|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 | |
Pani Pech
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVII
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Raczkowanie
|
Dostałam też do zakupów te ceratowe pudełka-tragedia chyba odmówię przyjmowania takich prezentów.
Jedyna myśl co z nimi zrobić to pochować jakieś rzeczy na strychu ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Ja żałuję, że nie wziełam karite-pachnie jeszcze bardziej orzeszkowo niż makadamia. |
![]() ![]() |
![]() |
#723 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
#725 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Konto usunięte
|
No i się skusiłam na małe zamówienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba będzie kupić bo kusi mnie ![]()
![]() |
#728 |
Makeup challenge winner
|
Może Francuzi mają na to różne słowa, ale w angielskim "cherry" znaczy i "wiśnia" i "czereśnia", tak jak mushroom to dla nich "pieczarki", bo innych grzybów nie znają.
#729 |
Raczkowanie
|
w środę wieczorem zamawiałam kosmetyki, a już dzisiaj rano były u mnie - kompletne
![]() ![]() ![]() Jedyne z całego zamówienia co mi nie przypadło do gustu to żel JDM Gardenia z polinezji ma tak intensywny zapach, że raczej nie zniosę tego przy kąpieli ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Konto usunięte
|
Mogliby wprowadzić u nas sprzedaż miniaturek na dużą skalę, tak jak mają w Stanach http://www.yvesrocherusa.com/control/mini/, żeby można było większość kosmetyków wypróbować przed zakupem pełnowymiarowego produktu. Teraz to albo musisz kupić zestaw miniatur, albo nie da rady zamówić ich inaczej. Widzę, że nowa Zielona Herbatka jeszcze nie dotarła do Amerykanów, YR nas zaszczycił
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Zadomowienie
|
dziewczynki, zrobilam drugie podejście do stacjonarki po żel i zwycięstwo!
![]() Panie miały zalaminowany kartonik z kodem, więc nawet go nie musiałam podawać, zeskanowały i żel malina już mój! nie wiem czemu tydzień temu jeszcze tego kodu nie miały w kompie ![]() wzięłam na wypróbowanie ten nowy sztyft do ust z masłem karite - bo mnie 0aanitaa0 skusiła swoją opinią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Przyczajenie
|
Ktoś chętny na wymianę kosmetyków ?
![]() Lirene raz użyty Krem HYDRA VEGETAL zużyte mniej niż 1/3 reszta jak na zdjęciu |
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Zadomowienie
|
Posucha w wątku. Faktycznie w stacjonarkach nie ma PN brzoskwiniowego.
![]()
#734 |
Naczelna wampirzyca
|
No bo wszystkie mamy po świętach i w ogóle duuużo zapasów
![]() Swoją drogą przejdę się do stacjo może w tym tygodniu (obiecałam kupić komuś 1 żel kawowy) i obczaję 3 nowe wody, może balsamy do ust. Ale zamówienie i tak najwcześniej złożę w maju (o ile w ogóle), bo i tak nie mam już gdzie chować kosmetyków. No i zrobiłam odwyk od Rosia, bo za dużo go było na moich półkach ![]() Są może w stacjo jakieś nowe korektory na niedoskonałości, a jeśli tak to jakie są Wasze wrażenia? Podobne do tego z SV? Co sądzicie o tym z wyciągiem z róży? Lub macie jakieś swoje ulubione z innych firm, bo szukam właśnie takiego korektora na niedoskonałości i chętnie się dowiem, które są wg Was najlepsze ![]() A propos - Was też bawi pokonkursowy wysyp wspaniałych, wychwalających pod niebiosa recenzji na stronie YR (które na ogół są tak napisane, że nijak nie mówią nic o produkcie)? Też dostałam maila z zaproszeniem do konkursu i rozumiem, że kosmetyki za 300 zł piechotą nie chodzą, no ale ja darowałam sobie ten konkurs, bo i tak bym nie wygrała, gdyż niestety zawsze mam moralniaka i piszę szczerze, bo sama lubię czytać szczere opisy, no ale nauczona doświadczeniem zawsze zaczynam czytanie od najniższych ocen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 |
Konto usunięte
|
byłam dzis w stacjonarce i popsikaliśmy się tymi nowymi Nature homme, na TZcie cyprys jak dla mnie pachniał brzydko, jakims skwaśniałym iglakiem, na mnie cedr z cytryna pachniał przyjemnie cytryną, troche odświeżaczem, ale mój facet stwierdził, że niefajny, niekobiecy ten zapach, bo sie zastanawiałam, czy sobie na lato ewentualnie kiedyś nie zamówić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Naczelna wampirzyca
|
Ma może któraś z Was kochanieńkie aktualny kod urodzinowy do e-sklepu na Hoggara?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 | ||
Makeup challenge winner
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nowym prezentem z kodu jest MdB 30ml. Dla mężczyzn jeszcze nie wiemy. Poza tym, tak jak pisałam poprzednio - system jest uszczelniony. Nie ma możliwości łączenia ofert. Chyba porzucę ten wątek ![]()
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-02-15 o 11:29 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 |
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017
|
Na wątku cisza, entuzjazmu brak, zamówień nie widać, a mnie na przekór, tak jakoś naszła ochota na zakupy.
W torbie z zapasami, niegdyś zdominowanej przez YR, zrobiło się luźno, do tego stopnia, że kosmetyki padają na twarz, zamiast dumnie stać na baczność. Z rocherowych cudaków zostały mi tylko dwa żele PN malina i JdM migdał, tonik i krem Serum Vegetal, żel do mycia twarzy Hydra Vegetal, mleczko Kwiat wiśni, peeling TdH i któryś z szamponów. W sumie... wcale nie tak mało. Ale... jakoś tak ciągnie mnie do żeli YR. Brakuje mi kawy, grejpfruta i lotosu. Tęsknie za orzechami makadamia, bawełną i cytryną. Mam ochotę na ryż na mleku, który latem mnie odrzucił, ale może teraz będzie inaczej. Ech. No i mleczko PN Kokos (szkoda, że mam kilka innych do zużycia), Brzoskwinia (jeszcze nigdy nie miałam), Oliwka (mam ochotę). Ciągota za ferią zapachów i barw to chyba symptom chęci powrotu wiosny. Co robić? Zamawiać, czy poczekać? ![]() ![]() Łooo panie. Dylematy współczesnej kobiety. Nie ma "letko". ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Konto usunięte
|
Przy takiej pogodzie trudno się dziwić
![]() Ja mam nadzieję, że pojawią się jakieś nowe żele- najbardziej brakuje mi morskiego. Z owocowych mógłby być melon. No i czekam na pastelowe, kolorowe lakiery- na francuskiej stronie mają fajne, a u nas nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
Ja mam nadzieję, ze u nas też pojawią się żele JDM o zapachu arbuza i masła shea. W USA są od dawna, przynajmniej arbuz, a u nas ani widu, ani słychu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Zadomowienie
|
Tak, nuda w wątku... brak kodów...
Mogłyby tez pojawić się jakieś nowe perfumy i to kilka bo nuda zamawiać ciągle SEP, SE, czy MdB. Zresztą, ja już się ich pozbyłam, bo właśnie denerwowała mnie ich powtarzalnośc, to że miałam je kilka razy. Chce mi się wypróbowac czegoś nowego. |
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Irenosława Pierwsza
|
Ja czekam do marca. Mam nadzieje ze będą bardziej treściwsze prezenty. I cos konkretnego od 109 zl. A na razie zużywam to co mam
![]()
#745 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z ulotki wzięłam wyjątkowo dziką jeżynę i strasznie wodnisty. Na bieżąco zużywam owies i gruszkę z PN, i te wolę niż chemiczną jeżynkę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017
|
Pojadłam, popiłam, nabrałam kolorków, poluzowałam pasa, przymknęłam oko... i przeszła mi chętka na zamówionko.
![]() Przez przypadek dowiedziałam się, że masło karite i shea, to to samo. Być może ten żel, który jest, ale jeszcze go nie ma, pachnie podobnie jak odbudowująca seria do włosów. |
![]() ![]() |
![]() |
#747 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Rozeznanie
|
Mnie z YR kończy się tylko dwufazówka i nic do szczęścia mi poza nią nie trzeba. W tym miesiącu dałam zarobić Biochemii Urody, Avonowi i Oriflame (dla zainteresowanych - Anna Mucha już nie jest ambasadorką tej marki). Zdenkowałam wczoraj rocherowy krem do stóp z lawendą i peeling do ciała z morelą, ale oba produkty mają swoich następców z zapasów, więc nie wskoczą na listę zakupów.
Czy ktoś już wypróbował ten nowy krem BB? |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Rozeznanie
|
To są dwie różne oferty, więc pewnie można z jednego adresu.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.