![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Bielsko-Biała
Polecam Kocurek-Fordey. Czasami narzeka na różne swoje zawodowe, ale jest konkretna, rzeczowa, miła, DELIKATNA, dokładna. Mam do niej zaufanie, jak chodziłam do innej i miałam problem podczas brania tabletek to mi powiedziała, że tak może to już ze mną być. Poszłam do Fordey to było dla niej oczywiste, że zmieniamy, tylko się zastanawiała na jakie, bo powiedziała, że tak nie może być. Żadnych kazań umoralniających itp. Jak miałam nadżerkę to nawet się nie pytała czy chcę leczyć, bo było oczywiste, że mam ustalić termin i już. Starała się to usuwać delikatnie, a później miałam kontrolę za miesiąc i dla pewności za 2. Moim zdaniem (i nie tylko) dobry specjalista, warto czekać w tej kolejce co do niej jest. Katowice Tutaj poszukuję i proszę o podpowiedzi i opinie. Niestety od marca pracuję w katowicach i nie mam jak zdążyć na wizytę do Bielska, bo mieszkam w Katowicach, a wypadałoby się wybraćw najbliższym czasie.
#722 |
Przyczajenie
|
WARSZAWA
Czy ktoś zna dr Poduszczaka z Piaseczna???? Co o nim sądzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Przyczajenie
|
hej, a czy ktoś może polecić dobrego ginekologa w Gliwicach? Mój "były" się przeniósł do innego miasta i muszę szukać nowego
![]()
#724 |
Przyczajenie
|
![]()
no właśnie, Paprykasc też szukam kogoś z Gliwic... i nic, zalezy mi na tym, żeby był dobry, to moja pierwsza wizyta i żeby nie miał jakiś pretensji w wyznaczaniu mi tabletek, bo wiem, że niektórzy lekarze czepiają się, że nie jest ktoś pełnoletni, eh
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 | |
Raczkowanie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy (a kogo nie ;) )
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Raczkowanie
|
sorki nie asik 25 :p pomylilo mi sie nie ten nick sorka
|
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Przyczajenie
|
Wrocław
Dla mnie kimś godnym polecenia jest dr.Jędryka z Medexu przy ul. Św.Mikołaja.Bardzo życzliwy,skrupulatny,miły ,delikatny IDEAŁ. Wiecie co jest najważniejsze że po zebranym wywiadzie wchodzisz do łazienki gdzie jest toaleta, bidet, tam też zdejmujesz to co trzeba i masz do swojej dyspozycji fartuch jednorazowy taki zielony jak w szpitalu,dzięki temu nie świecisz gołym tyłkiem latając po gabinecie.Miałam możliwośc zrobienia USG oraz badania w kierunku HPV.Pan doktor był jednym z lekarzy współpracujących z TWOIM STYLEM w profilaktyce raka szyjki macicy.Pierwszy raz w życiu czułam się komfortowo.Wynik badania P.doktor przekazał mi telefonicznie,Jeśli potrzebuje recepyt na leki które biore wystarczy SMS a recepta czeka na mnie w recepcji. Nie zdażyło mi sie czekać godzinami pod gabinetem zawsze punktualnie. Nic dodać ,nic ująć.! |
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Raczkowanie
|
KIELCE
Po przewertowaniu forum i bardzo dobrych opiniach o doktorze Jacku Chamerskim z Kielc, zdecydowałam się właśnie na niego. Polecam go w 100%. Na forum widziałam, że podawałyście inną ulicę, ale ja w necie wyszukałam, że dr Jacek Chamerski przyjmuje na ul. Równej 10. Tamten adres jest przeterminowany. Zrobił mi na dzień dobry serię badań. Moim zdaniem dr to specjalista w swojej dziedzinie, a przy tym bardzo miły człowiek, poświęca tyle czasu ile pacjentka oczekuje. ![]() Także dziewczyny z Kielc i okolic jeśli szukacie dobrego ginekologa jak ja, to polecam właśnie tego endokrynologa-ginekologa. A to stronka doktora: http://jacekchamerski.ginweb.pl/ Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Raczkowanie
|
Warszawa-Pruszków
Prof. nadzw. dr hab. Paweł Kamiński specjalność specjalista ginekolog - położnik Absolwent Akademii Medycznej w Warszawie (1985) Miejsce pracy: Centrum Medyczne LIM - I Katedra i Klinika Położnictwa i Ginekologii AM w Warszawie - prof. Języki: ANGIELSKI, FRANCUSKI, ROSYJSKI Dodatkowe informacje: Docent w I Katedrze i Klinice Położnictwa i Ginekologii Akademii Medycznej w Warszawie, Pl. Starynkiewicza 1/3. Ekspert w zakresie technik endoskopowych w ginekologii. Wykonuje pełny zakres histeroskopii i laparaskopii operacyjnej w ginekologii. Ja chodzę do Pruszkowa, gdzie mam bliżej 022 728-05-04 Al. Wojska Polskiego 20A paw.25 Zapis tydzień wcześniej. Taniej niz w Limie. Wizyty pn, śr po południu. Wizyta u tego Doktora mija, jak na dobrej kawie z kolegą. Polecam, ogromna wiedza, przyjazne podejście. Głowa na karku, nie wynajduje problemów, gdy ich nie ma. Właśnie prowadzi moja kolezankę, niedługo poród. polecam serdecznie ![]()
#730 |
Wtajemniczenie
|
Opole
Polecam dr Tarnowskiego przyjmującego bezpłatnie w Poliklinice Wojskowej przy ulicy Wróblewskiego. Godziny przyjęć to 15:00-17:00 w każdy czwartek. Można przyjśc prosto z ulicy, nie trzeba mieć skierowania ani kartoteki (zrobią ją szybko na miejscu). Zapisy odbywają się od godziny 14:00 w pokoju 108 u sympatycznej babki ![]() A sam lekarz jest naprawdę delikatny, sympatyczny, wszystko wyjaśni, rozwieje wątpliwosci ![]() POLECAM !!!
#731 |
Przyczajenie
|
Poznań
Hejo ![]() Czy ktoś może posiada jakieś informacje na temar pani doktor Grażyny Jarząbek?? Przyjmuje przy Świętym Marciunie i Gajowej. Adres internetowy http://www.grazynajarzabek.ginweb.pl/index.htm A jeśli tak, to szczególnie mnie interesuje, czy nadawałaby się na pierwszą wizytę... ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Przyczajenie
|
Krapkowice-Otmęt
lek. med A. Letachowicz (OMEGA bezpłatnie - czas oczekiwania ok 2 tyg) - prywatnie też przyjmuje Ginekolog marzenie! - odbierał mi poród - dzięki niemu nie nacinano mi niepotrzebnie krocza. Kontrola poporodowa też ok- gabinet dobrze wyposażony - osobny pokój do rozebrania z bidetem krzesłami umywalką i lustrem. Bez proszenia cytologia (za HPV dopłata 10 zł - bo mam mniej niż 25 lat ![]() przed badaniem ostrzegał że będzie trochę boleć (jak to po porodzie ![]() Badanie piersi z wywiadem na temat karmienia (pytał czy nie trzeba tabletek na zanik pokarmu - bo mówiłam że już karmić nie będę) Przed przepisaniem tabletek antykoncepcyjnych - ważenie, dokładny wywiad wynik cytologi przez telefon - ew. recepta do odebrania w gabinecie - jakieś pytania to można dzwonić w każdej chwili ![]() Gorąco polecam! |
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Rozeznanie
|
LUBLIN dr.KONDRACKA
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Raczkowanie
|
ŁÓDŹ
Polecano tutaj dr Gałę-Kociębę, a potem któras z Was stwierdziła, że jednak to nie jest dobry lekarz. Proszę uzasadnijcie ten wybór! Zapisałam sie do niej, wizyte mam za dwa tygodnie i chce wiedziec czego sie spodziewać. Chciałabym zostac przebadana i mieć zlecona cytologie i co tam jeszcze innego trzeba. Chcę też recepte na tabletki, ale dopiero po badaniach, a nie tak od ręki. Czy to jest dobry ginekolog? |
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wizyta jest na zasadzie szybko szybko,sam czas badania i rozmowy o przypadłości,nie robiła mi nigdy cytologii,ani usg,pigułki zapisywałana zasadzie*które się Pani podobają*,jak miałam nadżerkę którą tzreba było wymrazać to ona ją wypalała kwasem(była juz za duża na kwas),powiedziała ,że owszem na wypalanie to możemy się umówic ale u niej prywatnie..... Miła w sumie jest i pogada z Toba też ale takie kocopoły,typu a co tam u ciebie,a jak w pracy itp. Polecam Ci doktora Biesiadę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Rozeznanie
|
Gliwice
Szpital Ginekologii i Poloznictwa Anna Mucha - mila, sympatyczna, delikatna pani. Polecam.
#737 |
Przyczajenie
|
WARSZAWA
Witam! Mam pytanie - gdzie przyjmuje prywatnie dr Hoffman? Czy jest to dobry lekarz dla osoby, która nigdy nie współżyła, a już ma trochę latek? Czy pani doktor w swoim gabinecie przyjmuj sama, czy też z pielęgniarką? |
![]() ![]() |
![]() |
#738 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
Podpisuję się. dr Dubrawski prowadził mi całą pierwszą ciąże ok. 4,5 roku temu. Może jest trochę przewrażliwiony i wielką wagę przywiązuje do wyników badań i róznych objawów, ale to chyba lepiej niż miałby to toatalnie gdzieś. Przyjmuje na Górczewskiej. Mogę podać tel., jak któraś sobie życzy ![]()
![]() |
#739 |
Ola-Unhola
|
Teraz natomiast starając się o drugie dziecko chodzę do dr Raczyńskiego w LUXMedzie na Racławickiej (byłam raz)-poleciła mi go koleżanka (prowadził u niej ciążę i była bardzo zadowolona).
![]() Po pierwszej wizycie też odniosłam bardzo pozytywne wrażenie ![]() Delikatny przy badaniu, wszystko wyjaśnia i ma odpowiednie poczucie humoru ![]() Jak tylko fasolka pojawi się w brzuszku zapisuję się na kolejną wizytę. Nie wiem ile wizyta kosztuje u niego, ale śr. cena w LUXMEDZIE to 85 zł. Dr przyjmuje tylko w środy od 9 lub 9,30
#740 |
Dzik
|
ZABRZE
Polecam doktora Wróblewskiego, jestem jego pacjentką od kilku lat, tak samo jak moja siostra i mama. Nie muszę się dopraszać o cokolwiek, delikatny przy badaniu, potrafi słuchać i wyczerpująco odpowiadać nawet na najdziwniejsze pytania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Rozeznanie
|
karoolaaa wyslalam na Pw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Przyczajenie
|
KRAKÓW
Za sprawa tego forum trafilam do dr Kisielewskiej (dzieki Ci milka19!) i jestem naprawde strasznie zadowolona! Pani doktor jest niebywale sympatyczna, a przede wszystkim bardzo wyrozumiala i fachowa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 |
Przyczajenie
|
WROCŁAW
dr Łukasz Radecki przyjmuje na pl.Grunwaldzkim.Bylam dzis i jestem bardzo zadowolona.Wczesniej bylam u dr Skrockiego i jednym slowem "masakra"!!! Natomiast dr Radecki przeprowadzil ze mna wywiad,zrobil bezplatne usg, dokladnie wytlumaczyl w czym jest problem i generalnie jakos tak bylo milej i delikatniej niz u Skrockiego. |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Przyczajenie
|
rzeszów - dr Ferenc Bardzo mila doktor i kompetentna, chodzilam do niej jak mieszkalam w Rzeszowie, przyjmuje w przychodni "Femina" ,
#746 |
Przyczajenie
|
Czy Ktos Zna Dobrego Ginekologa W Nowym Jorku???
#747 |
Zadomowienie
|
czy zna ktos dobrego ginekologa w pile ????
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam więc pytanko: jaka była cena wizyty u tego pana?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Przyczajenie
|
![]()
Czy możecie polecić dobrego ginekologa z Warszawy ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Raczkowanie
|
a może by tak jednak przeglądnąć wątek?? Nawet na tej stronie jest informacja odnośnie Warszawy!!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.