|
|
#721 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! - część IX
[1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;50765521]Gangola- Moja droga była długa i kręta. Kiedyś cel prawie osiągnęłam, ale zawaliłam sprawę. Teraz bedzie znacznie trudniej i bez wsparcia zawalę sprawę.[/QUOTE]
Wiem jak samej ciężko, wiem...
|
|
#722 |
|
Meh.
|
Hej
![]() Wpadam szybko, bo wychodzę niedługo, szykuje się strasznie długi dzień. Na razie zimno na zewnątrz, jest też trochę chmur, nawet szron wszędzie Miejmy nadzieję, że pogoda nie zaszaleje i obejdzie się bez śniegu.Miesiąc diety za mną, a na wadze dokładnie 4 kilo mniej 84,9 do 80,9. Motywacji nie brakuje.Mam nadzieję że będziecie miały wszystkie dobry dzień
|
|
|
|
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby tak trzymać! ![]() ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- A ja się witam przy kawie ![]() Dzisiaj mam wolne, musze kilka spraw ogarnąć na miescie ![]() U mnie tez słoneczko pieknie swieci alejest zimny,mrozny i szalejący waiatr ![]() Waga stoi
|
|
|
|
|
|
#724 |
|
Wtajemniczenie
|
Pisze z telefonu, wiec pogrubić nie mogę. U mnie mimo miesiączki waga pokazuje spadek jest 79, 8!! Cieszy mnie to mega! 7 na przodzie
![]() ![]() ![]()
|
|
#725 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry!
Jako że jestem w pracy to nie miałam dużego wyboru co do śniadania: 2 razy chrupkie wasy żytnie z żółtym serem. za chwilę dowalę sobie pomarańcz i może jabłko w zależności co będzie w kuchni ;> Wczoraj zaszłam na wątek dziewczyn chudnących po 60kg! ![]() Meeega podziw i to mnie jeszcze bardziej zmotywowało bo ja TYLKO 25kg chce zejść.. ![]() no ale nic nowy dzień, nowe wyzwania ![]()
|
|
#726 |
|
Raczkowanie
|
83
|
|
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
76,6 kg
|
|
#729 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny ja w tym tygodniu chce bardzo szybko i lekko strawną dietę wprowadzić ze względu na moje zaparcia chce troszkę przeczyścić organizm
dieta na dziś : I 2 jabłka starte do tego jogurt naturalny wymieszane II Grejfrut plus jogurt naturalny III zupa : same warzywa zblędowane ugotowane na rosołku i do tego 2 chochle zupy i kasza manna IV kurczak z warzywami z zupy jeszcze co zostaną zblenduje i do tego surówka i ryż Vmix sałat z dodatkami ogórek pomidor papryka napiszcie czy dobrze bo chciałabym przez 3 dni jeść podobnie czyli 2 dania blendować by były delikatniejsze ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- elizka jak ja bym chciała już mieć twoją wagę
|
|
|
|
|
#730 |
|
Raczkowanie
|
82
![]() Też zazdroszczę wszystkim co mają 7 z przodu,niby chudnę racjonalnie ale im bliżej do tej 7 to bardziej niecierpliwa jestem ![]() Anka przez tą niecierpliwość myslę nad kilku dniowym oczysczaniem żeby za tydzień magiczne 7 zobaczyć.Ale nie wiem czy to dobry pomysł tak przykręcić. Myślę że ok,ale mniej kalorii Ci wyjdzie niż zwykle nie? Edytowane przez nikolcia r Czas edycji: 2015-03-23 o 08:50 |
|
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja też kiedyś miałam 8 z przodu.Już nawet kilka razy mi wracała
.Kręcę się w kółko z tymi kg .Może już w końcu zrzucę te kg.Udało mi się do 65 kg ,ale to na dukanie,a potem wróciło z nawiązką.Powoli wszystkie dojdziemy do celu nie od razu.
|
|
#732 |
|
Raczkowanie
|
ELIZA bo im dłużej sie odchudza tym bardziej człowiek ma chwilę zwątpienia,kryzysy ,zastoje i dlatego waga wariuje.Ja przez miesiąc trzymałam sie bezwględnie diety,żadnych grzeszków i waga leciałą pieknie,teraz mam czasem gorszy dzień ale słodyczy nie jadam czy coś bardzo kalorycznego.
Tabelki chyba nie będzie bo Kasiula nie chce z nami gadać
|
|
|
|
|
#733 |
|
Raczkowanie
|
Nikolcia faktycznie wyjdzie mniej tych kcl ale uznałam że i tak muszę zmniejszyć ilość kcl bo narazie nie ćwiczę bo nadwyrężyłam kolano i kark głupia w piątek więc mam za swoje sama sie przeforsowałam a sama widzę że z tymi zaparciami to już na powaznie więc musze coś zmienić chcę wyrzucić na tydzień chleb z jadłospisu a jak to nie pomorze to będe musiała przyglądnąć się innym składnikom
Elizka masz rację
|
|
|
|
|
#734 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny!
Nowy tydzień, nowe cele ![]() Mój jadłospis dzisiejszy: 1- omlet z 2 jaj + chuda wędlina + pomidorki + roszponka 2-serek wiejski z pomarańczą + migdały 3- Klopsiki z mięsa indyczego w sosie pomidorowym z kaszą kuskus 4-tost z białym serem + łyżeczka masła orzechowego 5- sałatka grecka (zamiast fety użyję sera białego wędzonego) Chciałabym wziąć się w garść i zacząć sumiennie ćwiczyć, ponieważ niestety nie idzie mi z tym najlepiej. ![]() Ściskam i wszystkim życzę dzisiaj miłego dnia. U mnie ziiimno.
|
|
#735 |
|
Raczkowanie
|
Dajmy Kasiulce odpocząć jeden tydzień najwyżej obejdziemy bez tabelki moze ją przytłoczyły jakieś problemy .. dajmy jej czas
|
|
|
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
KASIULA się na pewno pojawi dzisiaj
anka może więcej warzyw gotowanych,kefiry kapusta kiszona też pomaga.
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
Laski jestem z Was dumna poprostu!!
![]() Wrzucam dzisiejsze jadło: S: jajecznica z 2 jaj na lyzce mleka, kilka plastrow salami z indyka, kromka razowego ze sliwka, miseczka sałaty ze szczypiorem i jogurtem naturalnym 2s: 2 kromki chleba razowego ze śliwką, z ogorkiem sałatą i cebula O: ryba po grecku oszukana (to samo co wczoraj zrobilam na kilka razy) czyli mintaj z marchewka, pietruszką, przecierem pomidorowym, oliwa P: kefir z otrebami platkami owsianymi 4 lyzki K: pieczone udko kurczaka z pekinką |
|
|
|
|
#738 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie dziewczyny ja zawsze miałam problemy z waga ale zawsze ją pilnowałam odpuściłam tylko na rok i co doszłam do wagi której w życiu nie miałam zawsze myślałam jak można dopuścić do 90kg przeciez to bez sensu trzeba jeść jak głupim a ja jadłam normalnie wręcz nie dużo ciągle myślałam a co tam przecież wcale tak dużo nie jem co z tego że jadłam nie dużo to był błąd jadłam nie dużo a tłusto dopiero tutaj to zrozumiałam
![]() już nigdy w życiu nie zapomne kupić bateri do wagi już nigdy w życiu nie pozwolę sobie na zaniedbania względem wyglądu sama się zapuściłam mimo że siostra z dobrej woli mówiła tyjesz ... ale ja tego nie widziałam bo było mi dobrze ze swoim tłustym trybem życia a teraz kawa za słodka , herbata za słodka , "mamo co wy jecie .. gdzie moje wazywa " fujj "czemu to takie tłuste ja tego nie zjem " obym tak już myślała do końca życia ![]() nikolcia : przeszedł wstręt do warzyw ?? |
|
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
moja waga 82.2 wciąż jeżeli mnie juz wrzucą do tabeli dzisiaj
|
|
|
|
|
#740 |
|
Raczkowanie
|
czekoladka żeby ci ta ryba nie zbrzydła hihi
|
|
|
|
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I trzymam kciuki za zmobilizowanie się do cwiczeń Ja dzisiaj mam taką pare do cwiczen ze juz się wieczora nie mogę doczekać!!! ![]() Nie mogę doprosić się męzczyzn o przywiezienie roweru !! Ani tż ani brat się nie pałają do tego A ja bym już chętnie sezon zaczeła ![]()
|
|
|
|
|
|
#742 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, milczałam trochę przez ostatni raz, ale to dlatego, że byliśmy u rodziców tż a tam nie ma zbytnio internetu :P
u mnie dziś 74,5
|
|
#743 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny!
Ja dzisiaj znów zaspałam - obudziłam sie o 9. Zjadlam wlasnie 2 kanapki z twarożkiem i wiadro kawy. Po prostu późno, za pozno, chodzę spac i stad ten problem rano. Waga pokazała 87,3 czyli 0,7 spadku bo było 88 równe w zeszłym tygodniu. Waga jeszcze nie do tabelki ale niech bedzie. Kończę ogarniać młodego i trzeba troche popracować nie chce mi sie ale juz tylko do końca kwietnia )Miłego dnia!
|
|
#744 |
|
Raczkowanie
|
ANKA wczoraj na obiad zjadła duszone warzywa,dziś ma śnaidanie pomidora ale był wyjątkowo dobry,zobaczę jak dziś mix sałat przełknę
![]() Muszę iść dzis do sklepu u mnie bo mają wyjatkowo pyszną kapustę kiszoną i chodzi za mną z jabłkiem,cebulką i marchewką ![]() Na dziś w planie tak 1.2kromki razowca z polędwicą łososiową i pomidor 2.jogurt naturalny z musli 3.kasza gryczana,mix sałat z ogórkiem i papryką,roladki z indyka 4.tuńczyk z chudym twarogiem i ogórkiem kiszonym GANGOLA a przy czym pracujesz? KOTORI nie wiem czy widziałas w biedrze są eveline po 16zł Edytowane przez nikolcia r Czas edycji: 2015-03-23 o 09:40 |
|
|
|
|
#745 |
|
Rozeznanie
|
Przy komputerze
![]() A poważnie to pracuję w korporacji ( jeszcze ) i ze względu na młodego podjęłam decyzje o rezygnacji z pracy ale zanim ktoś w 100% przejmie moje stanowisko, to pracuje jeszcze na 1/2 etatu z domu do końca kwietnia.
|
|
#746 |
|
Raczkowanie
|
GANGOLA ile syn ma lat?to będziesz w domu z nim siedzieć teraz czy masz jakiś plan?Ja to bym już do pracy poszła ale robic na nianię to mało zachęcające jest
|
|
|
|
|
#747 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
NIkolcia u mnie sprawa jest troszkę bardziej skomplikowana. Młody to juz duży facet, ma 11 lat, ale jest chory. Ma nieuleczalną i postępująca chorobę genetyczną. Jest całkowicie niepełnosprawny. Do tej pory pracowałam normalnie i miałam cudowną nianię, ktora opiekowała się nim jak byłam w pracy. Ale niania starsza, fizycznie jej było coraz ciężej a w połowie grudnia młody wyładował na OIOM i sie posypało. Wróciliśmy do domu z respiratorem a tego niania juz nie ogarnie. Wiec po prostu zrezygnowałam z pracy, na razie z chodzenia do niej a pozniej całkowicie. Ale oprócz tego mamy firmę, niedużą ale jest, wiec mam co robic na brak zajęć nie narzekam. No i cieszę się, bo raz ze teraz czuję jak bardzo byłam zmęczona godzeniem opieki nad Juniorkiem z pracą no i przede wszystkim, ze jestem z nim cały czas. Miałam wyrzuty sumienia, ze chodzę do pracy zamiast byc z nim w domu.
|
|
|
#748 |
|
Raczkowanie
|
GANGOLA to faktycznie u Ciebie ciężka sytuacja.Przykre że dzieci muszą się tak męczyć
|
|
|
|
|
#749 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie mogę powiedzieć, żesię z tym pogodziłam, ale... nauczyłam sięz tymżyć. Ale to m.in. mój problem, że smutki i doły zajadam i to jeden z powodów mojej otyłości.
|
|
|
#750 |
|
Raczkowanie
|
GANGOLA podziwiam Cię. Na prawdę!
Musisz być niesamowicie silna psychicznie.
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:29.

Miejmy nadzieję, że pogoda nie zaszaleje i obejdzie się bez śniegu.
Oby tak trzymać! 

Ani tż ani brat się nie pałają do tego
nie chce mi sie ale juz tylko do końca kwietnia )