Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-18, 11:55   #721
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

Cześć wieki mnie tu nie było

Amorcio - widzę, że Ty już zaraz praktycznie idziesz na stół
Będę trzymać kciuki
Stary 2013-09-18, 12:11   #722
Amorcio
Wtajemniczenie

[QUOTE=iloona79;42865457]
Cytat:
Napisane przez _szczesliwa_ Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.
Tysiaczek dziewczyno uszy do góry, bez obrażania. Myślę, że źle się zrozumiałyście i tyle. Jedna i druga, takie mam wrażenie. To forum gdzie się pisze, nie słychać tonu, nie widać twarzy... dlatego liczne nieporozumienia są właśnie w internecie. Spokojnie

O!!Bardzo dobrze powiedziane!!!
Ja się z tym zgadzam,bo to prawda-sama rok temu przerabiałam tu pewne zatargi z osobą,której już nie ma na forum-kto pamięta,ten wie i to miłe nie było...

Selenka,
fajną karę zparoponowała-ja własnie zjadłam dwa kawałki ciasta,więc mogę za Was porobić te przysiady

Klaudeczka
O maj Gad?!
Normalnie Kochana,zastrzeliłaś nas tu-gratulacje przeogromne,ale najważniejsze,czy aby Ty jesteś z tego powodu szczęśliwa?!!Bo czasami można być nieco przerażonym...szczeglnie jak sytuacje życiowe są poplątane Ściskam mocno i życzę duuużo szczęścia

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Kochana,
na otoczenie to Ty żadne nie licz-gdyby tak człowiek wszystko od razu wiedział i miał wsparcie "w domu" to by tego forum nie było
Musisz tylko być bardzo konkretna w swoich pytaniach,a poza tym poczytaj wcześniejsze wątki-zobacz co napisała Amorcio-ona przygotowała się na 5 i przeorała poprzednie wątki-ja wiem,że lepiej teraz zapytać,bo tego dużo i nie chce się czytać,ale z tym jak każda powracała do zdrowia to sprawa naprawdę bardzo indywidualna.To również i moje zmartwienie bo mam trójkę małych dzieci-może nie takich jak Twoje,ale jednak-nie są samodzielne i wiadomo-trzeba dużo przy nich robić.
Ważne,abyś miała choć jedną osobę obok siebie,która będzie Ci wsparciem i pomocą. Ktoś musi Ci pomóc na 1000%
Ja też celuję z terminem na początek roku,więc może będziemy mieć podobny termin

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Ale,że co "4"??
4 lata Ci minęły odkąd myślałaś o operacji??Bo coś nie zajarzyłam
Cholera,to tyle co mi mija tej jesieni,więc szansa,że i u mnie te cycki wyjdą
4miesiace skonczyl synek

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Cześć wieki mnie tu nie było

Amorcio - widzę, że Ty już zaraz praktycznie idziesz na stół
Będę trzymać kciuki
Czesc Kuleczko, no zobacz niedawno Ty sie szykowalas a teraz ja. Dzieki, trzymaj kciuki mocno
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 12:15   #723
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość

Czesc Kuleczko, no zobacz niedawno Ty sie szykowalas a teraz ja. Dzieki, trzymaj kciuki mocno
Będę ściskać

Teraz to ja już prawie zapomniałam, że jakaś op była, muszę jakąś nową fotę wrzucić, bo właśnie przyuważyłam że jutro mija 7mcy
Stary 2013-09-18, 13:09   #724
Sandy24
Raczkowanie

Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

Tak, Amorcio napisała, ze ma już ok. 4 miesiące, odpisalam, ze już skończył 4

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-09-18, 13:19   #725
gosiek78
Raczkowanie

Witajcie moje kochane cycolinki! Trochę się urlopowałam, potem mnie choróbsko dopadło, a tu... NOWY WĄTEK!
Chyba nie uda mi się już nadrobić zaległości z 9-tki
Ale mam nadzieję doczytać od początku 10-tą część

Selnko-widzę że termin przesunęłaś
Ja nie mogę się doczekać mojego, ale nie mogę przesunąć na wcześniejszy, bo praca... eh

Buziaki! Idę czytać zaległości
Stary 2013-09-18, 14:03   #726
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez natalka mjegd Pokaż wiadomość
niestety nie znam nikogo kto by sobie zrobil. . . mam raczej takich znajomych co by byli przeciwni albo by wysmiewali pomysl zrobienia takiej operacji:-(
To od tego jest to forum ale nie możesz liczyć, że wypracowanie napisze każda z nas. Musisz pytać.
Nigdy nie szukałaś lekarza do żadnej sprawy zdrowotnej? Wszystkie strony klinik www i galerie zdjęć (przed/po) musisz obejrzeć bo tu się liczy wygląd głównie a nie pieniądze. Tysiąc w tą czy w tamtą nie powinien grać roli przy takiej kwocie. Wybierasz sobie ileś których galerie Ci się podobają. Potem patrzysz opinie a na końcu ceny. I wybierasz.

Majka.bzzz powiem Ci szczerze, że rozumiem o czym mówisz natomiast ja uważam, że masz jeden atut. Twoje piersi wyglądają tak niesamowicie naturalnie jak chyba żadnej z nas :/ Duże naturalne piersi, o nie jeszcze call ma tak bardzo naturalnie wyglądające. Powiedz czy Ty przed op miałaś trochę obwisły biust? Bo jeśli tak to z tego co ja zauważyłam oglądając masę zdjęć to jednak większość anatomicznych implantów z lekko wyciągniętym przed biustem tak właśnie się układa, w dół. Ale ja nie wiem czy to źle. Dla mnie masz bardzo ładne piersi bo naturalnie wyglądające. Powiedz, Ty chciałaś pewnie efektu jak Twoje zdjęcie bokiem (5 dni po operacji)??? Tak?

Edytowane przez _szczesliwa_
Czas edycji: 2013-09-18 o 14:10
_szczesliwa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 14:07   #727
gawisz
Raczkowanie

I ja też zaglądam i wnowej części witam się ze wszystkimi

Amorcio... o cholera to już!! jesteśmy z Tobą!

Klaudeczka.. gratuluję! Budowanie Rodziny widzę idzie pełną parą . Powodzenia Kochana - zasługujesz na to! Mam nadzieję, że Tatuś też szczęśliwy

Gosiek czas smignie szybko... i pomyśl o tej wiośnie mmm...

Kulkaaga - 7 miesięcy.. a napisz proszę zakładasz jeszcze coś w nocy "pod pidżamę"? Bo ja tydzień temu zrezygnowałam juz z nocnego stanikowego podtrzymywacza i trochę nieswojo sie czuję.. myślę nad jakimś wygodnym bawełnianym topem.. ale może za bardzo się przejmuję?

Natalka - jak dlugo dochodzi sie do siebie?
- 1-2 dni szpital
- 1 tydzień raczej nie ruszmy się z domu, problem z kąpielą, pozycją podczas spania, zwykle tabletki przeciwbólowe, stanik pooperacyjny 24h/dobę
- 1-2 tydzień dobrze jest jeszcze nie wychodzić (lekarz zwykle bez problemu przepisuje właśnie na 2 tygodnie L4), ograniczona ruchowość, zdjęcie szwów, stanik pooperacyjny 24h/dobę
- 2-4 tygodnie powrót do lekkiej biurowej pracy, ale bez podnoszenia wysoko rąk i sportów, stanik pooperacyjny 24h/dobę
- do 3 miesiąca bez duzych obciązen, dzwigania, sportów siłowych
- po 3 miesiącu powrót do normalnego zycia !
(zalecenia te moga się trochę różnić np. do kiedy jakie staniki nosić/pas itd. ogólnie 2 tygodnie lepiej zostać w domu, pierwszy miesiąc jest "delikatny", a później ból zanika i można cieszyć się cudnym biustem!)
gawisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 14:10   #728
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość

Klaudeczka.. gratuluję! Budowanie Rodziny widzę idzie pełną parą . Powodzenia Kochana - zasługujesz na to! Mam nadzieję, że Tatuś też szczęśliwy

Kulkaaga - 7 miesięcy.. a napisz proszę zakładasz jeszcze coś w nocy "pod pidżamę"? Bo ja tydzień temu zrezygnowałam juz z nocnego stanikowego podtrzymywacza i trochę nieswojo sie czuję.. myślę nad jakimś wygodnym bawełnianym topem.. ale może za bardzo się przejmuję?

- 1-2 dni szpital
- 1 tydzień raczej nie ruszmy się z domu, problem z kąpielą, pozycją podczas spania, zwykle tabletki przeciwbólowe, stanik pooperacyjny 24h/dobę
- 1-2 tydzień dobrze jest jeszcze nie wychodzić (lekarz zwykle bez problemu przepisuje właśnie na 2 tygodnie L4), ograniczona ruchowość, zdjęcie szwów, stanik pooperacyjny 24h/dobę
- 2-4 tygodnie powrót do lekkiej biurowej pracy, ale bez podnoszenia wysoko rąk i sportów, stanik pooperacyjny 24h/dobę
(zalecenia te moga się trochę różnić np. do kiedy jakie staniki nosić/pas itd. ogólnie 2 tygodnie lepiej zostać w domu, pierwszy miesiąc jest "delikatny", a później ból zanika i można cieszyć się cudnym biustem!)

super napisane mi też się przyda
Stary 2013-09-18, 14:12   #729
_szczesliwa_
Raczkowanie

Klaudeczka zapomniałam pogratulować! Największe szczęśćie!
Stary 2013-09-18, 14:46   #730
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:

Wiesz, próbowałam bez niczego spać ale jakoś mi niewygodnie Dlatego śpię w trophy triumpha, chciałam kupić jakieś takie topy podtrzymujące jak ma brubeck czy lupoline ale oni mają rozmiarówkę s-xl i wraz z miską zwiększa się obwód
Mierzyłam też takie w sieciówkach i też lipa bo sytuacja identyko - jak cycki weszły to dołem jeszcze mój Tż by się zmieścił
Stary 2013-09-18, 15:38   #731
kapetki
Raczkowanie

Dziewczyny powiedzcie mi jedno.
Rozmawiałam dzisiaj z moją szefową ( wie o operacji) i zasugerowała mi, żebym przedłużyła sobie zwolnienie. Myslicie że chirurg będzie w stanie mi je napisc znowu? czy to bedzie problem..
Stary 2013-09-18, 16:00   #732
natalka mjegd
Raczkowanie

dziewczyny bardzo dziekuje za pomoc i ze "zaopiekowałyście sie" mna biore sie za wyszukiwanie różnych klinik, no i oglądanie zdjęć,jeśli macie jakieś sugestie adresy to z checią każdą przyjmę. Troche jestem pogubiona w tym wszystkim i dzidzi nie bardzo mi daje cos zrobic ale mam nadzieje ze dam rade pozdrawiam wszystkich
natalka mjegd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 16:19   #733
Saba08
Zadomowienie

Natalka w mazowieckim dużo jest klinik, np kliniki AB, KP, MS czy tez klinika na L
Musisz zobaczyć, co Ciebie interesuje - tak jak Szczęśliwa Ci napisała. I faktycznie tysiąc w tą, czy w tą, przy tej operacji nie ma większego znaczenia. Wiem, że to trudny wybór...
Stary 2013-09-18, 16:23   #734
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kapetki Pokaż wiadomość
Rozmawiałam dzisiaj z moją szefową ( wie o operacji) i zasugerowała mi, żebym przedłużyła sobie zwolnienie. Myslicie że chirurg będzie w stanie mi je napisc znowu? czy to bedzie problem..
A to Tobie chirurg dał zwolnienie lekarskie?

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 16:53   #735
sonyo
Raczkowanie

Cytat:
Wow, ale masz super szefową. Mogłaby przecież pomyśleć sobie, że robiłaś operację na własne życzenie, to się męcz. A tu nawet Cię zachęca do L4, równa babka .
sonyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 17:09   #736
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez przyroda Pokaż wiadomość
Cześć. Dawno nie zagladałam. Proszę o pomoc. Jak subskrybować ten wątek. Za chiny nie mogę sobie poradzić z tym.
Pozdrawiam.
Musisz chyba wejść w Ustawienia i tam pozaznaczać odpowiednie opcje.

Kulkaaga no kogo,ja tu widze-dawno też Cię Kochana tu nie było,a i fotki nowe jak najbardziej wskazane

Kapetki,
spróbuj może u zwykłego internisty-idź i po prostu powiedz,że miałaś zabieg operacyjny,nawet powiedz jaki,a co tam i niech Ci wypisze-przynajmniej powinien,ale sama wiesz,jaki Twoj dr rodzinny jest...?

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
Napisane przez majka.bzzz Pokaż wiadomość
witam ost sie nie udzielam bo mam strasznego doła cyckowego... u mnie nic sie nie poprawia. a dzis mija 6tyg i 2dni. Nie dam rady czekać do 5 listopada(((( zaczynam zalowac, ze wogole zrobiłam ta operacje;/
dziewczyny pomozcie co robic wstawiam zdjecia nowe i prosze poradzcie
Majka,
byłoby fajnie gdybyś wstawiła swoją wyjściówkę-jak nie robiłaś to poproś doktorka o przesłanie-wtedy będziemy wiedziały czy aby takiego efektu można się było spodziewać-nie wiem czy miałas obwisłe swoje cycuchy czy brak w ogóle biustu?! Ty jesteś po ciąży,bo już nie kojarzę?
NA tym zdjęciu jak się pochylasz to widać,że są równe ale w dalszym ciągu moim zdaniem to świeże piersi jak któraś tu napisała,uważam że jednak trzeba jeszcze czekać do całkowitego efektu-pamiętasz,co Ci pisałam na priv...
Stary 2013-09-18, 17:54   #737
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez selena06 Pokaż wiadomość
[/COLOR]Wyliczanka na dziś:
Amorcio 23.09 - 5
Sandy24 23.09 - 5
Star90 10.10 - 22
Selena06 15.10 - 27
Paula32 17.10 - 29
_Justynaaa_25.10 - 37
Gosiek78 05.11 - 48
Kachuula 28.11 - 71

Przepraszam, że teraz rzadziej trochę jestem, ale firma mi się prężnie rozwija i tak jakoś nie było kiedy tu się odezwać, ale podczytuje w nocy i widzę że porządek musze moje Kochane dzieci zrobić!
Jak Wasz texas ranger Amorcio, Saba,Tysiaczek chyba że kogoś pomyliłam, to am sorry dostajecie baciorki i proszę każda niech zrobi po 10 przysiadów ! Czekam na zdanie relacji czy przysiady wykonane Nieważne kto zaczął Kto jak zrozumiał, jesteśmy tu swego rodzaju rodziną i proszę o siebie dbać i szanować się! A teraz foszki daleko w niepamięć Proszę zakopać i dajemy ładny i dobry przykład nowym koleżankom

A tak poza tym to dostałam dzisiaj kredyt na cycuchy i nie w mediratach ani w żadnym innym banku, jak tylko w swoim, bo ja prowadzę działalność i wszędzie dostalam odmowę a u mnie splacam hipotekę wiec mają do mnie już zaufanie i bez żadnych dodatkowych papierów dali !!! Bo kasiorke mam odlozona, ale wolę sie nie zerowac a tak w każdej chwili mogę ten kredyt spłacić bez żadnego oprocentowania
Witam się z Wszystkimi
Selenka przysiady zrobione,głęboki oddech wzięty i dostałam na tą sytuację amnezji

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
kapetki dokladnie! one wygladaja jak naturalne, wieksze piersi....JEdynie jak leże to widać, że sztuczne. Ale mi sie marzyło o takich ladnych, sterczacych cyckach Dr nie mowil mi, ze bedzie taki efekt "naturalny"-czyli lekko obwisly( eHhhhhh ciekawe na czym bedzie polegala poprawka ....... Załamie się, jezeli beda to dodatkowe koszta ( nie mam ani grosza teraz ) albo znow ingerencja z implantami
A ja wiem co czujesz i Cię wspieram i 3 mam za Ciebie kciuki...
Wiem,że nie chciałaś takiego efektu,takiego naturalnego,ja też takiego nie chciałam...u mnie te cycki sterczą,ale też nie do końca są takie jak chciałam....
Czekaj cierpliwie do 5 listopada,wtedy będziemy myśleć
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 18:20   #738
Yattamanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
ha ha..Olivko trafiony..zatopiony
Gratulacje
Ja właśnie stoję przed dylematem czy zrobić sobie operację, a jeszcze w ciąży nie byłam

Cytat:
Napisane przez selena06 Pokaż wiadomość
A tak poza tym to dostałam dzisiaj kredyt na cycuchy u mnie splacam hipotekę wiec mają do mnie już zaufanie i bez żadnych dodatkowych papierów dali !!! Bo kasiorke mam odlozona, ale wolę sie nie zerowac a tak w każdej chwili mogę ten kredyt spłacić bez żadnego oprocentowania
No to super, zawsze to problem mniej bo tak jak piszesz, dobrze mieć jakiś grosz w zanadrzu i nie zerować konta całkiem

Cytat:
witam ost sie nie udzielam bo mam strasznego doła cyckowego... u mnie nic sie nie poprawia. a dzis mija 6tyg i 2dni. Nie dam rady czekać do 5 listopada(((( zaczynam zalowac, ze wogole zrobiłam ta operacje;/

Daj spokój nie może być aż tak źle..

Cytat:
Napisane przez natalka mjegd Pokaż wiadomość
i meczyc sie jeszcze z tymi moimi małymi piersiami
Pewnie Cię to nie pocieszy, ale nie Ty jedna jesteś w tej sytuacji. Głowa do góry

Cytat:
Napisane przez Sandy24 Pokaż wiadomość
Yattamanko ja na to czekalam 2 lata
Ja całe życie czekam
I tak muszę Was jeszcze poczytać bo za mało wiem, a tyle tych wątków trochę to jeszcze potrwa
Yattamanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 18:41   #739
Amorcio
Wtajemniczenie

Yattamanka, ja o operacji myslalam ok 5lat, najpierw chcialam miec dzieci. Gdy podjelam juz konkretną decyzje to do operacji musialam czekac 10mc, przeczytalam wszystkie czesci, jakies rzeczy doczytalam w necie,ogladalam galerie. Do operacji podchodze bardzo powaznie bo to powazna ingerencja, nie ratujaca zycie a na wlasne zyczenie, to nie jest jakis tam zakup pt najwyzej wymienie. Co wyjdzie, na co sie zdecvyduje to bede miala i bede bardzo szczesliwa gdy nie bedzie powiklan i wszystko sie dobrze zagoi. Mam nadzieje, ze dobrze wybralam lekarza i dobrze sie zrozumielismy co do moich oczekiwan. OPERACJA ZA 4 DNI
Stary 2013-09-18, 18:49   #740
kapetki
Raczkowanie

Matti oczywiście, że mi chirurg wypisał zwolnienie ;] wydaje mi się, że to chyba normalne?
Pogadam z nim w poniedziałek czy rade jezcze coś wypisać a jak nie to będę coś kombinowała ;]
Stary 2013-09-18, 19:18   #741
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
A ja wiem co czujesz i Cię wspieram i 3 mam za Ciebie kciuki...
Wiem,że nie chciałaś takiego efektu,takiego naturalnego,ja też takiego nie chciałam...u mnie te cycki sterczą,ale też nie do końca są takie jak chciałam....
Czekaj cierpliwie do 5 listopada,wtedy będziemy myśleć
Tak, czekaj cierpliwie, na pewno jeszcze będą zmiany. U Ciebie tysiaczku też jeszcze może się coś zmienić. Mój dr mówi, że taki ostateczny efekt jest dopiero po pół roku.

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Cytat:
OPERACJA ZA 4 DNI
Trzymam mocno kciuki klask i:

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Cytat:
Matti oczywiście, że mi chirurg wypisał zwolnienie ;] wydaje mi się, że to chyba normalne?
Pogadam z nim w poniedziałek czy rade jezcze coś wypisać a jak nie to będę coś kombinowała ;]
Nie każda brała zwolnienie od chirurga Większość chyba od innego lekarza, żeby nie było pieczątki kliniki chir plast
Stary 2013-09-18, 19:47   #742
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

Ja mam nadzieje ze po tygodniu uda mi sie wrocic chociaz na jeden caly dzien do pracy na rozliczenie

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

O tyle Dobrze ze pracuje u rodzicow i ze zwolnieniami nie musze kombinowac

Stary 2013-09-18, 19:54   #743
korolowa
Rozeznanie

Cytat:

majka, a na co do 5 listopada masz czekać? ja ostatnio wpadam na forum i nie wyłapałam na co czekasz, zajrzałam do galerii i tak jak napisałam w komentarzu, ekspertem nie jestem, ale rzeczywiście po takim czasie żelki powinny inaczej wyglądać chyba ...

aaa, już doczytałam, masz mieć poprawkę tak? to poczekaj na spokojnie do tego 5 listopada, zleci szybko! i trzymam kciku aby był ekekt jakiego oczekujesz!

Edytowane przez korolowa
Czas edycji: 2013-09-18 o 19:57
korolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 20:17   #744
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Tak, czekaj cierpliwie, na pewno jeszcze będą zmiany. U Ciebie tysiaczku też jeszcze może się coś zmienić. Mój dr mówi, że taki ostateczny efekt jest dopiero po pół roku.

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Trzymam mocno kciuki klask i:

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Nie każda brała zwolnienie od chirurga Większość chyba od innego lekarza, żeby nie było pieczątki kliniki chir plast
Saba moje ogólnie są już ok,ale dla mnie są za małe i chciałabym okrągłe,zastanawiam się czy wymienić implanty czy odczekać z rok chociaż...Rozum podpowiada poczekać...
Stary 2013-09-18, 20:37   #745
Kachuula
Zadomowienie

Hej kobietki
Nie mam czasu do Was zajrzeć , wszystko się u mnie wali, od rana do wieczora praca , cały poniedziałek spędziłam w szpitalu , Mężuś unieruchomiony więc w firmie zostałam sama na placu boju. Jakieś chmurki nad moimi cycuchami wiszą. Wszystko okaże się pod koniec października , czy operacja się odbędzie czy może trzeba przekładać.

Amorcio już się nie mogę doczekać Twojej operacji, myślami jestem z tobą i będę mocno trzymać kciuki

Klaudeczko gratulacje , wspaniała nowina, powodzenia

Edytowane przez Kachuula
Czas edycji: 2013-09-18 o 20:40
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 20:44   #746
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:

- 1-2 dni szpital
Gawisz, witaj
no to w koncu juz bardzo szybkoten czas mi zlecial, nawet nie wiem kiedy

Kachula a ja teraz spokojna jestem az sama sie dziwie

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-09-18 o 20:49
Stary 2013-09-18, 20:45   #747
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
Saba moje ogólnie są już ok,ale dla mnie są za małe i chciałabym okrągłe,zastanawiam się czy wymienić implanty czy odczekać z rok chociaż...Rozum podpowiada poczekać...
Lepiej poczekać. Narkoza jest bardzo obciążająca, nie ma co za szybko fundować sobie kolejnej. Zwlaszcza, że nie ma takiej potrzeby. Poczekaj jeśli wytrzymasz... Co nagle... to wiesz
Stary 2013-09-18, 20:47   #748
korolowa
Rozeznanie

Amorcio!!! powodzenia i na Ciebie przyszła pora, będe mocno trzymała kciuki!!!

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Cytat:
Lepiej poczekać. Narkoza jest bardzo obciążająca, nie ma co za szybko fundować sobie kolejnej. Zwlaszcza, że nie ma takiej potrzeby. Poczekaj jeśli wytrzymasz... Co nagle... to wiesz
dokłądnie, poczekaj ale podziwiam, ze chcesz przez to raz jeszcze przechodzić
Stary 2013-09-18, 20:52   #749
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Jeny dziewczyny myslalam, ze "prawie sama" juz tu bede ale Wy jednak jestescie. Trzymajcie kciuki mocno
Stary 2013-09-18, 20:56   #750
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Jeny dziewczyny myslalam, ze "prawie sama" juz tu bede ale Wy jednak jestescie. Trzymajcie kciuki mocno
Ja też 3mam za Ciebie kciuki,żeby były jak te wymarzone i wyśnione

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość

Może dlatego,że lekko to zniosłam...
I czego się nie robi..

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Dziękuję za wsparcie wytrzymałam z moimi naleśnikami to i wytrzymam z tymi choć wcale nie są złe
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości