|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Cześć
wieki mnie tu nie byłoAmorcio - widzę, że Ty już zaraz praktycznie idziesz na stół ![]() Będę trzymać kciuki
|
|
#722 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=iloona79;42865457]
Cytat:
---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#723 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Teraz to ja już prawie zapomniałam, że jakaś op była, muszę jakąś nową fotę wrzucić, bo właśnie przyuważyłam że jutro mija 7mcy
|
|
|
#724 |
|
Raczkowanie
|
Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Tak, Amorcio napisała, ze ma już ok. 4 miesiące, odpisalam, ze już skończył 4
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#725 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie moje kochane cycolinki! Trochę się urlopowałam, potem mnie choróbsko dopadło, a tu... NOWY WĄTEK!
Chyba nie uda mi się już nadrobić zaległości z 9-tki ![]() Ale mam nadzieję doczytać od początku 10-tą część ![]() Selnko-widzę że termin przesunęłaś ![]() Ja nie mogę się doczekać mojego, ale nie mogę przesunąć na wcześniejszy, bo praca... eh Buziaki! Idę czytać zaległości
|
#726 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nigdy nie szukałaś lekarza do żadnej sprawy zdrowotnej? Wszystkie strony klinik www i galerie zdjęć (przed/po) musisz obejrzeć bo tu się liczy wygląd głównie a nie pieniądze. Tysiąc w tą czy w tamtą nie powinien grać roli przy takiej kwocie. Wybierasz sobie ileś których galerie Ci się podobają. Potem patrzysz opinie a na końcu ceny. I wybierasz. Majka.bzzz powiem Ci szczerze, że rozumiem o czym mówisz natomiast ja uważam, że masz jeden atut. Twoje piersi wyglądają tak niesamowicie naturalnie jak chyba żadnej z nas :/ Duże naturalne piersi, o nie jeszcze call ma tak bardzo naturalnie wyglądające. Powiedz czy Ty przed op miałaś trochę obwisły biust? Bo jeśli tak to z tego co ja zauważyłam oglądając masę zdjęć to jednak większość anatomicznych implantów z lekko wyciągniętym przed biustem tak właśnie się układa, w dół. Ale ja nie wiem czy to źle. Dla mnie masz bardzo ładne piersi bo naturalnie wyglądające. Powiedz, Ty chciałaś pewnie efektu jak Twoje zdjęcie bokiem (5 dni po operacji)??? Tak?
Dr J.J Edytowane przez _szczesliwa_ Czas edycji: 2013-09-18 o 14:10 |
|
|
|
|
#727 |
|
Raczkowanie
|
I ja też zaglądam i wnowej części witam się ze wszystkimi
![]() Amorcio... o cholera to już!! jesteśmy z Tobą!Klaudeczka.. gratuluję! Budowanie Rodziny widzę idzie pełną parą . Powodzenia Kochana - zasługujesz na to! Mam nadzieję, że Tatuś też szczęśliwy ![]() Gosiek czas smignie szybko... i pomyśl o tej wiośnie mmm... Kulkaaga - 7 miesięcy.. a napisz proszę zakładasz jeszcze coś w nocy "pod pidżamę"? Bo ja tydzień temu zrezygnowałam juz z nocnego stanikowego podtrzymywacza i trochę nieswojo sie czuję.. myślę nad jakimś wygodnym bawełnianym topem.. ale może za bardzo się przejmuję? Natalka - jak dlugo dochodzi sie do siebie? - 1-2 dni szpital - 1 tydzień raczej nie ruszmy się z domu, problem z kąpielą, pozycją podczas spania, zwykle tabletki przeciwbólowe, stanik pooperacyjny 24h/dobę - 1-2 tydzień dobrze jest jeszcze nie wychodzić (lekarz zwykle bez problemu przepisuje właśnie na 2 tygodnie L4), ograniczona ruchowość, zdjęcie szwów, stanik pooperacyjny 24h/dobę - 2-4 tygodnie powrót do lekkiej biurowej pracy, ale bez podnoszenia wysoko rąk i sportów, stanik pooperacyjny 24h/dobę - do 3 miesiąca bez duzych obciązen, dzwigania, sportów siłowych - po 3 miesiącu powrót do normalnego zycia ! (zalecenia te moga się trochę różnić np. do kiedy jakie staniki nosić/pas itd. ogólnie 2 tygodnie lepiej zostać w domu, pierwszy miesiąc jest "delikatny", a później ból zanika i można cieszyć się cudnym biustem!) |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super napisane mi też się przyda
|
|
#729 |
|
Raczkowanie
|
Klaudeczka zapomniałam pogratulować! Największe szczęśćie!
|
#730 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mierzyłam też takie w sieciówkach i też lipa bo sytuacja identyko - jak cycki weszły to dołem jeszcze mój Tż by się zmieścił
|
|
|
#731 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny powiedzcie mi jedno.
Rozmawiałam dzisiaj z moją szefową ( wie o operacji) i zasugerowała mi, żebym przedłużyła sobie zwolnienie. Myslicie że chirurg będzie w stanie mi je napisc znowu? czy to bedzie problem..
|
#732 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny bardzo dziekuje za pomoc i ze "zaopiekowałyście sie" mna
biore sie za wyszukiwanie różnych klinik, no i oglądanie zdjęć,jeśli macie jakieś sugestie adresy to z checią każdą przyjmę. Troche jestem pogubiona w tym wszystkim i dzidzi nie bardzo mi daje cos zrobic ale mam nadzieje ze dam rade pozdrawiam wszystkich
|
|
|
|
#733 |
|
Zadomowienie
|
Natalka w mazowieckim dużo jest klinik, np kliniki AB, KP, MS czy tez klinika na L
![]() Musisz zobaczyć, co Ciebie interesuje - tak jak Szczęśliwa Ci napisała. I faktycznie tysiąc w tą, czy w tą, przy tej operacji nie ma większego znaczenia. Wiem, że to trudny wybór...
|
#734 |
|
Zadomowienie
|
A to Tobie chirurg dał zwolnienie lekarskie?
|
#735 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#736 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kulkaaga no kogo,ja tu widze-dawno też Cię Kochana tu nie było,a i fotki nowe jak najbardziej wskazane ![]() Kapetki, spróbuj może u zwykłego internisty-idź i po prostu powiedz,że miałaś zabieg operacyjny,nawet powiedz jaki,a co tam i niech Ci wypisze-przynajmniej powinien,ale sama wiesz,jaki Twoj dr rodzinny jest...? ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
byłoby fajnie gdybyś wstawiła swoją wyjściówkę-jak nie robiłaś to poproś doktorka o przesłanie-wtedy będziemy wiedziały czy aby takiego efektu można się było spodziewać-nie wiem czy miałas obwisłe swoje cycuchy czy brak w ogóle biustu?! Ty jesteś po ciąży,bo już nie kojarzę? NA tym zdjęciu jak się pochylasz to widać,że są równe ale w dalszym ciągu moim zdaniem to świeże piersi jak któraś tu napisała,uważam że jednak trzeba jeszcze czekać do całkowitego efektu-pamiętasz,co Ci pisałam na priv...
|
|
#737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Selenka przysiady zrobione,głęboki oddech wzięty i dostałam na tą sytuację amnezji ![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
Wiem,że nie chciałaś takiego efektu,takiego naturalnego,ja też takiego nie chciałam...u mnie te cycki sterczą,ale też nie do końca są takie jak chciałam.... Czekaj cierpliwie do 5 listopada,wtedy będziemy myśleć
|
|
#738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje
![]() Ja właśnie stoję przed dylematem czy zrobić sobie operację, a jeszcze w ciąży nie byłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Daj spokój nie może być aż tak źle.. Pewnie Cię to nie pocieszy, ale nie Ty jedna jesteś w tej sytuacji. Głowa do góry ![]() Ja całe życie czekam ![]() ![]() I tak muszę Was jeszcze poczytać bo za mało wiem, a tyle tych wątków trochę to jeszcze potrwa
|
||
|
|
|
#739 |
|
Wtajemniczenie
|
Yattamanka, ja o operacji myslalam ok 5lat, najpierw chcialam miec dzieci. Gdy podjelam juz konkretną decyzje to do operacji musialam czekac 10mc, przeczytalam wszystkie czesci, jakies rzeczy doczytalam w necie,ogladalam galerie. Do operacji podchodze bardzo powaznie bo to powazna ingerencja, nie ratujaca zycie a na wlasne zyczenie, to nie jest jakis tam zakup pt najwyzej wymienie. Co wyjdzie, na co sie zdecvyduje to bede miala i bede bardzo szczesliwa gdy nie bedzie powiklan i wszystko sie dobrze zagoi. Mam nadzieje, ze dobrze wybralam lekarza i dobrze sie zrozumielismy co do moich oczekiwan. OPERACJA ZA 4 DNI
|
|
|
|
#740 |
|
Raczkowanie
|
Matti oczywiście, że mi chirurg wypisał zwolnienie ;] wydaje mi się, że to chyba normalne?
Pogadam z nim w poniedziałek czy rade jezcze coś wypisać a jak nie to będę coś kombinowała ;]
|
#741 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Trzymam mocno kciuki ![]() ![]() klask i:![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
Większość chyba od innego lekarza, żeby nie było pieczątki kliniki chir plast
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Ja mam nadzieje ze po tygodniu uda mi sie wrocic chociaz na jeden caly dzien do pracy na rozliczenie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- O tyle Dobrze ze pracuje u rodzicow i ze zwolnieniami nie musze kombinowac Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#743 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
majka, a na co do 5 listopada masz czekać? ja ostatnio wpadam na forum i nie wyłapałam na co czekasz, zajrzałam do galerii i tak jak napisałam w komentarzu, ekspertem nie jestem, ale rzeczywiście po takim czasie żelki powinny inaczej wyglądać chyba ... ![]() aaa, już doczytałam, masz mieć poprawkę tak? to poczekaj na spokojnie do tego 5 listopada, zleci szybko! i trzymam kciku aby był ekekt jakiego oczekujesz!
10.05.2013 okrągłe Allergan TRF 325 g / 10,5 x 4,7 cm Edytowane przez korolowa Czas edycji: 2013-09-18 o 19:57 |
|
|
|
|
#744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje ogólnie są już ok,ale dla mnie są za małe i chciałabym okrągłe,zastanawiam się czy wymienić implanty czy odczekać z rok chociaż...Rozum podpowiada poczekać...
|
|
#745 |
|
Zadomowienie
|
Hej kobietki
Nie mam czasu do Was zajrzeć , wszystko się u mnie wali, od rana do wieczora praca , cały poniedziałek spędziłam w szpitalu , Mężuś unieruchomiony więc w firmie zostałam sama na placu boju. Jakieś chmurki nad moimi cycuchami wiszą. Wszystko okaże się pod koniec października , czy operacja się odbędzie czy może trzeba przekładać. ![]() Amorcio już się nie mogę doczekać Twojej operacji, myślami jestem z tobą i będę mocno trzymać kciuki Klaudeczko gratulacje , wspaniała nowina, powodzenia
28.11.2013 Dr. K. P. W-wa Edytowane przez Kachuula Czas edycji: 2013-09-18 o 20:40 |
|
|
|
#746 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to w koncu juz Kachula a ja teraz spokojna jestem az sama sie dziwie
Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-09-18 o 20:49 |
|
|
|
|
#747 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#748 | |
|
Rozeznanie
|
Amorcio!!! powodzenia i na Ciebie przyszła pora, będe mocno trzymała kciuki!!!
![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
ale podziwiam, ze chcesz przez to raz jeszcze przechodzić
|
|
#749 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#750 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
![]() I czego się nie robi.. ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
wytrzymałam z moimi naleśnikami to i wytrzymam z tymi choć wcale nie są złe
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:29.

wieki mnie tu nie było

O maj Gad?!
Ściskam mocno i życzę duuużo szczęścia

ost sie nie udzielam bo mam strasznego doła cyckowego... u mnie nic sie nie poprawia. a dzis mija 6tyg i 2dni. Nie dam rady czekać do 5 listopada

/25.06.2013r.

klask i: