chyba ok. z ma³ym wyj±tkiem rybk± sma¿on± na t³uszczu

Do celu 10kg

(...)nikt nie mo¿e straciæ z oczu tego, czego pragnie. Nawet kiedy przychodz± chwile, gdy zdaje siê, ¿e ca³y ¶wiat i inni s± silniejsi. Sekret tkwi w tym, by siê nie poddaæ".
Stary 2013-08-05, 08:32   #742
malutka_ziutka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 132

Dzieñ dobry kochane dziewczynki
Jestem z siebie dumna, bo mimo ¿e byli¶my wczoraj na tych chrzcinach to powiem szczerze pilnowa³am diety !!! Uwielbiam ciasta ale wczoraj zjad³am tylko pó³ kawa³ka tortu (ale te kalorie odrazu spali³am, bo mia³am biegania za córci±). STRONGWymiarki podam odrobinkê pó¼niej, ale napewno podam je dzisiaj. Troszkê bojê siê wychodziæ na t± wagê, ale trzeba siê dowiedzieæ czy dieta i æwiczenia daj± jakie¶ rezultaty czy te¿ nie Pozdrawiam
malutka_ziutka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-05, 09:11   #743
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Ziutko, gratulacje za trzymanie diety mimo pokus Spokojnie, poczekam na wymiarki a¿ jestem ciekawa czy co¶ Ci spad³o

Aga, rybkê napewno spalisz raz dwa nie zawsze mo¿na wszystko wyeliminowaæ Podaj mi taliê i ramiê

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Lenik, Ali gdzie siê podziewacie?
Stary 2013-08-05, 09:37   #744
Kasia5891
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 395

Melduje wykonanie zadania waga dzi¶ 104,40 czyli 2,50 mniej po prostu superancko chocia¿ tyle po wczorajszym dniu za³amania....
Dzi¶ ju¿ Mel B nogi i brzuch Dietkowo ok. zaczê³am o 10 zjad³am trzy kromalki ciemnego pieczywa z serkiem 1 ogóreczek kiszony i herbatka owocowa chyba ok ???
na obiad ugotuje fasolke szparagow±
U nas dzi¶ nawet fajna pogoda nie za gor±co...
Kasia5891 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-05, 09:49   #745
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Kasiu, nooo brawa
Prawie 3 kilosy.... miszczunio

i brawa za dzisiejszy æwiczenia ju¿

Ja zawsze wieczorem æwiczê bo nie mam czasu na k±piele w czasie dnia a spocona chodziæ nie lubiê

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

u nas znów upa³

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Idê ogarn±æ dom bo m³ody zasn±³, potem bêdê szykowaæ obiad wiêc pewnie pojawiê siê popo³udniu, jak nie pó¼niej bo jedziemy auto ogl±daæ.

Jak przyjd± na w±tek, szczuplaki licz±ce kalorie to powiedzcie mi ile ma zupa ogórkowa domowa. Zagêszczona jogurtem naturalnym z marchewk± i ziemniakiem bo w tabeli kalorii mam tylko zupy z paczki.
Stary 2013-08-05, 10:14   #746
aga533
Raczkowanie

Cytat:
Ziutko, gratulacje za trzymanie diety mimo pokus Spokojnie, poczekam na wymiarki a¿ jestem ciekawa czy co¶ Ci spad³o

Aga, rybkê napewno spalisz raz dwa nie zawsze mo¿na wszystko wyeliminowaæ Podaj mi taliê i ramiê

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Lenik, Ali gdzie siê podziewacie?
Talia 75cm, rêka 34cm my¶lê, ¿e rybka nie bêdzie taka straszna w koñcu zdarza mi siê zje¶æ kawa³eczek ciasta raz na jaki¶ czas
Stary 2013-08-05, 10:38   #747
Lady Ali
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 692

cze¶æ szczuplaczki
Martyna wpisz mi te same wymiary,ale wage mam uwaga!!66,400!!!1 o³³³³ jeeeeeeeeeeeeee!wymiary d.. nie urywaja,ale pffff.Musze pocwiczyc cos,bo sie obijam osttanio
Lady Ali jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-05, 10:43   #748
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Ali, moje brawa Waga Ci spada jak szalona
mo¿e przejdê te¿ na t± 8h? Ale jak to zrobiæ jak ¶niadanie jem o 8

Aga, ja mam dzi¶ na obiad opiekanego ¶ledzia w occie, ale maleñki kawa³ek. Muszê go zje¶æ bo nie wyrzuce przecie¿ a jutro ju¿ mo¿e byæ nie dobry.

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Wyliczy³am ¶niadanie, przek±skê, obiad i mam na liczniku oko³o 819 kcal. Ale narazie nie planuje co zjesæ na kolacje ¿eby dobiæ do tysi±ca bo nie wiem co mi jeszcze do pyska wpadnie
Stary 2013-08-05, 10:44   #749
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Cyba powinnam odej¶æ z w±tku

---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ----------

Kasiu, dziêkujê za wymiarki

nie przejmuj siê centymetrem, napewno zgupbisz ja np. na diecie GRUBNE!

---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ----------

I ¶niadanie : jajecznica z dwóch jaj z pokruszon± kromk± chleba (tylko ¶rodek kromki) = 325 kcal

---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ----------

Gdzie Wy jeste¶cie jak ja Was potrzebujê?
a gdzie Ty siê chcesz wynie¶æ
siedzieæ mi tu na ty³ku i nie jêczeæ

ja mam dzi¶ i jutro wolne
Stary 2013-08-05, 10:49   #750
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Neska, bo Wy tu chudniecie a ja tyjê

jakie plany na wolne dni?
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-06-04 08:47:56

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.