|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Internetowa miłość - Facet poznany na necie cz. IV :)
Ja tez mam dużo nauki na głowie :/
Cytat:
U mnie rożnie bywało. Akurat na takim portalu byłam gdzie sie klikalo ze sie chce z kimś spotkać i klikalam tam czasem z nudy w pracy a Tż do mnie napisał. Ale czadem tez do osob którymi byłam zainteresowana pisałam w końcu łatwiej znieść odrzucenie nawet tak niz w twarz na żywo, wiec czemu nie zaryzykować czasem jak nie odpisze swiat sie nie zawali
|
|
|
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
U nas to Tż odezwał się pierwszy
z resztą ja nigdy nie napisałam do faceta pierwsza :pWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#723 |
|
Konto usunięte
|
Ja nie widze w tym nic złego
|
|
|
|
|
#724 |
|
Konto usunięte
|
Do mnie tez pierwszy TZ napisal
napisal ale jakie by mialo znaczenie gdybym to ja zrobila pierwszy krok?Wysyłane z mojego ST25i za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#725 |
|
Raczkowanie
|
Sama nie wiem... Wydaje mi się, że się wygłupię i że to nie wypada. A z drugiej strony nie ma żadnego racjonalnego wytłumaczenia dlaczego miałoby nie wypadać.
|
|
|
|
|
#726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o wykonanie pierwszego kroku to zrobił go TŻ, pisząc do mnie Ale sama nie miała problemów z napisaniem jako pierwsza do jakiegoś mężczyzny. To już nie te czasy, że "nie wypada"
|
|
|
|
#727 |
|
Raczkowanie
|
Dokladnie. Teraz się czasy zamienily. Zreszta chcialysmy równouprawnienia to mamy. Z drugiej strony gdyby tak czekac az sie laskawie ktorys ksieciunio odezwie mozna by bylo sie nie doczekac.
Ja poszlam w net ze wzgledu na to ze za bardzo nie mam mozliwosci kogos poznac w dużych ilosciach. Pracuje glowniew kobiecym skladziea jak juzjest jakis facet to najczesciej zajety i z kilkoma dziecmi. Na imprezach poznawac to ok ale na to nigdy nie patrzylam pozytywnie. Zreszta pogadac sobie z kims to nie jest jakies przestepstwo. I tak jak faceci robia... Mozna miec zawsze jakas rezerwe jakby z tym pierwszym nie wyszlo ![]() ![]() Opowiadalam wam o mojej kuzynce jak ja facet zalatwil. Minal miesiac a ona lata po 3 randki na tydzien. I spotyka roznych. Strasznie napalona jest ale po spotkaniu na zywo troche jej to napalenie przygasa |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#728 |
|
Konto usunięte
|
A jak tam sytuacja się rozwija (bądź nie) z Twoim Panem, es?
|
|
|
|
|
#729 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po imprezach nie chodziłam, na studiach prawie same dziewczyny itd- nie miałam gdzie kogoś fajnego, wartosciowego poznać ![]() Koleżanka mi podpowiedziała, żeby spróbować może przez internet. Na poczatku podeszłam do tego sceptycznie, ale potem stwierdziłam, że czemu nie?! Nic nie tracę, a mogę wiele zyskać ![]() Założyłam profil ze zdjęciem i czekałam na odzew. Powiem Ci, że było różnie. Różni pisali, idioci i napaleńcy też, ale ich ignorowałam. Z kilkoma pisałam maile i na gg, spotykałam się w realu ale niekoniecznie cos z tego było ![]() W końcu, gdy juz w ogóle zwątpiłam w swoje szczęście, napisał do mnie tż. Zwyczajny, skromny chlopak- odpisałam mu. Przez miesiąc pisaliśmy sms i na gadu, spotkaliśmy się i tak jest do dziś 2 lata będą lada dzień Na poczatku nie czułam do niego chemii, ale naprawdę intuicja mi podpowiadała, żeby dac mu szansę I cieszę sie z tego
|
|
|
#731 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Założyć profil i czekać na odzew też bym mogła Większy problem mam z tym, żeby zagadnąć chłopaka jako pierwsza. I to już bez znaczenia czy przez internet czy na żywo. Po prostu odnoszę wrażenie, że nie wypada...
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#732 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny ja nie rozumiem w czym problem, to nie te czasy ze nie wypada
|
|
|
|
|
#733 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#735 |
|
Konto usunięte
|
poza tym, kto by sie przejmowal nawet jesli jakis facet online ci nie odpisze? zapomnisz, a zaryzykujesz chociaz. To nie to co olewka w twarz, bo to juz troche boli. Ale online?
![]() Bo przeciez to nie to ze do konca zycia bedzie trauma ze facet ktorego na oczy nie widzialam mi nie odpisal
|
|
|
|
|
#736 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja jestem niezorientowana, bo nie mam w tym temacie doświadczenia.
|
||
|
|
|
|
#737 |
|
Raczkowanie
|
hejka
Trafilam na ten wątek przypadkiem, ale akurat pasuje i do mnie, bo ja swojego Tż poznałam przez internet, może nie przez jakiś portal ale przez gg, bo któregoś pięknego dnia nudzilo mu się w pracy i wystukał imię Ewelina i wypadło na mnie
|
|
|
|
|
#738 |
|
Konto usunięte
|
witaj
|
|
|
|
|
#739 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#740 |
|
Raczkowanie
|
a więc mam na imię Ewelina, tż Jarek. mieszkamy w Warszawie, Mamy 15miesiecznego synka Bartka
![]() Poznalismy sie przez gg. Akurat jeszcze wtedy wynajmowałam mieszkanie, dziwnym trafem Jarek mieszkał dwie ulice dalej ode mnie jakby tego było mało pracował przystanek autobusowy za moja praca, wiec zbieg okolicznosciowy duzy w czerwcu tego roku bedzie 2 lata po slubie
|
|
|
|
|
#741 |
|
Konto usunięte
|
nie raz jest sie tak blisko a jednak pozna sie inaczej niz w realu
znam kilka takich par fajnie
|
|
|
|
|
#742 |
|
Raczkowanie
|
nom, tak wlasnie jest
![]() |
|
|
|
|
#743 |
|
Raczkowanie
|
No dokladnie. :-D:-D
Ja sie ze swoim spotykam caly czas. Przyjezdza do mnie tak często jak się da. Czasem to jest raz na dwa tyg a czasami raz w tyg. Teraz nam sie jest trudno zgrac bo mi doszly dyzury nocne. Jak narazie wszystko jest ba dobrej drodze. Tak czuje. Mam nadzieję że sie nie myle i juz za jakis czas będzie to formalne. Jak narazie dobrze reaguje na tresure :-D:-D:-D |
|
|
|
|
#744 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#745 |
|
Raczkowanie
|
Tzn jak mial sie okreslic ? No nie padlo pytanie typu "czy bedziesz moja dziewczyna". Spotykamy sie kiedy możemy. Wie o nas jego brat. Wie kim jestem i wie gdzie on znika wieczorami. Nie wiem czy komus jeszcze cos mowil bo Noe pytalam. Zachowuje się tak (na zywo) jakby mu zakezalo. Przynajmniej ja tak odczuwam. Wiem wiem zaraz padnie stwierdzenie że ja moge to zle odbierac. No owszem moge. Nie rezygnuje z niego. Wszytsko pomalu idzie ku dobremu. W moim kręgu znajomych zadko która miala oficjalnie chlopaka po kilku spitkaniach. Przewaznie to wychodzilo po 4-6miesiacach spotykan.
|
|
|
|
|
#746 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() E tam, nie wypada A to czemu?! Ja do śmiałych osób nie należę i na żywo nie mialabym odwagi ale przez neta? Wiesz co nieraz robiłam? Np wchodzilam na profil chłopaka, który wydawał mi sie interesujący i zadawałam mu pytanie z takiej puli pytań (tak było na sympatii), tak żeby sprowokować rozmowę To tez pewien sposób "zagadania" ![]() Albo jeszcze taka sytuacja: jakiś chłopak puścił mi oczko. Weszlam sprawdzić kto to, a ze jego osoba wydała mi sie ciekawa, to sama napisalam kilka zdań do niego ![]() Powodzenia Cytat:
Cytat:
Cytat:
Miłość była tak blisko Ciebie
|
|
|
#747 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj się dowiedziałam od mojego ze "
Czuje się wykorzystywany jako seksualna zabawka:-D" i tak mnie to rozbawilo :-D:-D:-D |
|
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
Coo??
To żart miał być?
|
|
#749 |
|
Raczkowanie
|
To bylo w zarcie
ale rozbawil mnie tym :-D
|
|
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
A to chyba, że tak
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:38.

A jak to było w Waszym przypadku? Czy któraś zrobiła pierwszy krok, czy to Wy zostałyście znalezione? 

Po imprezach nie chodziłam, na studiach prawie same dziewczyny itd- nie miałam gdzie kogoś fajnego, wartosciowego poznać