|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchne dietują, spadki notują i powera tyle mają, że część IV zaczynają :)
Martolina, a masz zainstalowanego Adblocka w przeglądarce?
|
|
|
|
#722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchne dietują, spadki notują i powera tyle mają, że część IV zaczynają :)
Cytat:
![]() Mi pomaga zawsze woda z rozpuszczoną witaminką c. Cytat:
![]() Pobiegałam, sama, bo z dziećmi nie miał kto zostać. Ale fajnie się biegło. Marta Ty przez caly program 10-cio tygodniowy przeszłaś? |
||
|
|
|
#723 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie poćwiczyłam ![]() Ostatni tydzień Body Revolution przede mną
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Melduję się tylko po weekendzie 'wolności'. W pracy było fajnie, cieszę się że wszystko pamiętam, nie mam z niczym problemu. W następny weekend też idę. Iga ponoć za bardzo za mną nie tęskniła. Wczoraj ok 21 przyszedł do mnie ex i siedzieliśmy do 1 w nocy. Nic nie było. Tż wie :-P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma problemu, teraz konto w bibliotece i nie będzie wymówek od pisania
![]() Zaczyna mi wychodzić dolna ósemka i tak mnie strasznie boli żegnaj 5 z przodu ![]() z pisania pracy dzisiaj nic nie wyszło. A dla Was za ćwiczenia... też bym chciała teraz nad sobą popracować P. napompował mi wczoraj rower więc jak tylko będę zupełnie zdrowa a na dworze zrobi się na tyle ciepło, że będę mogła śmigać w bluzie będę jeździć
|
#726 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam dziewczynki!
wrocilismy dopiero dzis z R.,faaajnie bylo u kolezanki na weekendzie ![]() jakos tak lightowo i w ogole nie myslalam o niczym... Zresetowalam glowe!(duuuuzo wina w tym pomoglo) Pora zaczac dzialac... ![]() Nie wiem jak sie uloza nasze sprawy finansowe,ale cos musi sie zmienic... No i musze schusc,bo mnie szlag trafi Tak wiec CZAS START! Strategia grudniowa + Skalpel codziennie chocbym padala na pysk! A jak beda jakies zwatpienia - lac w pysk i sprawdzac czy rowno puchne Nie no tak powaznie to po prostu za duzo mnie! i nie chce tak wygladac i znowu chowac sie w lato...Co do kotow Martus to nie wszystkie "spadaja" na 4 lapki - nasz czasem ma z tym problem... Wiec moze lepiej zalozyc siatke! Na kaca wit. C sprawdzona! pomaga,nie tylko mi Trening z TZ zaliczony na dzis jutro mam sprzatanie,mam nadzieje ze sie dziady z maca odezwa ![]() Ide przygotowac wszystko na jutro i zajrze pozniej...Marta,ktory to juz dzien Skalpelowy? ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
echhh te 8mki
|
|
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Creature widzę, że znów faza na pozytyw jest
I co później? Już masz coś wybrane? Cytat:
![]() A po co ten eks przyszedł??? |
|
|
|
|
#728 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja dziś jakiegos doła mam mam nadzieję, że to przez tą paskudną pogodę tylko i że przejdzie szybko
|
|
#729 |
|
Zadomowienie
|
nieee... Po majówce zaczynam zwiedzać kluby fitness, więc jakieś zorganizowane ćwiczonka będą, jakieś 3 razy w tygodniu po godzince. W badmintona bym pograła
i mam nadzieję, że raz w tygodniu będziemy chodzić ![]() A do majówki nie wiem jeszcze co. Na pewno odrobię treningi które opuściłam, bo z 5 się uzbiera. Więc z dwa tygodnie jeszcze będę odrabiać
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelina jutro lece załatwiać kartę także nie ma zmiłuj
![]() Eh jak bym sobie pojeździła na rowerze muszę czekac aż na święta do domu zjade![]() Creature tak trzymać ![]() Martolina mi na stacjonarnym komputerze też pełno takich reklam wyskakuje, nie wiem skąd to wgl, że też normalne strony pozwalają się u siebie reklamować takim rzeczą Insane właśnie mi przypomniałaś o tenisie, jak ja dawno nie grałam tylko nawet jak bym chciała to bym musiała naciągnąć rakiete i nie mam z kim grac Poćwiczona, kolacja zjedzona i nie mam co ze sobą teraz zrobić pójde zaraz jakieś spa sobie walnąć pod prysznicem
`Jedyna niesłuszna w niej rzecz to to, że zapomina ile jest warta..` Edytowane przez Ashya_ Czas edycji: 2014-04-06 o 20:59 |
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
Hagie, no niby trochę dała popalić, ale jak ma mnie to wzruszać jak ja z nią ten film mam codziennie ;-)
Tamlin, przyszedł po nawigację żeby naprawić, bo to od niego ją kupiłam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
o jak się gwarno zrobiło
od razu lepiej. ja już w szlafroczku.a co tam HaGie się dzieje? Patisia a co to jest? myslisz, ze mogę sciagnac? w ogole ten antywirus chyba jest nieaktualny. Informatyk instalował go w 2009 Tylko boję sie grzebać, bo odinstalowalabym ten płatny i sciagnela avasta zwykłego. ostatnio jak grzebałam by szybciej działał, usuwalam programy, ktorych nie znam i nie uzywam to mi net przestał działać.Insane wow, duża rzacz a jeszcze większa będzie za tydzień ![]() Tamlin ja po 25 dniach treningu przebiegłam 10km ez przerwy. a co do .... to wiesz, jak wyspana bylam toi ochota była. prawda jest taka, ze wieczorem to chce mi się już tylko spać :/ creature i brawo. teraz z nowymi siłami i motywacją zepnij się. będę wspierac i kibicowac. jakby co to ja Skalpel robię, ale wychodzi mi tak co drugi dzień. wolę sie nie deklarowac, ze codziennie zrobię, bo potem wyrzuty sumienia i wiemy co dalej sie dzieje...
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2014-04-06 o 21:43 |
|
|
|
#733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
google chrome? mozilla ? wpisz w google " Adblock + nazwa przeglądarki" i ściągnij , instaluje się jako dodatek do przeglądarki w kilka sekund. Blokuje wszystkie reklamy na stronach i np. jak oglądasz filmiki na youtube to blokuje te reklamy , które są przed filmikami. W pełni bezpieczne |
|
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
HaGie co tam kochana?
Marta a może i ja co drugi dzień będę na razie robić, żeby nie było wpadki?! Ale siłę czuję! I to mnie bardzo cieszy... O! Mam pomysł bieganie na przemian z3 Skalpelem? ale nie takie bieganie żeby mnie znowu kostki bolały, a takie żebym się napociła ale nie "popsuła" ![]() To jest plan! ![]() Insane fajny pomysł z tym fitnessem, no i wypad na korty też super!
|
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja moge polecić AVG antywirus oczywiście darmową a nie płatną wersje jak dla mnie sprawdza się świetnie, gdyby nie on to bym właśnie z trojanem dzisiaj na kompie śmigała a jak chcesz usunąc niepotrzebne rzeczy, ciasteczka i rejestry to najlepszy `Ccleaner` na pewno nie usunie nic co jest potrzebne( ale mi na przykład się strasznie zacinał) albo `Adwcleaner`![]() Ja juz po kąpieli, wybalsamowana
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
Nadalka cieszę się, że było fajnie
i że dalyście z małą rade bez siebie nawzajem Zamówiłam sobie kolejny pędzelek z hakuro (h15) tym razem do konturowania lece się kąpać, oglądac youtuba i spać dobranoc
|
#737 |
|
Zadomowienie
|
hej, widzę że wszystkie już o spaniu myślą. a gdzie wieczorna zmiana?
Zrobiliśmy z TŻem koło 30km na rowerach, zmęczona jestem strasznie. A jutro zrobię chyba więcej bo mam zajęcia daleko i dwa razy będę jeździć w tę i z powrotem. Więc laM'bria ja bardzo chętnie się spotkam, jak widzisz już trenuję co by wstydu nie było Nadalka ja też się cieszę,że w pracy ok i że dobrze się tam czułaś. A jak z jedzeniem? Praca podziałała na Ciebie motywująco czy wręcz odwrotnie? HaGie co jest? Na pewno przez pogodę ten humor czy coś się dzieje? Marta to my się musimy na facetów zamienić. U mnie z kolei R. zawsze wieczorem zasypia a ja bym wtedy... ![]() Idę pod prysznic Dziewczyny bo oczy mi się kleją a budzik na 7 ![]() Dobranoc Pięknotki.
|
#738 |
|
Raczkowanie
|
Ashya_ & patisia123 dzięki za radę, jajecznica naprawdę poprawiła mi samopoczucie
i nawet mnie głowa przestała boleć martolina1982 wcale dużo nie wypiłam, bo tylko dwa piwa. Ale jako osoba nie przyzwyczajona do alkoholu, przeżywam kaca nawet po lampce wina Co to pas neoprenowy? Bogu niech będa dzięki że dziś pracowałam na kuchni, a nie na obsłudze, bo przynajmniej klienci nie widzieli mojego marnego wygladu ![]() Idę spać bo jutro rano znowu do pracy. Dobranoc dziołchy kochane
|
|
#739 | |
|
Zakorzenienie
|
hej. ja juz znad owsianki się witam. jak ja nie znosze płatków górskich. te łupinki mnie dobijają :/ w czwartek mam kontrolę tę przełożoną z lutego
![]() Cytat:
bo informatyk forumowy to byłby skarb, nie dziewczyny?a wiesz może jak usunąć taki Ask! to chyba jaka przegladarka, ale strasznie lipna, wolę google a cagle ten ask mi wyszukuje. oho Ewelina bo nam się na Kim Kardiashian wykonturujesz. Podobno ona zrobiona taka dzieki konturowaniu twarzy Oj świnko wczoraj tym bym sie na jakiegokolwiek chętnego się zamieniła. Po "szybkim" odechciało mu się zupelnie i nic nie wyszło z powtórki. On tak ma, ze jak wyposzczony to lata za mną jak ... a jak już to na dzien dwa nic go nie rusza. aż miałam sen, ze wibrator sprzedawłam jakiemus zbokowi za 2400....hahaha ja chyba tak przez te dlugi wszystko przeliczam, co by sprzedać Katia no bogu dzieki, ze jajecznica pomogła. myslalam, ze tak zawiana jeszcze byłas, ze byłoby czuc. strach o pracę, ale skoro sie udało to super. a pas neoprenowy czy jakos tak to taki pas z gumy delikatn ej, obszyty troche materiałem i to sie zakłada np. do cwiczeń, zeby nieco bardziej sie pocic z brzucha. czy odchudza? dziewczyny tu pisaly jakis czas temu, ze nie, ale skoro za 5zł kupiony to bede zakładac do cwiczeń. nie zaszkodzi
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2014-04-07 o 07:45 |
|
|
|
|
#740 |
|
Raczkowanie
|
Aaaa to jaki taki w domu mam xD fajnie sie w nim chodzi. wygodny w ogóle ostatnio o nim zapomniałam i na zakupy do marketu poszłam
![]() Mam za soba piękna nieprzespana noc a i zastanawiam sie czy iść do restauracji teraz posprzatac a potem dopiero iść o 12 czy może iść o 10 i już tam zostać
|
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co o wyszukiwarki to jak masz firefoxa to rozwin menu i tam masz aka zakładkę dodatki, wchodzisz w to i tam masz wszystkie zainstalowane wtyczki, rozszerzenia itp tam powinnaś mieć tego Ask i musisz tam kliknąć odinstaluj i jeśli dobrze pamiętam to ten `Adwcleaner` też usuwa niechciane dodatki itp.![]() Ja dzisiaj się na seminarium wybieram, żeby mnie tylko koleś nie opierniczył bo w tym sem jeszcze ani razu nie byłam i dalej nic dla niego nie mam![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- No i na wadze dzisiaj 62 kg
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
ale chudniesz
|
#743 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry.
Jak mi się wstać nie chciało. Teraz zasypiam normalnie. Dniach kalendarzowych czy po 25 dniach biegów? Ja na razie biegłam z 12-cie razy, ale jak pomyślę sobie, że mam biec ciągłym trybem to wydaje mi się to niemożliwe. Ciagle biegnę i myslę, Marta przebiegła 10km na raz, Świnka przebiegła 15km na raz, jak? no jak? A jakim tempem mniej więcej biegniesz? szybko czy tak wolniej spokojnie? Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry w ten strasznie pochmurny i deszczowy dzien!
Opiekunka nas poinformowala o 6 rano,ze jej syn wymiotowal cala noc i wolalaby zeby R. dzisiaj nie przychodzil,tak w razie W... R. sie rzucal i wyl w nocy jak opetany... Dzisiaj sie ponudzi z matka,a od jutra jest z jej dziecmi,bo maja przerwe w szkole... a ten jej syn to szogun wiec energia bedzie spozytkowana... Mam nadzieje,ze sie nie strul niczym...Z racji,ze R w domu to ja tez... echhhh co za zycie Dobra nie stresuje sie,ale zostal ostatni tysiak na karcie TZ w sumie ma miec podwyzke w pracy ale...Dobra dzisiaj poczatek fazy pozytywizmu,wiec nie bede marudzic... Marta super zes mi przypomniala o tym pasie A Kardashianka zawsze taka "zrobiona" chcialabym zeby mnie kiedys tak ktos umalowal,w sensie wiecie pelna profeska Wyprowadzam dziecia na spacer,swoja droga jak patrze za okno to mam ochote sie schowac pod koldre spowrotem A poza tym lodowka pustkami swieci... Milego dnia kobiety ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- a z tym bieganiem to chodzilo mi o raczej szybki marsz
|
|
#745 |
|
Zadomowienie
|
Marta to nie biorę! Mój też taki durny, że myśli że jak jemu raz wystarczy to mi też.
Zaspałam i nie poszłam na jedne zajęcia. Drugie na szczęście dopiero o 16.Tak w ogóle to dzień dobry Dziewczyny. Idę coś zjeść i biorę się za pisanie projektu-zalegam już prawie tydzień
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć! Witam się znad owsianki - kupiłam mleko sojowe. Tego było mi trzeba
Marta, tak trochę się znam nad takimi rzeczami z komputerem, ale szału nie ma. Tego Ask usuń z dodatków, tak jak mówiła Ashya. Chyba , że to jest odrębny program? Skąd go masz? Wtedy musisz odinstalować z Programy i funkcje. Ale polecam najpierw zainstalować Adblocka, zobaczycie co za wygoda. Już żaden Vics wam nie wyskoczy na wizażu ![]() A byłam dzisiaj w lumpku! Kupiłam dżinsy super skinny z Denim CO , uwaga - rozmiar S! i dwie bluzki , jedna z Pimkie, druga z Primarka i oby dwie w rozmiarze S. Szał..
Edytowane przez patisia123 Czas edycji: 2014-04-07 o 11:18 |
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
kalendarzowych. 1 sierpnia poszłam pierwszy raz biegac, a 25 sierpnia przebiegłam dychę tzn długo myslalam, ze dychę ale wg google maps 8,7 jakos tak, bo ja endomondo nie miałam i patrzyłam po prostu odelgosc miedzy miejscowosciami.
biegnę wolno. te 8,7 przebiegłam w 52 minuty no to nie wiem ile to wychodzi km na godzinę. jak czuję zmeczenie biegnę jeszcze wolniej, by odpoczac, potem przyspieszam. jak biegałam 2 razy z kumpela i ona świezynka wyrwała z buta w dodatku robiła jakies male kroczki bo niższa to szybko sie zmeczyłam i ledwo zipałam. może ty za szybko biegniesz? napisz jak z twoją kondycją. czy widzisz poprawe, ze mniej sie meczysz, ze biegniesz z równym oddechem. dopoki tego nie osiagniesz to nie przebiegniesz tyle. to takie dziwne, ale w czasie biegu trzeba nauczyc sie odpoczywac. mysle, ze nawet jesli biegasz wg planu to na nastepy etap powinnas przechdzic dipiero gdy wyznaczony czas przebiegniesz bez wielkiego zmeczenia, tak jakbys mogla biec jeszcze dluzej, a nie że padasz na pysk pod koniec. mysle, ze jak zrobisz cały 10-tygodniowy plan to osiagniesz te 30 czy 40 minut ciagłego biegu. a dystanse sobie odpusc. nie istotne. Patisia dzięki zainstalowałam tego Adblocka czy cuś i juz spokoj. okazalao sie, ze mam lcencję na antyvir do 2016 wiec tez spoko, zrobiłam skan calego kompa. i cccleanerem też. a z tym Ask! wiesz, ja juz go usuwałam z dodaj/usun programy i ciagle jest a używam Chrome i nie widzę tam nigdzie ustawień by go wywalić :/ Pokaz się w nowych ciuchach ![]() Creature moze ten mały niani ma wirusówkę. ja bym nie posyłała jeszcze kilka dni.
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2014-04-07 o 11:43 |
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny jade na uczelnie i pisze z busa. Rano tylkowpadlam na chwile, nie mialam czasu pisac.
Zab niestety rano bardzo bolal, nie moglam buzi otworzyc . plukalam szalwia wzielam ibuprom. Teraz jest lepiej.Na wadze nadal jest 5 z przodu ![]() Marta chcialabym ladnie umiec kontutowac buzie. Jak na razie wychodzi mi to tylko z lewej strony; zawsze prawa musze zwalic Nie wiem o co chodzi
Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nie ważne, że nie ma dla kogo, ważne, żeby opadły im kopary -30kg ![]() Edytowane przez eewelinaa92 Czas edycji: 2014-04-07 o 11:44 |
|
|
|
#749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
nosem samym sie nie da. chyba bym się udusiła
znasz mój rytm oddechu 1-2-3-4 (1-wdech, 2-3 a czasem i 4 wydech). i tak se biegnę...nie rób za duzych kroków. to ma byc taki jakby szybszy trucht. czasem miałam wrazenie, ze ja w miejscu biegnę jak odpoczniesz w takim trybie to potem przyspieszysz. pewnie przy Kropie gonisz jak antylopa. Nie szarp się ze sobą. Wejdż w taki tryb, ze ci sie serducho uspokoi. Masz ten pulsomierz? Może warto kupić. Patrz na wskazania, by nie szło za wysoko. jak zacznie piszczec zwolnij.
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:32.

No nie miałam kiedy wejść na forum, nawet na fejsa i na maila nie wchodziłam praktycznie 

za ćwiczenia... też bym chciała teraz nad sobą popracować 

mam nadzieję, że to przez tą paskudną pogodę tylko i że przejdzie szybko

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)