![]() |
#721 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
a ja sie pochwale moja córcia dziś pierwszy raz śmiała sie i gadała do swojego odbicia w lustrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Wtajemniczenie
|
Buu super z wyjazdem
![]() My mamy duze volvo i zastanawiamy sie nad wypozyczeniem bagaznika ![]() ![]() Kasiula kurde nie strasz ta szczepionka! My mamy druga dawkę 6w1 8 lipca!l |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba Zia jeszcze.
![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
Tutti- smiesznie to wyglada nie? Haha ja tez sie zawsze z tego smieje
Olcia- Szymek tez tak sie smieje i jakby peszyl i wtula we mnie glowe. Wtedy sie odwracam i pokazuje mu z drugiej strony. Ale ma zabawe! ![]() Buu- ah fajnie ze jedziecie na urlop! Odpoczniesz sobie, zaslugujesz! A mi Tz dzisiaj zrobi niespodzianke, wrocil o12 ze wsi ![]() ![]()
![]() |
#727 |
Zakorzenienie
|
U nas Kamcius tez gada i zaciesza do siebie w lustrze próbując się dotknąć.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#728 |
Zadomowienie
|
hihihi tak śmiesznie. Ale szok rano nie zwracała uwagi na swoje odbicie a po popołudniowej drzemce nagle sie widzi
![]() Ilona zazdroszcze truskawek. zjadłam 3 z ogródka i młodą obsypało :-( wiec lipa w tym roku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Wtajemniczenie
|
Kasiula nie wiem kto jeszcze szczepi ta 6w1...
Wyobrazcie sobir ze ja jestem już po kapieli i w pizamie ![]() Midoa mnie zaskakuje. Rani spala od 8 do 11:30 a teraz spi juz od 16! A powinna byc juz wykapana i spac na noc! Zastrzele sie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
truskawki ze śmietana
![]()
![]() |
#731 | ||
Wtajemniczenie
|
U nas też Ada się we mnie wtula na rękach jak się do kogoś smieje tak jakby się wstydził i szuka schronienia u mamy.. uwielbiam to!
Cytat:
Mierzylam ponad 40 par butów! Ze wszystkich albo uciekał palec przed buta, albo ogólnie za luźne, albo niewygodne, albo rozmiaru brak... kupiłam wygodne klapki które super trzymają moja stopę. Zaraz wrzucę zdjęcie. Cytat:
Super! O lol. Też bym chętnie w piżamie wyskoczyła.
![]() |
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
Ilonka wstydziochy
![]() ![]() Asia, to Misia przysnela ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Przyczajenie
|
Jakby cos się z Kamciem stało to przysięgam ze ja bym tego nie przeżyła
![]() jeśli cie to pocieszy to mam dokładnie tak samo. te szczepienia mi spędzają sen z powiek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Wtajemniczenie
|
Buty takie. Super wygodne. Deichmann 69 zl. Polecam bardzo.
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
Duszona, fajne . A one są z tyłu zapinane?
Kasiula ja tak samo nie wyobrażam sobie życia bez mojego synka. Nic się nie stanie, nawet nie dopuszczaj do siebie takich myśli ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Edit. Chyba nie są. Przyjrzałam się dokładnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Wtajemniczenie
|
Nie Ale i tak super trzymają nogę. Można je przepiąć na ciaśniejsze lub luźniejsze. Jedyne które są dobre na wąską stopę 38. A i pod palcami mają zamsz więc nawet jeśli stopa się spoci to sie nie slizga a mi wlasnie glownie o stabilne i wyhodne buty chodzilo. Sa jeszcze biale i takie szarawe, są błyszczące i matowe...
![]() |
#737 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu dokładnie nie myśl o tym.
Aaa i kupiłam kielisZki z kauflanda wreszcie. Te z krosna co za naklejki były. Są meeeeega!
![]() |
#738 |
Zadomowienie
|
Duszona fajne. Ja tez mam problem z kupnem butówzawsze . Mam wąska stopę i przez to wwiększość nie pasuje to co mi się podoba. Ostatnio obeszlam 3 miasta w poszukiwaniu butów płaskich wiazanych niby nie powinno być problemu bo wiązane ale niestety a to mi się nie podobały a to brak rozmiaru, jakieś twarde walace chinszczyzna w końcu kupiłam w CCC z lasockiego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Wtajemniczenie
|
Przebudziala sie. Pociumkala 15 minut! Spi dalej, nieumyta i w ciuchach z dnia! Nigdy tak nie miala! Oczywiście juz sie martwie! Wykończe sie chyba! Nie spala, zle! Spi tez zle! No matce siw chyba nie dogodzi! Boje sie ze wstanie o 1 i Będziemy sie bawic!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ale to kupa kasy,odpada ...bede szukac alternatywy musze, bo my mamy gres na podlogach ![]() Cytat:
w H&M sa fajne http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0225398007.html mam tez zolte ![]() gryzaku trzymam w zamknietym pudelku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ☠☠☠☠a ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale jak sie zapakowac,to nie mam pojecia ja bym nadala bagaz ![]() fajne ![]() Cytat:
moze Cie zaskoczy i obudzi sie jutro ?:} ranooooooo ale sie nie martwwwwwwwww, ciesz sie tym ![]() My w domu ![]() ![]() lepiej niz w domu momentami serio bo juz oczywiscie o kundla sie z M poklocilam,bo znow pierdzi,wszedzie smierdzi i chcialam go na balkon wywalic, to zaczal sie mnie czepiac ,z ejestem niemila dla psa powiedzialam mu,ze dzis spi z pierdzacym kundlem w salonie,bo ja pierdziocha do sypialni nie wpuszcze a on przeciez bez swojego pieska nie zasnie no ale mialo byc o milych rzeczach ![]() U mamy super, poszlysmy do sklepow, weszlam mlodemu kupic troche brakujacych rzeczy ![]() ![]() i dostal zabaweczke,ale beznadziejna ;/ myslalam,ze bedzie fajniejsza Dzis bylo drugie podejscie do dyni, zupelnie inaczej niz wczoraj wyrywal sie do lyzeczki, chapał ją jak pirania jak mu zabieralam by nalozyc nowa porcje to darl sie,ze chce .szok az sie trzasl i smial i tak mu smakowalo <3 do piatku cisniemy dynie ![]() pozniej cos nowego, albo brokul albo marchew nie wiem kupa poszla smierdziala jak staregooooo i kupilam mu taka kaszke http://www.bangla.babyonline.pl/opin...o-kukurydziana delikatna sie wydaje ![]() Ale to tak za 2 tyg ![]() co jeszcze....no nie wiem,rozleniwiam sie u rodzicow ![]() a jutro mama przyjedzie do mnie jupiiiiiiiiiiiiiiii
![]() |
![]() |
#742 |
Raczkowanie
|
Aga a dlaczego dajesz już dynię? Pisałaś prędzej, że poczekasz do lipca chyba?
Asia korzystaj i się nie zamartwiaj, mój też tak miewa, on śpi po swojemu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Wtajemniczenie
|
Aga super ze fajny dzień u Mamy
![]() ![]() A co do kundla to juz slow brak! Temat rzeka! A czy Tym nie mial przypadkiem dostac jedzonka w lipcu?! ![]() No Misia spi i oby tak dalej bo ja juz tez się wybieram Zaraz lulu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
85...bo nie wtrzymalam...chcialam dac pod koniec czerwca, ale Tym sie tak patrzyl jak jemy, otwieral buzie
ze stwierdzilam,ze od lyzeczki, dwoch nic mu sie nie stanie...to dla smaku bardziej i faktycznie dzis co prawda nalozylam ze sloiczka takie dzieciowe 3 lyzeczki i je zjadl choc i tak bylo wiecej dookola niego tych gadzetow,wszystko ubrudzone ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- hehehe Asia no mial dostac pod koniec czerwca, no ale wyszlo jak wyszlo,bo wczoraj dalismy mu pierwszy raz- pisalam wam ![]() moja mama powiedziala mi,ze ja tez 4 msc skonczylam i jadlam zupki , i jestem okazem zdrowia i w ogole ![]() ![]()
![]() |
#745 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja poproszę o kaftan lub rewolwer z 1 strzałem
![]() ![]() A z dobrych wieści, to odebrałam wyniki badań kupki i wszystko jest ok (chyba, tak mi się wydaje). Tylko teraz nie wiem skąd takie brzydkie te kupki i ten śluz skąd w nich? Moze tak ma być? Wy też piszecie że są luźne i ze śluzem.. Sma już nie wiem, chyba się sama doszukuję jak to mój mąż mówi.. Buu,zazdroszczę urlopu. My chyba nigdzie nie pojedziemy. Tutti, super że maleństwo tak reaguje na swoje odbicie. Moja nie zwraca uwagi. Asia, my też myślimy nad zakupem bagażnika. Mamy combi ale wózek zajmuje prawie cały bagażnik. Z tym,że nie rozkładamy go tak całkiem. A co do spania, to jak Aurorka śpi 3h (zdaża się to sporadycznie) to ją budzę na kąpiel bo też się boję, że za wcześnie się obudzi. Teraz już śpi po godzinnym lulaniu. Ale jest postęp, zasypia na leżąco obok mnie. Nie trzeba bujać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
Asia - Misia pewnie prześpi całą noc
![]() Aga- miły dzień ![]() i fajnie że dynia smakuje ![]() duszona- ładne klapki. choć bym chyba wolała matowe ![]() Ala- a co w wynikach wyszło? może faktycznie to tak ma być.
![]() |
#747 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ala przetrwasz ten skok i wiele innyxh! Dasz rade! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Rozeznanie
|
Cały dzień po galeriach... Nogi mi w ... wchodzą....
Ale jesteśmy ubrani na te chrzciny...i ja sobie kilka rzeczy kupilam bo juz jak dziad chodzilam bo większość rzeczy za mała... Aga dzięki, zapomnialam dziś odebrac..mam nadzieje ze do środy poczekaja.. Tez myślę nad jakaś mata..bo nam jest do cwiczen na codzien potrzebna...i koc się zwija..może kupie te co hope poleca.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Wtajemniczenie
|
Aga,super! Nie ma jak u mamy. Ty z psiakiem walczysz a ja z kotami. Biały znów nalał córce na łóżko. Mam już dość tego sierściucha.
![]() Emdzik, Barwa- żółta Konsystencja-papkowata Woń-swoisty Odczyn-obojętny Ziarna skrobi-nieliczne Krople tłuszczu-nieliczne Włókna mięsne-pojedyncze Krew w kale-ujemny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
Alu...Trzymam kciuki by się A. odmieniło jak najszybciej, bo ona cie wykończy :-( ehh a co do kup to skoro wyniki są ok ( dopisek: widzę ze wkleilas wyniki ale ja się nie znam..czy re nieliczne to źle i nie powinno być wcale.czy ci.to oznacza) to nie doszukiwalabym się chyba więcej nieprawidłowości... O ile jej zachowanie nie jest związane z jakimś dyskomfortem...
Ja juz w wyrku,pogodzona z M. Stwierdziłam, że ten kundel.tak mnie juz wkurza, że jeszcze brakuje bym się z M klocila. Zrobię po swojemu Zamknę go jutro na balkonie zasune rolety i nie będę go oglądać Wpuszcze do mieszkania zanim M wróci z pracy ![]() I z dobrych wieści. Za 2 tygodnie będziemy mieć nowe auto!!! ![]() Teraz tylko sprzedać nasze ![]()
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2015-06-08 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.