Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII) - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-10, 22:13   #721
gojka24
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Hej

Gojka jak się czujesz teraz? Trzymam mocno kciuki za Was, żeby już nigdy Was to nie spotkało

Silver super Wam idzie! Nie mogę się doczekać końcowego efektu

Ifwka lalki super

Lady zdrówka dla Pietraszka! I ja bym raczej nie poszła. Chociażby dlatego, że zarazki na Was mogą się przenieść i jeszcze młodzi złapią jelitówkę po weselu, a to trochę kicha

Lenova jeszcze przyjdzie czas na odsmoczkowanie

Insolito jak u Ciebie? Lepiej się czujesz?

Ellmi dla Was też dużo zdrowia!

Little mam pytanie, czy trudno jest samemu wymienić klawiaturę z laptopa? Próbować to robić jak się "niezbyt" znam czy lepiej zanieść do seriwisu?

U nas też takie histerie odchodzą, że masakra. Do tego szkudnictwo poziom hard. Nie mam chwilami cierpliwości do tego. Jak sobie radzicie z niebezpiecznymi sytuacjami typu sięganie po garnek na kuchence bo Ewa chce zupę natychmiast, twierdzi, że się ugotowała i sama sobie weźmie (co nie znaczy, że jak już ją dostanie to będzie jeść) Tłumaczę, że nie wolno bo gorące, pokazuję, żeby widziała, że zupa paruje, ale i tak kończy się histerią Wiadomo, że maksymalnie odsuwam niebezpieczne rzeczy, zabieram z zasięgu małych rąk, ale mimo wszystko pewniej bym się czuła, gdyby jakoś udało mi się do Ewy dotrzeć w tej kwestii. W ogóle moje dziecko nigdy nie robiło takich rzeczy, zawsze wszystko rozumiała, że czegoś nie może, a teraz jakby sobie odbijała tą grzeczność
Dziekuje, ze pytasz. W sumie dobrze. Staram sie o tym nie myslec, ale sa w ciagu dnia momenty, ze sie zawieszqm i mysle. Smutek sie pojawia i woglem dzis np dzwonila dobra kumpela pytala co u mnie. Jak nasze statania. ( nikt poza moimi roodzicami, siostra i jej mezem i sasiadka- przyjaciolka nie wiedzial) no i od razu łzy mi sie w oczach pojawily. No nie bylam w stanie o tym rozmawiac.. Nie wpadla na to, ze to moze byc to. Zmienilysmy temat.
Wogle dzis kiepsko sie trzymam. Az tz kazalam piwo kupic. Pije wlasnie drugie i wsuwam ziarka slonecznika. Czuje sie pijana, ale po prostu dzis tefo potrzebuje
Jakos musze dac race. W gorszych chwilach po prostu przytilam soe do P i to mi najbardziej pomaga..
gojka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 22:18   #722
marsi11
Zakorzenienie

Gojka jestem myslami z Wami

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 22:23   #723
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość

weeeeeź, dla nas to na razie za wysoki level
a jazda autobusami/tramwajami/pociagiem z dwójeczką?

Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
A uwiezycie, ze ja nigdy niczefo w mc donaldzie nie jadlam? Od paru lat mamy w miescie i przynajmniej raz w miesiacu umawiamy sie z tz ze sie tam wybierzemy. Ale zawsze szkoda mi na to kasy ostatniego fast fooda kupionego w barze/ budce jadlam hmm chyba przed ciaza. Nawet lody rzadko kupuje w lodziarniach
Ale monte niedawno sprobowalam i powiem, ze szalu jie bylo. Za taka kase wg mnie nie warto.
wierzę

Cytat:
Dziekuje, ze pytasz. W sumie dobrze. Staram sie o tym nie myslec, ale sa w ciagu dnia momenty, ze sie zawieszqm i mysle. Smutek sie pojawia i woglem dzis np dzwonila dobra kumpela pytala co u mnie. Jak nasze statania. ( nikt poza moimi roodzicami, siostra i jej mezem i sasiadka- przyjaciolka nie wiedzial) no i od razu łzy mi sie w oczach pojawily. No nie bylam w stanie o tym rozmawiac.. Nie wpadla na to, ze to moze byc to. Zmienilysmy temat.
Wogle dzis kiepsko sie trzymam. Az tz kazalam piwo kupic. Pije wlasnie drugie i wsuwam ziarka slonecznika. Czuje sie pijana, ale po prostu dzis tefo potrzebuje
Jakos musze dac race. W gorszych chwilach po prostu przytilam soe do P i to mi najbardziej pomaga..
ja miałam termin na... 10 kwietnia właśnie.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 22:33   #724
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Silver, super wam idzie!!! No i metraz piekny, nie wiem czemu myslalam, ze macie tak jakies 50m?

Jak maz bedzie mial urlop idziemy ogarnac sprawe w UM w naszym miescie Bo teraz nie mam jak sie wybrac. Przypomnisz, ile czekaliscie na mieszkanie?
Wniosek miałam złożony ponad 5 lat

Biedny Pietraszko ja to bym już dawno do lekarza z Darią leciała. Raz bardzo szybko mi się odwodniła.

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
no nie mów, ze razem z nią kupiłaś dla siebie dwie pary butów ja w sklepie muszę Filipa cały czas za rękę trzymać, bo on jakiejś szajby w CH dostaje; ostatnio w reserved cały wieszak z kurtkami przewrócił
byłam z nią w 5 sklepach bo nie wiedziałam co wybrać. Bardzo grzeczna była. Czasem dotykała jakieś buty, ale powiedziałam że nie wolno. Pomagała mi wybierać buty i mówiła że "łaaaadne"
Wogóle dziś była taka kochana, wyjątkowo grzeczna. Zero marudzenia , cały dzień taka pogodna była

Cytat:
Tak wogle to juz dawno ten pomysl chodzi mi po glowie. Fajnie by bylo zorganizowac takie wielkie spotkabie integracyjne. Np wynajac jakis osrodek nad jakims jeziorem czy cos w tym styly i spotkac sie wszystkim w jednym miejscu choc wiadomo, ze ciezko byloby nam sie wszystkim zgrac.
A wiesz,że myśmy tu już kiedyś , daaaawno o tym pisały. Nic z tego nie wyszło temat ucichł, ale fajne by było

Cytat:
Silver super Wam idzie! Nie mogę się doczekać końcowego efektu
Ja też

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2015-04-10 o 22:34
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 22:57   #725
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Ellmi dla Was też dużo zdrowia!

U nas też takie histerie odchodzą, że masakra. Do tego szkudnictwo poziom hard. Nie mam chwilami cierpliwości do tego. Jak sobie radzicie z niebezpiecznymi sytuacjami typu sięganie po garnek na kuchence

u nas na szczęście w tej kwestii jest zgodny i nie dotyka takich rzeczy, także nie pomogę;
w sumie raz tylko sie zdarzyło, że zabrał z szafki ogroooomny nóż i go oblizywał, bo widział jak TŻ tak robił

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
byłam z nią w 5 sklepach bo nie wiedziałam co wybrać. Bardzo grzeczna była. Czasem dotykała jakieś buty, ale powiedziałam że nie wolno. Pomagała mi wybierać buty i mówiła że "łaaaadne"
taaa, kiedyś sie doczekam

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;50995534]a jazda autobusami/tramwajami/pociagiem z dwójeczką? [/QUOTE]

raz jechaliśmy pociągiem, to siedział spokojnie ale gdyby to była codzienność, to średnio to widzę

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-10, 23:39   #726
s i l v e r
Zakorzenienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2015-04-10 12.54.36.jpg (139,9 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2015-04-10 12.54.44.jpg (140,1 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2015-04-10 12.51.03.jpg (128,4 KB, 51 załadowań)
Stary 2015-04-10, 23:51   #727
LadyWhisper
Zakorzenienie

Wrocilismy wlasnie z ip, na szczescie przy lekarce wypil orsalit caly i dzieki temu nas puscila do domu, dostal zastrzyk w pupe i z paluszka krew pobrali, boziusku jak plakal:'( :'( :'( wynniki nie tragiczne na szczescie.

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 07:25   #728
mala_19kw
Zakorzenienie

Hej.
Lady-dobrze że jesteście w domu,oby mały wziął się w garść i zaczął pić i jeść po troszku,ale przede wszystkim żeby wymioty ustąpiły.
Już wczoraj miałam pisać że serce mi pęka jak czytam co piszesz o Piotrusiu,od razu przed oczami staje mi Oskar-matko jaki to był widok... Dziecko wymiotujące wszystkim co tylko wzięło do ust,później przelewające się przez ręce i tracące świadomość. On był tak odwodniony że się w pale nie mieści,zimne stopy,dłonie,suche popękane usta i zapadniete sine oczy. Nie powinnam porównywać bo u nas to była wina cukrzycy ale naprawdę jak cię czytam to wszystkie momenty z tamtych chwil stają mi przed oczami
Oby Piotruś wyzdrowiał,wyściskaj go mocno ode mnie
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 08:02   #729
gojka24
Zakorzenienie

Cytat:
Wniosek miałam złożony ponad 5 lat

Biedny Pietraszko ja to bym już dawno do lekarza z Darią leciała. Raz bardzo szybko mi się odwodniła.

Wogóle dziś była taka kochana, wyjątkowo grzeczna. Zero marudzenia , cały dzień taka pogodna była

A wiesz,że myśmy tu już kiedyś , daaaawno o tym pisały. Nic z tego nie wyszło temat ucichł, ale fajne by było

Ja też
Nie pamoetam. Moze w klubie o tym bylo. Szkoda, ze nie wyszlo. Ale kto wie. Moze za jakis czas sie uda..
Stary 2015-04-11, 08:56   #730
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Nie pamoetam. Moze w klubie o tym bylo. Szkoda, ze nie wyszlo. Ale kto wie. Moze za jakis czas sie uda..
To było dawno, jeszcze wtedy nie pisałaś z nami.

Ja dziś do pracy na popołudnie.
Ale mi się nie chceeeee.

Lady, jak Piotruś po nocce? ? Oby mu przeszło szybko rosi:
Stary 2015-04-11, 09:32   #731
marsi11
Zakorzenienie

Jejku Lady biedny Pietraszko zdtowka
Mala a moj S tez byl tak odwodniony i niestety tez nieprzytomny koszmar jak to wspominam tylko ze on mial rotawirusa

Ale dzis piekny dzien az zyc sie chce
Ja juz mentalnie jestem na wakacjach,lecimy do Neapolu w czerwcu, wynajelismy piekny dom z basenem na 10 dni za tyle co w pl noclegi w przecietnych warunkach.Bilety lotnicze za 150 zeta i heeeja
Moj Leo juz cwiczy :blondziorno,ariwederczci ,ciao,pasta i takie tam hihi

Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2015-04-11 o 09:33
Stary 2015-04-11, 09:51   #732
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Ale dzis piekny dzien az zyc sie chce
Ja juz mentalnie jestem na wakacjach,lecimy do Neapolu w czerwcu, wynajelismy piekny dom z basenem na 10 dni za tyle co w pl noclegi w przecietnych warunkach.Bilety lotnicze za 150 zeta i heeeja
Moj Leo juz cwiczy :blondziorno,ariwederczci ,ciao,pasta i takie tam hihi

Jeeeeej ale super się macie
Stary 2015-04-11, 10:20   #733
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Jeeeeej ale super się macie
Nie ma co ukrywać, zazdrość mnie pożarła

Kurczę ale stresiora mam Kciuki trzymajcie bo wiecie, ja przed aparatem drewniak jestem straszny ;p
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 10:25   #734
mikakrolikowa
Zakorzenienie

A my wlasnie szykujemy sie na wesele
Marsi zazdroszcze przez neta znalazlas dom ja korzystam z airbnb.com fajne mieszkania domy mozna wynajac w swiecie, nam sluzy do pos z ukiwan mieszkania w warszawie ale czasem zerkne na dalsze kierunki
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 10:37   #735
mala_19kw
Zakorzenienie

Marsi-masz rację takie wspomnienia to koszmar.
Nie ma dnia żebym nie myślała o tym w jakim stanie było moje dziecko,co się z nim wtedy działo. Jak na moich oczach tracił zdrowie,siły... Mam do siebie ogromny żal za to co się stało. Pomyliłam się w diagnozie i zwlekałam,a to wszystko rozwijało się tak koszmarnie szybko. Każdego dnia dochodziło coś nowego ale wszystko na dobre rozwinęło się w ciągu trzech dni,po prostu tak nagle. Nie umiem wybaczyć sobie tego że tak późno zareagowałam,może uniknął by śpiączki i nie musiałby walczyć o życie. Może jego mały organizm nie dostałby tak po dupie.
Mam ogromny z tym problem. To ciągle do mnie wraca. Każda zła chwila,każdy zły moment. Nie umiem się z tym pogodzić
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2015-04-11, 10:46   #736
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Nie ma dnia żebym nie myślała o tym w jakim stanie było moje dziecko,co się z nim wtedy działo. Jak na moich oczach tracił zdrowie,siły... Mam do siebie ogromny żal za to co się stało. Pomyliłam się w diagnozie i zwlekałam,a to wszystko rozwijało się tak koszmarnie szybko. Każdego dnia dochodziło coś nowego ale wszystko na dobre rozwinęło się w ciągu trzech dni,po prostu tak nagle. Nie umiem wybaczyć sobie tego że tak późno zareagowałam,może uniknął by śpiączki i nie musiałby walczyć o życie. Może jego mały organizm nie dostałby tak po dupie.
Mam ogromny z tym problem. To ciągle do mnie wraca. Każda zła chwila,każdy zły moment. Nie umiem się z tym pogodzić
Mala to minie nie rozmyslaj szkoda twoich sil musidz je miec tu i teraz czasu nie cafniesz i jak moglas wiedziec skoro lekarz na ip sie nie poznal
Ja tez sie biczowalam za pewne decyzje ze zaufalam lekarza nie mialam wiedzy do dzis mam momenty ze rycze w poduszzke ze Julo moglby byc zupelnie innym dzieckiem ale najwazniejsze jest walczyc a nie rozpamietywac bo czasu nie wrocimy
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 11:03   #737
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Mala to minie nie rozmyslaj szkoda twoich sil musidz je miec tu i teraz czasu nie cafniesz i jak moglas wiedziec skoro lekarz na ip sie nie poznal
Ja tez sie biczowalam za pewne decyzje ze zaufalam lekarza nie mialam wiedzy do dzis mam momenty ze rycze w poduszzke ze Julo moglby byc zupelnie innym dzieckiem ale najwazniejsze jest walczyc a nie rozpamietywac bo czasu nie wrocimy
Mika ja wiem to wszystko ale to samo do mnie wraca. Ja nie chce tego pamiętać,wypieram to z głowy ale to tak się we mnie zakotwiczyło że nie umiem po prostu zapomnieć. To są tak bolesne wspomnienia że naprawdę chciałoby się zapomnieć ale nie umiem. Codziennie przypomina mi to jego choroba,sny które ciągle powracają. To tyle mnie kosztowało że chyba nie jestem w stanie zapomnieć.
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2015-04-11, 11:20   #738
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Kurczę ale stresiora mam Kciuki trzymajcie bo wiecie, ja przed aparatem drewniak jestem straszny ;p
Stary 2015-04-11, 11:49   #739
marsi11
Zakorzenienie

Mala ale przrciez byliscie wczesniej u lekarza nie konczylas medycyny i to nie lezy w Twoich kompetencjach wiec po co sobie wyrzucac.Mialas opatrznosc boska i nalezy sie cieszyc z tego co jest a nie rozpatrywac na zasadzie co by bylo gdyby

Mika my noclegi zalatwiamy przez fewo-direkt.de

Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2015-04-11 o 11:51
Stary 2015-04-11, 12:17   #740
szklanka19
Zadomowienie

Gojka

Mała straszne macie te wspomnienia, ale zgadzam się z Marsi, nie mogłaś nic przewidzieć i najważniejsze, że sytuacja już jest opanowana

Lady jejku biedny Piotruś, mam nadzieję, że dziś już lepiej

Silver ale Daria już duża

Marsi to jedziecie w moje wymarzone okolice będę się upominać o zdjęcia z widoczkami

Ellmi to się tż popisał z tym nożem a u nas ja myślę, że to wynika z tego, że my wszystko robimy razem i Ewa zaczyna kozaczyć, że już wszystko umie i da radę sama. O ile wsypać herbatę czy dać mleko do kawy jest ok, o tyle już majstrowanie przy wrzątku niezbyt.

Debrah trzymam kciuki!

Jak miło otworzyć okno i poczuć wiosnę już niedługo truskawki i poziomki
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 13:32   #741
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Tak potwornie boli mnie głowa, że zwymiotuję zaraz.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 13:35   #742
s i l v e r
Zakorzenienie

A ja właśnie się zbieram do pracy :/ I będę w domu dopiero kolo 23.
Dobrze,że chociaż jutro wolne

Miłego dnia
Stary 2015-04-11, 14:04   #743
gojka24
Zakorzenienie

Cytat:
To było dawno, jeszcze wtedy nie pisałaś z nami.

Ja dziś do pracy na popołudnie.
Ale mi się nie chceeeee.

Lady, jak Piotruś po nocce? ? Oby mu przeszło szybko rosi:
Wiesz ja jestem od dnia kiedy zrobilam test. Tylko odwagi nie mialam, zeby napisac. Dopiero Szaja mnie wywolala przy okazji nie fajnej sytuacji. Ale ze wtedy walczylam o kazdy dzien w moim brzuchu w szpitalu to odezwalam sie później. Az w koncu zdobylam sie na odwage i zaczelam sie odzywac jak nasze maluszki mialy kilka miesiecy.
Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Nie ma co ukrywać, zazdrość mnie pożarła

Bie tylko Ciebie. Ja mam cicha nadzieje, ze tego lata pojedziemy gdzies blisko w cichutkie i spokojne miejsc na weekend. Ale zobaczymy..
Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Nie wyrzucaj sobie. Czasu nie cofniemy a zyc trzeba dalej. Najwazniejsze, ze wszystko dobrze sie skonczylom

Ale piekna pogoda dzis. Wlasnie wrocilysmy z placu zabaw cala droge powrotna dziecko tlumaczylo mi, ze chce taki rowerek jak mial chlopiec. A ja nadal sie nie zdecydowalam co do biegowego. Ale chyba kupie ten co ma Hope.

Wlasnie Hope jakie wrazebie nt rowerka? Zadowolona jestes? Chyba dzis zamowie

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Moje dziecko spi w przedpokoju na podlodze. W butach, czapce i kutrtce. Bo ona chxe isc na plac zabaw. Cala droge szla ladbie. Bez placzu z placu zablaw wyszla. Dopiero w domu awantura. Na dworze tylko awanture mi zrobila ze ona chce obowiqzkowo czapke na glowe. Nie pozwolila sobie sciagnac
Stary 2015-04-11, 15:09   #744
meneq
Zakorzenienie

Czesc!
Bylismy dzis ogladac wisnie od ktorych pochodzi imie Yae; przepieknie bylo!
lady jak Piotrus?
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 15:25   #745
marsi11
Zakorzenienie

Meneq a fotke masz??

Stary 2015-04-11, 15:25   #746
Debrah
Zakorzenienie

Wróciłam, żyjemy, fajnie było
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 15:30   #747
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Meneq a fotke masz??

Niewiele, bo tlum taki, ze trudno bylo zrobic.
ImageUploadedByWizaz Forum1428759005.332975.jpgImageUploadedByWizaz Forum1428759031.703549.jpgImageUploadedByWizaz Forum1428759051.532827.jpg
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 17:01   #748
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

U nas chrzciny
5 dzieci . nie będę mówić jak mieszkanie wygląda.
Ale jest ok.
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 18:34   #749
litllesweetangel
Lurker ;)

Prawilnie przypominam, dzis kumulacja 40 milionow

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 19:48   #750
LadyWhisper
Zakorzenienie

Pietraszko ok, pije, je suchy c☠☠☠ek, maly kryzys byl po poludniu z goraczka i wymiotami ale juz okej

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Mialo,byc chlebek hehe wyczaszkowalo. Na wesele nie pojechalismy. Kiecka poczeka do czerwcameza mi szkoda bo to jego rodzina/bliski kuzyn no ale trudno, sam jechac nie chcial a w trojke z chorym dzieckiem nie ma szans

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości