|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI
Cytat:
![]() |
#722 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#723 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko o to mi się rozchodziło, co wyraźnie napisałam. Dałam znać o absurdzie nawiązując do Twojego uogólniania, 'zazwyczaj' wiele zmienia. Tak więc - otyłość zazwyczaj jest spowodowana lenistwem, ale nie tylko, może być spowodowana problemami hormonalnymi, źle dobranymi lekami i poważnymi problemami metabolicznymi - pewnie jeszcze masą innych przypadłości, o których nie wiem, znam tylko te 3 przypadki. ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#724 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Dla mnie najgorsza gąbka jaką miałam okazję użyć to Spehorowska, tragedia! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Twoich doświadczeń - fakt, zdarza się i tak, to mocno irytujące nawet przy świadomości skąd się wzięło - jednak ja mam trochę inne doświadczenia, nie chcę ich tutaj opisywać, bo są brutalne i bardzo smutne, więc zachowam dla siebie. W każdym razie moje dzisiejsze posty w tym temacie dotyczyły głównie tego, iż problem rasizmu ma wiele wspólnego z historią - czemu zaprzeczono, tego, że kary za rasizm w Polsce praktycznie nie mają miejsca, więc trudno mówić o tym, iż czarnoskórzy powinni być karani tak samo, jak biali (bo niby jak?) i tego jeszcze - może przede wszystkim, o czym napisałam - problem dotyczy obu stron. Jeśli chodzi o postrzeganie kobiet - to już też osobna sprawa, jak zwykle niestety dosyć obrzydliwa. Znów działa w dwie strony, co chyba nikogo nie dziwi - prosty przykład rapera Soboty i zdjęcia z jego czarnoskórą żoną, pod którym sobie poczytał o żonie - brudny dywan, ściera niewykręcona, wycieraczka, czy zrobił już test na HIV, czemu w aucie trzyma gówno - i to i tak tylko lajtowe przykłady.
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2015-05-06 o 15:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Zakorzenienie
|
A teraz wrócę do kosmetycznych klimatów, bo wszystkie farbujące włosy dziołszki powinny wiedzieć o istnieniu farb bez amoniaku Artego one60nine!
Nie dość , że stłumiła mi rudy kolor, w zasadzie przez ten durny wypadek mam na głowie to, czego od dawna oczekiwałam - to jeszcze nie śmierdzą, nie niszczą tak włosa, tuba i woda za około 30 złotych starczają na 2, 3 razy, mają piękne odcienie, sporo chłodnych - no polecam gorąco! ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#728 | |
Dossisława I
|
Cytat:
Muszę koniecznie spróbować tej nowości, ae któta z nich będzie najlepsza? Glam Sponge, YvesRocher, Real Tehniques czy jakaś inna? Mam nadzieje, że żadna z nich nie śmierdzi, bo tego nie zniose.
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, wygrałaś. Sprzeczamy się chyba od 7 rano, więc ja wymiękam, tym bardziej, że właśnie - o ironio - planuję poćwiczyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#730 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Raczej wcale nie podobny do buff. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Wtajemniczenie
|
Ja już na Glam Sponge sie nie zdecyduje, chyba że utwardzona wersja jest zupelnie inna niż ta klasyczna. O ile aplikacja i efekt super, to domycie i jej żywotność wg mnie dramat. YR domywa się ZASKAKUJĄCO swietnie, nie ma żadnego zapachu (glam sponge też nie ma zapachu) i jest bardzo przyjemna. Gąbki z RT nie miałam ale opinie na jej temat zachęcają mnie do wyprobowania.
#732 |
Kot w worku
|
Glamsponge'a nie polecam, szybko się niszczy, ma dziwną strukturę i długo wysycha, przez co mam wrażenie, że jest siedliskiem bakterii. Miałam RT i ona też była raczej nietrwała, ale ponoć to poprawili. Innych zarzutów do niej nie miałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
w krainie snu i marzeń
|
obejrzałam filmik RLM - ona serio na początku gada jak pijana i jeszcze to powolne mruganie potęguje efekt... jestem w szoku, że zassała to 3 razy od rząd
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#734 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jest różnica pomiędzy nie podoba mi się, a patrzę jak na człowieka gorszej kategorii. Prezentujesz pogląd "idź być gruby gdzie indziej". A mi się to bardzo podoba, że nie można (edit: doprawdy?) komuś powiedzieć wprost, że jest za gruby/za chudy. Ponieważ co Ci daje prawo do tego? Fakt, że się tym zajmujesz? Ja rozumiem zwrócenie uwagi bliskiej osobie, na której zdrowiu nam zależy, ale co Cię obchodzi waga obcego człowieka? Myślisz, że większość z nich jest ślepa, nie ma lustra? Nie, oni wiedzą, że są grubi, ale żeby coś z tym zrobić muszą chcieć tego sami, bo uwaga zwrócona przez panienkę na ulicy na pewno nie będzie bodźcem do wzięcia się w garść. Nic Ci do tego, a jednak coś Ci do tego - zdecyduj się. Ma prawo Ci się nie podobać Twoja własna zbyt wysoka waga, czyjaś nie powinna Cię w ogóle interesować. Edytowane przez 2011607111034 Czas edycji: 2015-05-06 o 15:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Raczkowanie
|
W temacie 'zasysania' i powiększania ust :
https://www.facebook.com/niemowdomni...type=1&theater Z resztą podobnych filmików dotyczących powiększania ust 'na butelkę' i inne kieliszki widziałam sporo, dziwna moda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#736 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
tragedia, nie mogę pojąć po co ludzie to robią, idiotyzm straszny xD |
|
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Rozeznanie
|
Nie tylko Ty to zauważyłaś. Ludzie w komentarzach też sugerują że coś wypiła, ale odpisała że ona nie pije.
|
![]() ![]() |
![]() |
#739 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dla mnie jest nieźle nabzdryngolona i nie uwierzę, że nie piła absolutnie nic. Edytowane przez 2011607111034 Czas edycji: 2015-05-06 o 16:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#740 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2015-03-17 12.56.49.jpg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Wtajemniczenie
|
Na yt na kanale ReblopTv jest cały film Kylie Jenner lip challange compilation fail. Tam jest wiele osob pokazanych, ktore to robią (nawet raz krew poszła). Im więcej się tego pojawia.. tym więcej osob to robi. Dramat.
#743 | |
Konto usunięte
|
https://instagram.com/p/2WCtY4qlB-/
ostatnia miesięcznica : * http://www.callmeblondieee.pl/kosmet...ee-magic-rose/ Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A że do niektóych nam daleko - też prawda, jednak po co się do gorszych porównywać? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Konto usunięte
|
Ogladam wlasnie ulubiencow u Zmalowanej. Jestem dopiero w 8 minucie a juz chyba z 4 razy powiedziala ze "ona nie ma czasu"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Konto usunięte
|
MadeYewLook Włodeczek |
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=iM7xvYG-g4c zapiekanka u Magdy ze Skutecznie TV
Co tam dzisiaj jadłyście? Ja nie mam siły na nic, a głodna jestem ogromnie! |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj w Rossmannie, kolejka przeogromna, dostać do szaf się nie dało, no ale kupiłam ostatecznie 3 lakiery do paznokci (w tym śliczny róż - Rita Ora dla Rimmela
![]() ![]() A tak w ogóle używała któraś z Was maskę na włosy z dodatkiem gencjany? Bo dziś zamierzam użyć i nie wiem ile trzymać ją na włosach. TAG u Bogusi udka z rękawa u Kasi Opolanki
,,Jeśli Twoja wada to rozmiar to sama się krzywdzisz...'' Dietkuję ![]() Edytowane przez kochanowska Czas edycji: 2015-05-06 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#750 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak to obrzydliwie wygląda, nikt mi nie wmówi że to może być sexy, fuj. Ale zaczęłam się zastanawiać jakbym wyglądała z takimi ustami ![]() O dzięki, spróbuję w ten sposób. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:20.