|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaka długość penisa jest najlepsza? | |||
| poniżej 10 cm |
|
0 | 0% |
| między 10 cm a 12 cm |
|
1 | 1,61% |
| między 12 cm a 14 cm |
|
6 | 9,68% |
| między 14 cm a 16 cm |
|
18 | 29,03% |
| między 16 cm a 18 cm |
|
14 | 22,58% |
| między 18 cm a 20 cm |
|
12 | 19,35% |
| powyżej 20 cm |
|
11 | 17,74% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI i DUŻY PENIS, budowa i rozmiar - wątek zbiorczy cz II
Cytat:
|
|
|
#722 |
|
Konto usunięte
|
Wystarczy pracować mięśniami Kegla
Ty poczujesz i on - ale je trzeba ćwiczyć każdego dnia polecam
|
|
|
|
|
#723 |
|
Przyczajenie
|
Moj ma dlugiego 21 cm a poprzedni facet mial krotkiego 15 cm to wogule slabo czulam i kiepski w lozku byl msialam udawac ze jest mi dobrze .
|
|
|
|
|
#724 |
|
Konto usunięte
|
21?! Mega długi - ponad normę nawet Afrykańczyków
serio?????---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- 15 to nie jest aż tak krótki - bodajże ponad normę pl. |
|
|
|
|
#725 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#726 |
|
Konto usunięte
|
21 cm długości to bardzo dużo ! Skoro średnia w pl to 14..?!
---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytuję: "David Veale Dodał również, że długość penisa na poziomie 17 - 18 cm zdarza się u 2 mężczyzn na 100. A 20 cm penisa miał 1 proc. badanych" ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- "Medycy King's College London przebadali 15521 mężczyzn różnych ras. Według ich pomiarów przeciętny penis w stanie wzwodu ma 13,12 cm długości i 11,66 cm w obwodzie. W spoczynku zaś - 9,16 cm długości i 9,31 w obwodzie. (http://www.tvn24.pl)" |
|
|
|
|
#727 | |
|
Minimalistka
|
Cytat:
A co do rozmiaru to się nie wypowiem - bo jak jestem z facetem to dla całokształtu a nie dla wielkości jego przyrodzenia. Tak samo jakbym nie chciała żeby facet był ze mną ze względu na rozmiar mojego biustu :P |
|
|
|
|
|
#728 |
|
Konto usunięte
|
Lisiczka masz rację
!!!---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Ale Różyczka to chyba prawdziwa kobitka ![]() Osobiście 21 bym w życiu nie przyjęła - chyba że by ją stopniowo rozciągać - przy 17 mam problem jeśli nie jestem porządnie (!) rozgrzana .. |
|
|
|
|
#729 |
|
Rozeznanie
|
A ja lubię. Fakt, niektóre pozycje są bolesne przy tak sporym rozmiarze. Zdarzało mi się też krwawić po "nagłym", zbyt mocnym wtargnięciu po długiej przerwie od seksu z takim rozmiarem. Niemniej jednak fellatio na takim mężczyźnie sprawia 3x więcej przyjemności.
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#730 |
|
Konto usunięte
|
Mnie by chyba rozpruło
![]() Najważniejsze - dopasowanie się bo podejrzewam że mogą być kobiety którym i 21 nie zrobi..
|
|
|
|
|
#731 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I bolał, i to nie ten jeden ale raczej kilkanaście kolejnych bolało. Ale było też bardzo przyjemne pomimo bólu. Teraz, po 4 latach wydaje mi się że się już dopasowaliśmy chociaż nadal w niektórych pozycjach zdarza się że zaboli albo po ostrym seksie bywam obolała tylko że mi to nie przeszkadza bo wrażenie w trakcie są mega.
|
|
|
|
|
|
#732 |
|
Konto usunięte
|
Ale tych o długości ponad 20 jest mega mało ..17 też
|
|
|
|
|
#733 |
|
Zadomowienie
|
Jasne, 1 % to mało ale weź pod uwagę że na świecie mieszka ponad 7 miliardów ludzi z czego około połowa to mężczyźni. 1% z 3,5 miliarda ludzi to już nie tak mało
Domyślam się że jest podobnie trudno spotkać pana z penisem długości 5 cm (nie mierzyłam ale na oko) jak takiego z penisem 20 cm. Spotkałam i takiego i takiego, a nie mam dużego doświadczenia
|
|
|
|
|
#734 |
|
Rozeznanie
|
Posiadanie duże to i zalety i wady:
Zalety: - niektóre kobiety lecą na sam rozmiar, -jakaś tam przewaga psychologiczna, choć większość facetów nie ma kompleksów, no chyba że mega mali. Wady: - niektóre kobiety mają problem, trzeba uważać, -o sexie analnym można zapomnieć, albo trzeba szukać "dobrej zawodniczki". |
|
|
|
|
#735 |
|
Raczkowanie
|
Mój facet miał 15,5 i był wystarczający, byłam mega zawodolona, wszystko czułam dogłębnie, czasami aż tak, że lekko bolało. Może to kwestia budowy mojego ciała, ale większego sobie nie wyobrażam.
Było tak w sam raz.
|
|
|
|
|
#736 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#737 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#738 |
|
Konto usunięte
|
17,18 to duży penis i rzadko który pan ma taki - to są fakty ! Nie po to prowadzone są badania / nie oparte na self ankietach - bo tu to każdy sobie dodaje kilka cm!
A że tak spytam - to tak często mierzysz z każdym facetem czy łykasz jego opinie ? Ja zmierzyłam z moim i na własne oczy i miarkę widziałam a mój ex nigdy ze mną nie zmierzył /byliśmy razem 15 lat/, ciekawe czemu co ? A pitolił że miał 16 bodajże .. a na bank to nie było więcej jak 15 bo mam porównanie z obecnym Panowie mają na tym punkcie fioła i to chyba wszyscy dodam jeszcze że trzeba też wiedzieć jak prawidłowo mierzyć
|
|
|
|
|
#739 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Swoją drogą uwielbiam, gdy co jakiś czas na wątkach takich jak ten, ciągnie się żarliwa dyskusja na poniższe tematy: Jaki rozmiar jest wystarczający? Ile cm kwalifikuje się jako "dużo"? Co mają począć mężczyźni z małym przyrodzeniem i czy to wstyd mieć małego? I pokrewne. Czytam zawsze ochoczo. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#740 |
|
Konto usunięte
|
Panther ale mierzysz sama tym facetom czy jak ?
|
|
|
|
|
#741 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#742 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie, czy w ogóle możliwe, że facet sobie nie mierzy? Wydaje mi się, że każdy z ciekawości sprawdza..
|
|
|
|
|
#743 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#744 |
|
Konto usunięte
|
Bez jaj - każdy facet se Doda choć 1 cm.. to ściema !! Zobacz mój ex
![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Nie uwierzę póki nie zmierzę z nim albo se wkłada jak ten gość z innego wątku co ma 30 cm miarkę pod zebra każdy facet mówiąc rozmiar kobiecie sobie doda i to jest fakt ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- A to że ślepa nie jesteś- różnica 1-2 cm jestes w stanie wyłapać wzrokiem ? Nie możliwe - chyba że masz w nich laser odmierzający ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- A swoją drogą ten wątek jest super szkoda że mało w nim facetów ..---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- A miałyście kiedyś na żywo takiego 10-12 cm ?? Czy to w ogóle da radę wejść do pochwy?? Czy nie wypada przy każdym ruchu ? |
|
|
|
|
#745 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#746 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#747 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:54 ---------- Poprzedni post napisano o 02:51 ---------- Ruda kotka, to Ty pisałaś, że wydaje Ci się, że Twój facet ma 13 cm, a po zmierzeniu okazało się, że 17. A co do Twojego pytania, widziałam trochę penisów i nie potrzebuję "lasera w oczach", jak to cudownie określiłaś, żeby ocenić, czy mężczyzna ma 16, czy 18cm. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 03:00 ---------- Poprzedni post napisano o 02:54 ---------- Cytat:
Co do reszty Twojej wypowiedzi -nie widzę powodu, dla którego dojrzały mężczyzna, a nie rozwichrzony nastolatek, który w pewnym okresie swojego życia oczyma wyobraźni widzi tylko cycki, miałby "se dodawać". Oczywiście nie przeczę, że u niektórych ten stan jest permanentny, lecz takich nie podpięłabym pod kategorię "dojrzałych". Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
|
#748 |
|
Konto usunięte
|
Partner ma małego penisa, w czasie wzwodu 3/4 wchodzi mi do ust, a z poprzednim chłopakiem jakoś do połowy udawało mi się - a mam odruch wymiotny. Więc nie wiem, ok 12cm może mieć? Ciężko mi to określić. Do tego nie ma tej erekcji jakby to ujac stabilnej, tylko gdy go zaczynam dotykać (po grze wstępnej) jest taki trochę sflaczały, a gdy już mam go w ustach, to wtedy w 5s jest sztywny. Przy następnym spotkaniu na pewno dojdzie do klasycznego seksu i martwię się, czy będę coś czuć. Do tego nie jest zbyt gruby...
Moi dwaj poprzedni partnerzy mieli większe penisy. I w życiu bym nie chciała, żeby taki związek rozleciał się przez seks, ale jeśli tylko taki rodzaj penetracji mnie kręci na tyle, żeby mieć coś zbliżonego do orgazmu (nie miałam nigdy, a większość rodzaju seksu z 2 innymi już za mną...), to co teraz? |
|
|
|
|
#749 |
|
Konto usunięte
|
Serio może mieć 12? Bo ja mojemu na oko dałam 13 a zmierzyliśmy i było 17
..
|
|
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
Czy cyferki na linijce są takie ważne? Że tak powiem: wsadz go do pochwy i się przekonaj. Tak będzie najlepiej. Po co rozmyślania ile ma, będzie miał 18 i wyjdzie dupa blada. Najlepiej się przekonać próbując.
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.

Ty poczujesz i on - ale je trzeba ćwiczyć każdego dnia 

Było tak w sam raz.
Czytam zawsze ochoczo.