|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
Cytat:
pilnujesz się jak mało kto [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44063778]Ehhh Dziewczyny, a ja wypiłam 4 piwa z sokiem... Zjadłam sałatkę z kurczakiem i serem feta i 2,5 bułeczki drożdżowej z sosem czosnkowym... ehhh ciekawe co jutro będzie na wadze masakra i dramat Należy mi się ekstra porcja ćwiczeń jutro jak nic... Muszę to spalić... Jeszcze tak na noc te bułeczki drożdżowe... Sałatka to w ramach kolacji... Ehhh ale jestem zła teraz..[/QUOTE] wiesz piwo jak piwo ale ten sok ![]() wiesz przy piwie się sporo sika więc nerki się filtrują i czyszczą ale przeginać też nie ma co ![]() Cytat:
![]() ja też nie wytrzymałam i zważyłam/zmierzyłam się dziś ![]() no i cóż tragedii nie ma ale mogło być lepiej jutro poniedziałek, nowy tydzień więc trzeba się dalej pilnować żeby za dwa tygodnie były lepsze wyniki
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
weekend,weekend i po weekendzie
![]() udało mi się nie zgrzeszyć, wczoraj i dzisiaj poniżej 1200 kcal ![]() od jutra wracam na siłownię, chyba ciężko będzie po takiej przerwie
|
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny jak wam minął dzień?
![]() ja właśnie wróćiłam od TŻ... wczoraj jak się widzieliśmy mówił, że go dziwnie boli brzuch, dziś rano było lepiej, pojechałam do niego pogadaliśmy a później znów go bolał brzuch i głowa i się położył, poleżeliśmy razem w łóżku, widziałam, że źle się czuję i chciałam pojechać do domu, żeby odpoczął, ale mówił że go trzęsie zimno i żebym się mocno przytulała i go grzała i żebym została bo mu wtedy lepiej obudził się po 2 godznach rozgrzany jak nie wiem, poszłam do 'teściowej' po termometr i okazało się, że 38,5*C pojechaliśmy do lekarza i powiedział, ze pewnie jelitówka, i jak ma od wczoraj to jutro powinno przejść, ale ani nie wymiotował ani nic...podobno zawsze tak ją przechodzimam nadzieję że się nie zarażę:P bo ja jelitówkę przechodzę dużo gorzej niż on ja ciągle a mam cięzki tydzień na uczelni ![]() poza tym zjadłam I śniadanko(10:00)-grahamka z liściem sałaty, wędliną chudą, pomidorem i szczypiorkiem II śniadanko (13:00)-jogurt naturalny z wkrojona mandarynka, połową banana i 1 gruszką Obiad(15:00)- miska zupy ogórkowej mamowej:P Kolacja(20:00)-jogurt naturalny z bananem i pomarańczą i 2 mandarynkami
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie weekend sredni. Tzn nie nagrzeszylam az tak bardzo ale tez pewnie nie schudlam.
Dzis bylam w gosciach u rodziny, wiec byl normalny, niedzielny obiad... Poza tym meczy mnie migrena. Ale od jutta bedzie lepiej.
|
#725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie wiem , czy Ty dopiero zmieniłaś podpis czy ja dopiero zauważyłam ale ładnie Ci waga spadła z tego co pamiętam miałaś chyba 59 a teraz jesteś w połowie 'wykresiku' brawo! ![]()
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
to Babeczki działasz jak lekarstwo na niego
ja jelitówkę też przechodzę tragicznie, nawet sobie tego nie chcę przypominaćKocie jeden normalny obiad w tygodniu to nic, zwałszcza jak się nie zje w starsznych ilościach kurcze idę na siłownię dziś, ale pogoda nie zachęca ani trochę biorę się za obiad, mam szpinak, cukinię i pomidory, chyba zrobię grillowaną cukinię z sosem pomidorowo szpinakowym? zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() robiłam sobie w niedzielę omlet ze szpinakiem i jak w domu zobaczyli to musiałam zrobić jeszcze trzy tylko dla reszty dałam jeszcze szynkę, mozzarelę i dużo zółtego sera-mówili, że pycha![]() powiem Wam, że na diecie można jeść lepiej od tych, którzy jedzą normalnie
|
|
|
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak, jestem mniej więcej w połowie Marzeniem byłoby schudnąć do świąt, ale to chyba nierealne ![]() Na szczęście głowa mnie dziś aż tak nie boli, mam nadzieję, że uda mi się poćwiczyć. Jadłospisów z weekendu nie będę Wam pisać, bo już nawet nie pamiętam, ale sobota była całkiem ok i były ćwiczenia. Wczoraj odrobinę gorzej, bo jak pisałam byłam w gościach, a tam na obiad rosół z makaronem i schabowy. Dziś za to: ś: owsianka z połową jabłka 2ś: omlet z 1,5 jajka z łyżką otrąb owsianych i kiełkami rzodkiewkiob: gulasz z chudego mięsa (z odrobiną mąki pełnoziarnistej) z warzywami podw. jeszcze zobaczę. kolacja: twarożek z cytrusami Dziewczyny, pozwoliłam sobie przekopiować dane z pierwszych pomiarów dla osób, które tego nie zrobiły. Gdyby któraś wizażanka jednak wróciła to może oczywiście pouzupełniać te dane.
Minimalizm. Rozsądek. Konsekwencja. 64,9 ... 64,0 ...58,0 Edytowane przez BuryKotZPiwnicy Czas edycji: 2013-12-09 o 12:50 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo dziś już całkiem zdrowy jest rano obudził mnie smsem 'czuje się świetnie dzięki Tobie Kochanie' i pojechaliśmy razem do miasta gdzie studiujemy wyglądał na zdrowego ![]() Cytat:
) dojść do tych 52 :d od poniedziałku do piątku ćwiczę na orbitreku. chciałabym już zobaczyć te 52 i od tamtej pory już tylko ćwiczyć i stabilizować wagę już nie ograniczać się tak ![]() a zapomniałam wczoraj napisać :P leżałam z TŻ w łóżku a on wstał na chwilę powiedział żebym zamknęła oczy i otworzyła buzie , zdążyłam tylko powiedzieć 'pamietaj ze sie odchudzam' i w tym momencie włożył mi do buzi śmiej żelka bananowego :P i od razu dodał ' od jednego nie utyjesz'
|
|
#729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a TŻ ma rację-jeden nie zaszkodzi ![]() dziewczyny mam prośbę-mogłąby któraś wkleić link do tabelki? chciałąm ustawić sobie w zakłądkach a nie mogę jej znaleźć-chyba jestem ślepa oj mi też się marzy, żeby 21.12 na wadze było 52 |
|
|
|
|
#730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Wy i tak jesteście bliżej celu niż ja U mnie prawie 5 kg w 2,5 tygodnia to prawie nie realne ![]() Link jest w pierwszej wiadomości tego wątku ![]() Cytat:
, a to wcale by mnie nie uszczęśliwiło.
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
|
|
#732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój by się nie odważył mi przemycić słodycza5kg w 2,5 tyg to by było niedobrze-za dużo, ale i tak Ci ładnie idzie
|
|
|
|
|
#733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kocie za wagę u mnie wpadło wczoraj trochę paluszków i orzeszków ziemnych ale jakoś nie bardzo mnie to uwiera ![]() teraz dokończę kawkę i zbieram się za ćwiczenia
|
|
|
#734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec po co pisać w ogóle ![]() Cytat:
jak mam na coś ochotę bardzo i pozwolę sobie na coś to bardzo się tym delektuje i mi starcza a nie opycham się cały wieczór jak przed dietą ![]() TŻ mnie zna i wie, że takim gestem mógł mi tylko zrobić przyjemność słodziak wstał biedny z łóżka z gorączką poszedł do szafki coś wyjął i mi dał no kochany jest ![]() zaraz obiadek, bo dopiero wróciłam z uczelni, a pozniej orbitrek
|
|
#735 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() Cytat:
Też będę chciała poćwiczyć, ale musi mi przejść ból głowy
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
Kocie co z ta Twoją głową dzisiaj? ja mam znowu strasznie niskie ciśnienie-jestem taka ospała, że chyba zasnę na stojąco
Babeczki też bym tak chciała się umieć nasycić jednym kęskiem, ale nie ma szans dziś godzina na siłowni i muszę się pochwalić, że byłam u cioci na imieninach dziś i były krokieciki, barszczyk, szarlotka, sernik i ciastka, aja tylko się napiłam herbaty bez cukru i grzecznie podziękowałam za resztę, chociaż ślinka mi ciekła
|
|
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Ja się tylko martwię, co będzie z moją wagą po świętach.
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szacun ja bym tak nie wytrzymała z takimi smakołykami.
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
jak to co będzie taka sama jak i przed
![]() ćwiczenia zaliczone więc można się relaksować
|
|
#740 |
|
Konto usunięte
|
Ja też mam nadzieję, że po świętach się waga nie zmieni
może będzie tak, że Narzeczony pojedzie z braćmi i Teściową w góry a ja zostanę (niestety nie mam urlopu) i wtedy będę mogła trochę wyluzować z jedzeniem ![]() Właśnie zjadłam warzywa z kurczakiem i makaronem, jeszcze jakaś herbata i biorę się za ćwiczenia nie mam za bardzo pomysłu na dzisiaj, na pewno skakanka i znowu kawałek total fitness Ewki Chodakowskiej i Tomka Choińskiego, na bank przysiady i brzuszki... I nie wiem co jeszcze, macie jakieś ciekawe pomysły? Może Mel B 15 minut cardio (może mi się uda całe zrobić, bo do teraz to wysiadałam po 12 minutach - nie umiem wspinaczki i tych ostatnich 3 czy 4 ćwiczeń)Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z innymi reczami sobie radzę ![]() znów sukces ![]() ja się nie mogłam zmobilizować :P ale właśnie wskakuję w ciuchy 'robocze' i lece na 60minut na orbitreka wreszcie![]() melduję się za godzinę
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44087473]Ja też mam nadzieję, że po świętach się waga nie zmieni
może będzie tak, że Narzeczony pojedzie z braćmi i Teściową w góry a ja zostanę (niestety nie mam urlopu) i wtedy będę mogła trochę wyluzować z jedzeniem ![]() Właśnie zjadłam warzywa z kurczakiem i makaronem, jeszcze jakaś herbata i biorę się za ćwiczenia nie mam za bardzo pomysłu na dzisiaj, na pewno skakanka i znowu kawałek total fitness Ewki Chodakowskiej i Tomka Choińskiego, na bank przysiady i brzuszki... I nie wiem co jeszcze, macie jakieś ciekawe pomysły? Może Mel B 15 minut cardio (może mi się uda całe zrobić, bo do teraz to wysiadałam po 12 minutach - nie umiem wspinaczki i tych ostatnich 3 czy 4 ćwiczeń)[/QUOTE]ehhh góry jak mnie dawno tam nie było ![]() Boxer Babe od Tiffany jest fajne bo niby 10 min ale daje popalić
|
|
#743 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
w zasadzie to przedgórze w Bieszczadach - okolice Rzeszowa.Co do boxer babe to nie lubię za bardzo... Jakoś tak mi średnio pasuje. Z Tiffany najbardziej lubię boczki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44087883]W zasadzie to takie małe góry
w zasadzie to przedgórze w Bieszczadach - okolice Rzeszowa.Co do boxer babe to nie lubię za bardzo... Jakoś tak mi średnio pasuje. Z Tiffany najbardziej lubię boczki [/QUOTE]góry to góry, małe czy duże widoki sa piękne no to może z XHita Cardio Workoutn How to Lose Weight
|
|
#745 |
|
Konto usunięte
|
No właśnie, widziałam te XHity na wątku dziewczyn z Mel B
zobaczę przebieram się w dresik ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
Mi wyszło na dziś:
kcal: 1170 B: 84 T: 38 W: 131 Bł: 16, 5 ![]() Mam nadzieję, że już mnie nic dzisiaj nie skusi, bo ostatnio coś mnie ciągnie
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
ja XHity lubie bo są krótkie ale dają wyciska
![]() cho nie wszystkie daje radę zrobić ![]() Kocie ładnie Ci wyszło ![]() ja własnie pochłonęłam serek z rzodkiewką i ogórkiem i ciągnie mnie jeszcze do niego bo taki pyszny wyszedł a muszę zostawić trochę dla TŻ'ta co by mi fochem nie zarzucił jutro że wszystko zjadłam sama
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2013-12-09 o 20:30 |
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
hej laski
![]() Wy też macie takiego lenia rano jak trzeba iść do pracy? jestem po extra owsiance, a TŻ po owsiance i serniku czekoladowym jadę dziś do pracy z trzema pojemnikami bo mam do 18 jedyne pocieszenie, że w środę i czwartek do 13, a piątek do 11, a potem weekend
|
|
|
|
#749 |
|
Konto usunięte
|
No ja mam lenia okropnego... Codziennie rano muszę walczyć sama ze sobą, żeby wyjść z łóżka :/ najgorsze jest to, że z czasem wcale się nie przyzwyczaiłam do wstawania a to jest zawsze ta sama godzina...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam na 10:30 wykład, a na 13 ćwiczenia, więc idę dopiero na ćwiczenia
właśnie się obudziłam, bez budzika tylko sama z siebie i też nie mogę się podnieść:P a pić mi się chcę
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.

był alkohol, ciastka kruche dzisiaj robione, i pierniczki z dzisiaj
a ja grzecznie wszyskiego odmówiłam tylko wypiłam pół szklanki soku
bo nie mieli wody 
pilnujesz się jak mało kto
ehhh ciekawe co jutro będzie na wadze

wiec po co pisać w ogóle 

a muszę zostawić trochę dla TŻ'ta co by mi fochem nie zarzucił jutro że wszystko zjadłam sama