![]() |
#721 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: "Rolnik szuka żony"
No fajny chłop. I za nim te dziewczyny najbardziej się uganiały (Sylwia i Ania)
Tylko Iza taka zdystansowana |
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Wtajemniczenie
|
28latce chyba też nie
![]() Ale to co pisałam, że Iza z dystansem do tego podchodzi to właśnie dobrze |
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Konto usunięte
|
każdy ma inny sposób by zwrócić na siebie uwagę
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#726 |
Zadomowienie
|
Wg mnie w dzisiejszym odcinku:
Grzegorz niestety odrzuci Ulę nie wiem co on w tej zarozumiałej Ewce widzi Adam wybierze Ankę Zbigniew wiadomo Stanisław ![]() Zobaczę czy mam nosa Wczoraj dopiero oglądałam odc z tamtego tygodnia najlepszy tekst odc nie ciong mnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#727 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Raczkowanie
|
O Marii niestety mało wiemy, przez ten szpital
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Raczkowanie
|
U Stasia ciężko osądzić, kogo wybierze, bo one sobie tam razem chodzą, rządzą itp, a on tak z boku tego wszystkiego
![]() ![]() Co do Adama, ja mimo wszystko jakoś bardziej widziałbym go z Izą, on też taki troszkę młodzieżowy, więc myśle, że taka troszkę bardziej ogarnięta babka bardziej by do niego pasowała, pozatym nie wiem co wszyscy widzą w Ance, fakt, młoda jest, ze wsi jest, ale co więcej? Ja w niej nic fajnego nie widzę, choć to zapewne kwestia gustu ![]() Co do reszty to się zgadzam z wami, Zbynio- wiadomo, Grzesio- zapewne Ewa, choć jak Ula z odcinka na odcinek zyskuje w moicxh oczach, tak Ewa traci. Taka księzniczka, delikatniutka, kruchotka, słaba psychicznie się wydaje, a życie jednak daje po tyłku, więc nie wiem czy wolałbym taka niby sokojniejszą Ewę, czy taką zrzędliwą, która potrafi radzić sobie w trudnych sytuacjach ![]() A co tak nic o Pawle nie piszecie?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Dossisława I
|
Adam chyba nie wybierze Anki tylko Ize.
Paweł wybierze Natalie. Wspominał o tym w 4 odcinku. |
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Wtajemniczenie
|
Widać to było zresztą w scenie z ostatniego odcinka
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 |
Konto usunięte
|
Z Ewą moim zdaniem to będzie duże love ale na krótką metę
Oni oboje potrzebują czułości .są bardzo samotni ,szczególnie ona robi takie wrażenie,na razie wymieniają się przytulasami, i jest fajnie Razem w dłuższym związku ich nie widzę Ta Ewa to niby taka kruszynka ale mi sie wydaje ze różki to ona potrafi pokazać Najgorzej ma Staszek.Żadna do niego nie pasuje.A dokładniej on żadnej nie pasuje Też jestem ciekawa co zrobi Adam A wcale Pawła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
Najlepszy tekst tamtego odcinka to "Niech Ci Ewa kaczkę skubie" padłam po nim
![]() Moim zdaniem : Paweł jak wiadomo wybierze Natalię. Adam wg mnie Ankę ![]() Grzegorz Ewę Zbyszek Kasię, ale czy będa razem czas pokaże. Stasiu wybierze Grażynkę, nie wiem czemu miałby tak nagle zmienić zdanie skoro ciągle powtarza, że ona mu się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Wtajemniczenie
|
![]() Ciekawe czy kaśka się rozkręci czy zawsze będzie taka spokojna ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 |
Wtajemniczenie
|
Fajnie się oglądało wieś, szkoda że już koniec.
No mnie Grażyna zaskoczyła o.o |
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, że Kasia i Zbyszek się nie rozpadną ![]() ![]() jeśli chodzi o Adama to obie panie polubiłam ![]() ![]() ![]() wątek Grześka - szczerze mówiąc, chyba nie polubiłabym zbytnio tej Ewy, wydaje mi się być obrażalska i nie nadawać się do życia/pracy na wsi (jakoś tak chyba nie pasuje mi do Grześka ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2014-11-02 o 21:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Konto usunięte
|
A mi jednak szkoda tej Uli.fakt ze to komentowanie 'po' to było nie za bardzo.jednak dawałbym im większe szanse.tak mysle ze ta Ula nie jest zła tylko reaguje złością na to ze wszystko że wygladało tak a nie inaczej
Grazynka the best ![]() Zbyszek też jakby już coś w tej KaSi mu nie pasowało...byleby to nie był odzew od innych pań I czy ta Natalia jest az taka ładna jak to jest podkreslane? No nie wiem kwestia gusta ,moim zdaniem to ona się broni się młodością Edytowane przez 201710120930 Czas edycji: 2014-11-02 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
Przyznaje sie, ze nie ogladalam, tylko teraz zerknelam, zeby zobaczyc kto kogo wybral
![]() I nie rozumiem dlaczego ta dzieczyna od Zbyszka wyjechala, jedna byla i tez jej nie wybral? Ale potem mowili cos o odwiedzinach i juz sama nie wiem ![]()
#740 |
Zakorzenienie
|
A ja myślę, że Ewa była wycofana i mało się uśmiechała, bo na plecach czuła oddech rywalki, a ona chyba niezbyt lubi rywalizować, nie czuje się w tym dobrze. Gdy Grzesiek już wybrał Ewę to w końcu pokazała emocje, zaczęła się uśmiechać, przytulać, cieszyć. Faajnie, jakby kamień spadł jej z serca.
CO to za blondynka podeszła Ewkę przytulić?
#741 |
Wtajemniczenie
|
Wybrał ją
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Raczkowanie
|
Zbyszek wydawał się być taki niepozorny , a okazał się najsympatyczniejszy. Kasia zresztą też. Bardzo im kibicuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
#743 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Wtajemniczenie
|
Grażynka wymiata! Padłam po jej tekstach
![]() Ja na dłuższą metę nie widzę żadnego związku poza Zbyszkiem i Kasią |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Wtajemniczenie
|
Ale to co mówił do prowadzącej nie wskazywało żeby ją wybrał.
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ale po tym teraz odc.odniosłam wrażenie że on jakiś niezdecydowany do końca.i wymyśla.tak po cichu myślę że jakby mu bez programu taka Kasia sie trafiła to by ją po piętach całował.a teraz po takiej popularności może mu poprzeczka wzrosła obym krakała!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#748 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A Grażynka była faktycznie obłędna ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
Takie ładne lato mają, i żniwa chyba? ![]() Może u Zbyszka się objawiła marsjańska gumka ![]() Nie wiem nie wiem ale podobają mi się, :P, też im ''kibicuję'' ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- matko dziewczyny powiem Wam, że w zalewie tych wszystkich jak dla mnie krzykliwych rijalityszołów wreszcie jakiś program, który wg mnie daje się oglądać ![]() taki zwyczajny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Konto usunięte
|
a no fakt
na tej drezynie to Adam cały czas patrzył na Izę tak myślę ze przy wyborze kierował sie bardziej... zdrowym rozsądkiem że młoda że moze dzieci będą.no sama nie wiem ona jest w niego wpatrzona jak w święty obrazek.aż za bardzo ps.myslicie ze uczestniczki czytają nas? w końcu wizaż b.popularny jest ?. ;d Edytowane przez 201710120930 Czas edycji: 2014-11-02 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Konto usunięte
|
Zbyszek chyba w końcu przejrzał na oczy. Jak sam powiedział całą swoją uwagę skupił na Kasi. Ona chyba jednak jest zbyt spokojna, powolna, flegmatyczna dla żywiołowego Zbyszka. Ja jej tam nie widzę.
A Iza za stara dla Adama, wygląda na starszą od niego. Reakcja Grażynki śmieszna. Nie wie czy się cieszy ![]() Babcia Pawła wymiata ![]() Tekst Uli po wyborze żenujący. Edytowane przez 201605061000 Czas edycji: 2014-11-02 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.