|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... ;)
Albo jezeli czujesz go na tych paniach często, to po prostu podejsc kiedys i zapytac
|
|
|
|
|
#722 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Yves Rocher - Ode Au Reve
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#723 | ||
|
korzonek
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#724 |
|
Rozeznanie
|
Przy najbliższej okazji przetestuję, podejść chyba nie podejdę, nie mam tyle odwagi ![]() Natomiast, hmm, naftalina...ciekawe
|
|
#725 |
|
Raczkowanie
|
OlaVS Trussardi Skin po opisie zbyt owocowy. Ten zapach nie miał nutki owocowej, w każdym razie nie wyczuwalną dla mnie.
magda s., fado_lisboa, dzika truskawa trafia na listę do sprawdzenia ![]() Małgosia791 może faktycznie któraś lopezka tak na ich skórze pachniała? Trafiają na listę, tylko czy jeszcze je gdzieś dostanę? Dzięki dziewczyny! |
|
|
|
|
#726 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no jakieś drewno tak pachnialo , sandałowe może? albo cedrowe?Najłatwej będzie powąchać Etro Sandalo albo Cedre Bleu YR
|
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy moje pytanie się tu nadaje (najwyżej dostane po pupie
).Otuż mam pytanie dotyczące zapachu/zapachów w typie a'la herbaciane. 1. Czy istnieją zapachy w typie czarnej jaśminowej herbaty? (jaśmin raczej jako tło a nie pierwszy plan). 2. Quiz? : Co to za zapach? Na ulicy wyczułam zapach coś a'la zielona/biała herbata z nutami grapefruitowymi (ew. limonkowym bo to było tylko zahaczenie nosem o resztkę pachnącego powierza). Nie mam zielonego (białego ) pojęcia co to może być. Podejrzewam ze raczej nie był to jakiś ekskluzywny zapach czy trudno dostępny (mała miejscowość i raczej skromnie/schludnie wyglądające osoby płci obojga, wiek około 45, 25 i 20 lat). Z góry baaaardzo dziękuje za wszystkie propozycje/sugestie czy pomysły .
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#728 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
2. strzelam: AA. Herba Fresca (na mnie wpadała właśnie w taką zieloną herbatę) EA Green Tea (ale to by było za proste) L'Occitane The Vert YR The Vert któraś z tych małych różdżek sephorowych też była o zapachu cytrusowej zielonej herbaty, o ile dopsz pamiętam i jeszcze Eau de Sisley 1 (chyba 1 - bo dokładnie nie pamiętam, która z trojaczków jest która)
|
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
Mam 2 pytania o 2 zapachy, a konkretnie dostepnosc ich w Polsce:
Cashmere mist DK - czy to w ogole mozna kupic w jakiejs perfumerii stacjonarnej? ![]() Rose Paul Smith - w jakiejs babskiej gazecie widzialam, ze napisali, ze jest w Sephorze. A czy ktos w ogole widzial w Sephorze? ja tylko w krakowskim Beauty Boutique...
|
|
|
|
|
#730 | |
|
spin doctor
|
Cytat:
|
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie zielona herbatka z cytryną to Ogródek Nilowy.... ale ten zapach to pewnie znasz i byś rozpoznała
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
Ropuszko, Cashmere Mist jest w Poznaniu w salonie... Estee Lauder
![]() Poza tym w Douglasach i Sephorach, przynjmniej poznańskich jej nie ma... |
|
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo, bardzo dziękuje za pomysły na szukany zapach
cbr: Nieodmiennie od kilku...(powiedzmy nastu) lat fascynuje mnie to jak jeden zapach może byc odmienny na róznych osobach. Oba Scenty posiadam i nigdy w nich nie wyczułam nut herbacianych. Z pozostałych propozycji zostaje mi sprawdzić "Herbate" L'Occitane. Reszta jest mi znana i wg. mojego nos to nie "to" choć jestem świadoma ze mój nos może się mylić. Sisleye tez muszę sprawdzić bo wiem ze obwąchiwałam 3 (i nie skojarzyłam ich a ta uliczna smuzka) ale głowy pod topór nie dam ze to nie jakiś z nich. Małgosia791: Biorąc pod uwagę ze jednym z 2 sieciowych kosmetycznych sklepów jest w mieścinie YR to chyba So Elixir najbardziej prawdopodobna opcja jessica855: No jak bym nie rozpoznała Nilowego to bym chyba naprawdę zaczęła się o siebie martwić.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie moze nie chodz specjalnie i nie pytaj. Poki co czekam na probke edt od pewnej Wizazanki, to dowiem sie czy w ogole mi pasuje generalnie widze, ze jest problem ze zdobyciem tego zapachu, a edp to juz w ogole. Ciekawa jestem, czy sa jakies roznice... Do Poznania niestety mam daleeeko Gdyby nie to, pewnie sama bym sprawdzila i moze nawet kupila
|
|
|
|
|
|
#737 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#738 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Czarną herbatę z jaśminem proponuje PG w Hyperessence Matale i to chyba będzie zapach najbliższy Twoim oczekiwaniom. Jeszcze Bois 1920 w Sandalo e The ma nutę herbaciana i jasmin, ale w towarzystwie róży i nut drzewnych. Bardzo ładnych z resztą. Cytat:
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, nie wiedziałam gdzie to napisac, padlo na ten watek jak to nie ten to nie bijcie
![]() Jestem totalnym laikiem jesli chodzi o perfumy, z pare lat temu dostalam probki od ciotki ze Stanow i byla tam probka coco chanel, ale nie jest na niej napisane czy to jest madmoiselle, czy no5 wiec chcialabym rozszyfrowac co to jest? Wy jako weteranki pewnie wiecie co to za zapach w zalaczniku wspomniana probka i tylko napis COCO CHANEL eau de toiletteBabka w sklepie, jak poszlam to powiedziala ze to no5, ale zapach byl o 360 stopni inny, zaczela mi wmawiac ze probka ma inny zapach a inny normalna butelka, co dla mnie jest bez sensu bo po to kupuje probki zeby wiedziec jak pachnie duza butla.. jako na sprobowanie..
|
|
#740 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...rec-378510.htm
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze moze! Musze zamowic probke, to sie przekonam. Dzieki! Akurat wtedy co babka mi dala wachac to tego nie bylo, ale zeby wmawiac mi no5 i bajki o zapachach.. heh
edit: Widze ze na all ciezko o probke Dzieki bardzo
28.05 - dokument do odbioru Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2010-04-19 o 12:24 Powód: edit |
|
|
|
|
#742 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath: Dzięki
![]() The Pour Un Ete l'Artisana - jako ze padło kolejny raz to chyba wezmę w ciemniaka Jak siostrze nie podejdzie to pewnie sama nie pogardzę czymś lżejszym na ew. upały na urlopie.Resztę zapisuje i będę polować na próbki. co do 2. To chyba rzeczy wiście przespaceruje się z siostra do YR obwąchać So Elixir (zwłaszcza ze mam kupon na 40%).
|
|
#744 |
|
Przyczajenie
|
Witam....Jeżeli jeszcze nie wytropiłaś"ADIDAS CLASSIC WOMAN"z seledynowym napisem.To ja właśnie dziś go znalazłam co prawda ceny ma zabijające,ale tak czy siak poślę linki i mam nadzieję,że się przydadzą..no.http://cgi.ebay.de/Adidas-Classic-Wo...item3357e49bf4 http://cgi.ebay.de/ADIDAS-CLASSIC-WO...item255a13f16f http://cgi.ebay.de/ADIDAS-CLASSIC-WO...item1c0f17a398 http://cgi.ebay.de/ADIDAS-Classic-wo...item56363203b1
Edytowane przez EscadaTropicalPunch Czas edycji: 2010-04-20 o 16:04 Powód: zmiana tytułu |
|
|
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
a propos seledynowego adidasa...prosze...
![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1004429607
|
|
#746 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#747 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O dżizas! Czy ja dobrze widzę cenę?!
|
|
|
#748 |
|
Przyczajenie
|
perfumy Currara. :)
witam po długiej nieobecności.
![]() dzisiaj wybrałam się do perfumerii z zamiarem kupna moich ulubionych perfum - Currara. cały szkopuł tkwi w tym, że nie gustuję w tych z nowej linii, ale w tych 'starych'. jakieś 5 lat temu dostałam je od Mamy i się w nich zakochałam. sama mam 16 lat, więc nie pamiętam czasów, kiedy te perfumy zrobiły furorę w latach 80. podobno, a wcale w to nie wątpię... ![]() http://www.wprost.pl/ar/162803/Curra...ach-uwodzenia/ dodaję tutaj link do artykułu o tych perfumach, bo tylko takie zdjęcie znalazłam. chodzi mi o to drugie, ten flakonik 15 ml. może wiecie, gdzie mogę je znaleźć? strasznie mi na nich zależy. one są dla mnie po prostu genialne, mam jeszcze tylko troszeczkę na spodzie flakonika, a używam ich tylko na naprawdę szczególne okazje. ![]() pozdrawiam
|
|
|
|
|
#749 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do pierwszego pytania, to kiedyś była limitowana edycja jaśminowa In Love Again i wyszło właśnie coś na kształt zielonej herbaty z jaśminem. Ale kupowałam ją 2 albo 3 lata temu. ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- A ja poszukuję konkretnych perfum - Sancaro różowe. Dostałam je kiedyś w prezencie i dziś je odkopałam, ale zostało ich malutko, a to byłby świetny dla mnie, świeżutki zapach na lato. Wiecie, czy to raczej wyższa, średnia, czy niższa półka? Żebym wiedziała, w których sklepach ich szukać.
|
|
|
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: perfumy Currara. :)
przetestuj w perfumerii Poison Diora, Currara to ich podrobka, ktorej z tego co zrozumialam z artykulu, juz sie nie kupi
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:17.

Przy najbliższej okazji przetestuję, podejść chyba nie podejdę, nie mam tyle odwagi 

.

[...] aby dojść do słowa, trzeba mieć do niego odpowiednie podejście..