![]() |
#721 |
Przyczajenie
|
Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!
[FONT='Verdana','sans-serif']A u nas było to kilka dni temu.. sylwester
![]() [FONT='Verdana','sans-serif']mysza_87 to pewne, co mówisz, że tydzień przed okresem jest (jakby to nazwać) bezpłodny??[/FONT] |
![]() ![]() |
![]() |
#722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a stresu raczej nie było,a brak doświadczenia,ale nie narzekam....
![]() ![]() |
![]() |
#723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Rozeznanie
|
mysza_87, stosowałas to jako jedyna metode? Mimo wszystko bym sie nie odwazyla..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
przez te dwa pierwsze lata mojego związku z TŻtem tak. Mieliśmy bardzo niemiłe wspomnienia co do prezerwatyw - pękła nam jedna w 8 dniu mojego cyklu ( to był nasz drugi raz) i od tamtego momentu wiedziałam, że prezerwatywy nie są dla nas i 2 lata stosowaliśmy tylko tą metodę poleconą przez ginekologa. Potem brałam 2,5 roku microgynon i ostatnio je odstawiłam. Za 4 razem z prezerwatywą znów pękła (20 dnia cyklu) i dopuki nie zacznę znów za 1,5 miesiąca brać tabletek anty planujemy kochać się tylko w trakcie tygodnia poprzedzającego miesiączke - wtedy gdy jestem już pewna, że dostanę ją w ciągu kilku dni.
![]() |
#726 |
Rozeznanie
|
Zacznę tak mam 21 lat.
![]() ![]() Wszystkim szalonym nastolatką życzę takiego pierwszego razu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Raczkowanie
|
piwusia5 historia jak z bajki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Raczkowanie
|
hehe fajnie
![]() ![]()
#729 |
Raczkowanie
|
rozmawiałam ostatnio z koleżanką (obie rocznik 1985) i jeszcze nie mamy za sobą pierwszego razu. Izka (qmpela) poznała ostatnio faceta z którym chciałaby przeżyć swój pierwszy raz lecz ... skończyło się nim się zaczęło cokolwiek - rozstali się
![]() ![]() ![]() ![]() może jestem jakaś dziwna ![]() ![]() ![]()
#730 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny,który orgazm jest silniejszy pochwowy czy łechtaczkowy ?
![]()
#731 |
Raczkowanie
|
Z tym seksem to jest tak, że nie ma co się spieszyć - na pewno, ale też nie ma co czekać w nieskończoność
![]() Zrobiliśmy to z moją dziewczyną stosunkowo szybko, bo po tygodniu bycia w związku. No ale wcześniej znaliśmy się długo, bo chodziliśmy razem do klasy. Mieliśmy wtedy po 18 lat. Fajnie było. Jesteśmy ze sobą już 2 lata, mieszkamy sobie razem, studiujemy i kochamy się. Mamy za***isty seks teraz - ważne jest żeby się w tej sprawie dotrzeć, dopasować...dlatego też moim zdaniem to nie ma sensu czekać i czekać. Jak się kogoś kocha i wiąże się z tym kimś przyszłość - to na co czekać? Przecież seks to nic złego. Znam wiele par o stażu takim jak mój albo i dłuższym które jeszcze się nie kochały. Dla mnie to bez sensu. To kiedy oni będą mieli udane życie seksualne? Nie oszukujmy się - na fajny seks trzeba troszke popracować, dograć się. Trening jest tu potrzebny |
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Raczkowanie
|
nie jestem dziewczyną, ale to jest chyba tak że zależy od danej osoby... w ogóle niektórzy seksuolodzy powątpiewają w to że ten pochwowy to co innego, bo nie da się go raczej osiągnąć bez choćby minimalnej stymulacji łechtaczki... |
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
BAN stały
|
nick_Ola
wcale nie jesteś dziwna,warto czekać na tego jedynego ![]() piwusia5 współczuje Ci że wycierpiałaś tyle w dzieciństwie,ale gratuluje Ci wspaniałego chłopaka ![]() a są tutaj takie osoby które zrobiły ``To dopiero po ślubie``? ja nie ogłabym kochać się z kimś dopiero po ślubie... |
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
oj tak..warto czekac bez wzgledu na wiek....ja wlasnie wkroczylam z nowym roczkiem w cudny swiat
![]() ![]()
![]() |
#735 |
BAN stały
|
Martusia
to wszystkiego dobrego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem w bardzo nietypowej sytuacji. Mam 18 lat, pierwszy raz (rozumiany jako pełen stosunek) mam przed sobą, wcześniej ograniczaliśmy się z ex do pieszczot. Z perspektywy czasu cieszę się, że do niczego innego nie doszło.
Od pewnego czasu jestem z moim TŻ, dużo ze sobą rozmawiamy, również na temat seksu, naszych potrzeb itp. Ostatnio powiedział mi, że ciesz się, że może mieć we mnie przede wszystkim przyjaciółkę i że nie zależy mi tylko na tym, żeby było nam dobrze ze sobą w sensie fizycznym. Doceniam jego zdanie na temat współżycia i bardzo szanuję, zwłaszcza że podchodzi do tego niezwykle dojrzale jak na swój wiek (ma tak samo jak ja 18 lat). Czasami jednak brakuje mi między nami tej bliskości. Bardzo go kocham i czuję, że jest on właśnie tą osobą, z którą chciałabym przeżyć ten pierwszy raz. Jak każda kobieta, potrzebuję czułości, zwłaszcza że na co dzień nie mam wcale zbyt dużo spokoju i sielanki w rodzinie. Wszystkie ciepłe uczucia staram się tym samym przelać na TŻ. Chciałabym być z nim tak blisko, jak to tylko możliwe, w każdej dziedzinie naszego życia. Wiem, że powinnam dać mu czas na zbliżenie się do mnie, z drugiej strony boję się tego, że im dłużej będziemy czekać, nawet nie tyle co z samym seksem, ale ogólnie wszystkim, co z fizycznością związane, tym trudniej będzie nam później wejść na ten etap wtajemniczenia, bo zamiast parą, będziemy (tylko) przyjaciółmi..
#737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Raczkowanie
|
Oj, mam wrażenie że większość z Was ostro przesadza tutaj. "Warto czekać" "Nie ma co się spieszyć" "To w końcu przyjdzie" - tak mniej więcej piszecie.
Moim zdaniem seks to świetna sprawa i jeżeli się naprawdę kocha to nie ma na co czekać. Ja i moja Ukochana zrobiliśmy to po tygodniu chodzenia ze sobą... i to była dobra decyzja. Mieliśmy ciśnienie ![]() Teraz jesteśmy ze sobą już 2 lata i mamy naprawdę za***isty seks. Dotarliśmy się w tej "dziedzinie", znamy swoje potrzeby, swoje ciała... Potrafimy sprawiać sobie przyjemność. Powiem tak - im później się zacznie, tym później ma się z tego satysfakcje...przecież na orgazm trzeba troche zapracować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Raczkowanie
|
Moja ukochana ma taki sam pogląd a chłopakiem nie jest, zapewniam Cię
![]() Wiesz, ja myśle że to jest także kwestia wychowania. W moim domu zawsze panowały liberalne poglądy a seks nie był tematem tabu. Dla mnie seks to jest naturalna sprawa i łączy się nierozerwalnie z miłością. Jest przyjemny i fajny, sądze więc że nie ma co się go wystrzegać jeśli się kocha. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że tak właśnie będzie.. ![]()
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
Ale ma nadal faceta dla ktorego straciła dziewictwo i planuje z nim przyszłośc.
Wiele kobiet załuje przedwczesnej straty, bo ich pierwszy kochanek okazywał się niedojrzałym napalonym szczeniakiem. Dla większości kobiet seks wiąże się zawsze z głebokim uczuciem - nie chodzą do łózka wyłącznie dla seksu.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#743 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Znam pary które są ze sobą 3 lata, twierdzą że się kochają, a jeszcze tego nie zrobili; co więcej - niektórzy nawet nie podejmowali tematu !!! ![]() Nie ma co być pruderyjnym. Seks jest fajny. Kochacie? To się kochajcie!!! To bardzo zbliża i wytwarza tak silną więź między facetem i kobietą, że naprawdę nie da się tego opisać ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#745 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A co to jest dla Ciebie "poważniejszy związek"? Bo skoro piszesz że masz ich już 5 na koncie - patrząc na Twój wiek - to zdumiewające... Chłopaki też chcą czegoś więcej niż fajnego seksu (przynajmniej zdecydowana większość). Jeśli myślisz że jesteśmy przeważnie zwierzakami bazującymi na instynkcie, chcącymi tylko seksu, to obrażasz ponad 90% facetów (tych prawdziwych) i myślę że też sporą część dziewczyn mających naprawde fajnych kolesi. Aha, ja nikogo nie próbuję przekonywać. Po prostu wyrażam swój pogląd. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
a dziekuje
![]() ![]()
![]() |
#749 |
Przyczajenie
|
jestem z chlopakiem, ktorego znam juz prawie pol roku. Przed nami pierwszy raz i zastanawiam sie czy moze on byc bolesny, jesli blona dziewicza zostala juz przerwana [ale nie przez stosunek]? mozecie mi na to pytanie odp? pozdrawiam wszystkich a szczegolnie kobiety, ktore ten pierwszy raz maja przed soba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#750 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() To nie chodzi tylko o to czy jest błonka cała, czy przerwana. Po prostu pipka jest dość ciasna przed rozpoczęciem współżycia. Ale pamiętaj, że najważniejsza jest miłość. Jeśli jest prawdziwa, to jakiś tam skromny ból schodzi na dalszy plan. Co nie, dziewczyny? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.