|
|
#721 | ||||||
|
Kawaii strona mocy
|
Dot.: Ambitne wizażanki część V
Nie mów tylko, że się nie spodziewałaś
Cytat:
I razem z Nadziejką ( ) nie musicie o mnie martwić - tzn taką mam nadzieję Ostatnio zrobiłam badania i kwalifikuję się na laserową korektę wzroku (tzn sama chcę, ale nie ma przeciwskazań ) i chyba właśnie jakoś w marcu chciałabym ją zrobić ... oby się udało [QUOTE=Undercia;42577618]pochwal się potem czy dobra była Buu, wczoraj sprawdzałam i było ok, a dzisiaj nie ma już mojego rozmiaru Cytat:
Cytat:
[QUOTE=mayletka;42580836] znam to. szczególnie teraz, gdy wpadłam w szał zakupów książek maturalnych - jak gdyby to miałoby pomóc mi w dobrym wyniku /QUOTE]Tak, tak, Mataska polecam ... wiesz, maturę zdawałam jakiś czas temu, tu masz ode mnie kilka słów o repetytoriach, z jakich wtedy korzystałam. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Powiedz to mojemu portfelowi ![]() Pomiędzy sierpniowymi wyjazdami wysłałam 5 cv (4 w ciemno - z dwóch miałam od razu odpowiedź, że mają pełną ekipę i nikogo nie potrzebują, a 1 na konkretne ogłoszenie, ale stwierdziłam, że jest podejrzane i nie mam szans). Miałam oprócz tego już przygotowaną listę gdzie dalej się wysyłać, ale jakoś nie było czasu powysyłać maili pomiędzy pakowaniami Kilka dni po powrocie z Bieszczad dostałam maila ... tak więc od dzisiaj oficjalnie można świętować, umowa podpisana ![]() Chyba nie napiszę tego w wątku dla bezrobotnych, bo mnie zabiją, że wysłałam na odczep w sumie i tylko tyle cv, a tu robota mnie znalazła i to tam gdzie chciałam, pomijając moje dalsze dążenia o aplikację? ![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Phi, wizaż nie chciał mi wysłać wiadomości, bo niby za dużo emotek było, też wymyślił
|
||||||
|
|
|
#722 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
na imprezie w efekcie nie było eksia, za to M. wypadły gały na wierzch
więc i tak było cudownie. i nie zostaliśmy na silent disco, bo pożyczyliśmy od znajomych słuchawki i ta muzyka była taka nijaka, posiedzieliśmy trochę, dużo gadalismy i było tak swojsko ![]() ja lubię połączenie czarnego z każdym jaskrawym kolorem - najbardziej czerwienią intensywną i oczoj...ebnym różem : D za to mój telefon jest słodkiej blondyneczki - biały w różowym etui zimno i mokro, o. :P wyjazd w ramach Erasmusa, ale mam nadzieję nauczyć się niemieckiego, w końcu to ich język urzędowy (obok francuskiego i luksemburskiego : D) jeśli chodzi o dietę i ćwiczenia to wiele programów przećwiczyłam, stylów odżywiania również (rok temu np. jadłam w stylu paleo przez jakiś czas : D) chyba, że jesteś masochistką : D Cytat:
![]() Cytat:
![]() są pięęękne, szczególnie te koturny, takie intensywne kolory albo zacznę się bić : DCytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
duuużo : ) Cytat:
tarty są mega, ostatnio jadłam z borówkami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to dzisiaj imprezujemy
|
|
#724 | |
|
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
Smakowała, ale prawie 3/4 oddałam rodzicom, niech sobie brzuszki pasą Robiłam w końcu z malinami.---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- A jak |
|
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
na rok, jak pozwolą fundusze
będę szukać tam pracy, jak znajdę cokolwiek to zostanę rok ![]() mmm, z malinami teraz mam ochotę na słodycze
|
#726 | ||||||||||||
|
Imperatorowa Undi I
|
Okropne kusicielki, wieloryb tutaj (w sensie Undi) się odchudzać próbuje, a Wy co??????????
![]() Cytat:
![]() ojej, przepraszam, coś mi się ubzdurało ![]() Undi też tak kiedyś mówiła i teges, nie wyszło ![]() nie, ma tylko siostrę Cytat:
lubię emowate ciuchy, lubię takie bardziej rockowe, od czasu do czasu wbiję się w coś bardziej kobiecego, klasycznego. No i w pracy dress code Cytat:
Wow, sporo Ja z postcrossingu mam niewiele. Cytat:
Cytat:
U mnie standard - praca, trening, dom, nauka ![]() Cytat:
no nie, zupełnie nie Cytat:
Cytat:
gratuluję, ale solidne baty Ci się należą za to, że nie wspomniałaś nic wczesniej ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się nie nadaję na długie podróże![]() ja też swoją datę licencjata pamietam ![]() ooo a mi mamusia zrobiła na śniadanie naleśniki i kakao ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- pewnie;0 w kupie rażniej ![]() Maguda gratuluję :brawo; i zazdroszczę ![]() Undi w sumie to z tą kostką powinnam iść ,ale doba taka krótka ![]() kupiłam sweterek i legginsy jasne do łażenia po domu. A za to zakochanie nie musiecie przepraszać.. W sumie to tak może wyglądać
"Wiesz, wszystko co się tak naprawdę liczy, to aby ludzie, których kochasz, byli szczęśliwi i zdrowi. Cała reszta to zamki na piasku..." Edytowane przez ParoleParole Czas edycji: 2013-09-02 o 22:19 |
|
|
|
|
#728 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mogę mu powiedzieć, że kiedyś mu to się zwróci z nawiązką ![]() Cytat:
Gratulacje :brawo: ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kolorowe liście, deszcz uderzający o parapet, zapach drzewa i suszonych grzybów Dobrze, że tylko na 2 tygodnie, może nie zdążę się zirytować
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
A propo na wyjeżdzie mieliśmy fajny system notatkowy
Dostaliśmy z wejścia skoroszyty i wszystkie mazaki itp. I pani nam dziurkacz dawała i kserówki![]() A szczególnie z kosmetologii muszę wydruki i skany tak zrobic
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
Mieli nie zadzwonić a zadzwonili... Co prawda pracy już nie ma na 10 dni, ale na jutro potrzebują kogoś na zastępstwo do biura, więc idę spać
Do jutra
|
|
|
|
#731 |
|
maszyna, nie człowiek
|
A daj spokój
![]() Ja dziś wysłałam jedno, telefon w ciągu pół godziny a na przyszły tydzień mam umówioną rozmowę :P
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Jakie plany na dzisiaj? ja właśnie pranie ręczne robię I za obiad się będę brała
|
#733 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() haha ![]() neeeee ;P to już w ogóle ludzie będą uciekać ![]() Cytat:
swoją drogą, już się kolorują powoli ![]() to wyjeżdżamy w podobnym czasie ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
sukienkę z wesela i dwa sweterki
![]() jjutro wracam do siebie
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
nie
jesieńmuszę zamówić podkładkę pod lapka ajj całe życie wszysko samej
|
#738 | |
|
Imperatorowa Undi I
|
ja Cię doskonale rozumiem, bo samej mi daleko do lekarzy było, ale jednak potraktowałam to jako priorytet, zarezerwowałam sobie 2 dni na wizyty i fakt, kosztem niektórzych rzeczy, ale jednak zdrowie najważniejsze. Zacznie się rok akademicki to już w ogóle będzie Ci brakowało czasu, więc spróbuj wygospodarować chociaż jeden dzień, dla własnego dobra.
Cytat:
czasem ciężko, spadek motywacji mam ![]() phi, ode mnie już teraz uciekają, więc dla mnie żadna różnica
|
|
#739 | ||
|
Zakorzenienie
|
Byłam na dobieraniu soczewek, potem na mini zakupach ciuchowo-kosmetycznych, potem u babci (nagadałyśmy się za wszystkie czasy
), a potem obijałam się w domu z rodzinką ![]() Cytat:
Będzie mi brakować polskiej jesieni na Lazurowym Wybrzeżu ![]() Cytat:
)
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
Idę zaraz się o praktyki zapytać
Bony niech mnie przyjmą![]() Wszystko przez moją durną uczelnię
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
mam
w sumie to uwielbiam tą szkołę idę nikt nie mówi "nie spierdalaj" (jak powiedzieli mi w kilku innych) a tam podają nazwisko nauczyciela trzeba iść zagadać z nim jak się zgodzi to bez problemu mało jest takich szkół gdzie rozumieją, że trzeba te praktyki zrobić gdzieś przecież![]() i w sumie mam blisko do tej szkoły ![]() muszę iść na miasto a tak mi sie nie chce ![]() ale musze papier kupić do drukarki, rossmana nawiedzić ajjj stary człowiek i leniwy
|
#744 | |
|
Zakorzenienie
|
Super
Cytat:
Nie mam na nic siły i co zrobię jedną rzecz, to siadam, żeby odpocząć ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Zaczynam powoli myśleć o pakowaniu na wyjazd i boję się, że nie zmieszczę się w 30kg
|
|
#745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uff byłam na zakupach Otworzyli mi na osiedlu sklep papierniczy.. Niestety skoroszytów brak
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba kupię kolorowe ryzy papieru na alledrogo :P 3,10 zł za 50szt? Spoko
Zablokowałam Was do teraz by coś zrobić i w sumie tylko true blood oglądam od rana i mam dzień żarłoka! Nadziejko, zabierzesz mnie ze sobą? |
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
Noo, czas leci szybko
![]() Co kupiłaś? Ja jutro wybieram się na drugą część mojego zakupowego szaleństwa ![]() Mogę ze sobą wziąć tylko 20+10kg
|
#748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a i herbaty bo dzisiaj ostatni dzien promocji w biedronce był no i w sumie reszta to taki szit a la płyn do garów itp poszłam do biblioteki osiedlowej bo wg strony już miała być otwaerta a tam dalej karteczka remont ![]() wyczysćilam sobie łazienke i kuchnię
|
|
#749 | ||
|
Imperatorowa Undi I
|
ale pomysl jakie bedziesz miala widoki
Cytat:
bardzo sluszne podejscie. Ja planuje zrobic sobie podstawowe badania, oprocz tego wizyta u ortopedy ![]() ale super Cytat:
i co kupilas?
|
|
#750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj nawet moja dentystka podekscytowała się tą Niceą Jeszcze nigdy nie widziałam jej w takim stanie Cytat:
Ale skierowanie dał ![]() Ale chciałabym wziąć tyyyyyle rzeczy co innego wyjechać na miesiąc, a co innego świadomość, że to cały rok
Fais-moi une place dans tes urgences, dans tes audaces, dans ta confiance. Edytowane przez zielona_nadzieja Czas edycji: 2013-09-04 o 22:16 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:22.

No ,chyba że planujesz powiększyć cycki
) nie musicie o mnie martwić - tzn taką mam nadzieję
Ostatnio zrobiłam badania i kwalifikuję się na laserową korektę wzroku (tzn sama chcę, ale nie ma przeciwskazań
:brzyd al: i w sumie to byłoby najgorsze co w tej chwili bym zrobiła
Czuję się raczej jeszcze bardziej zagubiona niż zwykle
Chyba nie napiszę tego w wątku dla bezrobotnych, bo mnie zabiją, że wysłałam na odczep w sumie i tylko tyle cv, a tu robota mnie znalazła i to tam gdzie chciałam, pomijając moje dalsze dążenia o aplikację? 

to dzisiaj imprezujemy