|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem-V część pogaduszek Mieszadełek.
Tak naprawde to decyzje podjelismy dosc szybko
Tyle ze wczesniej pare lat bylo takie gdybanie ze w ,, przyszlym roku to juz napewno jedziemy' Zawsze cos wypadalo. A to moja operacja, a to choroba brata( I w tym czasie moje dwa wyjazdy do PL) a to cos innego. Tak naprawde to ciagle sie jakas wymowka znajdywala ze to jeszcze nie teraz. W koncu bodziec przyszedl po urodzinach tz-a siostrzenca w tym roku na poczatku lutego. Skladamy zyczenia, Skype it'd paczka z prezentem dzieciak sie cieszy. A na drugi dzien tz-a siostra nam opowiada rozmowe z mlodym( lat 4 Mlodemu sie wydalo tak banalnie prosta sprawa przeprowadzki( Bo nas nie widzi it'd Itp. Oj juz nie pamietam calej romowy ale sprawa odleglisci na niego nie dzialala jakos I skwitowal ze dlaczego po prostu nie wrocimy. Po kilku dniach jakos rozmawialismy I wzielismy pod uwage wsZelkie za I przeciw it'd ( a naprawde wiecej plusow widze w tej przeprowadzce nawet ja a co dopiero on) ze na poczatku marca po rozmowie z przyjaciolmi tz-a stwierdzilismy ze teraz albo nigdy tzn podejrzewam ze dalej bysmy to odkladali w nieskonczonosc. Za duzo tracilismy przez te kilka lat( smierc babci, swieta z rodzina it'd Itp ) wiec na poczatku marca kupilam bilet. Ot moze 2-3 mies calosc. Tak naprawde to zaluje ze wczesniej tej decyzji nie podjelismy. Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Formalnosci, techniczne sprawy ... Oj wiele jeszcze przed nami ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#722 |
|
Zadomowienie
|
irenkaaa, czasami właśnie takie spontaniczne decyzje są najlepsze. Ważne, że oboje się cieszycie na tę zmianę i nie wątpicie, że robicie dobrze
na pewno R. będzie teraz dużo szczęśliwszy przy rodzinie, a i ty pewnie też, bo masz z nimi dobry kontakt. We Francji żyje się trochę wolniej i to jest fajne
|
|
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
Fakt. Jest inaczej. Niema tego pedu, poza tym po tych kilku latach w irlandii przypomne sobie co to : 4 pory roku, lasy, woda w kranie o normalnej temperaturze a nie nadstawiasz reke I leca jakby dwa strumienie , dobre pieczywo, warzywa i owoce co maja smak, rodzina ( choc nie moja to bliska mi bardzo) itd itd
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#724 |
|
Raczkowanie
|
Dziewuchy, w czerwcu lecimy na ślub i weselisko mojej przyjaciółki, nie mam kiecki ale mam buty
Bardzo mi się spodobała ta, znalazłam ją na allegro: http://imagizer.imageshack.us/a/img834/500/g4k8.jpgButy są te: http://i2.ztat.net/large/C6/31/1L/00...L001-G11@7.jpg Co sądzicie? |
|
|
|
|
#725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czad, szczegolnie buty!!! kieca nie moj styl, aczkowlwiek akurat Ciebie moge sobie w niej wyobrazic
|
|
|
#727 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale połączenie! Fajowe, koniecznie się pokaż w całości jak już się zdecydujesz na kiecę Buty na pewno są mocnym akcentem!
Edytowane przez Harika Czas edycji: 2014-05-06 o 15:22 |
|
|
|
|
|
#728 |
|
Raczkowanie
|
Buty są czadowe, no nie? To prezent imieninowy od TŻ
Trochę się boję sukienki, bo to z allegro i będę ją zamawiać do Polski, nie bezpośrednio tu. Boję, że będzie kiepsko leżeć, albo będzie słaby materiał i przed weselem nie będę mieć czasu by kupić coś nowego.Teraz jeszcze sobie wymyśliłam, że do tego wszystkie trzasłabym na głowie fascynator! Edytowane przez zuziazla Czas edycji: 2014-05-06 o 16:47 Powód: bo mnie olśniło :D |
|
|
|
|
#729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a przyjezdzasz na ostatnia chwile? a masz choc jakas " awaryjna" kiecke jakby cos?? mam nadzieje, ze nie bedzie niespodzianek z sukienka, ale zeby sobie zaoszczedzic nerwow i stresu warto by sie bylo czyms zabezpieczyc...
|
|
|
#730 |
|
Zadomowienie
|
no zuziazla trochę ryzyko jest... to w końcu allegro, nigdy nie wiadomo co przyjdzie. No i z kieckami ciężka sprawa z dopasowaniem.
|
|
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
Zuza ale jak to biala??? Na wesele?
super zestawSent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#732 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
super bo wiadomo alledrogo to jedna sprawa ze zdjecie moze sie roznic od rzeczywistosci a inna zalezy jak bedzie lezec itd
|
|
|
|
|
#734 |
|
Raczkowanie
|
Super kiecka! Buty będą mocnym akcentem
Ale tak jak dziewczyny mówią, z allegro różnie bywa - lepiej mieć coś w zapasie W sumie to już masz, więc możesz być spokojniejsza
|
|
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
jesuuu az musialam sprawdzic co za fascynator
|
|
|
|
|
#736 |
|
Raczkowanie
|
Proszę jak się tutaj we wątku elegancko edukujemy
|
|
|
|
|
#737 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wpisuję w google, patrzę, a to przecież toczek/woalka! No piszże po ludzkiemu )Ja robię od kilku dni wielką wyprzedaż szafy, sprzedaję swoje stroje i akcesoria do tańca brzucha. Powiem wam, że nie spodziewałam się takiego odzewu i... zarobku Zwrócił mi się już bilet do Francji wraz z bagażem i jeszcze na kawę będę miała I mam nadzieję jeszcze drugie tyle sprzedać. Fajna sprawa
|
|
|
|
|
|
#738 |
|
Wtajemniczenie
|
Harika - no to dobrze. A dlaczego sprzedajesz? Nie bedziesz juz tanczyc? Dlugo tanczylas? Koniecznie napisz cos wiecej bo mnie zaintrygowalas.
![]() U mnie w pracy znowu 15.5 stopnia. Wlaczylam kaloryfer. Jak mi kaza wylaczyc to stad wyjde. Teraz to mj moga naskoczyc. Zlozylam wczoraj wymowienie. Nowa prace zaczynam 20 maja. |
|
|
|
|
#739 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale materiał fajny - jakbym taki znalazła to bym sobie kupiła ![]() Buty za to świetne! Cytat:
A ja dzisiaj się wynudziłam w pracy. Przez całe popołudnie właściwie siedzialam na necie bo nie mieli nic dla mnie do roboty. Okazuje się, że chyba za szybko pracuję
|
||
|
|
|
|
#740 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tańczę od prawie 8 lat ![]() A ty znów marzniesz?? Ja już dzisiaj mniej, bo ciepło na dworze, otworzyłam specjalnie okno i tylko dzięki temu jest w biurze cieplej... ja nie wiem co jest nie tak z tym budynkiem. |
|
|
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
Tzn jesli chodzi I sukienke to jak widze oczami wyobrazni Zuzke , buty I sukienke to tak. Ja osobiscie sukienke wlozylam w ostatnich 7 latach 3-4 razy.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#742 |
|
Raczkowanie
|
Co do sukienki, wiecie, ja jestem małą blondynką i sukienka jest totalnie w moim stylu, ja zazwyczaj noszę się w zwiewnych różach, szarościach, miętowych zieleniach itd.
A w kiecce się totalnie zakochałam, mówiła do mnie mamo... więc nie pozostało mi nic innego jak ją kupić - i tak też zrobiłam Poprosiłam sprzedawcę o real foto, wysłał i sukienka wygląda spoko również poza profesjonalną sesją zdjęciową Myślę, że poproszę Mamę, żeby mi ją tutaj przesłała, co by być pewniejszą Do mnie zaraz przyjeżdzą TŻ i zostanie do sobooooty, hurra!
|
|
|
|
|
#743 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Już się boję
|
|
|
|
|
|
#744 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ksiazki ktore mam tutaj leza w wielkich pudlach plastikowych bo jedyny regal na ksiazki zajety jest przez ponad 100 ksiazek kucharskich tzta. Mielismy zamowic regal robiony na zamowienie ale szafa zabudowana do sypialni ma pierwszenstwo. |
|
|
|
|
|
#745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wooohooo meeeegaaa! uwielbiam ksiazki kucharskie! Dogadalabym sie z Twoim Tz!! DDu nas dzis 3 ( dla mnie 4 ) dzien detoxu Ja mialam kryzys wczoraj, a dzis Tz. Ale idzie dobrze, dzieki Bogu razem to robimy, bo on sam by sie szybko poddal ...ja takze, a tak to nie chce byc tą, co nawali..
|
|
|
#746 |
|
Raczkowanie
|
Mój tż też się odchudza już od tygodnia, chodzi na basen 2x w tyg, a jak przyjdzie paczka z moimi butami to zaczniemy razem biegać
![]() Sent from my iPhone |
|
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy to Samo z tz- a dvd's. Juz z 200-250 wyslane. Sporo I tak lezy u mamy. Jeszcze sporo do wyslAnia. Wlasnie wracam z zakupow( po walizki bylam)
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#748 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Irenkaa - super pakowanie w pelni?
|
|
|
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w związku z obcokrajowcem-V część pogaduszek Mieszadełek.
Pakowanie bedzie jutro. Z rana musze cos w robocie zalatwic, potem na miasto, potem powrot, pakowanie( mniej wiecej zeby wiedziec co idzie w paczkach a co w walizkach) , zamowic kuriera I troche odpoczynku.
Walizki takie. http://www.overstock.com/Luggage-Bag...2/product.html Jesli sie wyswietla Duzo I srednia Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2014-05-07 o 16:53 |
|
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
przed dieta taki, jemy tylko warzywa i owoce wlasciwie plus woda i soki. Zero miesa, weglowodanow, kawy, herbaty....Wlasnie sobie gotuję pomidorową )
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.

na pewno R. będzie teraz dużo szczęśliwszy przy rodzinie, a i ty pewnie też, bo masz z nimi dobry kontakt. We Francji żyje się trochę wolniej i to jest fajne
Bardzo mi się spodobała ta, znalazłam ją na allegro: 

Ale materiał fajny - jakbym taki znalazła to bym sobie kupiła