Odpieluszkowe Zapalenie Mózgu. - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-23, 21:30   #721
201607111040
Konto usunięte

Dot.: Odpieluszkowe Zapalenie Mózgu.

Cytat:
Napisane przez ŁAJKA Pokaż wiadomość
Moze to te które tak nie wojowały ?Którym dzieci i mamy nie przeszkadzały aż tak Wam ta cała energia przejdzie na dziecko
Powiem tak Dzieci zarówno jak i dorośli mi nie przeszkadzają. Przeszkadzają mi ich zachowania. Nie ma znaczenia czy w kolejce dostanę wózkiem od dorosłej kobiety czy od 5-latki. Wkurza mnie to że jak dostanę od 5-latki to słyszę "że to tylko dziecko". Nieważne że wredne jak cholera, ale dziecko i jak ja śmiem zwracać uwagę.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-23, 21:41   #722
Lemmy is God
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dooorra Pokaż wiadomość
Albo co gorsza, rodzice którzy nie zwracają uwagi na to dziecko robi a jak już tłumaczą to tym, że to tylko dziecko i ono się po prostu bawi.
W ten sam sposób tłumaczą się też głupawi właściciele psów, to przecież tylko piesek i on chce się bawić.

Dorosłe baby tłumaczą tak swoich chłopów, to przeca tylko facet oni zawsze chleją i robią wieś.

Ogólnie tłumaczenie pt. "To tylko x" jest chyba jednym z najczęstszych tłumaczeń ludzkości obok "Ja nie wiedziałem"
Lemmy is God jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-23, 21:43   #723
201710120930
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lemmy is god Pokaż wiadomość
w ten sam sposób tłumaczą się też głupawi właściciele psów, to przecież tylko piesek i on chce się bawić.

Dorosłe baby tłumaczą tak swoich chłopów, to przeca tylko facet oni zawsze chleją i robią wieś.

Ogólnie tłumaczenie pt. "to tylko x" jest chyba jednym z najczęstszych tłumaczeń ludzkości obok "ja nie wiedziałem"
dobre
201710120930 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-23, 21:52   #724
dooorra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lemmy is God Pokaż wiadomość
W ten sam sposób tłumaczą się też głupawi właściciele psów, to przecież tylko piesek i on chce się bawić.

Ogólnie tłumaczenie pt. "To tylko x" jest chyba jednym z najczęstszych tłumaczeń ludzkości obok "Ja nie wiedziałem"
W sumie racja
Jednak przy dzieciach to wygląda trochę inaczej, bo w sumie tak pokazuje się dziecku, że może zrobić cokolwiek a wina nie jest jego. Przykładowo byłam światkiem jak dziecko wbiegło na manekina w sklepie z odzieżą, upadło, rozwaliło wystawę i się popłakało. Przyszła mama i zaczęła się wykłócać z sprzedawczynią, że to wina sklepu a nie dziecka co biegało dokoła bez nadzoru. A do dziecka zwracała się jakby nie było niczemu winne. Dziecko powinno mówić się, jak coś przeskrobało a nie tylko mówić, że możesz robić co chcesz bo jesteś dzieckiem.
Stary 2013-11-23, 22:02   #725
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
a czemu nie
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=315326

ciekaw ile jest nowych mamuś ..z OZM ;D
Dzięki, opadły mi ręce od czytania niektórych bredni

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-23, 22:30   #726
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Cytat:

ja znalazłam dwie jedna szczególnie wojująca obecnie w obronie ozm

Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka.

POMOC dla dzieci z Tanzanii https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675684
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-23, 22:31   #727
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:
Moze to te które tak nie wojowały ?Którym dzieci i mamy nie przeszkadzały aż tak Wam ta cała energia przejdzie na dziecko

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

a czemu nie
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=315326

I ja byłam jedną z wojujących antydzieciowych, OMG ,ależ ja byłam durna

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-23, 22:33   #728
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
I ja byłam jedną z wojujących antydzieciowych, OMG ,ależ ja byłam durna
wiem,znalazłam Cię tam

szacunek,nie kazdy umie się przyznać do wcześniejszej głupoty

ja obstawiam,ze większość z tego wątku (jesli będzie mieć dzieci) zostanie 'ozm' w jakiś sposób dotknięta

Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka.

POMOC dla dzieci z Tanzanii https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675684
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-23, 22:36   #729
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
wiem,znalazłam Cię tam

ja obstawiam,ze większość z tego wątku (jesli będzie mieć dzieci) zostanie 'ozm' w jakiś sposób dotknięta
4 lata, bo wątek był chyba z 2009 roku,a taka przepaść-massakra

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-23, 23:03   #730
Bananalama
jestę wieszczę

Rozumiem, że na tym wątku też jesteśmy głupie, tak?
Sorry dziewczyny, założyłam wątek, który nazywa się odpieluszkowe zapalenie mózgu. W pierwszym poście napisałam, jak definiowana jest taka matka. A Wy zachowujecie się jak wywołane do tablicy i to Wy wojujecie i przy okazji rozwalacie wątek. Trochę to wygląda jak "uderz w stół..." a kto wojuje, ten nożyce.

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-23, 23:09   #731
nielubiegrzybow
Raczkowanie

Blah, blah, blaaah. Wątek jest o OZM, pozwolę sobie wrócić do tematu. Mamuśka z filmiku, w którym przyznaje się, że stwarza zagrożenie na drodze bo zabawia dzieciaki i przykleja im naklejki to dla mnie totalny kosmos. Serio "jadę wężykiem, zajmuję całą drogę bo jadę z dziećmi i mi wolno, a ty tylko się spróbuj po głowie postukać chamie jeden, to tylko dzieci!!!". Jak się nie umie zorganizować bezpiecznej podróży to się siedzi w domu albo zamawia taksówkę (zaraz zostanę zjedzona, że zamknęłabym matki w skansenach).

Swoją drogą zadziwia mnie determinacja niektórych mam na tym wątku, serio, mi nie chciałoby się siedzieć i komentować dyskusji o np. słodkich didkach i ich cudowności. Naprawdę, nie rozumiem takiego masochizmu.
nielubiegrzybow jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-23, 23:13   #732
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
wiem,znalazłam Cię tam

mogę się założyć o milion dolarów, że w życiu nie stanę się matką z OZM
wystarczy być trochę ogarniętym życiowo i przede wszystkim mieć co w tym życiu robić

dzisiaj też spotkałam genialną mamusię, która dzieci uczyła, że najpierw się wchodzi, a nie wychodzi z windy i że po co przepuszczać wychodzących, najlepiej się przepychać między nimi, żeby wejść dobrze, że chociaż nie miała pretensji, że dziecko prawie zadeptane zostało, bo choć nie tyczyło się to mnie, to na pewno powiedziałabym jej swoje
i tak myślę właśnie, że gdyby wszyscy nie odpuszczali na głupie odzywki mamusiek, to może by poszły po rozum do głowy, jak im pierwsza, trzecia i dziesiąta osoba odpowiedziałaby coś na 'ale to tylko dziecko'

Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Czas edycji: 2013-11-23 o 23:14
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-23, 23:25   #733
Bananalama
jestę wieszczę

o, zbliża się zima i zwolennicy zimowych sportów z gatunku "moje dziecko jest najważniejsze dla każdego" będą robić niebezpieczne kuligi sanki+samochód. Takim ludziom odbierałabym prawa do dzieci i to bez dyskusji.

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-23, 23:38   #734
dooorra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lubell Pokaż wiadomość
http://www.edziecko.pl/nakrecone_mat...,14937501.html oglądałyście moze?dla mnie to OZM...
Właśnie obejrzałam ten filmik i ogólnie zabrakło mi słów. Ta kobieta stwarza zagrożenie na drodze, ale ma to w głębokim poważaniu bo ma dzieci. Normalnie cycki mi opadły bo odsłuchaniu jej wywodów. Nie ważne czy w samochodzie masz dzieci, szkołę tańca czy chubakabre jesteś kierowcą i dbasz o bezpieczeństwo swoje, swoich pasażerów i innych członków ruchu. To jest właśnie OZM.

Co do jazdy na nartach przez dzieci. To w zeszłym roku widziałam dwie ciekawe sytuacje. Pierwsze szkółka narciarska dla małych dzieci, gdzie uczyły się jeździć na nartach wykorzystując jakieś kolorowe drobiazgi. Każdy widział je na stoku z daleko przez to. A drugie to 3 latek pędzący w dół na złamanie karku z góry. Na szczęście nic mu się nie stało ale pruł ile siły w nartach.

Edytowane przez dooorra
Czas edycji: 2013-11-23 o 23:47
dooorra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-23, 23:53   #735
dawidowskasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dooorra Pokaż wiadomość
Właśnie obejrzałam ten filmik i ogólnie zabrakło mi słów. Ta kobieta stwarza zagrożenie na drodze, ale ma to w głębokim poważaniu bo ma dzieci. Normalnie cycki mi opadły bo odsłuchaniu jej wywodów. Nie ważne czy w samochodzie masz dzieci, szkołę tańca czy chubakabre jesteś kierowcą i dbasz o bezpieczeństwo swoje, swoich pasażerów i innych członków ruchu. To jest właśnie OZM.
dokladnie, chce ryzykowac zyciem swoim ,swoich dzieci jej problem, ale niech innym nie zagraza
dawidowskasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 01:26   #736
Demotywacja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lemmy is God Pokaż wiadomość

Dobrze powiedziane. Trafiło do mnie :P
Stary 2013-11-24, 11:57   #737
201604191001
Konto usunięte

Wróciłam na wątek żeby wrzucić link do tego filmiku o prowadzeniu i widzę, że już jest.
Jak to usłyszałam to wszystko mi opadło. Może niech kierowcy rozmawiający 'z ręki' też się tak tłumaczą? Może ci po piwach? Nałogowi palacze, którym czasem upada między nogi zapalony papieros?
Mój borze, nie ważne dlaczego ktoś jedzie slalomem, zatrzymuje się i rusza co chwila czy zajeżdża drogę! Jest niebezpieczny, może spowodować wypadek i już, ja dzwonię na glinowo i koniec!
Czy ona nie myśli? Przecież w ten sposób naraża też swoje dzieci na niebezpieczeństwo.
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 12:13   #738
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lubell Pokaż wiadomość
http://www.edziecko.pl/nakrecone_mat...,14937501.html oglądałyście moze?dla mnie to OZM...
brak mi słów
jakby te dzieci były usprawiedliwieniem. Powinny byc motywacją aby jechać bezpiecznie a nie węzykować i stwarzać zagrożenie!
Ona chyba chciała być "zabawna", tylko trochę jej nie wyszło.
Karmienie i pojenie dziecka podczas jazdy też uważam za niebezpieczne. Prosty powód - może się zakrztusić, zachłysnąć i tylko szybka reakcja może pomóc.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2013-11-24, 13:06   #739
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
brak mi słów
jakby te dzieci były usprawiedliwieniem. Powinny byc motywacją aby jechać bezpiecznie a nie węzykować i stwarzać zagrożenie!
Ona chyba chciała być "zabawna", tylko trochę jej nie wyszło.
Karmienie i pojenie dziecka podczas jazdy też uważam za niebezpieczne. Prosty powód - może się zakrztusić, zachłysnąć i tylko szybka reakcja może pomóc.
To na pewno nie jest jakiś skecz / żart? Można mieć aż tak zlasowany mózg, być tak zblazowaną? Jeszcze te wyliczanki co wozi...

EDIT: odnosiłam się do treści filmiku i tego co mówi kobieta w filmiku, do którego odnosi się również w swojej wypowiedzi Karolcia, a dostałam ostrzeżenie za "atak na użytkowniczkę". Nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem. Wielkie dzięki.

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2013-11-24 o 19:18
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-24, 13:15   #740
201604181004
Konto usunięte

Co za kobieta LOOOL dopiero to widzę
o boże dzieci szkoda niestety nie są niczemu winne

Jeżeli widzicie, że jakieś auto głupio zajeżdża wam drogę, to sprawdźcie, czy to nie jest osoba niepełnosprawną jadąca automatę
Jeżeli widzicie, że jakieś auto głupio zajeżdża wam drogę, to sprawdźcie, czy to nie jest osoba starsza
Jeżeli widzicie, że jakieś auto głupio zajeżdża wam drogę, to sprawdźcie, czy ta 'baba' nie jest samotną matką
Jeżeli widzicie, że jakieś auto głupio zajeżdża wam drogę, to sprawdźcie, czy ten biznesmen nie rozmawia przez telefon
Jeżeli widzicie, że jakieś auto głupio zajeżdża wam drogę, to sprawdźcie, czy to nie zestresowany biedny ojciec który pali papierosa
Jeżeli widzicie, że jakieś auto głupio zajeżdża wam drogę, to sprawdźcie, czy to nie tico bo może komuś przykro że nie ma lepszego samochodu

kto przeprowadzał kurs z tą panią powinien zapaść się pod ziemię i przyjąć to jako porażkę

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Jeżeli widzicie, że jakieś auto głupio zajeżdża wam drogę, to sprawdźcie, czy dzieci w samochodzie nie oglądają bajki na tablecie, bo tabletu szkoda!

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Nie powiem co mi się ciśnie na usta, no po prostu nie powiem bo dostanę bana

BIEDNE TE WSZYSTKIE MATKI! Które podróżują komunikacją miejską, bo z takim ogromem narzekań okazałoby się że wyjście z domu i dojechanie do przychodni autobusem okazuje się niemożliwe
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 13:16   #741
201607111040
Konto usunięte

Jeśli widzicie że jakieś auto głupio zajeżdża wam drogę to wiedzcie że kieruje nim idiota, który ma zlisowany mózg.
Stary 2013-11-24, 13:18   #742
OYE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candy02
Cytat:
Lato, na nogach miałam sandałki, oglądam buty w sklepie, nagle czuję ból, chlopiec nadepnął mi na moje gołe palce buuuu. Syknęłam z bólu, ale nie przerwałam oglądania, po czym po chwili usłyszałam matkę mówiącą do mnie z ogromnym wyrzutem: TO TYLKO DZIECKO!! W tym momencie w ogóle zerknęłam na dziecko, na oko 5 lat, więc już chyba matka powinna go uczyć, ze w takiej sytuacji trzeba przeprosić? A poza tym to AŁŁAA wyrwało mi się z bólu, a nie żeby cos komuś pokazać. Poza tym spodziewałabym się raczej przepraszam od matki a nie takiego tekstu. Jeżeli tak będziemy wychowywać dzieci, to będziemy żyć w społeczeństwie egoistów...

Bedziemy zyc? wystarczy poczytac ten watek i widac ze juz zyjemy i nie mam na mysli tylko "matek z ozm"

Haters Gonna Hate
OYE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 13:20   #743
201604181004
Konto usunięte

Nie wiem, może policja by się zainteresowała sprawą ? I zrobiła mały apel do internautów oraz wszystkich matek ? Że to przyznawanie się do stwarzania poważnego zagrożenia na drodze...

...Boże nic mnie tak nie denerwuje, mam małe miejskie autko na moje potrzeby i jeżeli obok jedzie mi matka jeepem i zajeżdża drogę bo ma dzieci to naprawdę. gdybym miała broń, to pomachałabym jej nią :| bo przez to mogę zginąć (miesięcznie przejeżdżam 2000 km, nie wiem czy to dużo czy mało, moim zdaniem nie tak malutko, więc mam naprawdę sporo sytuacji na drodze gdzie mogłabym zginąć, gdyby nie mój refleks)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-24, 13:21   #744
201803290936
Konto usunięte

Podobno ta babeczka z filmiku jest z jakiegoś kabaretu. Przy innym filmie ktoś tak napisał w komentarzach. Kabaret SZUM.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 13:23   #745
201604181004
Konto usunięte

Ja przepraszam was że tak to przeżywam, ale po prostu codziennie pokonuje spore trasy objeżdżając trójmiasto dookoła i na obwodnicy właśnie wiele mam tego typu sytuacji. Nie wiem, naprawdę nie rozumiem, mój ojciec też miał dwójkę małych dzieci i nigdy nie zachowywał się jak krowa na drodze. Moja mama z resztą też. Nie mówiąc o wszystkich innych znajomych, kuzynkach ciotkach czy babkach które podróżują z dziećmi i nie stwarzają zagrożenia :|

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Podobno ta babeczka z filmiku jest z jakiegoś kabaretu. Przy innym filmie ktoś tak napisał w komentarzach. Kabaret SZUM.
proponuje zmienic nazwe na SUCHAR
Stary 2013-11-24, 13:28   #746
Cattivo
Wtajemniczenie

To, co mówi, to jeden objaw OZM, ale cała ta otoczka to dopiero cyrk - zabawki porozrzucane po całym pokoju, dzieci w kadrze, to starsze non stop przeszkadzające. Matka bez OZM wybrałaby czyste pomieszczenie (albo najpierw posprzątała), poczekała aż młodsze zaśnie, a starszemu zapewniła coś ciekawego do roboty (zresztą widzę, że w domu jest jeszcze jedna dorosła osoba - 03:02 - mogłaby się w tym czasie zająć dziećmi). Ale nie, przecież musi być widać na 200%, że jest się mamą!

Podejścia "wiozę dzieci, więc mogę piracić na drodze" nawet nie skomentuję, bo mnie trzęsie po prostu.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 13:28   #747
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
To na pewno nie jest jakiś skecz / żart? Można mieć aż tak zlasowany mózg, być tak zblazowaną? Jeszcze te wyliczanki co wozi...
ostatnio na FB widziałam jakis jeszcze jej wywód o byciu matką.

Cytat:
Po głosie ją kojarzę z TV albo YT i kabaretów, ale twarzy nie mogę przyłatać. Ma charakterystyczną mowę i intonację.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2013-11-24, 13:29   #748
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=nu83lq4v_yo

57 sekunda.
Stary 2013-11-24, 13:33   #749
dooorra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Co za kobieta LOOOL dopiero to widzę
o boże dzieci szkoda niestety nie są niczemu winne

Jeżeli widzicie, że jakieś auto głupio zajeżdża wam drogę, to sprawdźcie, czy to nie jest osoba niepełnosprawną jadąca automatę
Jeżeli widzicie, że jakieś auto głupio zajeżdża wam drogę, to sprawdźcie, czy to nie jest osoba starsza
Jeżeli widzicie, że jakieś auto głupio zajeżdża wam drogę, to sprawdźcie, czy ta 'baba' nie jest samotną matką
Jeżeli widzicie, że jakieś auto głupio zajeżdża wam drogę, to sprawdźcie, czy ten biznesmen nie rozmawia przez telefon
Jeżeli widzicie, że jakieś auto głupio zajeżdża wam drogę, to sprawdźcie, czy to nie zestresowany biedny ojciec który pali papierosa
Jeżeli widzicie, że jakieś auto głupio zajeżdża wam drogę, to sprawdźcie, czy to nie tico bo może komuś przykro że nie ma lepszego samochodu

kto przeprowadzał kurs z tą panią powinien zapaść się pod ziemię i przyjąć to jako porażkę

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Jeżeli widzicie, że jakieś auto głupio zajeżdża wam drogę, to sprawdźcie, czy dzieci w samochodzie nie oglądają bajki na tablecie, bo tabletu szkoda!

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Nie powiem co mi się ciśnie na usta, no po prostu nie powiem bo dostanę bana

BIEDNE TE WSZYSTKIE MATKI! Które podróżują komunikacją miejską, bo z takim ogromem narzekań okazałoby się że wyjście z domu i dojechanie do przychodni autobusem okazuje się niemożliwe
Zgadzam się z tym co napisałaś. Myślałam, że po zobaczeniu jak kobieta kieruje autem z yorkiem na kolanach nic mnie nie zdziwi. A jednak nie ta kobieta z tego filmu pobiła wszystko.

Cytat:
Popieram zmiane nazwy na Kabaret SUCHAR!.

No po prostu parodia i to jest przykład matki z ozm. Żal mi jej dzieci, bo ta kobieta kiedyś spowoduje wypadek samochodowy i nie daj Boże kogoś okaleczy albo zabije. Poważnie lepiej aby takie osoby nie siadały za kierownicą.

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
To, co mówi, to jeden objaw OZM, ale cała ta otoczka to dopiero cyrk - zabawki porozrzucane po całym pokoju, dzieci w kadrze, to starsze non stop przeszkadzające. Matka bez OZM wybrałaby czyste pomieszczenie (albo najpierw posprzątała), poczekała aż młodsze zaśnie, a starszemu zapewniła coś ciekawego do roboty (zresztą widzę, że w domu jest jeszcze jedna dorosła osoba - 03:02 - mogłaby się w tym czasie zająć dziećmi). Ale nie, przecież musi być widać na 200%, że jest się mamą!

Podejścia "wiozę dzieci, więc mogę piracić na drodze" nawet nie skomentuję, bo mnie trzęsie po prostu.
Poważnie też się zastanawiałam po co są cały czas te dzieci w kadrze. Nic nie wnoszą oprócz pokazywania, że ona jest matką. Nie rozumiem po co jak robisz filmik to chama wciskasz tam swoje dzieci. Rozumiem jesteś z nich dumna no ale poważnie to nie było miejsce aby to robić.

Edytowane przez dooorra
Czas edycji: 2013-11-24 o 13:35
dooorra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 13:35   #750
201604181004
Konto usunięte

Nie wiem, wiecie, przecież nawet aktorka kabaretowa może mieć dzieci.
Ale jeśli cały ten filmik to tylko mało zrozumiały dla mnie i nieśmieszny żart, to chyba powinna poważnie przemyśleć swoją dalszą karierę, a koledzy z kabaretu powinni spalić się ze wstydu że jej nie powstrzymali
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości