|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: My jesteśmy młode damy, lecz o brzuszki się staramy :)
Cytat:
Ja jutro na popołudnie do pracy, także witaj w klubie pracy w weekend ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się staram nie pić alko w czasie @ bo mi rozrzedza krew ![]() W ogóle ja jestem łapaczem wszystkich infekcji i innych pierduł ![]() Cytat:
![]() A co to jest ten fenkuł ![]() ![]() Też uważam, że tak powinno być ze spowiedzią, ale to nie my jesteśmy od zmian w kościele katolickim niestety.... No to dobry jest! Przynajmniej konsekwentnie niczyich nie pamięta ![]() Mój niby pamięta, ale sam mi nigdy prezentu nie kupuje bo twierdzi, że będę niezadowolona i zabiera mnie żebym sobie sama wybrała ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ci co mają jasne chcą ciemne a ci co ciemne- jasne ![]() Mąż? I nawet mu sie udaje? ![]() Dobry fryzjer ![]() Cytat:
Uuuu to i u Ciebie imprezka ![]() Nie lubisz party u teściów? Czy tesciów? ![]() Cytat:
![]() Szybciej zaczniecie nowy cykl ![]() Chyba, że to nie na @ boli....... ![]() ![]() Wczoraj TŻ wrócił wczesniej z pracy i nawet poszlismy na spacer z naszą psinką i na kradziejkę jabłek ![]() ![]() Mam pytanko może któraś podpowie ![]() Zamierzam sobie kupić 1 w życiu stanik sportowy, czym sie kierować przy wyborze? Jakiejś konkretnej firmy kupić?
![]() |
#724 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ojejku, bez klimy, współczuję ![]() Cytat:
![]() Co do stanika to niestety nie pomogę- nie znam się na tym, nigdy nie kupiłam sportowego stanika ![]() Co do grilla u teściów to nie przeszkadza mi to za bardzo, ale czemu kurcze w sobotnie popołudnie? ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo można popić bo zazwyczaj się nie idzie w nd do pracy nie rozumiesz?? ![]() No my też planowaliśmy dziś grilla z rodzeństwem ale się obędziemy ![]() ![]() Niedziela w pracy- współczuję ![]()
![]() |
#726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem Ci, nawet mnie to jakoś nie smuci, że w niedzielę idę do pracy... Dzięki temu w tygodniu mam wolne dni, można się wyspać, wszystko pozałatwiać ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z jednej strony tak, ale jak ja miałam pracujące (lub uczące) niedziele to zawsze żałowałam, bo czas mogłam spędzić z TZ w domu czy tam gdzieś a na tygodniu on jest cały czas w pracy więc nie odrobimy ![]()
![]() |
#728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój ma stałą zmianę od poniedziałku do piątku 6.00-14.00 i czasem w soboty 6.00-14.00 także nie ma źle ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kurcze super godziny pracy! ![]() Mój pracuje pon- pt 7 do 15-16 a później do drugiej roboty i po 20 wraca. A w soboty od 8 do 15-16 ![]() Nam się wczoraj jakoś to popołudnie udało bo nie szedł do 2 pracy ![]()
![]() |
#730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niunia, Maz ma wprawę, nawet lepiej to robi niz fryzjerka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To może i ja do niego się zapisze na malowanie?? ![]()
![]() |
#732 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój też szuka teraz pracy dodatkowej. Czasem ma jakieś fuchy po pracy, czasem nie, ale to jest parę godzin tygodniowo. Bo inaczej to byśmy oboje padali na pysk ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
Hej Wam
![]() Jeanne - Grill udał się bardzo fajnie ![]() ![]() Owieczka - Głupia @ ![]() ![]() Niunia - Apropo stanika, ja ostatnio kupiłam sobie w H&M, mam dosyć spory biust i głównie szukałam czegoś ciasnego co dobrze mi go przytrzyma, ten z H&M sprawdził się dobrze i był niedrogi chyba ze 40 zł zapłaciłam... Co do innych firm to nie doradzę bo nie korzystałam ![]() A u mnie tempka znowu w dół ![]() Już się poddaję i nastawiam na cykl bezowulacyjny ;/
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dlatego ja nie mierzę temperatury, wtedy to bym już w ogóle sfiksowała ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja na TŻ już przestałam się wkurzać bo to nie ma sensu, ważne że jest generalnie porządny, i nie robi niczego na złość czy specjalnie (a tego u ludzi nie lubię). Cytat:
Cytat:
Ze zmianami w kk to jeszcze dużo wody w Wiśle upłynie niestety. A niespodzianki też lubię, i jak TŻ już coś zorganizuje to mnie to cieszy, ale niestety jest gust pozostawia wiele do życzenia, dlatego wolę sama sobie coś wybrać, niż potem ma zalegać. Pierścionek zaręczynowy też sobie sama wybrałam ![]() ![]() ![]() A mi się chyba skróciły cykle, kiedyś przed braniem tabsów miałam 28-30 dni, teraz jak dociągnę do 27 to jest sukces. Męczy mnie to bo wychodzi że mam nieco ponad 2 tygodnie wolnego od okresu, ale z punktu widzenia staranek to nawet lepiej ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Konto usunięte
|
siemka. ;*
u mnie dziś już mniej bólu, chociaż nie znikł, a szkoda. TŻ wczoraj cos sfochał na wieczór nie wiem o co a dziś rano się tulił jakby mnie pół roku nie widział.. weź tu zrozum faceta. ;P co u Was? |
![]() ![]() |
![]() |
#738 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co do fryzjerek to pewnie masz rację ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() Piękna pogoda dziś ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też bym sobie nad morze pojechała (mieszkam nad morzem) ale brzuch boli i generalnie humorek słaby. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#740 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też go podziwiam, dlatego go w domu trochę wyręczam ![]() No my też z mamą i siostrami sobie nawzajem malujemy ![]() Wbijam! ![]() Akurat muszę malowac przed urlopem ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja to mam nie duży biuścik 70C-65D. Właśnie też gdzieś o tych z H&M wyczytałam i nie wiem czy się nie wybiorę... ![]() A może Ty masz owu w spadku tempki ![]() Cytat:
![]() Możesz mieć stado yorków i dzieci ![]() ![]() Moja siostra bedzie miała szczeniaki yorkowe to moge podrzucić ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Chce coś wynagrodzić moze... ![]() ![]()
![]() |
#741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Owieczka Twoje super krótkie cykle są SUPER ![]() ![]() Ja mam tak jak Ty Jeanne . Czekam do 30-35dc i biorę tylko, że dupka. A nie może Ci dać luteiny więcej żebyś na zapas miała? A nie tak co rusz latać do gin ![]() Słuchaj to nie ma się co dziwić, że już 9 miesięcy starań ![]()
![]() |
#742 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam torbiel na jajniku, dlatego okres nie przychodzi. Ponoć coraz mniejsza, ale jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi zawsze gin przepisuje ze 3op dupka to wtedy mam 1/2 roku z grzywki ![]() No to nie wiem ![]() ![]() Tez miałam torbiel... Sama wyhodowałam po 45dc bez @ ![]() ![]() Są fantastyczne ![]() ![]()
![]() |
#744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja będę mieć yorka w przyszłym roku. Już się nie mogę doczekać!! Wszystko wiem o tych pieskach, mam fioła na ich punkcie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie mam, moja siostra ma ![]() ![]() ![]() My (jak wspominałam) mamy haską sukę więc raczej z yorkiem to cięzka kombinacja ![]() ![]() A Ty czemu dopiero za rok? ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
My jesteśmy młode damy, lecz o brzuszki się staramy :)
NIUNIA - spadkow to ja mam od groma tylko skoku żadnego :/ a apropo stanika - miseczka C-D to całkiem spory cyc, też taką mam i właśnie cycole całkiem duże mam
![]() JEANNE i NIUNIA - współczuje Wam tych cyklow, moje moze nieudane ale regularne przynajmniej Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com Edytowane przez pani_pierozkowa Czas edycji: 2014-08-02 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#748 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() któraś mówiła o pierścionku zaręczynowym, tez sobie wybierałam sama ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ten ostatni to masz taki spadek z kretesem ![]() Nie wiem Pierożkowa.... Ale nawet jak ten cykl będziesz miała bezowulacyjny to przceież nie przesądza, że wszystkie takie są więc nie ma się co załamywac tylko serduszkowac dalej ![]() Cytat:
![]() ![]() A później dostałam uczulenia jakiegoś od słonca i już staram sięgo unikać, a jak wychodzę to się smaruje filtrami ![]() Od złota masz uczulenie?? ![]() Ja mam z białego złota pierścionek z cyrkoniami (nie chciałam żadnych diamentów itp) i obrączki mamy z białego i żółtego, uwielbiam białe złoto ![]() U nas z pierścionkiem to było tak, że TZ mnie kiedyś zaciągnął do jubilera (przy okazji jak byliśmy na zakupach) i od tak oglądaliśmy pierścionki. Pokazałam mu mniej więcej jakie mi się podobają a koniec końców dostałam ten co mi się podobał najbardziej ![]()
![]() |
#750 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.