Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-05, 14:26   #721
ezoterycznie
Przyczajenie

Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

[FONT='Verdana','sans-serif']A u nas było to kilka dni temu.. sylwester bez żadnego bólu ani krwi.. i do tego nawet dwa razy jednej nocy.. [/FONT]

[FONT='Verdana','sans-serif']mysza_87 to pewne, co mówisz, że tydzień przed okresem jest (jakby to nazwać) bezpłodny??[/FONT]
ezoterycznie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 15:51   #722
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jadeitea Pokaż wiadomość
Hehe, nam też się udało za drugim razem, chociaż tej samej nocy na szczęście... Nie ma się co zamartwiać, jak coś nie wyjdzie (oprócz, oczywiście, pękniętej gumki); jest stres, to normalne.
heh,nie martwimy się nie ma czym na szczęście o gumkach też myśleć nie musimy,bo zabezpieczam się tabletkami....
a stresu raczej nie było,a brak doświadczenia,ale nie narzekam....

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 20:10   #723
mysza_87
Zakorzenienie

GG do mysza_87

Cytat:
Napisane przez ezoterycznie Pokaż wiadomość
[FONT='Verdana','sans-serif']A u nas było to kilka dni temu.. sylwester bez żadnego bólu ani krwi.. i do tego nawet dwa razy jednej nocy.. [/FONT]

[FONT='Verdana','sans-serif']mysza_87 to pewne, co mówisz, że tydzień przed okresem jest (jakby to nazwać) bezpłodny??[/FONT]
Ja stosowałam to przez 2 lata z moim TŻtem i mamą nadal nie jestem ale tak na serio, powiedział mi to lekarz ginekolog jak pytałam się go czy jest jakiś naturalny sposób żeby być w 100% pewnym, że się nie zajdzie w ciąże na skutek stosunku płciowego i powiedział, że właśnie tydzień przed miesiączką. Tym bardziej, że wiele dziewczyn spogląda w kalendarz, widzi, że zostało ok. 8-7 dni do teoretycznego okresu i zaczyna zauważać charakterystyczne objawy zbliżającej się miesiączki - u mnie jest to atak syfków i po tym jestem pewna, że mój organizm przygotowuje się już do miesiączki.
Stary 2008-01-06, 19:47   #724
kissable
Rozeznanie

mysza_87, stosowałas to jako jedyna metode? Mimo wszystko bym sie nie odwazyla.. moj pierwszy raz jeszcze przede mna hehe
kissable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-06, 20:20   #725
mysza_87
Zakorzenienie

GG do mysza_87

Cytat:
Napisane przez kissable Pokaż wiadomość
mysza_87, stosowałas to jako jedyna metode? Mimo wszystko bym sie nie odwazyla.. moj pierwszy raz jeszcze przede mna hehe
przez te dwa pierwsze lata mojego związku z TŻtem tak. Mieliśmy bardzo niemiłe wspomnienia co do prezerwatyw - pękła nam jedna w 8 dniu mojego cyklu ( to był nasz drugi raz) i od tamtego momentu wiedziałam, że prezerwatywy nie są dla nas i 2 lata stosowaliśmy tylko tą metodę poleconą przez ginekologa. Potem brałam 2,5 roku microgynon i ostatnio je odstawiłam. Za 4 razem z prezerwatywą znów pękła (20 dnia cyklu) i dopuki nie zacznę znów za 1,5 miesiąca brać tabletek anty planujemy kochać się tylko w trakcie tygodnia poprzedzającego miesiączke - wtedy gdy jestem już pewna, że dostanę ją w ciągu kilku dni.
Stary 2008-01-06, 23:42   #726
piwusia5
Rozeznanie

Zacznę tak mam 21 lat. Pierwszy raz w życiu kochałam się z mężczyzną nie całe 4 miesiące temu. i Bogu dziękuje że nie zrobiłam tego wcześniej. Byłam bardzo "niezdyscyplinowana" w wieku 13-16 lat i wszyscy znajomi myśleli kto jak kto ale B to na pewno rozłoży nóżki przed swoim chłopakiem jako pierwsza. A w ręcz przeciwnie, swojego pierwszego faceta (hi hi miał 16 lat) pogoniła za "napastliwość" drugiego i trzeciego też. Kilka dni przed 19 urodzinami poznałam mojego m. I nasz związek zaczęliśmy hmmm nom dziecinnie jak na dzisiejsze standardy. Spacery, douczał mnie z matmy ( zawsze byłam noga) wspólna praca w domu dziecka (namówił mnie i do dziś to robie i uwielbiam te dzieciaczki) wspólne pieczenie ciasta na urodzinki mojej mamy itd. W maju się oświadczył mi. Byłam tak szczęśliwa że sparaliżowana. Moja mama Go pokochała (ojciec alkoholik nie bardzo mój m. nie pije). Ze względu na to jak mój "ojciec" mnie traktował zamieszkaliśmy razie. W pierwszych tygodniach spaliśmy w jednym łóżku ale się nie kochaliśmy. Ja potrzebowałam czasu (molestowanie w dzieciństwie) Gdy się zdecydowałam hmm byłam pewna że tego chce. Mój m był i jest bardzo czuły i delikatny. Dzisiaj staramy się o dziecko. I jestem szczęśliwa że pierwszy raz mogłam się kochać bez zabezpieczenia i stresu. I wiem że na lepszego człowieka nie mogłam trafić. W lutym nasz ślub.

Wszystkim szalonym nastolatką życzę takiego pierwszego razu
piwusia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-07, 19:20   #727
Lilo90
Raczkowanie

piwusia5 historia jak z bajki az sie rozmarzylam
Lilo90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-08, 07:13   #728
Shady44
Raczkowanie

hehe fajnie super historia Życze powodzonka !!!!!!!!!!
Stary 2008-01-08, 12:37   #729
nick_OLA
Raczkowanie

rozmawiałam ostatnio z koleżanką (obie rocznik 1985) i jeszcze nie mamy za sobą pierwszego razu. Izka (qmpela) poznała ostatnio faceta z którym chciałaby przeżyć swój pierwszy raz lecz ... skończyło się nim się zaczęło cokolwiek - rozstali się a Ona jest teraz załamana bo - to już ten wiek a Ona jeszcze tego nie robiła

kurczę, ja do tego podchodzę inaczej - jestem dziewicą i jestem z tego dumna, zjawi się "Ktoś" kogo pokocham, będę go kochać i będę pewna że On to On ... a nie robić to tylko dlatego że "te lata a ja jeszcze nie spałam z facetem", "większość kobiet w moim wieku już dawno rozpoczeła współżycie a ja nie więc musze im dorównać"

może jestem jakaś dziwna

ale sposobu patrzenia na "TĘ" sprawę nie zamierzam zmienić
Byś zdołał nimi drugiego obejmować

Phil Bosmans
nick_OLA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-08, 13:57   #730
qathe
Wtajemniczenie

Dziewczyny,który orgazm jest silniejszy pochwowy czy łechtaczkowy ?

qathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-08, 15:33   #731
Lord Z
Raczkowanie

Z tym seksem to jest tak, że nie ma co się spieszyć - na pewno, ale też nie ma co czekać w nieskończoność
Zrobiliśmy to z moją dziewczyną stosunkowo szybko, bo po tygodniu bycia w związku. No ale wcześniej znaliśmy się długo, bo chodziliśmy razem do klasy. Mieliśmy wtedy po 18 lat. Fajnie było.
Jesteśmy ze sobą już 2 lata, mieszkamy sobie razem, studiujemy i kochamy się. Mamy za***isty seks teraz - ważne jest żeby się w tej sprawie dotrzeć, dopasować...dlatego też moim zdaniem to nie ma sensu czekać i czekać. Jak się kogoś kocha i wiąże się z tym kimś przyszłość - to na co czekać? Przecież seks to nic złego.
Znam wiele par o stażu takim jak mój albo i dłuższym które jeszcze się nie kochały. Dla mnie to bez sensu. To kiedy oni będą mieli udane życie seksualne? Nie oszukujmy się - na fajny seks trzeba troszke popracować, dograć się. Trening jest tu potrzebny
Lord Z jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-08, 15:40   #732
Lord Z
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez qathe Pokaż wiadomość
Dziewczyny,który orgazm jest silniejszy pochwowy czy łechtaczkowy ?

nie jestem dziewczyną, ale to jest chyba tak że zależy od danej osoby... w ogóle niektórzy seksuolodzy powątpiewają w to że ten pochwowy to co innego, bo nie da się go raczej osiągnąć bez choćby minimalnej stymulacji łechtaczki...
Stary 2008-01-08, 16:10   #733
anitka12345
BAN stały

nick_Ola
wcale nie jesteś dziwna,warto czekać na tego jedynego
piwusia5
współczuje Ci że wycierpiałaś tyle w dzieciństwie,ale gratuluje Ci wspaniałego chłopaka

a są tutaj takie osoby które zrobiły ``To dopiero po ślubie``?
ja nie ogłabym kochać się z kimś dopiero po ślubie...
anitka12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-08, 17:05   #734
martha330
Zakorzenienie

oj tak..warto czekac bez wzgledu na wiek....ja wlasnie wkroczylam z nowym roczkiem w cudny swiat dziekuje mojemu TZ dla ktorego jestem pierwsza,a mam 21 latek...

Stary 2008-01-08, 17:24   #735
anitka12345
BAN stały

Martusia
to wszystkiego dobrego
anitka12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-08, 20:59   #736
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Ja jestem w bardzo nietypowej sytuacji. Mam 18 lat, pierwszy raz (rozumiany jako pełen stosunek) mam przed sobą, wcześniej ograniczaliśmy się z ex do pieszczot. Z perspektywy czasu cieszę się, że do niczego innego nie doszło.
Od pewnego czasu jestem z moim TŻ, dużo ze sobą rozmawiamy, również na temat seksu, naszych potrzeb itp. Ostatnio powiedział mi, że ciesz się, że może mieć we mnie przede wszystkim przyjaciółkę i że nie zależy mi tylko na tym, żeby było nam dobrze ze sobą w sensie fizycznym. Doceniam jego zdanie na temat współżycia i bardzo szanuję, zwłaszcza że podchodzi do tego niezwykle dojrzale jak na swój wiek (ma tak samo jak ja 18 lat). Czasami jednak brakuje mi między nami tej bliskości. Bardzo go kocham i czuję, że jest on właśnie tą osobą, z którą chciałabym przeżyć ten pierwszy raz. Jak każda kobieta, potrzebuję czułości, zwłaszcza że na co dzień nie mam wcale zbyt dużo spokoju i sielanki w rodzinie. Wszystkie ciepłe uczucia staram się tym samym przelać na TŻ. Chciałabym być z nim tak blisko, jak to tylko możliwe, w każdej dziedzinie naszego życia. Wiem, że powinnam dać mu czas na zbliżenie się do mnie, z drugiej strony boję się tego, że im dłużej będziemy czekać, nawet nie tyle co z samym seksem, ale ogólnie wszystkim, co z fizycznością związane, tym trudniej będzie nam później wejść na ten etap wtajemniczenia, bo zamiast parą, będziemy (tylko) przyjaciółmi..

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 07:56   #737
mysza_87
Zakorzenienie

GG do mysza_87

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Ja jestem w bardzo nietypowej sytuacji. Mam 18 lat, pierwszy raz (rozumiany jako pełen stosunek) mam przed sobą, wcześniej ograniczaliśmy się z ex do pieszczot. Z perspektywy czasu cieszę się, że do niczego innego nie doszło.
Od pewnego czasu jestem z moim TŻ, dużo ze sobą rozmawiamy, również na temat seksu, naszych potrzeb itp. Ostatnio powiedział mi, że ciesz się, że może mieć we mnie przede wszystkim przyjaciółkę i że nie zależy mi tylko na tym, żeby było nam dobrze ze sobą w sensie fizycznym. Doceniam jego zdanie na temat współżycia i bardzo szanuję, zwłaszcza że podchodzi do tego niezwykle dojrzale jak na swój wiek (ma tak samo jak ja 18 lat). Czasami jednak brakuje mi między nami tej bliskości. Bardzo go kocham i czuję, że jest on właśnie tą osobą, z którą chciałabym przeżyć ten pierwszy raz. Jak każda kobieta, potrzebuję czułości, zwłaszcza że na co dzień nie mam wcale zbyt dużo spokoju i sielanki w rodzinie. Wszystkie ciepłe uczucia staram się tym samym przelać na TŻ. Chciałabym być z nim tak blisko, jak to tylko możliwe, w każdej dziedzinie naszego życia. Wiem, że powinnam dać mu czas na zbliżenie się do mnie, z drugiej strony boję się tego, że im dłużej będziemy czekać, nawet nie tyle co z samym seksem, ale ogólnie wszystkim, co z fizycznością związane, tym trudniej będzie nam później wejść na ten etap wtajemniczenia, bo zamiast parą, będziemy (tylko) przyjaciółmi..
a całujecie się chociaż? bo jeśli tak to nie masz się czym martwić pewne rzeczy dotrą do was z czasem lub pod wpływem pewnych sytuacji.
Stary 2008-01-09, 19:59   #738
Lord Z
Raczkowanie

Oj, mam wrażenie że większość z Was ostro przesadza tutaj. "Warto czekać" "Nie ma co się spieszyć" "To w końcu przyjdzie" - tak mniej więcej piszecie.
Moim zdaniem seks to świetna sprawa i jeżeli się naprawdę kocha to nie ma na co czekać. Ja i moja Ukochana zrobiliśmy to po tygodniu chodzenia ze sobą... i to była dobra decyzja. Mieliśmy ciśnienie, ciągnęło nas do siebie, mieliśmy te 18 lat...
Teraz jesteśmy ze sobą już 2 lata i mamy naprawdę za***isty seks. Dotarliśmy się w tej "dziedzinie", znamy swoje potrzeby, swoje ciała... Potrafimy sprawiać sobie przyjemność.
Powiem tak - im później się zacznie, tym później ma się z tego satysfakcje...przecież na orgazm trzeba troche zapracować
Stary 2008-01-09, 21:19   #739
mysza_87
Zakorzenienie

GG do mysza_87

Cytat:
Napisane przez Lord Z Pokaż wiadomość
Oj, mam wrażenie że większość z Was ostro przesadza tutaj. "Warto czekać" "Nie ma co się spieszyć" "To w końcu przyjdzie" - tak mniej więcej piszecie.
Moim zdaniem seks to świetna sprawa i jeżeli się naprawdę kocha to nie ma na co czekać. Ja i moja Ukochana zrobiliśmy to po tygodniu chodzenia ze sobą... i to była dobra decyzja. Mieliśmy ciśnienie, ciągnęło nas do siebie, mieliśmy te 18 lat...
Teraz jesteśmy ze sobą już 2 lata i mamy naprawdę za***isty seks. Dotarliśmy się w tej "dziedzinie", znamy swoje potrzeby, swoje ciała... Potrafimy sprawiać sobie przyjemność.
Powiem tak - im później się zacznie, tym później ma się z tego satysfakcje...przecież na orgazm trzeba troche zapracować
masz 20 lat i jesteś chłopakiem to tłumaczy twoje wypowiedzi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-09, 21:44   #740
Lord Z
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mysza_87 Pokaż wiadomość
masz 20 lat i jesteś chłopakiem to tłumaczy twoje wypowiedzi
Moja ukochana ma taki sam pogląd a chłopakiem nie jest, zapewniam Cię
Wiesz, ja myśle że to jest także kwestia wychowania. W moim domu zawsze panowały liberalne poglądy a seks nie był tematem tabu. Dla mnie seks to jest naturalna sprawa i łączy się nierozerwalnie z miłością. Jest przyjemny i fajny, sądze więc że nie ma co się go wystrzegać jeśli się kocha. Pozdrawiam
Stary 2008-01-09, 21:45   #741
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
a całujecie się chociaż? bo jeśli tak to nie masz się czym martwić pewne rzeczy dotrą do was z czasem lub pod wpływem pewnych sytuacji.
Oczywiście, że tak
Mam nadzieję, że tak właśnie będzie..

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-10, 10:30   #742
Elfir
Zakorzenienie

Cytat:
Moja ukochana ma taki sam pogląd a chłopakiem nie jest, zapewniam Cię
Ale ma nadal faceta dla ktorego straciła dziewictwo i planuje z nim przyszłośc.
Wiele kobiet załuje przedwczesnej straty, bo ich pierwszy kochanek okazywał się niedojrzałym napalonym szczeniakiem.
Dla większości kobiet seks wiąże się zawsze z głebokim uczuciem - nie chodzą do łózka wyłącznie dla seksu.

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-10, 15:51   #743
Lord Z
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Elfir Pokaż wiadomość
Ale ma nadal faceta dla ktorego straciła dziewictwo i planuje z nim przyszłośc.
Wiele kobiet załuje przedwczesnej straty, bo ich pierwszy kochanek okazywał się niedojrzałym napalonym szczeniakiem.
Dla większości kobiet seks wiąże się zawsze z głebokim uczuciem - nie chodzą do łózka wyłącznie dla seksu.
No tak, ale ja nie uważam że trzeba się bzykać z pierwszym lepszym w kiblu w dyskotece. Wiesz, chodzi mi po prostu o to, że też nie ma sensu przeciągać stanu "jeszcze tego nie zrobiliśmy" zbyt długo, do przesady.
Znam pary które są ze sobą 3 lata, twierdzą że się kochają, a jeszcze tego nie zrobili; co więcej - niektórzy nawet nie podejmowali tematu !!! Myśle że to są potencjalne małżeństwa zniszczone przez rutyne, które uprawiają seks raz na rok, pod kocem, przy zgaszonym świetle, w pozycji tylko i wyłącznie misjonarskiej, w celu spłodzenia potomstwa.
Nie ma co być pruderyjnym. Seks jest fajny. Kochacie? To się kochajcie!!! To bardzo zbliża i wytwarza tak silną więź między facetem i kobietą, że naprawdę nie da się tego opisać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-10, 17:01   #744
mysza_87
Zakorzenienie

GG do mysza_87

Cytat:
No tak, ale ja nie uważam że trzeba się bzykać z pierwszym lepszym w kiblu w dyskotece. Wiesz, chodzi mi po prostu o to, że też nie ma sensu przeciągać stanu "jeszcze tego nie zrobiliśmy" zbyt długo, do przesady.
Znam pary które są ze sobą 3 lata, twierdzą że się kochają, a jeszcze tego nie zrobili; co więcej - niektórzy nawet nie podejmowali tematu !!! Myśle że to są potencjalne małżeństwa zniszczone przez rutyne, które uprawiają seks raz na rok, pod kocem, przy zgaszonym świetle, w pozycji tylko i wyłącznie misjonarskiej, w celu spłodzenia potomstwa.
Nie ma co być pruderyjnym. Seks jest fajny. Kochacie? To się kochajcie!!! To bardzo zbliża i wytwarza tak silną więź między facetem i kobietą, że naprawdę nie da się tego opisać
Nie sądzę, żebym miała podejście jakoś bardzo konserwatywne do tej kwestii, ale chyba dziewczyny chcą od związku czegoś więcej niż tylko fajnego seksu (a bynajmniej zdecydowana większość tak uważa). Gdybym myślała w taki psosób jak ty to mój obecny TŻ byłby już piątym z kolei (bo tyle miałam tych poważniejszych związków) a był i nadal jest pierwszym. I proszę cię nie próbuj nas tu przekonać, że nie ma co czekać, bo uważam że jednak w tej kwestii nie należy się spieszyć. Co ma być to prędzej czy później i tak będzie
Stary 2008-01-10, 19:08   #745
Lord Z
Raczkowanie

Cytat:
Nie sądzę, żebym miała podejście jakoś bardzo konserwatywne do tej kwestii, ale chyba dziewczyny chcą od związku czegoś więcej niż tylko fajnego seksu (a bynajmniej zdecydowana większość tak uważa). Gdybym myślała w taki psosób jak ty to mój obecny TŻ byłby już piątym z kolei (bo tyle miałam tych poważniejszych związków) a był i nadal jest pierwszym. I proszę cię nie próbuj nas tu przekonać, że nie ma co czekać, bo uważam że jednak w tej kwestii nie należy się spieszyć. Co ma być to prędzej czy później i tak będzie
Jeśli nie masz pewności że to jest ten jedyny i wątpisz, czy to prawdziwa miłość to masz oczywiście racje.
A co to jest dla Ciebie "poważniejszy związek"? Bo skoro piszesz że masz ich już 5 na koncie - patrząc na Twój wiek - to zdumiewające...
Chłopaki też chcą czegoś więcej niż fajnego seksu (przynajmniej zdecydowana większość). Jeśli myślisz że jesteśmy przeważnie zwierzakami bazującymi na instynkcie, chcącymi tylko seksu, to obrażasz ponad 90% facetów (tych prawdziwych) i myślę że też sporą część dziewczyn mających naprawde fajnych kolesi.
Aha, ja nikogo nie próbuję przekonywać. Po prostu wyrażam swój pogląd.
Stary 2008-01-10, 19:32   #746
mysza_87
Zakorzenienie

GG do mysza_87

Cytat:
Jeśli nie masz pewności że to jest ten jedyny i wątpisz, czy to prawdziwa miłość to masz oczywiście racje.
A co to jest dla Ciebie "poważniejszy związek"? Bo skoro piszesz że masz ich już 5 na koncie - patrząc na Twój wiek - to zdumiewające...
Chłopaki też chcą czegoś więcej niż fajnego seksu (przynajmniej zdecydowana większość). Jeśli myślisz że jesteśmy przeważnie zwierzakami bazującymi na instynkcie, chcącymi tylko seksu, to obrażasz ponad 90% facetów (tych prawdziwych) i myślę że też sporą część dziewczyn mających naprawde fajnych kolesi.
Aha, ja nikogo nie próbuję przekonywać. Po prostu wyrażam swój pogląd.
po twoich postach można by tak powiedzieć ale zakończmy tę jałową dyskusję
Stary 2008-01-10, 20:02   #747
Lord Z
Raczkowanie

Cytat:
po twoich postach można by tak powiedzieć ale zakończmy tę jałową dyskusję
No cóż, skoro tak wywnioskowałaś...nie wiem na podstawie czego... Nie skomentuję tego. Pozdrawiam
Stary 2008-01-11, 16:34   #748
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anitka12345 Pokaż wiadomość
Martusia
to wszystkiego dobrego
a dziekuje mam nadzieje,ze sie bedzie udalawalo buziaki dla Ciebie

Stary 2008-01-13, 22:33   #749
przypadeknr9
Przyczajenie

jestem z chlopakiem, ktorego znam juz prawie pol roku. Przed nami pierwszy raz i zastanawiam sie czy moze on byc bolesny, jesli blona dziewicza zostala juz przerwana [ale nie przez stosunek]? mozecie mi na to pytanie odp? pozdrawiam wszystkich a szczegolnie kobiety, ktore ten pierwszy raz maja przed soba
przypadeknr9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-14, 02:14   #750
Lord Z
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez przypadeknr9 Pokaż wiadomość
jestem z chlopakiem, ktorego znam juz prawie pol roku. Przed nami pierwszy raz i zastanawiam sie czy moze on byc bolesny, jesli blona dziewicza zostala juz przerwana [ale nie przez stosunek]? mozecie mi na to pytanie odp? pozdrawiam wszystkich a szczegolnie kobiety, ktore ten pierwszy raz maja przed soba
No tak, może być bolesny. Co nie znaczy że musi
To nie chodzi tylko o to czy jest błonka cała, czy przerwana. Po prostu pipka jest dość ciasna przed rozpoczęciem współżycia.
Ale pamiętaj, że najważniejsza jest miłość. Jeśli jest prawdziwa, to jakiś tam skromny ból schodzi na dalszy plan. Co nie, dziewczyny?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości