|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
Przepraszam ze tylko o sobie
![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#722 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
dzielna kobieto ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- nie masz za co przepraszac
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
Zyje. Mam sie dobrze. Robie obiad,Mlody spi,Tz gazete czyta. Pozniej ma zajrzec jego brat z dziewczyna. Postaram sie wejsc wieczorem i nadrobic. Wielka lofka.
#724 |
Zakorzenienie
|
Na spacerku
tak wyglada dzis lublin(na zdieciach tego bajecznego widoku nie widac az tak ) u mnie fotka Vanessy w albumie
https://www.suwaczki.com/tickers/zrz6sg18kwbn516c.png ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez b a r b a r a Czas edycji: 2014-12-05 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
Klusia,
![]() ![]() Basiu, jak ładnie.. aż zatęskniłam za Lublinem i spotkaniem ![]() ![]()
#726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#727 |
Zakorzenienie
|
Kluska matko ale zycie jest nie fair ze musimy dzieciaczki oddac do zlobka macierzynski jest za krotki
![]() Moje dziecko dzis ze wszystkiego robi pchacz a ja po prostu dostaje palpitacji serca i latam za nia jak glupia a i puszcza sie lozka i chce isc ale ona rownowage trzyma 10sekund ja po prostu osiwieje! |
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Wtajemniczenie
|
Kluska dasz radę! Dasz radę ! Dasz radę!
![]() Gianka Nata kombinuje, musi jakoś system do chodzenia wypracować. Kubula ostatnio puszcza się i sam stoi aż się kapnie, że chce iść i wtedy pac na pupę. Ostatnio tak się poekscytował telefonem, że wstał bez podpierania z kolan. Ale już leciał zaraz do przodu, jest teraz szał ciał ![]() Lila ale smakołyki u Ciebie na pewno, bawcie się dobrze! Poprałam firany, część już poprasowałam i zawiesiłam, jeszcze okna przetrzeć z zewnątrz ale to jak cieplej będzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
moje dziecko nie chce obiadu
![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- no ja sie dziwie ze ona nie chce jesc jak godzine temu jadla kanapke
#730 |
Zakorzenienie
|
Klusia dacie rade. Trzeba czasu ale dacie. Jestescie bardzo silne i dzielne. I Ty i Pyza.
Gianka co za palant. Walnij go leb albo niech w stopy caluje. Zophiee biedny Borbi... Yss o bara buch zaraz bedzie rowno szlo. Mysia mazidloholiczka. Tatus kochany a siostrze dobrze powiedzialas. Ziajka ja tez musze firany ogarnac. Biedny Kubula oby zeby juz wyszly. Agabi o to Dzas tez fonatanne puscila. Biedactwo. Za ciezko na zoladku miala. Kami Kostek tez z nocy cuduje i jak Meza nie ma piddaje sie i od razu do siebie biore. Arletko jupiii beda emocje. Mili ale romantyczny wieczor Was czeka. ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Basia nalotu wspolczuje a wiedzma beznadziejna ze nic do niej nie dociera. Mialam cos jeszcze ale wybaczcie lece Mlodego zbudzic bo za dlugo i bedzie cudowal wieczorem.
#731 |
Zakorzenienie
|
Ewciu super ze tz jest a na ile zostaje z wami?
Ziajk nic nie mow ja mam zawal jak widze jej wyczyny a stara sie stac sama bez trzymanki i coraz lepiej jej wychodzi zlosci sie tylko ze nie chce jej prowadzac za reke i wlacza bek ale po chwili znow kombinacje ![]() Ja wysprzatalam mieszkanie ugotowalam obiad dzis ze spaceru zrezygnowalam a teraz mala kima a ja ide klasc hybrydke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
Kluska dacie radę. Wiadomo, że trzeba trochę czasu
![]() Ruda korzystaj póki mąż jest
![]() |
#733 |
Wtajemniczenie
|
_Kluska_ dacie radę dziewczyny !! Wszystko powoli, nie od razu.... I spokojnie, pisz o sobie śmiało
![]() RudaEwcia25 tak tak korzystaj póki mąż jest ![]() Ziajka jezu ja muszę się wziać za okna :/ albo tż-ta pogonić, jemu lepiej to wychodzi ![]() b a r b a r a zazdroszczę spacerku.... pięknie Lila_27 przechodzi, ja tak właśnie mam, zaczyna, nie muszę nawet nic brać i przechodzi ![]() ![]() Gadałam z szefem - kolejne info to - wrócimy do Ciebie w następnym tyg. Mamy plan !! Szczerze - roześmiałam się, i powiedziałam tylko "to no super! Że plan macie" . Z ironią - wyczuł chyba bo dziwnie się spojrzał, Przegiełam ? :/ Nie wiem, ale mnie nerwy już ponoszą, poszłam się wyryczeć na chwilę. No ... |
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
kobity kiedy ubieracie choinke ??
![]()
#735 |
Zakorzenienie
|
Mili, nie dziwie się, że jesteś zirytowana tą sytuacją..
Basiu, ja nie ubieram wcale ![]()
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
Mili nie dziwie sie ze nerwy Ci puszczaja :/
Basiu ja w tym roku wczesniej, tak tydz przed wigilia pewnie Ewciubna ile pan mąż zostaje? ![]() Gianka, Ziajka, wiembjak serce staje na chwile przy tych wyczynach ale jakos uczyc sie musza ![]() ![]() Jak wrocilam Hanka pozalila sie i ruszyla do zabawy. Gadalam z wlascicielka i kowi ze maja zle dosw z przedluzonych adaptacji bo jak dzieci przywykna ze tam mama jest to sie dopiero robi dramat. Dlatego w pon pol godz zabawy papa i wychodze. Zaplanuje sobie cos do załatwienia i nie ma bata, z 2h zostanie... ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Mialysmy dzis isc na urodziny corki kolezanki ale chyba odpuszcze.. teraz Hanka spi w aucie, potem jesc, przed snem musi byc inhalacja i oklepanie wiec kiedy na te urodziny jechac ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
A u Rudzielcow Swiateczny Klimat❤
#738 |
Zakorzenienie
|
Kluska zmartwilas mnie ta adaptacja:/ moze to i lepiej ale az sie boje co to bedzie dzis Tula taka czarujaca ze jak sie przytulila i pomyslalam o tym zlobku to sie poryczalam;( a ona mi lzy raczka wycierala♡
A to co jutro taki szalony dzien u was? ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Basia my to wczesnie ubierzemy pewno w przyszly weekend to pierwsze swieta Tulisi i chce zeby bylo wyjatkowo jutro jade po ozdoby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
Klusia moze tak bedzie lepiej ? Z czasem Pyza sie zorientuje ze musisz isc i juz. Jak ja sie ponad rocznym chlopcem opiekowalam to po 2tyg robil mamie papa a jak ja wychodzilam to plakal. Dasz rade. Musisz.
Gianka ciezko sie rozstac z dzieckiem. Czy to na godzine czy na8. Ale jak nie ma wyjscia to trzeba. Mili ale Cie tam czaruja... A wlasnie Tz zostaje do niedzieli i po obiedzie jedzie. Pozniej wraca kilka dni przed Swietami i jedzie po Nowym Roku.
#740 |
Zakorzenienie
|
Hek. Wróciłam od teściowej. My z tz na antybiotykach. Bobri ok.
---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Przykimal w aucie, a teraz jest nieznosny, bo niewyspany ![]() Więc na raczkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#741 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dobrze mu powiedzialas bo przeginaja ![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-S5830i
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
Zophiee kurujcie sie bidoki nasze. Najwazniejsze ze Bobri zdrowy.
Chlopaki sie bawia a leze na lozku i slucham jak fajnie ze soba gadaja-moglabym tak patrzec na nich caly dzien.
![]() ![]() > ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png Run bitch!Ruuun! ![]() Edytowane przez RudaEwcia25 Czas edycji: 2014-12-05 o 16:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zophiee dużo zdrowia dla Was i oby Bobri się nie zaraził
Edytowane przez 89migotka Czas edycji: 2014-12-05 o 17:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostalam pozwolenie na SPA wiec ide zlec w wannie przy swiecach❤
![]() |
#745 | |||
Wtajemniczenie
|
Bry!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tutaj masz odpowiedni paragraf z kodeksu pracy: § 2. Pracodawca zatrudniający pracownicę w ciąży lub karmiącą dziecko piersią przy pozostałych pracach wymienionych w przepisach wydanych na podstawie art. 176 jest obowiązany dostosować warunki pracy do wymagań określonych w tych przepisach lub tak ograniczyć czas pracy, aby wyeliminować zagrożenia dla zdrowia lub bezpieczeństwa pracownicy. Jeżeli dostosowanie warunków pracy na dotychczasowym stanowisku pracy lub skrócenie czasu pracy jest niemożliwe lub niecelowe, pracodawca jest obowiązany przenieść pracownicę do innej pracy, a w razie braku takiej możliwości zwolnić pracownicę na czas niezbędny z obowiązku świadczenia pracy. § 3. Przepis § 2 stosuje się odpowiednio do pracodawcy w przypadku, gdy przeciwwskazania zdrowotne do wykonywania dotychczasowej pracy przez pracownicę w ciąży lub karmiącą dziecko piersią wynikają z orzeczenia lekarskiego. Śliczna ![]() Ja choinkę to na 2-3 dni przed Wigilią. I tak nie mam miejsca ![]() Cytat:
![]() My jak zawsze cały dzień w drodze. Byliśmy w Ikeii, w pierdułkolandzie. Dostałam dziś dodatek świąteczny z urzędu pracy. I szef dzwonił ustalić ile mają mi płacić. Z jednego miejsca gdzie zaniosłam papiery odpisali mi, że mnie nie zatrudnią i dziękują za zainteresowanie. Byli u nas sprawdzić czy nasze mieszkanie nadaje się na przyjęcie psa przewodnika dla mojego taty. I tak się kręci. Jutro też ma być ciekawie. Idę robić obiad, bo TŻ marudzi. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
Yss u nas w Pl gin od razu pyta czy potrzeba l4. Ja nie poyrzebowalam wiec Nie bralam ale na miejscu Arletki bym sie nie wachala. Ona pracuje w przedszkolu gdzie sa dzieci na wozkach a watpie czy nie musiaby nie raz ktoregos dzwigac. Ja w ciazy mialam takie dni ze ledwo chodzilam mialam rwe Kulszowa i Kostek naciskal mi na przepone i zle mi sie oddychalo. Wiem ze ciaza to nie choroba ale fajnie jest odpoczac przed tym co Cie czeka i na spokojnie sie do tego przygotowac. Kazda z nas jest inna i ma inne podejscie do l4.
Wylaczyli nam wode...
#747 |
Zakorzenienie
|
OGŁOSZENIE
Noclegi 2 osobowe za darmo .Nigdy nie spisz sama do towarzystwa dodawane dziecko swinka morska oraz atrakcją wieczoru będą hałasy odbiegające od chomika oraz wieczorny. Wyżywienie wliczone w cenę . Dowóz do domu gratis Chyba coś takiego mam napisane na drzwiach bo Wiedzma przyszła o 18:30 Wiktoria dostała chyba 2 kaki
![]() |
#748 |
Wtajemniczenie
|
Ruda po prostu nie lubię takiego podejścia. Takie kombinowanie. Powinna najpierw zapytać pracodawcę jakie ma rozwiązanie. To że lekarze przepisują l4 na prawo i lewo też jest złe. W całej Europie nie ma takiego zwyczaju aby każda ciężarna miała l4, tylko u nas. Potem Polki jadą do innych krajów, zachodzą w ciążę i jest wielkie zdziwienie bo nie ma L4 z tego powodu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
Yss no ja wiem ze to jest kombinowanie ale jak to mowia Polska to kraj absurdow i chyba nic mnie tutaj nie zdziwi. Moja mama np. Po wylewie i jednoczesnym udarze nie dostala renty bo... Nie ma paralizu ani nic w tym stylu. Polska to glupi kraj i niestety nie ma mamy na to wplywu.
Basia co jest? Piszesz jakby zgadkowo😁 az tak zle z Mamusia? ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Basiu i czemu2osobowe? Lowelasa se soba do Was zabrala?
#750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam napisać w 2 osobowym pokoju Chciałam poprawić humor sobie i może Wam . Udało się? ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- A jeśli chodzi o nią to weszła i obrazu mnie wk***la . Albo mi się zbliża okres albo znowu hormony mi szaleją bo wszystko mnie denerwuje
https://www.suwaczki.com/tickers/zrz6sg18kwbn516c.png ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez b a r b a r a Czas edycji: 2014-12-05 o 18:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.