|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinna mieć II część naszego wątku? | |||
Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz.2 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
21 | 38,18% |
Przyszła wiosna będzie nasza, każda będzie miała swojego Bobasa - mamusie III/IV 2014 cz. 2 |
0 | 0% |
Choć jesień już zagęszcza ruchy, to my się nie smucimy - podziwiamy rosnące brzuchy |
0 | 0% |
Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 2014 cz. 2 |
26 | 47,27% |
Połowa jeszcze rzyga, za niedługo im przejdzie chyba -mamusie III/IV 2014 cz. 2 |
8 | 14,55% |
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 | |||
BAN stały
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Moderator
|
Odp: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014
Dzien dobry
![]() Cos dzisiaj z kiepskim humorem wstalam ... Mam nadzieje ze zaraz mi przejdzie. Milego dnia mamusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Miałam podobną sytuację z żoną kuzyna... Starają się już 3 lata i nic ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
Cobra masz rację
![]() Oświeciły mnie moje staraczki i nasza Justyś ![]()
#726 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() Tylko do 12 tc jeszcze tak daleko... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez teQiba Czas edycji: 2013-07-21 o 09:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#727 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() Ja mialam jutro jechac do Polski na wizyte-sprawdzic,czy ciaza sie w ogole rozwija ale odpuszcze sobie i pojade za tydzien..Jest tak upalnie,ze ani mi sie sni taka dluga podroz busem..W ogole to ja chyba tak na stale do Was dolacze w drugim trymestrze,bo nie daje rady...Tak zle sie czuje,wiecznie mi slabo,glowa boli albo zawroty...Strasznie ciezki ten 1wszy trymestr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#729 | |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Witam sie z łóżeczka jak co dzien ![]() Teqiba no dosc dziwnie zareagowala,mimo wszytsko mogla sie ugryzc w jezyk wspolczuje jej ale takich rzeczy nie mowi sie ciezarnej! A ty sie nie martw bo wszytsko bedzie dobrze! ![]() Mona bedziesz miala pobrana krew normalnie zeby zbadac poziom cukru we krwi rano na czczo,krzywa cukrowa robi sie chyba dopiero w IItrym I wielkie gratulacje za serducho!!! ![]() Badania tez robie prywatnie wiec to norma raczej bo jak prywatny gab to i badanie prywatne...Ale co tam wazne zeby dzidzius byl zdrowy i rosl duzy mamusi ![]() Czy wy tez tak macie ze ciagle sie glaszczecie po brzusiu ![]() Ja mam taki syndrom ze robie to nawet nieswiadomie smeram glaszcze a moj maz wczoraj sie polozyl i pierwszy raz pocalowal brzusio i powiedzial ze bardzo kocha juz to malenstwo,a ja sie wzruszylam ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
![]() Nie martw sie kazda ciaza jest inna ale podobno w II trym jest juz cudownie wiec przetrwamy te kilka tygodni a potem moze w koncu zaczniemy w pelni cieszyc sie naszym cudownym stanem! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#730 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
Tak sobie policzylam ze dzis mija 54dc
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- A ktory to juz tydzien? |
![]() ![]() |
![]() |
#732 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cholera zjadłam na śniadanie kanapkę z szynką i cały czas mi się nią odbija ![]() W ogóle robię się jakaś ciamajda ![]() ![]() Przez 4 lata jak tu pracuję może raz zdarzyło mi się poplamić i to nie z mojej winy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#733 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzis jak kroilam pomidorki koktajlowe (moja 1wsza zachcianka) to osunelam sie na ziemie-tak slabo mi sie zrobilo...Matko oby tak cala ciaze nie bylo,bo wpadne w depresje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 | |
Zadomowienie
|
Witam dziewczynki
My dziś z córcią dałyśmy czadu, spałyśmy do 10.20 ![]() Teraz Tz zabrał ją na dworek i nie ma ich już dwie godzinki a ja zrobiłam sobie w tym czasie hybrydke na stopkach ![]() Teqiba- przykre to co Ci powiedziała ............ale wiem co czuje. Kiedy ja poroniłam , w tym czasie wiele moich znajomych, osób z rodziny zaszło w ciąże, ja nie chciałam ich poprostu widzieć , wiem ze to głupie .................. ale nie mogłam sie cieszyć ich szczęściem kiedy mnie spotkało coś takiego i to w 11 tyg ![]() Poza tym staraliśmy się po poronieniu 8 miesięcy i ciągle sie nie udawało ja już chciałam zwariować ![]() ![]() Tak to właśnie było............. ale nigdy bym żadnej ciążówce tego nie powiedziała co Ty usłyszałaś ![]() wolałam je poprostu omijać łukiem ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#736 | |
Zadomowienie
|
Oj chyba jeszcze czas na fotki
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
Zakorzenienie
|
Nie bardzo
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#738 |
Zadomowienie
|
Hey
![]() ![]() Dobrze że jesrzzcze za bardzo nikomu nie mówiliśmy, zobaczę co mi jutro gin powie ale chyba z gadaniem o ciaży wstrzymamy się jakiś miesiąc.... pod warunkiem że jest wszystko ok... |
![]() ![]() |
![]() |
#739 | |||
Moderator
|
Odp: Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014
Cytat:
![]() ![]() Tak jak mowilyscie - dzisiaj jak ochlonela to sie cieszyla takze juz nam lepiej obu ![]() Cytat:
Jejku - mam dokladnie to samo ![]() Mala ciaza w wielkim brzuchu ![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez teQiba Czas edycji: 2013-07-21 o 18:39 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() jak tam, u mnie spoko, żadnych mdłości ani nic ![]() ![]() byliśmy dzisiaj u ciotki a ta od progu patrzy na mnie i się pyta, czy w ciąży przypadkiem nie jestem? Heh, odpowiedziałam, że owszem jestem ale nie przypadkiem ![]() ![]() ![]() a co do tych poronień, to ja też rozumiem te osoby, niestety to cholernie boli i ciężko cieszyć się z czyjejś ciąży jeśli same w tej ciąży nie jesteśmy a powinnyśmy ![]() ja mam książkę "ciężarówką przez 9 mcy" fajna z humorem ale na jeden raz. Mam też "w oczekiwaniu na dziecko" i nie przebrnęłam przez tą encyklopedię, zaglądałam tylko na wybrane fragmenty ![]()
#741 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() My dzisiaj na grillu u babci. 5 wnucząt, najstarsze 5 lat i jedno prawnuczatko ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Moderator
|
Odp: Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014
Ja mam 44 dc i to 6t1d to wychodzi mi tak jak u Ciebie, chyba ze to inaczej sie liczy? Bo ja licze pelne tygodnie + ile dni z rozpoczetego tygodnia zostalo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Zadomowienie
|
A my przez weekend powiedzieliśmy rodzinie o ciąży. Uznaliśmy, że co ma być to będzie a kolejny miesiąc czy dwa nie wytrzymamy bez paplania.
U mnie też żadnych mdłości, trochę tylko usypiam w ciągu dnia i jestem jakaś spowolniona. Kolejna wizyta u ginki dopiero 7.08.
#744 |
Zakorzenienie
|
Ja mam dzisiaj 8t2d czyli leci 9 tydzień
![]() Też zaczynam powoli mówić, i tak sie dowiedzą to co mi zależy. Tym bardziej że ten mi proponuje piwo, tamten papieroska, kuzynka disco ![]()
#745 |
Wtajemniczenie
|
My powiedzieliśmy tż-ta bratu bo go gościmy u siebie i jakoś tak samo wyszło
![]() ![]() Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2
#746 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, wierzcie mi, że to bardzo trudne dla tej drugiej strony. Nie miejcie żalu, na pewno nikt wam źle nie życzy, niefortunnie to wszystko wyszło. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A mój dzisiejszy dzień taki: ranny spacer po parku, potem obiad na który dostałam zaproszenie od tżta (nie musiałam gotować ![]() We wtorek pierwsza wizyta! Nie mogę przestać myśleć o czekających mnie miesiącach. Też tak macie? ciągle się zastanawiam, jak to będzie ![]()
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
hej,ja dziś już porobiłam badania i 170 zł poszło,ale czego sie nie robi dla maleństwa
![]() ja mam dziś 7tc 2dc ciaży,czyli leci 8... ![]()
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#748 | ||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez mmhym Czas edycji: 2013-07-22 o 09:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak trzeba to trudno, mnie też to czeka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Zadomowienie
|
witam was ..............
dziewczyny czy robicie badania prenatalne ? Ja własnie mam dylemat,musiałabym dziś zadzwonic i umówić się na któryś dzień bo już zbilza się 10 tydzień z Om.......... Ginka dała mi namiar na przychodnie gdzie robią usg genet plus test Pappa z krwi 400zł ta przyjemność, ale juz mniejsza o kase.............czytam i czytam w necie i różne są opinie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.