|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
U mnie bardzo szybko. Nie pamiętam dokładnie, ale napełni wszystkie co mam w przeciągu miesiąca się pojawiły. Tylko ma biodrach się powiększyli w odstępie roku. Ale od 3 lat żadnej nowej plamki. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-07-25 o 06:42 |
|
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Dzień dobry!
Nasza noc jakas marudna,Mała często się budziła,popłakiwała. Insolito,Elmi,Sarah pomysł przyszedł i siedzi w głowie. Niby TŻ ma w porządku pracę,pod względem "stałości" zatrudnienia,zarobki TZ dobre,moje troszkę gorsze, tragedii nie ma,ale przydałoby się więcej. U mnie jest niewypowiedziane głośno ultimatum-albo praca i umowa na stałe albo roczny macierzyński. Tyle że my stanęliśmy w miejscu,nie rozwijamy się. Strasznie nas to męczy,jesteśmy chyba za ambitni. Potrzebujemy wyzwań I powiem Wam,że mieliśmy możliwość w okolicach ślubu wyjechać do Anglii,ją dostałam propozycje super stażu płatnego w jednym z największych banków w Anglii,ale nie pojechałam bo ślub,bo TZ nie chciał ze mną. I nie,nie żałuję,czasem troszkę bo to była okazja,która się więcej nie powtórzy. Ale teraz widzę zmianę u męża,zaczął uczyć się angielskiego,chce żebym z nim rozmawiała w tym języku w domu. Więc poważnie myśli o wyjeździe. Mało tego-kazał szukać mi biletów do Anglii na jesień,bo On chce zobaczyć jak tam wygląda życie,ceny,realia. Dużo przez tydzień nie zobaczy,ale widzę determinację. Z drugiej strony tak jak pisze,ma pewną pracę,umowę na stale.., i tak się człowiek boryka z dylematami ![]() Ale się głupia rozpisałam![]() ---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ---------- Meneq napisz coś więcej o herbacie zielonej,chętnie bym podawała Małej. |
|
|
|
#723 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Neti ile takie butki?
Ładne fotki, zaproszenia też Silver ma do końca lipca szlaban na wizaż
|
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
Sarah, szoooook ze tyle kasy wlozone.. a jaki to samochód?
mucha mnie obudziła
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
|
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
Wieczorkiem pisalam - na noc gorzej mu sie zrobilo :'( zreszta chyba zawsze sie tak dzieje. Spac nie mogl, uspalam go dopiero prawie o polnocy w wozku, telepoczac jakby w naszym pkp jechal..... Charczy krztusi sie smarki mu leca :'( najgorzej, ze prawie lekow nie chce brac, zaciska paszcze a ja na niego czatuje az otworzy, a co sie naplacze przy tym, o rany :'( sasiedzi pomysla, ze dziecko maltretuje
serce mi peka doslownie jak widze jak sie meczy:'(tyle dobrze, ze goraczka zeszla i juz nie wrocila..... Jutro idziemy na kontroleWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#727 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Przytulaski dla Piotrusia. |
|||
|
|
|
#728 | |
|
Zakorzenienie
|
Szaja... 130 zł do ponad 200..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#729 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
2. gram gram, ale narazie tylko w to w co nie muszę inwestować 3. no masz ![]() Przypomniało mi się jak jakiś czas temu w Biedrze były zabawki dla psów i kotów i mój teściu kupił Karince ! taką gumową kaczkę Cytat:
Cytat:
ładne te zaproszenia ![]() Blogerko, w instrukcji mi pisze, żeby używać tej szczotki złuszczającej na dzień, dwa przed depilacją - że to eliminuje wrastanie włosków. Zobaczymy To mój pierwszy raz z depilatorem i spodziewałam się mega bólu a odczuwam takie szczypanie Skóra była zaczerwieniona, ale do rana znikło wszystko ![]() ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Lady mam nadzieję, że Pietraszkowi szybko przejdzie Zawsze na wieczór jest gorzej, a z rana lepiej |
||||||
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
Neti - zobacz na ten blog. Poznałam chyba po dziecku i żonce
to oni są?http://tatowy.pl/ |
|
|
|
#731 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dołączam się do wczorajszych życzeń
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() widziałam, że wyjście ze szpitala Kejt na tapecie, kurczątko, mimo tego brzuszka co został to ślicznie wyglądała i jak czytam o tym jak Wy wyglądałyście to ja czuję się jak jakaś szupruga. Włosy co prawda miałam czyściutkie ale o mejkapie to nawet wtedy nie myślałam, raz, że miałam strasznego doła a dwa że po prostu kiepsko się czułam. Wychodziłam w 5 tej dobie po porodzie i nie skakałam jak sarenka raczej toczyłam się jak świnka, w ciuchach ciążowych, do samochodu ledwo wsiadłam bo mnie bolało i w ogóle to jeszcze ze 2 tyg po porodzie ledwo wstawałam i siadałam. ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Black co do filmiku to aż mnie ciarki przeszły jak go oglądałam super
|
||||
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co...może to Ci sami..ja ye butki znalazlam na blogu...tekstualna.pl ...w telefonie kiepsko widać zebym mogła dobrze porównać
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#733 | |
|
Zadomowienie
|
Nam też chyba 3 idzie![]() Cytat:
Lekki make up, włosy świeże, bożena, wiadomo nie dała chodzić jak top model ale i tak było nieźle |
|
|
|
|
#734 |
|
Wtajemniczenie
|
Neti ładne te butki, ale nigdy bym takich drogich nie kupiła, chyba, że byłyby to już usztywniane do nauki chodzenia.
|
|
|
|
#735 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
o kurka, nawet sie nie spodziałam, że tak napisałam Debrah, w sklepach są jogurty owocowe dla dzieci po 6 m - cu , w składzie jest : jogurt pasteryzowany, cukier , owoc (jakieś 3% ) i jakieś skrobie itd. Więc doszłyśmy do wniosku, że lepiej jest dać dziecku jogurt naturalny + zblendowany owoc. Ja już dałam Oli takie coś, jeszcze biszkopta wrzucam, i nic sie nie dzieje. Te dzieciowe to drogie, z cukrem i owoca jak na lekarstwo. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez charlizz Czas edycji: 2013-07-25 o 09:00 |
|
|
|
|
#736 |
|
Wtajemniczenie
|
aprapo butków to wiecie, że już za chwilę będziemy się rozglądać za butkami do nauki chodzenia?
|
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam mocno kciuki za zdrówko Pietraszka, ściskam was mocno ![]() Djerba mam pytanie Kupilismy maszynę do chleba, za Twoją namową Powiedz mi z jakiego przepisu najczęściej korzystasz i jakiej dokładnie mąki używasz?
|
|
|
|
|
#738 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#740 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
http://allegro.pl/granatowe-mokasyny...374129131.html |
|
|
|
|
#741 | |||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Cytat:
Jakbysci lecieli to macie jakis punkt zeby sie tam gdzies zalapac? Czy wolicie leciec w ciemno?Piszesz, ze jestescie ambitni i to tutaj to dla was za malo. Ja mam takie odczucie teraz. Nie rozwijam sie. Wrecz cofam do tylu. Jezyk juz ledwo pamietam, elektronike z pracy tez. Chyba zapisze sie na jakis kurs/ studium? Albo wiem- pojde w przyszlym roku na studia! Tylko jakie ![]() Cytat:
|
|
#742 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#743 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
Hje, tak nas posadzili w kościele.
Elllmi, myślałam, że nikt nie zwróci na to uwagi... O ile ciało i wszystkie inne rzeczy mam po ciąży w idealnym stanie, o tyle została mi pamiątka w postaci garbienia się, a wcześniej miałam ładną postawę... Źle mi z tym, bo okropnie to wygląda... ![]() Aniu, Black XS. A co do bycia nieśmiałą osobą, to chyba po prostu tak wyglądam, nie jestem nieśmiała.
|
|
|
|
#745 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Sarah, ja nie planowałam po Agatce, ciągle mówiłam, że ona zaspokaja moje potrzeby macierzyństwa
nawet gdy 8mcy miała i bałam się, że zaszłam znów, no panika na całego. A potem nagle gdy miała 11mcy coś mi się stało i do męża: zrób mi drugie dziecko
|
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
Lady przytulam Pietraszka
![]() Neti, piękne zaproszenia ![]() Mnie teściowa wkurzyła. Wczoraj nie przyjechała jak się zapowiadała, dzisiaj miała. Z rana telefon że jednak nie. To ja plany zmieniam pod nia a ta się tak bawi? Pff. Jutro to ja nie mogę, tak jej powiem ![]() Zaraz dzieć pod pachę i idziemy w tango, póki nie ma skwaru
|
|
|
|
#747 |
|
Zadomowienie
|
Hej, nadrabiam i piszę z opóźnieniem o rzeczach, o ktorych pewnie nie pamiętacie już.
Deli wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Dużo szczęścia Brawo dla Oskarka i Piotrusia za pół roczku ![]() Lady biedny Pietraszko, mam nadzieję, że już lepiej Nawijko ale Kubuś już duży! I jak się fajnie cieszy ![]() Nomen jak Marcinek? Djerba mam nadzieję, że uda się wyleczyć te plamki ![]() Meduzka sto lat kochana! Żebyś była szczęśliwa Mała Oskarek niegrzeczny bo wszystko go ciekawi? Mnie wkurza takie myślenie, bo wg niektórych grzeczne dziecko to takie co cały dzień leży samo, zje i śpi. Przecież każdy wymaga zainteresowania, uwagi. A co dopiero dziecko, które wszystko poznaje ![]() Pstryczku co do księżnej, to ja słyszałam w tv, że przyszli do niej, żeby ją wyszykować i to ponoć 5h im zajęło (w sensie fryzjer i kosmetyczka). Ja do wyjścia ze szpitala się po prostu ubrałam i zapięłam włosy spinką I się czułam jak super laska jak w końcu miałam spodnie a nie tą kolorową szpitalną piżamkę ale w moim szpitalu nie było luster tak więc... No i prawie spadłam ze schodów przed szpitalem, przez te moje rozwalone spojenie ![]() Pstryczku , jeszcze ode mnie co do tej szewskiej klatki; ja myślę, że skoro u Kubusia to tylko przy wiekszych wdechach to rehabilitacja powinna pomóc. Nie myśl o operacji bo to chyba kwalifikują ciężkie przypadki. Porozmawiaj spokojnie z rehabilitantką i nic się nie martw bo na razie nic nie jest przesądzone Kurde, ale miałam nadrabiania. Ale udało się, a nie lubię czytać po łebkach, albo omijać. Mam stresa bo zaraz idę do fryzjera, a jeszcze nie wiem co zrobić To lecę szybko coś zjeść Nie piszcie za dużo bo chcę być na bieżąco jak wrócę
|
|
|
|
#748 |
|
Lurker ;)
|
o to jakis inny, ja mam jeszcze wersje pierwsza ktora jest straszna. A jaka masz cere, bardzo jasna? On matuje Ci skore czy bardziej nawilza? Opakowanie 50 g?
|
#749 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Muszę mieć nawilżające kosmetyki - i ten krem taki jest - jest nawilżający, może czasem aż za bardzo Cerę mam jasną, ale nie bardzo jasną.
|
|
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie - dziewczyny - mam pytanie odnośnie butków : jak odczytać te rozmiary - zwłaszcza UK?
I czy do nauki chodzenia do buciki tylko ze skóry za dużą kasę? Wiadomo, używanych do nauki chodzenia nie kupię, więc pytam. A po dyskusji w temacie nosideł wiemy już, że cena to nie wszystko, jakie kryteria ma spełniać dobry, zdrowy bucik? Używki to najwyżej kupię na jesień, sam początek jak Mała nie będzie chodzić jeszcze : jedne już mam. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.

I powiem Wam,że mieliśmy możliwość w okolicach ślubu wyjechać do Anglii,ją dostałam propozycje super stażu płatnego w jednym z największych banków w Anglii,ale nie pojechałam bo ślub,bo TZ nie chciał ze mną. I nie,nie żałuję,czasem troszkę bo to była okazja,która się więcej nie powtórzy. Ale teraz widzę zmianę u męża,zaczął uczyć się angielskiego,chce żebym z nim rozmawiała w tym języku w domu. Więc poważnie myśli o wyjeździe. Mało tego-kazał szukać mi biletów do Anglii na jesień,bo On chce zobaczyć jak tam wygląda życie,ceny,realia. Dużo przez tydzień nie zobaczy,ale widzę determinację.

, ale warto w nim wychodzić - tzn w domu można nie nosić, a na zewnątrz warto mieć chociaż bb krem na twarzy... 

ale w moim szpitalu nie było luster tak więc...
Muszę mieć nawilżające kosmetyki - i ten krem taki jest - jest nawilżający, może czasem aż za bardzo