Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013, cz.IV - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnego wątku
Przyszła do nas straszna zima, maluch w rączce gryzak trzyma. 8 14,81%
Pierwsze ząbki, pewne ruchy, rosną nam tu małe zuchy. 7 12,96%
Uśmiech, harce i swawole, mamie spać dziś nie pozwolę. 13 24,07%
Ząbkowania czas nadchodzi, mama już jak zombie chodzi. 8 14,81%
Nie mam pomysłu na tytuł wątku bo cały czas myślę o moim dzieciątku. 18 33,33%
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-18, 09:52   #721
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092
Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez niebede Pokaż wiadomość

Miło, że pytasz. Z tż jakoś się próbujemy dogadać, ale jest pod baczną obserwacją. Nawet nie przeze mnie, tylko po prostu świat jest mały i każdy każdego zna. Jednak nie mam do niego cierpliwości i jak przez cały nasz związek chciałam pokojowo rozwiązywać problemy, to teraz bez ogródek rozpoczynam pyskówkę. Po prostu nie mam nerwów do niego.

Nie przejmuj się. Mi tż miesiąc po porodzie wytykał gdzie powinnam schudnąć, a dodam że wtedy już mieściłam się w większość swoich rzeczy. :
Ale jesteś z nim dalej?

Wg mnie to chore ze strony facetów. Kobieta urodziła mu dziecko, a on jej wytyka ze jest gruba. Tym bardziej, że jak kp to ciezko sie odchudzić.
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 09:55   #722
87czarna
Zakorzenienie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Hej
U mnie dzisiaj w nocy 3 karmienia. I pogoda paskudna.

Pochwale się, w tamtym tygodniu miałam egzamin i zdaałam
Brawo!

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
ja też ubieram lżej niż piszą, ale czasem jak Kornelek płacze w domu, to wystarczy mu ściągnąć długi rękaw i jest ok.

Jeeee. Dużo zdrówka dla Liluni.

Co u Was ? Zdjęcie prosimy

Kornelek mi się rozchorował :(
Zdrówka dla małego

Cytat:
Daj spokój ja piekielnie się boję snów o ufo :O Naoglądałam się jakiś teorii spiskowych, filmu "Czwarty stopień" itp. i teraz się boję. Raz miałam strasznego pietra. Czasem miewam paraliż senny (link). Wtedy mam wrażenie śpiączki - mózg ogarnia, ale nie mogę się ruszyć. To było pod koniec ciąży. Złapało mnie to i wkręciłam sobie, że to ogólnie jest sprawka kosmitów i po mnie przyszli Chciałam obudzić tż i krzyczeć, no ale się nie da, chciałam go poruszyć, ale nie mogę podnieść ręki. Tż spał na brzuchu, a mi jakimś cudem udało się przenieść rękę na jego lędźwie i drapałąm go tak mocno, żeby się obudził i mi pomógł. Ale się nie budził. W końcu miałąm wrażenie jakby ktoś mną potrząsał, a ja sie w duchu modliłam. I wtedy zawsze się budzę. Byłam cała mokra i tak przerażona, że nawet się nie odwróciłam w stronę pokoju tylko przytulałam do tż. Można pomyśleć, że to tylko okropny sen, ale rano nie było mi do śmiechu jak zobaczyłam ok. 2 cm szramę na lędźwiach tż Nie wiedział skąd to ma. Piekielnie nienawidzę tego stanu

Na serio wolę nie mówić nawet w Klubie. To nie było co prawda związane ze mną, ale ręce mi opadły ostatecznie.

Miło, że pytasz. Z tż jakoś się próbujemy dogadać, ale jest pod baczną obserwacją. Nawet nie przeze mnie, tylko po prostu świat jest mały i każdy każdego zna. Jednak nie mam do niego cierpliwości i jak przez cały nasz związek chciałam pokojowo rozwiązywać problemy, to teraz bez ogródek rozpoczynam pyskówkę. Po prostu nie mam nerwów do niego.

Ale bym pociupała w simsy. Póki co mój mały sims się obudził.

Nie przejmuj się. Mi tż miesiąc po porodzie wytykał gdzie powinnam schudnąć, a dodam że wtedy już mieściłam się w większość swoich rzeczy. Jak wyżej pisałam, nie patyczkuję sie z nim i mu od razu ripostuję. Mój klasyk:
- Jak długo są razem?
- Kto?
- TWOJE BRWI!

Erni został oficjalnie nazwany Kocykożercą

Ladan trzymam kciuki

a i fejsbuniu mówi, że Matall ma urodziny! Wszystkiego naj!!

Matal WSZYSTKIEGO DOBREGO!

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Pytanie- jeśli nie mam dzisiaj zakwasów po wczorajszym treningu, to istnieje możliwość,że dostanę je jutro?

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Kaska Tez ostatnio myslałam o simsach- mam wszystkie części

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 10:06   #723
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość
hej! ja znów narazie tylko o sobie, bo dużo się działo. Otóż... wylądowałam na izbie przyjęć z podejrzeniem złamania palców u ręki (na szczęście okazało się, że to tylko mocne stłuczenie). Wracałam od kosmetyczki i zadzwoniłam do TŻta zapytać jak Szymek, nie zdążył mi nic powiedzieć, bo mały tak strasznie płakał, więc mój instynkt macierzyński kazał mi przyspieszyć. Zamiast skupić się na chodniku pokrytym śniegiem i lodem, to myślałam o tym żeby jak najszybciej być w domu i bach! na schodach do bloku się wyrypałam. Trzy palce lewej ręki sine, spuchnięte i bolesne. Na szczęście nie potrzeba gipsu ani żadnego usztywnienia. Wróciłam po 2,5godz do domu, zaczęłam karmić Szymeczka i wpadłam w panikę, że przecież miałam rentgen ręki i czy przypadkiem to nie zaszkodzi. Przewertowałam internet i w większości było napisane, że po rtg można karmić piersią, ale natrafiłam na dwie stronki, gdzie było, że lepiej odciągnąć i wylać:/ Zadzwoniłam więc do szpitala do tej babki co mi robiła rentgen i powiedziała, że mogę karmić. Tylko ciąża byłaby przeciwwskazaniem do badania, a z karmieniem można by się wstrzymać w przypadku badania z kontrastem, którego ja całe szczęście nie miałam. Tak więc nakarmiłam Szymonka piersią i teraz TŻ próbuje go ululać, bo ja mam tylko jedną sprawną rękę i mi ciężko cokolwiek zrobić To się załatwiłam
biedulka

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
Dzień dobry mamusie i dzidziusie
Lila kończy dziś 6 miesięcy!!! ale ten czas szybko leci....a już widziałam są mamy wrześniowe 2014
Mam nadzieję, że u was wszystko dobrze, Ladan widzę, że do pracy wracasz - powodzenia!

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Wszystkiego najlepszego dla małej Lilki . Kiedy to zleciało.

A przy okazji to Bartuś kończy dzisiaj 4 miesiące. A mam wrażenie jakbym rodziła tydzień temu

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 10:11   #724
pszczoua
Zakorzenienie

niebede ja tez mam czesto paraliz senny. Jak juz uda mi sie obudzic to jestem cala spocona i mam wrazenie jakbyn oddechu zlapac nie mogla. Straszne to jest...
Stary 2014-01-18, 10:15   #725
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Dirty, Lilka 6 my, a ją 27 lat

Mi się tytuł bardzo podoba, gaworzenie czy gluzenie, to już czepianie się trochę.
najlepszości!!!!

Stary 2014-01-18, 10:43   #726
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Gratuluję
Wstawałam do Emilki dziś w nocy chyba ze 100 razy. Karmienia o 2, 5:30 i 7:30. Teraz śpi od 30 min.
Ale mnie dziś małż od samego rana denerwuje. Wytyka mi że jestem gruba najgorsze jest to, że ja nie tym wiem
Nie przejmuj się gadaniem męża
Co do wstawania, to ja też oprócz karmień wstaje do Filipa kilka, kilkanaście razy w nocy
Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Kaska Tez ostatnio myslałam o simsach- mam wszystkie części
Na czym polega ta gra, że każdy się nią zachwyca
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 10:45   #727
sylwia1986sz
Zadomowienie

Niebede wiesz ze ja mialam takie cos juz kilka razy! Nawet nie wiedzialam ze to jest paraliz senny... Kto nie mial ten nie wie, co to znaczy. To nie jest smieszne, to jest straszne przezycie! Pierwszy raz myslalam ze umieram, pozniej tez ciezko przezywalam ale do tego nie da sie przyzwyczaic ani przygotowac... Czesto mialam cos takiego gdy uczylam sie na egzaminy w czasach sesji. Kladlam sie pozno spac i bylam bardzo zmeczona... Okropne uczucie wspolczuje Ci bardzo!!!:-*
sylwia1986sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 10:45   #728
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:

Na czym polega ta gra, że każdy się nią zachwyca

nie mow ze nigdy nie gralas generalnie to symulacja zycia
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 10:51   #729
Madziuchna27
Zakorzenienie

Witam się!

Och, moje dziecko nie miało wczoraj popołudniowej drzemki i obudziło się o 23 Usypianie trwało do 1.40 No, ale aniołek przespał ze mną w łóżeczku grzecznie do 7.15 A potem się chichraliśmy, bo łaskotałam go w boczki, podszczypywałam a on piszczał z zachwytu i zaśmiewał się w głos

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
mnie sie bardzo podobala
ale to kategoria latwe lekkie i przyjemne
czytalam to na silowni na orbitreku
Też przeczytałam wszystkie części. Czasem trzeba takiej lekkiej lektury. Polecam też Sagę Z. Teraz czytam drugą część Pokolenia Ikea i muszę przyznać, że mi się podoba

Cytat:
Dzień dobry mamusie i dzidziusie
Lila kończy dziś 6 miesięcy!!! ale ten czas szybko leci....a już widziałam są mamy wrześniowe 2014
Mam nadzieję, że u was wszystko dobrze, Ladan widzę, że do pracy wracasz - powodzenia!
Hej kochana!

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Dirty, Lilka 6 my, a ją 27 lat

Mi się tytuł bardzo podoba, gaworzenie czy gluzenie, to już czepianie się trochę.
Matall, zdrówka i żeby dzieciaki dały Ci troszkę odsapnąć

Co do tytułu to szkoda, że Kaśka nie poprawiła błędu

Cytat:
Nie przejmuj się. Mi tż miesiąc po porodzie wytykał gdzie powinnam schudnąć, a dodam że wtedy już mieściłam się w większość swoich rzeczy. Jak wyżej pisałam, nie patyczkuję sie z nim i mu od razu ripostuję. Mój klasyk:
- Jak długo są razem?
- Kto?
- TWOJE BRWI!
Posikałam się!

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

To pewnie już wszystkie widziały

http://www.youtube.com/watch?v=PUKMUZ4tlJg

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 10:53   #730
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Moja też lubi memlać kocyki i potem całe są mokre

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
O tak. Kocyki są mniam, tetra też ale nie ma to jak skarpetki albo inna część garderoby jaka znajdzie się w zasięgu rączek.

Przed chwilą pierwszy raz pomogłam mojemu dziecku zrobić kupkę. I jaka odmiana od razu. Inne dziecko.

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 10:55   #731
dirtymagic85
Zadomowienie

ale jestem wzruszona, właśnie pół roku temu o 11.50 Lilianka dałą radę krzyknąć! Dzięki Wam kochane za życzenia
A tobie Matalku wszyskiego najlepszego!!!! Sto lat, sto lat!!!
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-18, 10:55   #732
sylwia1986sz
Zadomowienie

Dziewczyny nie przejmujcie sie gadaniem mezow o wygladzie! Wrecz przeciwnie musimy sie im postawic, bo jakim prawem moga nam dogryzac po tym wszystkim co robimy? Sami pewnie nie sa idealni a maja czelnosc wygadywac swoim kobietom takie rzeczy! Jak moj by mi cos powiedzial to od razu powiedzialabym mysle! Czy oni naprawde zyja w swiecie playboya i hoolywood???Jesli tak to niech sie tam wyprowadza i zobaczymy jakie beda mieli szanse na szczesliwe zycie!
sylwia1986sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 11:04   #733
policzanka
Wtajemniczenie

hejka!!

Dirty brawa dla Lilusi za ukonczenie 6 miesiąca!!Prosimy o jakies fotki Naszego półroczniaczka

Dla pozostałych dzieci równiez gratulacje z okazji ukończonych tygodni i miesięcy!

przyłączam się do dziewczyn które miewają paraliz senny i potwierdzam-jest to cos strasznego!!mnie sie przytrafił raz ale był tak straszny ze masakra!nie dosc ze nie mogłam się ruszyc ,krzyczec to miałam halucynacje,podeszła do mnie dziwna postac i usiadł mi na klatke,krzyczał cos do mnie,miał demoniczny usmiech,ja nie mogłam sie ruszyc,próbowałam krzyczec,czułam ze brakuje mi tchu..cos okropnego..nikomu nie zycze takiego przezycia.dodam ze ja byłam cały czas w pełni swiadoma-a przynajmniej odniosłam takie wrazenie.

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

a w ogole nie wiem czemu ale zazdroszcze brzuszka wszystkim ciężarnym..dziwne to bo przeciez dzidziusia kolejnego miec nie chce..
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 11:06   #734
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Ja pere razy miałam cos takiego, że niby sie budze i che wstac, chce otworzyć oczy a nie moge.Jeszcze mi sie zawsze wtedy sni, ze wstaje i cos robie, a ja dalej spie. I nawet kilka razy sie to powtarza.I ciezko sie przemoc zeby sie tak naprawde obudzic. To też ten paraliz, czy po prostu takie spanie?
Stary 2014-01-18, 11:07   #735
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
jestes niesamowita
kocham czytac twoje posty
z rana na poprawe humoru

Cytat:
ale tam Ciebie musi być pięknie choć nie cierpię zimy to jednak w tamtych rejonach pewnie bym ją pokochała moim marzeniem jest zobaczyć zorzę polarną, widziałaś?
hehe tż właśnie pojechał zrzucać śnieg z dachu jakiejś hali bo grozi zawaleniem. Zadzwonić do niego i się spytać czy podoba mu się norweska zima?
ale fakt faktem jest pięknie, polecam.

zorzy nie widziałam bo to na północ trzeba jechać a ja mieszkam na samym południu na takiej wysepce. Kiedyś mieliśmy zamiar zapolować na zorze ale generalnie wycieczki po Norwegii są meeega drogie. Taniej by nas wyszły wczasy w Las Palmas no więc jeszcze się nie złożyło.

MATAL zdrówka!!!

ale ze mnie łajza od godziny walcze z kominkiem i mi się nie chce rozpalić
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 11:08   #736
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
hejka!!

[/COLOR]a w ogole nie wiem czemu ale zazdroszcze brzuszka wszystkim ciężarnym..dziwne to bo przeciez dzidziusia kolejnego miec nie chce..
Może jednak chcesz tylko jeszcze o tym nie wiesz
Stary 2014-01-18, 11:17   #737
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Ja pere razy miałam cos takiego, że niby sie budze i che wstac, chce otworzyć oczy a nie moge.Jeszcze mi sie zawsze wtedy sni, ze wstaje i cos robie, a ja dalej spie. I nawet kilka razy sie to powtarza.I ciezko sie przemoc zeby sie tak naprawde obudzic. To też ten paraliz, czy po prostu takie spanie?
Miałam to samo. Zdarzało się jak spałam u rodziców w moim starym pokoju i też zawsze chciałam krzyknąć "Mamoooo!" i nie dawałam rady.

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 11:18   #738
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:
ale jestem wzruszona, właśnie pół roku temu o 11.50 Lilianka dałą radę krzyknąć! Dzięki Wam kochane za życzenia
A tobie Matalku wszyskiego najlepszego!!!! Sto lat, sto lat!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20121224_093510.jpg (36,2 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20121224_093518.jpg (31,9 KB, 46 załadowań)
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 11:23   #739
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Czytam o waszych snach i stwierdzam że też mnie coś takiego spotykało ale bardziej za dzieciaka. I mam jeden sen sprzed 20 lat którego do końca życia chyba nie zapomnę. I właśnie to było najgorsze że próbowałam się obudzić a nie mogłam. A właściwie to dwa sny. W jednym zatłukli mnie na klatce schodowej siekierą a w drugim strzelili mi z karabinu w łep

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-18, 11:43   #740
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
Nena zalety mieszkania na biegunie.Ja za to w krainie deszczowcow.

Ale dzisiaj słoneczko, miałam iść na spacer lecz akurat tesc sie napatoczyl i mnie uratował
Stary 2014-01-18, 11:53   #741
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
Wow, konkretnie

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 12:18   #742
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
U mnie dzisiaj w nocy 3 karmienia. I pogoda paskudna.

Pochwale się, w tamtym tygodniu miałam egzamin i zdaałam

graty!!
U nas zero śniegu od listopada... a niby góry...

Cytat:
hejka!!

Dirty brawa dla Lilusi za ukonczenie 6 miesiąca!!Prosimy o jakies fotki Naszego półroczniaczka

Dla pozostałych dzieci równiez gratulacje z okazji ukończonych tygodni i miesięcy!

przyłączam się do dziewczyn które miewają paraliz senny i potwierdzam-jest to cos strasznego!!mnie sie przytrafił raz ale był tak straszny ze masakra!nie dosc ze nie mogłam się ruszyc ,krzyczec to miałam halucynacje,podeszła do mnie dziwna postac i usiadł mi na klatke,krzyczał cos do mnie,miał demoniczny usmiech,ja nie mogłam sie ruszyc,próbowałam krzyczec,czułam ze brakuje mi tchu..cos okropnego..nikomu nie zycze takiego przezycia.dodam ze ja byłam cały czas w pełni swiadoma-a przynajmniej odniosłam takie wrazenie.

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

a w ogole nie wiem czemu ale zazdroszcze brzuszka wszystkim ciężarnym..dziwne to bo przeciez dzidziusia kolejnego miec nie chce..
o rrety to straszne. może jakaś zjawa Cę nawiedziła?

Cytat:
pokazałam zdjęcia meżowi i on jako fan śniegu wam zazdraszcza, z chęcią by sobie poodśnieżał

Stary 2014-01-18, 12:19   #743
niebede
Raczkowanie

Cytat:
Ale jesteś z nim dalej?

Wg mnie to chore ze strony facetów. Kobieta urodziła mu dziecko, a on jej wytyka ze jest gruba. Tym bardziej, że jak kp to ciezko sie odchudzić.
Póki co nie składałam pozwu.
Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
niebede ja tez mam czesto paraliz senny. Jak juz uda mi sie obudzic to jestem cala spocona i mam wrazenie jakbyn oddechu zlapac nie mogla. Straszne to jest...
Cytat:
Napisane przez sylwia1986sz Pokaż wiadomość
Niebede wiesz ze ja mialam takie cos juz kilka razy! Nawet nie wiedzialam ze to jest paraliz senny... Kto nie mial ten nie wie, co to znaczy. To nie jest smieszne, to jest straszne przezycie! Pierwszy raz myslalam ze umieram, pozniej tez ciezko przezywalam ale do tego nie da sie przyzwyczaic ani przygotowac... Czesto mialam cos takiego gdy uczylam sie na egzaminy w czasach sesji. Kladlam sie pozno spac i bylam bardzo zmeczona... Okropne uczucie wspolczuje Ci bardzo!!!:-*
Tak, za pierwszym razem, myślałam, że ktoś mnie dusi i to już koniec. Apokalipsa.

Cytat:
Może masz podróże astralne?
Cytat:
Czytam o waszych snach i stwierdzam że też mnie coś takiego spotykało ale bardziej za dzieciaka. I mam jeden sen sprzed 20 lat którego do końca życia chyba nie zapomnę. I właśnie to było najgorsze że próbowałam się obudzić a nie mogłam. A właściwie to dwa sny. W jednym zatłukli mnie na klatce schodowej siekierą a w drugim strzelili mi z karabinu w łep
Matko! Najgorszy dziecięcy mój sen to o wielkim ślimaku bez skorupy. Nienawidzę ich
Cytat:
Och to już pół roczku! Cudownie

niebede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 12:24   #744
marysia_258
Zadomowienie

Cytat:
nieeeeźle!
Moja Maja była by zachwycona

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 12:29   #745
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
hejka!!

może cie zmora dusiła?

Cytat:
Ja mam jeden taki sen że pamiętam go do dziś mimo że śnił mi się jak byłam bardzo mała miałam może z 6 lat. To nawet koszmar nie był

Wysłane z mojego GT-S6810P przy użyciu Tapatalka

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 12:40   #746
policzanka
Wtajemniczenie

motylku Lula-zmora,zjawa?no co Wy
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 12:57   #747
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
nienawidze sniegu

Cytat:
kto wie, kto wie.. ja tam wierze w te wszystkie rzeczy Przez co jestem zryta na maxa bardzo czesto boje sie w nocy wstawac i robic mleko malemu matka wariatka, musi mi przejsc zanim Bartek zacznie kumac co i jak bo jeszcze bedzie sie mnie wstydzil

Adrianek
30.07.2015

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-18, 12:58   #748
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
A to przepraszam, musiałam przeoczyć.
Blizna też czasem swędzi, a jak drapię gdzieś w okolicy czy dotykam to tak dziwnie to odczuwam;/
Takie zaburzone czucie.

:glaszcze:

Ja niczym nie smaruję i o dziwo schodzi. O dziwo, bo zazwyczaj mi się tak sobie goją rany...
U nas dziś brzydko.

Mi miejscami już jaśnieje - generalnie środek "uśmiechu" , po bokach wyraźna różnica, nie goi sie tak szybko.

Nie dałabym tyle. :P

JA upatrzyłam na allegro słoiczki 0,2l po 1zł za sztukę. Chyba zamówię, choć mama mnie straszy że nie będzie sensu bo nie każdy chwyci, potem nie będzie wiadomo czy podać czy nie podać... Ale nie uśmiecha mi się gotować codziennie mini ilości...
ile to bałaganu

Dam znać. Ale widzę, że to jednak zupełnie normalne... uff.

Hehhhhhh, miło usłyszeć taką propozycję ;/ siostra jest we Francji i jej koleżanka jak zaciążyła to tez usłyszała pytanie czy decyduje się na to dziecko... Taki spóźniony środek anty...

Tż chory.
Zuza jakaś dziwna...zasnęła mi na rękach, w porze jedzenia... A wczoraj była zdrowa jak ją lekarka badała Żeby tylko nic ją nie brało...

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

W ogóle jaka cudna mamusia wczoraj była w przychodni. W ciągu godziny chyba z 10 razy powiedziała do swojego malutkiego synka "nawet nie myśl, że cię wezmę na ręce, nie licz na to, zapomnij" etc.
Jak go ubierała po szczepieniu to nie patrzyła na to, że płacze i prawie się zanosi i traci oddech tylko twardo byle szybciej go do wózka włożyć.

Żal mi tego dzieciaczka Nie mówię, ze trzeba nosić dziecko non stop, no ale kurczę...
no ja bym nie wytrzymala i chyba sama bym wziela to dziecko biedne...ehh niektóre matki są cudne...
angelikada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 13:06   #749
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Za dużo filmów dziewczyny

A moze moje dziecko tez cos nawiedzalo jak tak sie darło hehehe
Stary 2014-01-18, 13:07   #750
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Za dużo filmów dziewczyny

A moze moje dziecko tez cos nawiedzalo jak tak sie darło hehehe
Stawiam na kolki!

Adrianek
30.07.2015
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości