|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
aaaaa
myślałam że to Kaori cytowałam.... ehh.. ostatnio nie czytam wcale ze zrozumieniem xd Sry ;/
|
|
|
#722 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
Cytat:
Dziś taka piękna pogoda, a nawet nie mam z kim wyjśc, wszystkich gdzieś wcięło
|
|
|
|
#723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz mam króciutkie i jest mi wygodnie Chociaż wiadomo - długie ładniej wyglądają. Ja jeszcze w LO kręciłam na papiloty takie cienkie, z Rossmanna Ładne mi wychodziły... a rok temu oddałam je dla mojej kuzynki na komunię i nie mam. Ciocia niby dała mi kasę, żebym sobie nowe kupiła, ale i tak poszła na coś innego ![]() Nie chudnij Krągłości są sexy ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Witajcie ! U mnie pogoda super ! Umyłam sobie 'hery' , nałożyłam WAXa i zaraz będę spadać na spacer z TŻ |
||
|
|
|
|
#724 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na poczatek chyba najlepiej kupic gotowy zestaw, zwlaszcza jesli nie wiemy jak samemu stworzyc sklad pudru. Zestaw wychodzi za ok 30zl i mnie starcza na +-3 miesiace. W razie problemow sluze pomoca A mialas juz kiedykolwiek stycznosc z mineralami? Cytat:
![]() Racja, szkoda, ze ja w swoim wypadku tego nie rozumiem ![]() Kurcze czy wy tez macie tak zniszczone wlosy po lecie? U mnie tragedia, konce suche jak wior...wlasnie siedze z czepkiem i maska na glowie, moze cos tam jeszcze odratuje
"Ironia życia leży w tym, że żyje się je do przodu, a rozumie do tyłu..." Edytowane przez Muffka_ Czas edycji: 2013-09-08 o 14:14 |
||
|
|
|
|
#725 |
|
Konto usunięte
|
hm i znowu odzwyczailam sie od wizazu i jakos nie chce mi sie tu siedziec
|
|
|
|
|
#726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
![]() No moje już są troche zniszczone... I idę w tygodniu podciac koncoweczki. Dzisiaj też nakładałam maskę, WAXa
|
||
|
|
|
|
#729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zwykle robię to na noc, jak wiem, że na drugi dzień rano nie mam nic do roboty. Ale raczej za często też nie olejuje.
|
|
|
#731 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() moje włosy są okropne! suche, cienkie nitki, robiące co chcą ![]() o matko! ile tego jest na tej stronie. pomocy! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez bialaRoza Czas edycji: 2013-09-08 o 19:54 |
|||
|
|
|
|
#732 |
|
Konto usunięte
|
Dokladnie tez wypadlam cos z rytmu
![]() Potrzebuje konkretnego kopa w tylek by sie tu z powrotem zebrac ![]() Ale poki co ide odsypiac tydzien
|
|
|
|
|
#733 | ||||
|
Konto usunięte
|
dzisiaj w krk za to cały dzień , mam kanapę praktycznie nie uzywana w dobrym stanie od młodego małżeństwa była w salonie więc jestem zadowolona , okazało się że mają jeszcze szafe i też chyba kupimy Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale nie musisz miec papilotów wcale wystarczy jakaś tkanina i wyciąć cienkie paseczki na yt jest super tutorial . Taaaa kochane kragłości mi wszystko idzie w brzuch i tylko tam tyje oczywiście nikt mi nie wierzy bo ja rozmiar 36 , dopiero jak im pokarze to zaczynają ![]() Cytat:
alison jak po wakacjach , gdzie byłaś ?werka ja nie lubię alterowych szamponów |
||||
|
|
|
|
#734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż trzeba w końcu spróbować... ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
Na nich są przede wszystkich ludzie, których znasz i z którymi się dogadasz, a na innych imprezach to tylko sie tańczy i siedzi przy stoliku. Nie powiem w klubach też jest fajnie, ale domówka ma to coś Ja ostatnio Sylwestra spędzam tylko na jakichś domówkach i jest super. ![]() Niektórzy ludzie to mają wyczucie Tak samo jak ktoś może widzieć pierwszy raz w życiu gitarę i zacząć na niej dosyć dobrze coś "brzdękać" Ja jakoś 3 lata temu jak byłam u koleżanki to chwyciłam za gitarę, żeby po prostu się pobawić, a koleżankom wpadło to w ucho Ile chca za tą kanapę? Tak z ciekawości pytam. Może spróbuję tej metody Mi za to się wydaje, że u mnie idzie w bioderka Chociaż brzuszek przydałoby się doprowadzić jako tako do porządku ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Witajcie ! Ja już rano byłam w banku i pozałatwiłam wszelkie formalności. Miałam dzisiaj robić pizzę z kurczakiem, ale moja mama sprzeciwiła się i powiedziała, że jutro. No to jutro Mam w planach zrobić własny sos serowy A co, jak szaleć to szaleć. Je**ć kalorie Niedługo ide spotkać się z przyjaciółką Ps. Pogoda fantastyczna Słoneczko grzeje.
|
||
|
|
|
|
#735 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Odnośnie gościa grającego na perkusji - ja uwielbiam perkusje koleżanki ze mnie leją ale w każdej piosence pierwsze oceniam perksuje To kręcenie włosów na tkaninie to muszę wypróbować.. ostatnio mnie nawet nachodzi na pokręcenie sobie włosów na płynie do trwałej... może na początek jedno pasmo spróbuje i zobaczymy co będzie... bardzo mi sie kręcone włosy podobają więc...
|
|
|
|
#736 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
noo normalnie nie mogłam od niego wzroku oderwać tak mu dobrze szło nie moge się doczekać dałam za nia 250 z 300 , ale jest tylko 2 letnia do tego facet napisał mi ze za 200 jeszcze chca sprzadac szafe ktora napawde jest tez w fajnym stanie wszystko wygląda jak nowe i zalezy im na czasie bo maja już nowe meble dlatego tak tanio , miałam duże szczęście bo do sob nie miałam łóżka Cytat:
ogólnie jeszcze mi powiedział że patrząc na mnie teraz a pare lat wcześniej to nie poznałby mnie że tak się podobno zmieniłam ale w sumie dużo osób mówi mi to . Ja znajde to wrzuce wam linka tutorialu zobaczycie jak łatwo i szybko robi się to. A z trwałą to chyba dobry fryzjer jak masz takiego to spoko
|
||
|
|
|
|
#737 |
|
Wtajemniczenie
|
papiloty robione w domu są najlepsze i najlepiej kręcą
Ze mnie wychodzi albo baranek albo delikatne loki - zalezy ile będę trzymała zawiązane na włosach ![]() Nie mam pomysłu na fruzyrę na wesele. Kompletne zero
|
|
|
#738 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#739 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
#740 | |||
|
Zakorzenienie
|
http://www.kolorowka.com/podklady,220.html tu masz gotowe zestawy
![]() Cytat:
Ja zawsze nakladam czepek i recznik i chyba tez w miare cieplo maja![]() Cytat:
Cytat:
Tylko, ze wtedy nie bylo mi do smiechu bo to przed weselem... A czym utrwalacie loki? Ja mam z natury proste druty i w ekspresowym tempie loki mi sie rozprostowuja...
"Ironia życia leży w tym, że żyje się je do przodu, a rozumie do tyłu..." Edytowane przez Muffka_ Czas edycji: 2013-09-09 o 17:38 |
|||
|
|
|
|
#741 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam to szczęście, że na mnie zwykły lakier działa ![]() fajna ta strona!
|
|
|
|
#742 | |
|
Konto usunięte
|
ja postawiłabym na fale spięte albo rozpuszczone , bo przy takiej pogodzie i wilgoci moje proste zaraz zaczełyby się wywijać i puszyc
![]() Cytat:
ja robię tak że nakładam painke pierwsze zawijam a pozniej lakier tez nie trzymają się super bo juz mam za długie włosy żeby były podatne na stylizacje ale wczesniej 2 , 3 dni kolki,fale miałam
|
|
|
|
|
|
#743 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez zawsze daja pianke i lakier ale slabiutko trzyma ![]() Cytat:
Dobre opinie ma tez zel z siemia lnianego ale troche sie boje
|
|
|
#745 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
?Cytat:
![]() ja dzisiaj kręce na papiloty bo jutro krk ![]() greengdzie wrzuciłas link do twittera żeby był tam gdzie jest swoja drogą będę podczytywać
Edytowane przez 201703061427 Czas edycji: 2013-09-09 o 20:28 |
||
|
|
|
|
#746 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a gdzie zakupiłaś maskę?
|
|
|
|
#747 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() właśnie odkryłam pewną zależność - to co mi sie najbardziej podoba nie jest dla mnie -: uwielbiam szpilki, więc na moich nogach po pół godzinie robią sie odciski (nic nie pomaga -żadne wkładki żelowe, stopki, nic totalnie NIC), kocham kręcone włosy - jak sobie takie zrobie to bardzo szybko sie prostują ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Sprecyzuj pytanie bo Cie totalnie nie ogarnęłam xd (odnośnie twittera) swoją drogą dopiero sie w to wkręcam i więc nie dodaje tweetów.. ale coś czuje że mi sie to zmieni.. ;D
|
|
|
|
#748 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
??
|
||
|
|
|
|
#749 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I tam masz okienko w którym wpisujesz co chcesz żeby wyświetlało sie pod każdym Twoim postem
|
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nie miałam okazji jeść faszerowanych papryk ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Witajcie ! ![]() Ja już po obiadku. Zrobiłam pizzę z kurczakiem gyros, pieczarkami, papryką i serem feta Mmm.. Pychotka
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

, ja w czerwcu miałam tak długie paznokcie że kolezanki łapały mnie za dłonie i mówiły:tipsy tak? wógóle wtedy nasłuchałam się tylu komplementów o nich , nie myślałam nigdy że ludzie tak zwracają uwage na paznokcie
ale juz niedługo i siłka i te sprawy 

nie moge się doczekać
?