Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-05, 12:36   #721
dispersi
Rozeznanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI

Alina:

Stary 2015-01-05, 12:40   #722
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
Chyba nie zrozumiałaś, o co mi chodziło.
Chyba na pewno. A chodziło mi o morale przyszłej pani psycholog.
Pani psycholog powinna wiedzieć, że ludzie są różni. I wśród oglądających jej filmiki znajdują się nie tylko tak inteligentne i błyskotliwe jednostki jak Ty, ale też zapatrzone w nią nastoletnie fanki, nie przewidujące nazbyt konsekwencji swych działań. Czy z takich osób należy publicznie drwić?

Czy w przyszłości pani psycholog Laura ma zamiar publikować na blogu najbardziej żałosne historie swych pacjentów? W sumie dla poczytności bloga wszystko możliwe. Była już Marzena w wannie, mama była, cmentarz i Nina w maseczce tlenowej...
10/10
Sorry ja niezrozumiale napisałam Chodziło mi o to z tym uuuu że afera się kroi. Gdyby Princeska nie podparła się tym, że dziewczyna napisała żeby przekazała innym to jakby nie patrzeć publikacja prywatnej wiadomości byłaby złamaniem prawa. I jasne że się nie powinno drwić (już na pewno nie powinna drwić przyszła pani psycholog) a jak już chciała pokazać jaka to jest zasypywana takimi wiadomościami to mogła sobie darować dane personalne tej osoby i wkleić tylko treść bez podpisu. Raz że ta osoba może być bardzo młoda, dwa że nie wiadomo dlaczego napisała taką wiadomość (problemy w domu, problemy psychiczne), trzy blog Princeski mogą czytać jej znajomi i jakby nie patrzeć ona może ją skazać na ostracyzm. Ale hej, po co psychologowi empatia?
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 12:44   #723
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Arrianna Pokaż wiadomość
10/10
Sorry ja niezrozumiale napisałam Chodziło mi o to z tym uuuu że afera się kroi. Gdyby Princeska nie podparła się tym, że dziewczyna napisała żeby przekazała innym to jakby nie patrzeć publikacja prywatnej wiadomości byłaby złamaniem prawa. I jasne że się nie powinno drwić (już na pewno nie powinna drwić przyszła pani psycholog) a jak już chciała pokazać jaka to jest zasypywana takimi wiadomościami to mogła sobie darować dane personalne tej osoby i wkleić tylko treść bez podpisu. Raz że ta osoba może być bardzo młoda, dwa że nie wiadomo dlaczego napisała taką wiadomość (problemy w domu, problemy psychiczne), trzy blog Princeski mogą czytać jej znajomi i jakby nie patrzeć ona może ją skazać na ostracyzm. Ale hej, po co psychologowi empatia?
Ale przyznasz, że Ci posłodziłam z rana?
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 12:46   #724
dispersi
Rozeznanie

Test u Agnieszki:

Stary 2015-01-05, 12:51   #725
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:
Ale przyznasz, że Ci posłodziłam z rana?
Wynagrodziło mi to szok po tym jak kot ukradł mi połowę tradycyjnego śniadaniowego jajka XD Odpalam zła wizaż a tu

Swoją drogą jestem ciekawa gdzie dalej podąży Princesska z tą psychologią i jaką specjalizację wybierze (mam nadzieję że nie rozwojówkę czy kliniczną). Jakby nie patrzeć różni ludzie się zdarzają a psycholog z bulwersem to tak średnio
Stary 2015-01-05, 13:02   #726
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Wynagrodziło mi to szok po tym jak kot ukradł mi połowę tradycyjnego śniadaniowego jajka XD Odpalam zła wizaż a tu

Swoją drogą jestem ciekawa gdzie dalej podąży Princesska z tą psychologią i jaką specjalizację wybierze (mam nadzieję że nie rozwojówkę czy kliniczną). Jakby nie patrzeć różni ludzie się zdarzają a psycholog z bulwersem to tak średnio
Mój mi dzisiaj ukradł ser z chleba i dał dyla
łączę się z Tobą w bólu i podtrzymuję słowa z rana
Stary 2015-01-05, 13:04   #727
pamelka146
Raczkowanie

Cytat:

Wydaje mi się,że ona studiuje jakąś psychologię w biznesie,bo kiedyś prowadziłam śledztwo

- Aldous Huxley

Insta-pierdoły
pamelka146 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-05, 13:25   #728
Leae
Rozeznanie

A co, jeśli tego listu nie napisała dziewczyna, której dane widnieją na blogu Laury, tylko może jakaś koleżanka zrobiła sobie jaja z tej dziewczyny? Wiem, mało prawdopodobne, ale teoretycznie mogło tak być, a wszystko co wrzucamy w internety żyje własnym życiem ;/

Leae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 13:31   #729
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pamelka146 Pokaż wiadomość
Wydaje mi się,że ona studiuje jakąś psychologię w biznesie,bo kiedyś prowadziłam śledztwo
Dobrze, że w ramach śledztwa nie napisałaś do niej maila z zapytaniem, bo byś się znalazła w n-tym tygodniu oczami telefonu Sony Xperia SP

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Leae Pokaż wiadomość
A co, jeśli tego listu nie napisała dziewczyna, której dane widnieją na blogu Laury, tylko może jakaś koleżanka zrobiła sobie jaja z tej dziewczyny? Wiem, mało prawdopodobne, ale teoretycznie mogło tak być, a wszystko co wrzucamy w internety żyje własnym życiem ;/
Też o tym pomyślałam.
A może chciała zrobić mamie prezent na urodziny, ale nie ma kasy...

Szkoda tylko, że bardziej empatyczne okazują się wizażanki na forum niż osoba wszem i wobec deklarująca, że odczuwa świat głębiej niczym Edyta Herbuś.
Stary 2015-01-05, 13:35   #730
Seona
Zakorzenienie

Zachowanie Laury Brak mi słów

Co się dzieje z Megilounge????

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 13:38   #731
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Zachowanie Laury Brak mi słów

Co się dzieje z Megilounge????
Megi zniknęła jakiś czas po szczęśliwej kupce i ani widu, ani słychu. A szkoda, bo bardzo lubiłam jej filmiki.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-05, 13:43   #732
sol13
Przyczajenie

[

Edytowane przez sol13
Czas edycji: 2015-01-06 o 16:32
sol13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 13:47   #733
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Jasne, z tym nie dyskutuję, bo uważam, że każdy ma święte prawo do swoich spostrzeżeń i oceny innych ludzi i to rozumiem, natomiast jak wspomniałam wcześniej - nie rozumiem, dlaczego niektórym osobom przeszkadzają, na przykład, jej ekologiczne płyny do mycia sedesu - przecież to brzmi komicznie
I ja oczywiście rozumiem, że komuś może nie pasować to, jaka Nissiax jest w odbiorze tej osoby - sztuczna, nudna, wyniosła; ale że zdrowo się odżywia, biega, uprawia jogę? A takie argumenty też padały i wyłącznie do nich się odnoszę.
Dokładnie, w 100% się z Tobą zgadzam. Nie jestem fanką Nissiax, ale uważam, że nazywanie jej sztuczną i fałszywą "bo TAk" jest śmieszne.
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 13:49   #734
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sol13 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim!
Trafiłam na ten wątek przypadkiem szukając vlogerki, którą kiedyś oglądałam i nie mogłam przypomnieć sobie jak się nazywa. Poszukiwania zakończyłam kiedy przeczytałam ostatnie dwie strony i ręce mi opadły. Nie wiem jakim trzeba być człowiekiem, żeby się zachować jak ta dziewczyna. Postanowiłam napisać swoje zdanie, ponieważ kiedyś ją oglądałam(jak była w UK) i była całkiem sympatyczna. Można było się pośmiać przy jej filmikach i czegoś dowiedzieć o kosmetykach itp. Raz na czas fajnie jest oglądnąć coś o wszystkim i o niczym co odpręża. Dlaczego wyrzuciłam ją z subskrypcji?, ponieważ nie ma co wspierać kogoś kto nie ma szacunku dla widza, czyli dla osób dzięki którym jest w tym miejscu, a nie innym. Nikt nie może mieć innego zdania niż ona. Zadajesz pytanie-licz się z niemiłą odpowiedzią. Kropką nad i było dodanie adresu tej dziewczyny. Nie ważne czy jest dzieckiem, czy nie. Można było to załatwić w kulturalny sposób (odmówić w wiadomości prywatnej). Może i się ośmieszyła prosząc o te rzeczy, ale z drugiej strony uśmiałam się z tego, ponieważ jest to lekki pstryczek w nos dla vlogerek, które już wszystko dostają za darmo(reklamę). Idąc tym tropem można pomyśleć po co im to wszystko kiedy to wykorzystają. Żenujące zachowanie wielkiej RGP. Wybiła się w Warszawce na plecach Karoliny Baszak, a teraz próbuje być (w 2015 roku) dobrym człowiekiem. Po przeczytaniu tych wiadomości w tym wątku aż zajrzałam na filmiki i blog tej dziewczyny...ręce opadają. Widzki, które nie wiem czemu jeszcze ją oglądają pisząc komentarz prawie przepraszają za niego i rozpływają się nad nieudaną grzywką. Można mieć mocny charakter, ale bez klasy człowiek nic nie zyska. Czasami oglądam sympatyczną Boogie i zwątpiłam jak zobaczyłam ją i Laurę w jednym filmiku. Myślę, że jest to próba zdobycia większej ilości widzów i ocieplenia wizerunku. Mam nadzieję, że Paula nie da się nabrać i nie będzie jej kolejnym koniem pociągowym ku większej ilości widzów do gnojenia. Tyle miałam do powiedzenia. Przepraszam za tak długą wypowiedź.
jak widać, coraz więcej osób ma podobne zdanie co do Laury. I bardzo się z tego cieszę.
Co do Boogie - powiem Ci, że początkowo bardzo ją lubiłam. Teraz trochę przejrzałam na oczy. Jej filmiki zrobiły się strasznie schematyczne -wypad do sklepu, jedzenie, pieski. I tak w kółko. A interes się kręci. Poza tym Boogie zaczyna mi przypominać Alicję Czarodziejkę w swym idealnym świecie.
Ale z całą resztą całkowicie się zgadzam.
Stary 2015-01-05, 13:50   #735
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sol13 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim!
Trafiłam na ten wątek przypadkiem szukając vlogerki, którą kiedyś oglądałam i nie mogłam przypomnieć sobie jak się nazywa. Poszukiwania zakończyłam kiedy przeczytałam ostatnie dwie strony i ręce mi opadły. Nie wiem jakim trzeba być człowiekiem, żeby się zachować jak ta dziewczyna. Postanowiłam napisać swoje zdanie, ponieważ kiedyś ją oglądałam(jak była w UK) i była całkiem sympatyczna. Można było się pośmiać przy jej filmikach i czegoś dowiedzieć o kosmetykach itp. Raz na czas fajnie jest oglądnąć coś o wszystkim i o niczym co odpręża. Dlaczego wyrzuciłam ją z subskrypcji?, ponieważ nie ma co wspierać kogoś kto nie ma szacunku dla widza, czyli dla osób dzięki którym jest w tym miejscu, a nie innym. Nikt nie może mieć innego zdania niż ona. Zadajesz pytanie-licz się z niemiłą odpowiedzią. Kropką nad i było dodanie adresu tej dziewczyny. Nie ważne czy jest dzieckiem, czy nie. Można było to załatwić w kulturalny sposób (odmówić w wiadomości prywatnej). Może i się ośmieszyła prosząc o te rzeczy, ale z drugiej strony uśmiałam się z tego, ponieważ jest to lekki pstryczek w nos dla vlogerek, które już wszystko dostają za darmo(reklamę). Idąc tym tropem można pomyśleć po co im to wszystko kiedy to wykorzystają. Żenujące zachowanie wielkiej RGP. Wybiła się w Warszawce na plecach Karoliny Baszak, a teraz próbuje być (w 2015 roku) dobrym człowiekiem. Po przeczytaniu tych wiadomości w tym wątku aż zajrzałam na filmiki i blog tej dziewczyny...ręce opadają. Widzki, które nie wiem czemu jeszcze ją oglądają pisząc komentarz prawie przepraszają za niego i rozpływają się nad nieudaną grzywką. Można mieć mocny charakter, ale bez klasy człowiek nic nie zyska. Czasami oglądam sympatyczną Boogie i zwątpiłam jak zobaczyłam ją i Laurę w jednym filmiku. Myślę, że jest to próba zdobycia większej ilości widzów i ocieplenia wizerunku. Mam nadzieję, że Paula nie da się nabrać i nie będzie jej kolejnym koniem pociągowym ku większej ilości widzów do gnojenia. Tyle miałam do powiedzenia. Przepraszam za tak długą wypowiedź.
To nie blogspot - nie trzeba przepraszać
Stary 2015-01-05, 13:51   #736
Munkaa
Zakorzenienie

https://www.youtube.com/watch?v=i6yQiKD1Als denko u Karolajny
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 13:55   #737
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
O każdym, kto pokazuje się w sieci z własnej woli, widzimy to, co te osoby chcą nam pokazać. Jedni pokazują wszystko, łącznie z włosami pod pachą, papierem toaletowym i kupą dziecka. Tak chcą, tak robią. Inni pokazują przefiltrowaną rzeczywistość, ale to nie znaczy, że ABSOLUTNIE nie mają włosów pod pachami i papieru toaletowego w łazience.
Ja akurat nie obrażam się na Nissiax, że nie wpuszcza nas do swojego życia na tyle, żebyśmy widzieli ją- za przeproszeniem- z biegunką, tylko po to, żeby udowodnić, że jest nieidealnym człowiekiem, jak każdy inny. YT oglądam po to, żeby się dowiedzieć czegoś co wpłynie pozytywnie na moje życie, a nie by żyć życiem juciuberek. Akurat z wizerunku Agi można czerpać motywację do wielu zmian na lepsze.
A jeśli czyjekolwiek pozytywne życie (perfekcyjna obtóbka filmów, ekologia i szanowanie zwierząt to żaden szatan) wywołuje w nas skrajnie negatywne emocje, może chodzi o to, że wiemy, że sami nie potrafilibyśmy dokonać zmian w sobie i bronimy się traktowaniem tego jako 'nienormalne?' Wszyscy jesteśmy dla siebie lustrami
Świetnie to napisałaś.
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 14:24   #738
Lavi92
Zakorzenienie

Pamiętacie Dominikę? Oglądnęłam jej filmik i muszę stwierdzić, że zmieniła się (na +)

A swoją drogą pasuje się mi przywitać bo w poprzednich częściach się udzielałam a potem z doskoku Także witam wszystkich!
Widzę, że sporo "osobistości" jest z podkarpacia
Stary 2015-01-05, 14:28   #739
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lavi92 Pokaż wiadomość
Pamiętacie Dominikę? Oglądnęłam jej filmik i muszę stwierdzić, że zmieniła się (na +)

A swoją drogą pasuje się mi przywitać bo w poprzednich częściach się udzielałam a potem z doskoku Także witam wszystkich!
Widzę, że sporo "osobistości" jest z podkarpacia

Kiedyś ją oglądałam, później miałam długą przerwę.
Trafiłam na nią niedawno i zgadzam się z Tobą - zmiana na plus, dodatkowo bardzo wydoroślała.
Stary 2015-01-05, 14:33   #740
201607131106
Konto usunięte

Różyczka, pozytywnie zaskoczyłaś mnie swoimi wypowiedziami o empatii.

Laurka jest chyba po prostu wrażliwa inaczej, a z zewnątrz wygląda jakby liczyła się dla niej tylko jej rodzina. I ona sama, to wiadomo. Klub "Zbanowani przez RGP" jest pewnie liczniejszy niż grono jej fanów.

U Zmalowanej z daleka spoko, a z bliska ciacho?
http://instagram.com/p/xUfqXuw76b/
http://instagram.com/p/xUfkDtw76J/

A może to wina podkręcania kontrastu i kolorów? No nie wiem... Wygląda na bardzo grubą warstwę podkładu. Nie lubię takiego makijażu. Czułabym się fatalnie. :/ Pierwsza pani ma do tego chyba trochę zbyt mało subtelne konturowanie, od razu widać ciemną brodę i końcówkę nosa.

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2015-01-05 o 14:35
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 14:49   #741
scarletswalks
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość

A może to wina podkręcania kontrastu i kolorów? No nie wiem... Wygląda na bardzo grubą warstwę podkładu. Nie lubię takiego makijażu. Czułabym się fatalnie. :/ Pierwsza pani ma do tego chyba trochę zbyt mało subtelne konturowanie, od razu widać ciemną brodę i końcówkę nosa.

Mnie się wydaje, że z deczka za dużo pudru i twarz jakoś nienaturalnie matowa przez to.
scarletswalks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 14:52   #742
weraa66
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
odnosząc się zbiorczo do moich ud myślę, że to, że się rzucają w oczy może wynikać z tego, że są grube na całej długości, a nie klasycznie się zwężają (kolana jak Hania xs), tego, że łydki do ud mam wręcz chude, no i myślę, że jednak inaczej to wygląda kiedy w jednym udzie ma się praktycznie tyle co w talii . mówiąc o komentarzach, mówiłam również o Warszawie, także ten..

A Warszawa to miasto samych buców i hejterów...?
A jeśli chodzi o Laurę, to zachowanie godne jakiejś wrednej nastolatki, która wyśmiewa innych w internecie.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=841721 Zapraszam na wymianę!
weraa66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 14:55   #743
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
Napisane przez weraa66 Pokaż wiadomość
A Warszawa to miasto samych buców i hejterów...?
A jeśli chodzi o Laurę, to zachowanie godne jakiejś wrednej nastolatki, która wyśmiewa innych w internecie.
przeciwnie - w małych miejscowościach więcej hejtu
roseplum jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-05, 14:55   #744
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weraa66 Pokaż wiadomość
Nooo, coś czuję, że koleżanki w szkole nie miały z nią lekko Taki typ wrednej dziewczyny, jeden z gorszych.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 14:56   #745
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez scarletswalks Pokaż wiadomość
Mnie się wydaje, że z deczka za dużo pudru i twarz jakoś nienaturalnie matowa przez to.

Zdaje mi się jednak, że tam jest za dużo wszystkiego.
Biały korektor, ruda broda, faktura skóry w makijażu... No ale nie wiemy w sumie jak pani wyglądała przed, mamy tylko efekt po.
Stary 2015-01-05, 14:58   #746
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Różyczka, pozytywnie zaskoczyłaś mnie swoimi wypowiedziami o empatii.

Laurka jest chyba po prostu wrażliwa inaczej, a z zewnątrz wygląda jakby liczyła się dla niej tylko jej rodzina. I ona sama, to wiadomo. Klub "Zbanowani przez RGP" jest pewnie liczniejszy niż grono jej fanów.

Bo ja Cię zawsze pozytywnie zaskakuję, moja Ty jajaja
Stary 2015-01-05, 15:03   #747
arachnea
Rozeznanie

https://www.youtube.com/watch?v=J09VrixRF0o kolejny odcinek z serii przekąski do pracy zamiast kanapki u Magdy ze Skutecznie TV - wrzucam, bo to się może przydać [/QUOTE]

Uwielbiam Magdę skuteczną! Chyba wszystkie jej przepisy mi wyszły (polecam "fenomenalnie prosty chleb" )
i do tego mówi baaardzo poprawnie, a nie w kółko "yyyy....".
arachnea jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-05, 15:05   #748
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Bo ja Cię zawsze pozytywnie zaskakuję, moja Ty jajaja

Nie przypominam sobie.
Stary 2015-01-05, 15:06   #749
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
przeciwnie - w małych miejscowościach więcej hejtu
Jest jakiś współczynnik, który to określa? Zainteresowało mnie to.

Ktoś wyżej pisał, że Gabrielka z podkarpacia - tak tak tak Łap różyczkę

Idę poprawiać pracę dalej
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 15:09   #750
anja415
Zadomowienie

przypomniała mi się dyskusja o blurowaniu twarzy mam nowego Samsunga i jest tam jakaś opcja "upiększanie twarzy", której nie umiem wyłączyć pierwsza próba robienia zdjęć z tą opcja pokazuje, ze serio to mocno bluruje twarz, może vlogerki też z tego korzystają mniej lub bardziej swiadomie?

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości