![]() |
#721 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 8
Olcia w poniedziałek
![]()
#722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale sperma na główce... niezły hardcore. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Raczkowanie
|
Iva ja to nie zazdroszczę, bo pewnie do końca też nie możecie uwierzyć nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Wtajemniczenie
|
MamaZuzi, super sprawa z tą lewatywą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Wtajemniczenie
|
Plusia trzymam kciuki oby wyniki sie poprawiły. dobrze, ze odpoczywasz w domu.
Mała to wróżymy Ci szybki poród ![]() ![]() Lubcia gratulujemy Bartusia. Ślicznie waży i mierzy ![]() Meire Natalka jest cuuudownaaa ![]() Maciejka trzymam kciukasy za Was. Może wszystko szybko się uspokoi albo i rozwiąże. ![]() buu nie przejmuj się wagą. Najważniejsze, że z serduszkiem jest ok ![]() Iva ALE JAJA! dosłownie! Hahaha zbieram szczenę z podłogi. Normalnie szok! To dopiero muszą być emocje. Mąż pewnie przeszczęśliwy ![]() Agata gratki za udaną wizytę! Maciejko to pewnie przez nerwy. Na moją Adusię moje nerwy bardzo wpływaja ostatnio bo jak ja jestemn zdenerwowana to ona się jakoś trzęsie dziwnie. Wyluzuj ![]() Logoasia czyli to niewydolne łożysko to nic groźnego skoro w domu jesteś? Kciuki za dzieciątko ![]() Olcia ja mam przewijak ze stópkami, zresztą dorobić stópki lub 2 listewki to już nie problem. Zmykam do kapieli
#726 |
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaaaaj dziewczyny tu tyle emocji, poczytalam was teraz,ale generalnie siedze i rycze i mam takie emocje w swojej glowie no ale po kolei
Iva -toz to szok !!!!!!! ![]() ![]() ![]() Maz niech cie teraz na rekach nosi za syna o ! ![]() Ilonka ja tez jestem miekka fajka, co tu duzo mowic i rozklejam sie szybko,ale dobrze dac upust emocjom, Masz do nich teraz prawo, lepiej tak niz je trzymac ![]() Noooo a u mnie aaaaaaaa mielismy te ostatnie zajecia fajne ...a na koniec tak siedzielismy i sie mega sentymentalnie zrobilo i przyszly wszystkie panie , polozne i oddzialowa z ktora widzielismy sie w grudniu i... ona tak wchodzi , patrzy na mnie i mowi: jejjjjjj Agnieszka, Ty bedziesz zaraz rodzic ![]() mowi,ze wyglad mi sie tak zmienil, nos, usta, ze ona widzi jak to u dziewczyn przed porodem wyglada i generalnie taka wzruszona,ze to juz :O Ja oczy wielkie i mowie, ze jest plan na niedziele a ona na to,ze protestuje,bo ona chce u nas byc na porodzie ![]() ze jej bohater ulubieniec ,ona musi go zobaczyc w akcji no i wiadomo, smiechy chichy a potem dodala, ze sie tylko tak smieje, ale jest pewna, ze moj maz bedzie wspanialym ojcem ![]() to ja w ryk ![]() ona w ryk i sie tak przytulalysmy, ryczac szok nie wiedzialam,ze az tak sie rozkleje wiec generalnie jak sie bede dzis kapac ,to na wszelki wielki podgole piczke ![]() ![]() nooo ale mowia,ze jeszcze brzuch nie opadl co dziwne ![]() ![]() wiec se wyobrazcie co ja przezywam teraz ![]()
#727 |
Zakorzenienie
|
Duszona a jak u Ciebie? Jak się czujesz? Jak było na wizycie?
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
Duszona - Logoasia jest w szpitalu. Wyjdzie jutro jak bedzie ok
#729 |
Raczkowanie
|
hmm jeszcze mi o innych rzeczach opowiadała ale to raczej się nie nadaje na opisanie tutaj
![]() ![]() z jednego sie cieszę że ujawił się teraz i nie będzie musiał wychodzić ze szpitala w dziewczyńskich ciuszkach bo mąż zapewne by nie ogarnął ![]() jejciu zmykam spać bo aż mnie głowa rozbolała z nadmiaru wrażeń... spokojnej nocki ![]()
#730 |
Zakorzenienie
|
Iva, ale byłoby smiesznie
![]() Aga, ale fajne spotkanie miałaś. Ostatnie zawsze jest cięzkie, tym bardziej, ze trochę się już wszyscy nawzajem poznaliście ![]() ![]() Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2015-01-28 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#731 | |
Wtajemniczenie
|
Aga oooo to bardzo miłe w SR
![]() Żadnej głowy nie myję! Nie mam siły, kicham na to, jak coś to w trobie jest suchy szampon ![]() Poza tym mój nowy soniacz ma przyjść jutro, więc nie da rady ![]() A i jeszcze jutro w SR mamy o diecie dziecka i wprowadzaniu pokarmów, wiec się nie wkręcaj, jak już to rodzimy w niedzielę. Więc w sobotę domowe spa ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
Stefana nie ma, więc luz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() logoasia trzymaj sie ![]() ![]() Aga noo sentymentalnie na maksa ![]() to mowisz ze rodzisz? nie rodz w niedziele ponoc niedzielne dzieci-(nich sie nikt nie obrazi ale moja mama to powtarza patrzac na moja siostre!!!! ![]() ![]() ot takie gadanie pewnie jak z tymi wlosami i zgaga i innymi pie...rdol...kami ![]() ![]() Edytowane przez buu007 Czas edycji: 2015-01-28 o 21:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
Niedzielne dzieci to farciarze, wide JA
![]() A czy lenie? A kto nim nie jest ![]() także spokojnie, niedziela to dobry dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#734 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale do leni raczej się nie zaliczam ![]() Więc obalam teorie, ale też o tym słyszałam ![]() Za to moja Siostra z soboty to jest dopiero leń, nadrabia za mnie i za siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
no wiec wlasnie takie gadanie
![]() tylko moja siostra zamiast udowodnic mamie ze to nieprawda,robi wszystko zeby pokazac ze jednak tak jest ![]() (jest ode mnie starsza o 5lat wiec tego :P ) |
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Wtajemniczenie
|
Aga dzięki za poprawkę. Za dużo się dzieje i tak ciężko na raz ogarnąć wszystko. Wyobrażam sobie jak musiałyście sie zżyć na tej SR.
Olcia już opowiadam ![]() No więc na wizycie było tak jak przypuszczałam. Pozamykana jestem na 4 spusty. Mała niby już pomalutku schodzi niżej ale lekarz stwierdził, że do porodu to jej jeszcze sporo brakuje. Wagę oszacował na 3080 a 3 tygodnie temu było 100 gram mniej, czyli wychodzi, ze Adulka przybrala za mało ale ja biorę poprawkę na te wyliczenia i tym się akurat nie przejmuję. Mówiłam mu o mojej wizycie na IP i o tych trzęsieniach dziecka. Nic nie wie na ten temat podobnie jak lekarka z IP i to mnie niepokoi. Boję się, że mała będzie na cos chora... staram się uspakajac myślą, że zdarzyło się to 2 razy tylko w momencie mjego dużego zdenerwowania. Termin mam ustalony na 7 lutego. Kolejna wizyta 11 lutego. Jeśli nic się nie rozkręci to 13 lutego mam jechać do szpitala i tam zostac juz do porodu. Pytałam o zzo. Mówiłam, że po ostatniej punkcji walczyłam 2 lata z bólem kręgosłupa i czy jest ryzyko powtórki z rozrywki bo jesli tak to nie chcę zzo. Powiedział, że zzo dostaje każda rodząca kobieta na zyczenie i ze przed porodem każdą bada anestezjolog i to on mi udzieli dokładnej odpowiedzi na to pytanie. Poza tym sama zadecyduję czy podpisac zgodę na zzo czy nie. No i to by było na tyle. Bez szału. Po cichu liczyłam na jakiś chociaż malutki rozwoj akcji. ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Ja też jestem niedzielna i mam i lenistwo i farta w genach ![]()
#737 |
Zadomowienie
|
Melduję się
![]() ![]() ![]() ![]() Gratuluję wszystkim, które mają już dzieci przy sobie i trzymam mocno kciuki za te na wylocie, bo czekanie bywa najtrudniejsze ![]() Przepraszam że tak rzadko się odzywam, ale z sytuacja rodzinna potoczyła się tak, że chwilowo przygarnęliśmy psa i jedenastolatka, więc bywa krucho z czasem i moimi nerwami. Ale podobno co nas nie zabije to nas wzmocni. Tak czy siak jestem na bieżąco, bo podczytuję was z telefonu, ale ciężko mi stukać na małej klawiaturze. Jakby się u mnie coś zaczęło, na pewno dam znak ;-) Edytowane przez biala17a Czas edycji: 2015-01-28 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Zakorzenienie
|
.. pewnie, nie ma co sie tymi rozmiarami juz tak sugerowac...wszystko jak ja to mowie zalezy od :reki:badajacego , jak tym kursorkiem tam pojezdzi po ekranie i pozaznacza
No to mowisz, ze jeszcze nie rodzisz , pozamykane ... ![]() Ciekawe co powie Ci anestezjolog odnosnie zzo..... ![]() Biała ![]() ![]() ![]() ![]() Ughhhhh ale mnie brzuch ciagnie i plecy bola... ehhhh najgorzej jakbym tak miala do konca lutego jeszcze tuptać ![]() jednak nie ogolilam piczki dzis ![]() przed 1.02 nie ma rozladunku, i tyle. Mlody gmera mi na dole, co chwile kłuje szyjka ? chyba szyjka,ale ałaaaaa co za mały czort. i niedlugo szykuje sie spac, jestem totalnie wykonczona dzis... Olcia oddzialowa na pewno spotkamy ,bo jest codziennie 8-15 w pracy ![]() ![]() ![]() Laktacyjna, noworodkowa i polozna od pologu tez sa codziennie wiec tez je spotkamy ![]() ciekawi mnie tylko,czy trafie na zmiane do poloznej z porodowki, cudownej Iwonki naprawde kobieta skarb ahhhh chcialabym....ciekawe ciekawe, pewnie nie..tyle ich tam jest
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2015-01-28 o 22:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Wtajemniczenie
|
Biała będziemy w takim razie razem jęczeć i marudzić żeby się zaczęło
![]() ![]() Dużo sił dla Was. Oby wszystko ułożyło się po Waszej myśli. Mam nadzieję, ze z siostra też już lepiej. Trzymajcie się ciepło ![]() Aga mnie też coś kłuje ale ja tak zawsze po badaniu u gina mam... ![]() Ja chyba prędko nie zasnę... ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- A odnośnie akcji Ivy to ja od tygodnia mam w głowie taki motyw, że ciągle gadam do brzucha "Adusia wychodzimy dzisiaj" i że może ona wcale nie chce wyjść bo to nie Adusia a Maksiu? ![]() ![]()
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
A ja padnę jak kawka pewnie... bo oczy mi lecą , ciężkie takie mamma mia
![]() Mnie po badaniach gina nic na szczescie jeszcze nie bolalo dlugoterminowo ![]() Ok , ide spać, więc miłej, przespanej nocy kochane ![]() kto wie..może komuś się akcja nocna zacznie ... ![]() ![]()
#741 |
Konto usunięte
|
duszona, biała gratulacje udanych wizyt
asia kciuki za poród lub wyjście ze szpitala ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Zadomowienie
|
W sumie ja chce bo i tak nie spie, chociaz wlosy nie umyte to jeszcze musialabym sie troche ogarnac przed wycieczka do szpitala
![]() No dzisiaj wkoncu tz zlozyl lozeczko i juz tylko zostalo poscielic. Nie dam rady spac ot i tyle chyba jeszcze wstane cos wszamac
![]() |
#743 |
Wtajemniczenie
|
Ja łóżeczko pościelę jak przywiozę dzidzię do domu żeby się nie kurzyło
![]() |
#744 |
Zadomowienie
|
A ja leże i znow mi slabo i mnie mdli... Ale nie nie rodze bo moja ginekolog na nartach a mama na wyjezdzie do 2 a dla dziecka i psa przydalaby się opieka, a siostra na antybiotyku to malej nie podrzucie jej... wózka jeszcze nie wypralam, torba jeszcze nie spakowana tylko wszystko leży na kupie(bo torba za mała się okazała
![]() ![]() Meira, Lubcia gratuluje bobaskow ![]() Iva toz to szok... Ja bym juz zmiany nie chciala bo to w głowie się poukladalo a tu takie cos ![]() ![]() Zielona trzymaj kciuki za jutrzejsze wyniki! Maciejka wspolczuje stresa z tym lataniem, badaniem itp. A kiedy mała będzie dodoszona? To chyba uyz, nie? Najwyżej zrobią szybko CC i nie będziesz musiała się juzmeczyc i niepokoić.. Aga a wiesiołek nie jest na rozwieranie szyjki a malinki na mocniejsze skurcze? Ja mam te maliny jeszcze z poprzedniej ciąży bo nie pilam i teraz tez zalegają skoro grozi CC to nie bede wywoływała wilka z lasu. A szkoły rodzenia pozazdroscic i tych wszystkich położnych , chyba nie powinnas się BAC rodzic jak tyle życzliwych ![]() Mała, widocznie maleńkiej dobrze w brzuchu i juz. Połoz się i odpoczywaj to może wyjdzie z nudów ![]() Buu wal te komentarze NT. Brzuszka. Ja bym to wzięła za komplement. Gorzej mi się wydaje jak ktoś by pytal czy bliźniaki się nosi ![]() A co do okrecen tych pępowina szyjek dzieci(ostatnio za dużo opisów porodów czytalam) to serio ginekolog tego nie moze wychwycić na USG? Mój chrzesniak był owinięty tak, wyobrazcie sobie ze mu tętno zanikalo i siostrze kazali się z boku ba bok szybko przekrecac, niby pomogło... A później lekarz pięknie rzucil sie jej na brzuch i zastosował ten niedozwolony chwyt i wycisnal małego... Jak sobie tak myślę to masakra, a ja się jej dziwie czemu ona mnie na ta cesarke namawia.. przy drugim porodzie jak nie mogla wycisnac malego i wezwali lekarza to jak sie dowiedziala ze dyzur ma ten sam to urodzila zanim doszedl, parla nawet bez skurczy tylko żeby zdążyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Wtajemniczenie
|
nicki hoho to ja sie nie dziwię ze siostra parła ze wszystkich sił bo motywację miała niezłą
#746 |
Rozeznanie
|
No ja też się siostrze nie dziwię. ...ale lekarzy palantów nie brak niestety. ..
Dziś jakoś wyjątkowo dobrze się czuję. ..miałam gorszy moment po tym przestawianiu mebli, ale teraz jest nawet nieźle ![]() Dziewczyny gratulacje za wizyty ![]() Logoasia-mam nadzieję, że się wszystko uspokoi, albo po prostu wyciągną Malutką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Zadomowienie
|
Na tego lekarza mówią rzeznik
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 |
Konto usunięte
|
kciuki za dzisiejsze wizyty
ilona asia jak sytuacja? maciejka dobrze że Cie badają i sprawdzają ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
Ala, aggo, Asia - kciuki za dzisiejsze wizyty!
![]() A kto dziś nas zaskoczy? ![]() Ja obudzona jakoś ok 6 na siusiu i tak już sobie leżałam.. Cała noc oczywiście snil mi sie porod. Bo przecież od nowa się nakręciłam i wizualizacje załączam heh straszne to..... Dziś wyczytałam w necie ze brzuch przed porodem nie musi wcale mocno opasc.. I tak się zastanawiam, jak to u mnie bedzie ![]() Poczekam jeszcze na budzik ⏰ męża i wstanę jeść 🍴
#750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.