|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Cytat:
![]() żartuje dobrej nocy dziewoszki
|
|
|
|
|
#722 |
|
Konto usunięte
|
Szklanko!
węża robisz tak: łańcuszek z dowolnej liczby oczek (jaki długi nabierzesz, taki szeroki będzie pojedynczy element węża) - powiedzmy szydło nr 4 do 5, włóczka zwykły akryl 300m/10dag, polecam Kotka. Ew. ciut grubszy Pearl. No to przykładowo nabierasz 15 oczek - przerabiasz 1 rząd słupkami. Dochodzisz do ostatniego oczka, wbijasz ten piętnasty słupek i w to samo oczko wbijasz jeszcze 6 słupków - bo musisz zakręcić i po drugiej stronie zrobić kolejne słupki jak na rysunku, ten łuk czarny z kropką to zamknięcie okrążenia. A potem lecisz na taką długość cały czas 1 słupek w 1 słupek poprzedniego rzędu, nic nie dodajesz, jaką długość pojedynczego elementu chcesz. Jak masz tyle, ile chcesz, zamykasz tą "kieszonkę" normalnie lącząc ze sobą obie warstwy kieszonki półsłupkami na przykład albo ścisłymi oczkami. Dorabiasz pętelkę z łańcuszka i tyle
|
|
|
|
#724 |
|
Konto usunięte
|
Yellow! pamiętasz, że jest internetowy test...?
|
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
eee? jak to? newsa nie bedzie?
![]() A ja tylko dla Ciebie Yellow staralam sie tu wysiedziec;p ide, bo paa na twarz, szybki prysznic i spaciu. |
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde weszlam z nadzieja ze coś tu sie dowiem a tu dupa obeliksowa
no cóż idę spać. Yellow nie zawiedz nas jutro i której będziesz robić żebym sie wyspala a bid ze wstane specjslnie wczesnie a tu znów impreza odwołana :pWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#727 |
|
Rozeznanie
|
I prawie wszystkie poszły
Wy to jesteście, żądne emocji ![]() Szaja specjalnie dla Ciebie: Dziękujemy za wypełnienie testu. Bazując na odpowiedziach, których udzieliłaś, prawdopodobny wynik jest: NEGATYWNY Ale pamiętaj!Nie jesteś w ciąży To tylko prosty test statystyczny. Każda kobieta jest inna, każda ciąża jest inna. Nasz test to tylko sugestia. Aby mieć pewność, że jesteś w ciąży - odwiedź swojego lekarza lub położną. Bokeh, śpij spokojnie, pewnie koło 11 się zwlekę do sklepu ![]() Przez Was to się zes.ram do rana Edytowane przez YellowSheep Czas edycji: 2013-12-18 o 23:28 |
|
|
|
#728 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ja papiery mam robić, a nadrabiam i nadrabiam, żeby wiedzieć, czy są te dwie kreski, czy nie
Sylwia, jaki avatar ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ehh, zawsze coś z tą kasą ![]() Cytat:
a żywe dzieci średnio go interesują, może dlatego, że Lolek i Leoś są dość często u nas i już mu się opatrzyły takie dzieciCytat:
|
|
#729 |
|
Wtajemniczenie
|
Ehhh żadnych czerwonych njusów
![]() Mogę mieć pytanie ? Słuchajcie od miesiąca alergolog kazał wprowadzć mliko zwykłe Blance skazowej. Wprowadzam- buzia oki, ciałko z kilkoma suchymi plackami, kupa czasem kwasowa. no i od tamtej pory jest odparzenie. W sumie nie wygląda to jak zwykłe odparzenie tylko takie skupisko czerwonych krostek na pupci. Wyeliminowałam kwaśne owoce, soki, stosuje różne kremy, wietrze i nic. No wydaje mi się że na bank alergiczne. No i teraz meritum sprawy -czym takie aergiczne odparzenie się leczy??? Maścią z wit A ? Tymi samymi kremami na odparzenia co zwykle czy może emolientami jak na inne partie ciała z AZS ??? Bo tego mleka nie wyeliminuje bo lekarz kazał ją "przyzywczajać i nie patrzeć na zmiany skórne" . Takżem zielona. Help
|
|
|
|
#730 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
||||
|
|
|
#731 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44217121]no fajne są, tez kilka mamy, ale... już zaraz staną się nudne
polecam to samo wydawnicwo dla ciut starszych dzieci (no dobra, Agatka do dzisiaj je uwielbia, właśnie przed snem o Bożym Narodzeniu czytałyśmy ), ich koło 30 jest:na początek te się sprawdzą (i świetnie się na nich uczy pokazywania): http://merlin.pl/Cialo-Obrazki-dla-m...1,1212318.html http://merlin.pl/Kolory-Obrazki-dla-.../1,966188.html http://merlin.pl/Wies-Obrazki-dla-ma.../1,938546.html http://merlin.pl/Nazywam-swiat-Obraz...1,1212323.html absolutnie ge-nial-na! i fajna seria dla chłopców i dziewczynek - mały chłopiec/mała dziewczynka: http://merlin.pl/Lila-bawi-sie-lalka.../1,875162.html http://merlin.pl/Dzwig-Darka-Maly-ch.../1,897070.html no też odświeżam stronękciuki za kasę! Dorka też taki etap ma reaguje dobrze, bo ma na co dzień ![]() uwaga, uwaga! dzisiaj młoda zrobiła 3 pierwsze raczki [/QUOTE] za raczki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() laski co za emocje dzisiaj
|
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#732 | ||||
|
Zakorzenienie
|
cóż to były za emocje, jutro pewnie pierwsze co po obudzeniu, to każda na wizaż
![]() Lenova, ja zielona w tych tematach, więc nie pomogę [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44217121] uwaga, uwaga! dzisiaj młoda zrobiła 3 pierwsze raczki [/QUOTE]![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja nie cierpię gumek (i już nawet nie pamietam jak to na gumowo jest), za każdym razem się zastanawiałam, czy ktoś igiełką dziurki nie zrobił moja fobia![]() eeeej no, wstawiaj do klubu Cytat:
![]() jaka czirliderka ![]() ---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ---------- wszystko nadrobiłam dobranocki
|
|
#733 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ciekawe jak? Chociaz powiem Ci, ze tz ma tak trudne nazwisko, ze "tubylcy" tez przeczytac nie potrafia, a ile wersji jego juz slyszalam. A jak mam przez telefon podac imie i nazwisko, to juz w ogole masakra jakas. Chyba zaczene sie przedstawiac jako japonska Anna Kowalska... ---------- Dopisano o 02:26 ---------- Poprzedni post napisano o 02:23 ---------- Cytat:
Z racji wagi i slabego przybierania (ostatnie 2miesiace 200g) bylam na pogadance z dietetykiem i jak uslyszala, ile Yae je, i jak zobaczyla, jaka jest ruchliwa, to powiedziala, ze to nic dziwnego i "nie spinac posladow"... ---------- Dopisano o 02:27 ---------- Poprzedni post napisano o 02:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:30 ---------- Poprzedni post napisano o 02:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:34 ---------- Poprzedni post napisano o 02:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:41 ---------- Poprzedni post napisano o 02:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:42 ---------- Poprzedni post napisano o 02:41 ---------- Ja nadrabiam i sie doczekac nie moge... |
|||||||
|
|
|
#734 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze nie wiem, 4str do konca...---------- Dopisano o 02:53 ---------- Poprzedni post napisano o 02:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:57 ---------- Poprzedni post napisano o 02:53 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:59 ---------- Poprzedni post napisano o 02:57 ---------- Cytat:
Jestes pewna, ze te krostki sa na tle alergii? U nas takie bywaly i bylo to podraznienie kupsztalem, delikatna pielegnacja, niczym nie smarowalam, samo zeszlo ---------- Dopisano o 03:02 ---------- Poprzedni post napisano o 02:59 ---------- szaja brawa dla Dorotki!! marsi jak sie czujesz? aska a Ty? iffwka dzieki za zaproszenie Za wszstkie miesiecznicowe dobre slowa dziekujemy ... no i dziendoberek |
||||
|
|
|
#736 |
|
Zadomowienie
|
Ale tu pustki
![]() Yellow ja z samego rana na czatach juz i czekam na wiesci
|
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ho
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze dziewczyny dzisiaj nie p[onadrabiam za bardzo bo mamy w pracy imprezę pożegnalną ( jedna pani na emeryture odchodzi) a o 11 już zaczynam urlop i mam wolne do 6 stycznia
Dzisiaj moja OLIWKA kończy 10 miesięcy
|
|
#740 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny......GLUPAWY DOSTALyŚCIE??
![]() :e ek:Tyyyyyle stron, w jeden dzień? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
witam się z samego rana
Yellow jak tam?
|
|
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
Neti, to przez Yellow, czekalysmy wczoraj na njusa i w miedzyczasie
![]() Fewciu jak nocka w koncu??? Bo u nas sredniawka, o 2 babel u nas wyladowal w lozku, nie mialam sily go usypiac w jego pokoiku:P przebudzal sie pare razy ale do tych mega najgorszych nocek to sie nawet nie zblizyl ![]() Szajus, ja sobie wszystkie zabawki ktore podajesz zapisuje Meneq super, ze tz wolne ma A tak w ogole, kiedy uroczystosc planujecie? I jak wygladaja u was swieta? Obchodzicie w ogole??? Aaaaaaaaaaaaallllleeeeee jestem glodnaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! Ifwka nieeee.... Rozyczka??? Nieeee.... Chyba jednak jakas alergia, wczoraj wieczorem dopadl mnie taki wodnisty katar ze nie moglam sobie z nim dac rady, ale skad to??? NIGDY nie mialam problemow z alergia!!!!! Szajus, Ty chyba pisalas, ze alergii po pierwszej ciazy dostalas??? Tylko ja sie zastanawiam, na co ja uczulona moge byc, nic mi do glowy nie przychodzi..... Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
Ja obudziłam się dzisiaj o 6;00 a mały spał pięknie do 7;00
![]() Muszę trzy strony nadrobić a więc lecem
|
#744 | |
|
Zakorzenienie
|
jak różyczka to pierwsze co powiększone węzły karkowe.
Lady, powinnaś mieć wtedy z tyłu szyję spuchniętą. się mówisz bawiliście ![]() Cytat:
![]() dla Oliwki |
|
|
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
Idę trochę ponadrabiac..wczoraj mama miała 50 urodziny, dostała 50 róż przez posłańca do pracy...
-2 bransoletki lilou -pamiątkowe ciasteczka -tort....ależ była wzruszona... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Yellow dopiero się koło 11 uda po urzązdzenie magiczne
|
|
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
To ja tu wchodze z mysla ze wszystko juz jasne a tu taki klops! noooooooo nie! Yellow;p
|
|
#748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, co to jest ten ciężar właściwy moczu?
Młody ma troszkę poniżej normy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:37.

dobrej nocy dziewoszki

no cóż idę spać. Yellow nie zawiedz nas jutro 

22.05.2008
14.08.2011