|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Manni, to moja sukienka. Tyle ¿e moja bêdzie bez tej koronki co wystaje z boku i bez tej ta¶my kryszta³ków wspak. Dó³ bêdzie do literki A prosty i g³adki a ta ta¶ma co wspak bêdzie sz³a po dole tak jak pod biustem.
![]() |
#722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 362
|
Cytat:
no piêkna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no masz godzinê wcze¶niej w ko¶ciele to moze siê wyrobicie na 24 ![]() a ile wódki kupili¶cie? my mamy 35 butelek 0,5 na te 24 osoby z czego 5 na pewno nie pij±cych ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- no wiêc ![]() ![]() ![]() ta dziewczyna na zdjêciu, to nie ja, tylko ta Aga od której j± kupi³am i ona ma 158cm wzrostu i prezentowa³a siê REWELACYJNIE!!!!!
![]() |
![]() |
#724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale siê u¶mia³am teraz z siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
Manni, to pojecha³a¶ z tym wysy³aniem Neski do salonu po ¶lubn±
![]() a co do mojej sukienki to 14 sierpnia mam pierwsz± przymiarkê dopiero ![]() ![]() nie mamy jeszcze wódki ![]() ![]() ![]() Napoje macie w cenie sali czy na swoj± rêkê? ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Wiecie jakie jaja.... idziemy sobie rodzinnie do tego sklepu, T¯ pcha wózek a ja m³odego za r±czke bo chcia³ podeptaæ... odeszli¶my ju¿ z 1km od domu a ja ... wielkie oczy... chyba na mnie grillowany obiadek z mizeri± zadzia³a³ ![]() ![]() Neska, mi nawet b³onnika nie trzeba ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- I ¶niadanie: 1,5 tosta (chleb siê marnowa³) i herbata O: 3 ³y¿ki roso³u po Kamilu ![]() P:kawa Dzi¶ ju¿ nic nie bêdê je¶æ. My¶licie ¿e to wyjdzie oko³o 1500kcal? No a æwiczyæ jeszcze nie æwiczy³am ale bêdê napewno bo mi brakuje po wczorajszym lenistwie. Chcia³abym dzi¶ zrobiæ Jillian Michaels
![]() |
#727 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() no to jeszcze chwila do sukienki ![]() no w³a¶nie nic prócz wódki nie mamy, T¿ chce piwo kupiæ,ale ile by tego trzeba bylo kupiæ? a juz i tak jeste¶my na minusie ![]() ![]() no wiêc ja tam piwa nie chcê, jak bedzie za malo wodki to trudno,ale chyba dokupimy z 5 butelek na te bramki w³a¶nie bo taki wstyd jak sie nie da, a wiadomo,ze sie poustawiaj± ![]() soki i cieple napoje mamy ju¿ w ramach oplaty za salê,, znaczy restauracjê, napoje siê wlicza, moze dokumy jak±¶ cole bo pewnie niektorzy by chcieli ![]() to Cie pogonilo ostro ![]() ![]() przepraszam Ty zjad³a¶ dzisiaj: 1,5 tosta + 3 lyzki roso³u i karczek z grila??????????? to wszystko???? kalorii to przez ta karkowke troche wyjdzie ,zale¿y tez ile tego zjad³a¶, ale to jest za rzadko, nie popychasz metabolizmu, nie mo¿na tak malo je¶c bo organizm kumuluje t³uszcz na pó¼niej jesli mu siê nie dostarcza innych sk³adnikow od¿ywczych, niestety tylko odk³ada t³uszcz, wiêc musisz je¶c kochana!!!!! a kalorii chlebek, karkoweczka , tlusty roso³ek i sosik trochê ma ![]() ![]() ![]() dietowaæ smacznie, ale wiadomo ze to nie smakuje tak jak pyszne t³usto¶ci ![]()
![]() |
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
Manni, ale takie t³usto¶ci to ja jem od ¶wiêta... ostatnio w dziobie mia³am same gotowane kalafiory albo udka
![]() ![]() My kupujemy wino i wódkê, my¶la³am o likierze i koniakach ale... ![]() ![]() Napoi nie mamy w cenie, musimy siê zaopatrzyæ. Mogê zapytaæ ile macie za osobê i czy jest w tym te¿ tort i ciasta? ej... u nas na bramach to siê po flaszcce na dwóch daje. Wiêc u nas 5 by by³o za ma³o... bo jednak ¿yje tu 21 lat to nie wierzê ¿e s±siedzi nie przyjd± zastawiaæ ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Zapraszam na mojego bloga, jakby¶cie mia³y ochotê ![]() http://paniporadnikowadomowa.blogspot.com/ ![]()
![]() |
#729 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=strongwomen;4210397 3]Manni, ale takie t³usto¶ci to ja jem od ¶wiêta... ostatnio w dziobie mia³am same gotowane kalafiory albo udka
![]() ![]() My kupujemy wino i wódkê, my¶la³am o likierze i koniakach ale... ![]() ![]() Napoi nie mamy w cenie, musimy siê zaopatrzyæ. Mogê zapytaæ ile macie za osobê i czy jest w tym te¿ tort i ciasta? ej... u nas na bramach to siê po flaszcce na dwóch daje. Wiêc u nas 5 by by³o za ma³o... bo jednak ¿yje tu 21 lat to nie wierzê ¿e s±siedzi nie przyjd± zastawiaæ ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Zapraszam na mojego bloga, jakby¶cie mia³y ochotê ![]() [url]http://paniporadnikowadomowa.blo gspot.com/ aaaa to dobrze,ze mi mowisz kochana ![]() ![]() u nas w tym hotelu generalnie stawka za wesela jest 140zl, ale my tam mamy trochê po znajomo¶ci,zeszli nam do 105 z mo¿liwo¶ci± na 100 ![]() ![]()
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Jest opcja ze jak teraz pocwicze to wieczor sobie zrobimy filmowy
![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Manni u nas oko³o 90z³ za osobê. W tym tort ciastka i ciasta oraz dwie kolecje...konkretne menu bêdziemy dopiero ustalaæ i wtedy te¿ bedziemy mieæ dok³adn± cene za osobê.tylko tych napoi nie ma. Dekoracje te¿ w cenie sali. A du¿± t± sale macie? Bo my tak.na styk na 30-35max. Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
![]() |
#731 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
Manni, napewno nie umrzecie
![]() za tak± cenê to spoko jest ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Trochê mnie dra¿ni to ¿e T¯towi jest "wszystko jedno" ![]() ![]()
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
hehe ja ju¿ wiêcej za m±¿ nie bêdê wychodziæ
![]() ![]() a co do cen to u Was strasznie taniutko jest... :my¶li: My 110 w zesz³ym roku to za chrzciny p³acili¶my..ale wszytsko by³o w cenie poza alko (by³y i napoje i ciasta i tort i owoce itd.) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
Manni, same sobie dzi¶ gadamy
![]() ![]() idê sprz±taæ zabawki bo m³ody zrobi³ burdel i w³±czam muzê ![]() powiedz mi jeszcze, brniesz w jaki¶ kolor? Kwiaty, sala dekoracje? Zrobi³o siê weselnie ale skoro jeste¶my same to chyba nikt nie powinien protestowaæ ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Neska, te 110 w lokalu z napojami i ciastami to widzisz wcale nie tak du¿o. My z Manni p³acimy podobnie a nie mamy wszystkiego (ja napoi a Manni ciast) wiec nie da³a¶ za du¿o ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- w lokalu jest fajne to ¿e p³acisz, jesz i wychodzisz a w domu szykujesz, pilnujesz i myjesz no ale... taniej...
![]() |
#735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak jak u Was do pó³nocy to wyjdzie podobnie w ilo¶ci godzin do chrzcin.... no w³a¶nie ja nie wyobra¿am sobie robic impry w domu..wole na mniej osób a w lokalu i mieæ ¶wiety spokoj... tez nie wiem czy tak mega taniej wyjdzie- policz sobie wodê za zmywanie, pr±d za pieczenie ciast/miês, gaz za gotowanie.... tzn na pewno cos taniej ale nie wiem czy to s± az takie kolosalne ró¿nice... no i jeszcze kwestia ¿eby siê wszytsko jedzenie uda³o... bo przewa¿nie jak siê bardzo chce ¿eby wysz³o dobre to jakas ![]() ![]() no i trzeba mieæ odpowiedni± ilo¶æ miejsca/zastawy sto³owej/krzese³ ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- a co do wymiarów waga b/z a centymrtry podam tylko te, które siê zmieni³y wiec biodra 96,5 udo 55,5 ³ydka 36,5 haha sza³ cia³ normalnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
Neska, mo¿e wiele taniej nie, ale na impreze w lokalu albo catering wyk³adasz kasê od zaraz a ten pr±d, woda czy gaz jako¶ siê rozejdzie w ca³omiesiêcznej op³acie.
Zastawa, krzes³a, miejsce masz racje. Bez tego nie da rady. Ja akurat robie wszystko u mamy na piêtrze bo ona ma miejsce. ³±czymy dwa sto³y i zbieramy wszystkie krzes³a ![]() Wiêc jak mam wybieraæ lokal czy dom to wole dom bo taniej. A jak ju¿ mam wybieraæ miêdzy catering a sama robiæ to ró¿nie... mam kasê biorê catering, nie mam kasy to sama robiê. Napewno co¶ tam taniej wyjdzie. Ja np, na roczek mia³am mieæ catering i wyszed³ by mnie 550z³ bez ciast. Nie mieli¶my kasy i zrobi³am sama. 11oz³ da³am na miêsa (po 2 kawa³ki na osobê, schab, pier¶ i udka) plus dodatki bo miêsa robilam na ró¿ne sposoby ( z pieczarkami, z papryk± itp), dwie sa³atki (albo trzy... ![]() No ale trzeba siê narobiæ ![]() ![]() ![]() Dziêkujê za wymiarki ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- 35 min æwiczeñ zrobione, du¿o podskoków, unoszeñ nóg w rytm muzyki, takich tañców ![]() ![]()
![]() |
#737 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 395
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() zmierzy³am siê i....szkoda s³ów z waszymi wymiarami ![]() ![]() ![]() pb95 tal116 wp112 bio123 udko65 ³yd45 ram38 Skalpel zaliczony i dietka 8 godz. ale czy jakie¶ efekty z tego bêd± ...po tym co zobaczy³am na miarze to siê za³ama³am ![]() Mi³ej nocki dziewuszki a waga jutro rano mo¿e tu bêdzie lepiej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Zakorzenienie
|
Cyba powinnam odej¶æ z w±tku
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ---------- Kasiu, dziêkujê za wymiarki ![]() ![]() nie przejmuj siê centymetrem, napewno zgupbisz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ---------- I ¶niadanie : jajecznica z dwóch jaj z pokruszon± kromk± chleba (tylko ¶rodek kromki) = 325 kcal ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Gdzie Wy jeste¶cie jak ja Was potrzebujê? ![]()
![]() |
#739 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 430
|
Hej dziewczynki
Poniedzia³ek to dzieñ wa¿enia i mierzenia? ok to ja ju¿ nie bêdê podawa³a nowych wymiarów, te ostatnie niech bêd± aktualne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
Agusia, mo¿esz podaæ je¶li chcesz ale my¶lê ze 3 dni nie zrobi± ró¿nicy
![]() ![]() Jak tam plany na poniedzia³ek? I jak tam dietka?
![]() |
#741 |
Raczkowanie
|
Na pewno siê nie zmieni³y no chyba, ¿e wzwy¿
![]() Oj u mnie dzieñ jak co dzieñ z córci± w domku tyle, ¿e m±¿ na urlopie wiêc bêdzie marudzi³ ![]() Waga dzi¶ 73,5 chyba bez zmian a plan by³, ¿e na pocz±tku sierpnia waga poka¿e 70kg. Dietka chyba ok. z ma³ym wyj±tkiem rybk± sma¿on± na t³uszczu ![]()
![]() |
#742 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 132
|
Dzieñ dobry kochane dziewczynki
![]() Jestem z siebie dumna, bo mimo ¿e byli¶my wczoraj na tych chrzcinach to powiem szczerze pilnowa³am diety !!! Uwielbiam ciasta ale wczoraj zjad³am tylko pó³ kawa³ka tortu (ale te kalorie odrazu spali³am, bo mia³am biegania za córci±). STRONGWymiarki podam odrobinkê pó¼niej, ale napewno podam je dzisiaj. Troszkê bojê siê wychodziæ na t± wagê, ale trzeba siê dowiedzieæ czy dieta i æwiczenia daj± jakie¶ rezultaty czy te¿ nie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
Ziutko, gratulacje za trzymanie diety mimo pokus
![]() ![]() ![]() Aga, rybkê napewno spalisz raz dwa ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Lenik, Ali gdzie siê podziewacie?
![]() |
#744 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 395
|
Melduje wykonanie zadania waga dzi¶ 104,40 czyli 2,50
![]() Dzi¶ ju¿ Mel B nogi i brzuch ![]() ![]() ![]() na obiad ugotuje fasolke szparagow± ![]() U nas dzi¶ nawet fajna pogoda nie za gor±co... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
Kasiu, nooo brawa
![]() Prawie 3 kilosy.... miszczunio ![]() ![]() i brawa za dzisiejszy æwiczenia ju¿ ![]() Ja zawsze wieczorem æwiczê bo nie mam czasu na k±piele w czasie dnia a spocona chodziæ nie lubiê ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- u nas znów upa³ ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Idê ogarn±æ dom bo m³ody zasn±³, potem bêdê szykowaæ obiad wiêc pewnie pojawiê siê popo³udniu, jak nie pó¼niej bo jedziemy auto ogl±daæ. Jak przyjd± na w±tek, szczuplaki licz±ce kalorie to powiedzcie mi ile ma zupa ogórkowa domowa. Zagêszczona jogurtem naturalnym ![]() ![]()
![]() |
#746 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 692
|
cze¶æ szczuplaczki
![]() Martyna wpisz mi te same wymiary,ale wage mam uwaga!!66,400!!!1 o³³³³ jeeeeeeeeeeeeee! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
Ali, moje brawa
![]() ![]() mo¿e przejdê te¿ na t± 8h? Ale jak to zrobiæ jak ¶niadanie jem o 8 ![]() Aga, ja mam dzi¶ na obiad opiekanego ¶ledzia w occie, ale maleñki kawa³ek. Muszê go zje¶æ bo nie wyrzuce przecie¿ a jutro ju¿ mo¿e byæ nie dobry. ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Wyliczy³am ¶niadanie, przek±skê, obiad i mam na liczniku oko³o 819 kcal. Ale narazie nie planuje co zjesæ na kolacje ¿eby dobiæ do tysi±ca bo nie wiem co mi jeszcze do pyska wpadnie ![]()
![]() |
#749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() siedzieæ mi tu na ty³ku i nie jêczeæ ![]() ja mam dzi¶ i jutro wolne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
Neska, bo Wy tu chudniecie a ja tyjê
![]() jakie plany na wolne dni?
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.