|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nikogo tu nie znamy na ploteczki się zbieramy ;).
Cytat:
Może za tydzień :P A ja sie cały czas zastanawiam nad zakupem zestawu do hybryd do domu... |
|
|
|
|
|
#722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
A to jak masz zamiar zestaw kupić to nie kupuj takiego całego jak wystawiają na allegro ze zestaw do hybryd tylko wszystko osobno lepiej się opłaca
polecam kupić baze top i lakier hybrydowy z firmy Semilac drogie są 30 zł z czymś ale na prawdę dobre i trwałe a jakie piękne kolorki Słoneczko od rana to lubię
|
|
|
#724 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie !
![]() pannanika czy Ty masz dziś urodziny, dobrze podczytałam ? STO LAT ! ![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- AgenTkA_aaa ale super się złożyło, że o tych lakierach napisałaś moja koleżanka robi urodziny i się zajmuje hybrydami, kupię jej jakiś kolor z Semalica
|
|
|
|
|
#725 | ||
|
Zakorzenienie
|
Haha, zobaczymy jak mi będzie wychodzić :P Cytat:
Chce kupić zestaw semilaca z lampą led, wiem ze sporo kosztuje, ale uparłam sie na te lwmpe bo jest mała i poręczna chyba pojedynczo to nie wychodzi taniej w tym przypadku, bo sama ta lampa jest droga...Cytat:
Tak, mam, dziękuje
|
||
|
|
|
|
#726 |
|
Wtajemniczenie
|
pannanika, Sto lat!
![]() Tak się ostatnio zastanawiałam, czy nie kupić sobie jakiegoś zestawu do hybryd, ale trochę się boje zniszczyć paznokcie. Jak będziecie juz używać, to dajcie znać
|
|
|
|
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja miałam teraz na wakacje zrobione i z jednej strony faktycznie po zdjęciu są trochę zniszczone, ale z drugiej podczas noszenia są dobrze zabezpieczone, cieżko połamać czy coś. Ja teraz dużo zmywam ręcznie u chłopaka, bo zbieramy dopiero na zmywarkę i lakier sie strasznie niszczy, co chwile by trzeba malować, a dobrze zrobione hybrydy te dwa tygodnie można spokojnie nosić
|
|
|
|
|
|
#728 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam swoje mocne, twarde paznokcie i juz taki lepszy lakier, to mi się z ponad tydzień trzyma i właśnie dlatego się trochę boje tych hybryd, ale znowu dużo ładniej wyglądają niż normalny lakier.
|
|
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przez wakacje miałam i sobie bardzo chwaliłam. Bardzo twarde były i eleganckie
czekam aż moja znajoma wróci z wakacji i będę robić
|
|
|
|
|
#730 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam teraz hybrydy, kuzynka mi na 18 robila i w sumie dobrze zrobione sie trzymaja, ale moje 'paznokcie' wygladaja srednio.
|
|
#731 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny taka wczoraj byłam zadowolona chyba za bardzo i mnie pokarało - zdarzyło którejś z was się tak, że kawałek odszedł z powierzchni paznokcia, bo tak się właśnie wydarzyło mi
na kciuku mi się nie trzymałanie wiem jak to zrobiłam ale skandalicznie późno dziś wstałam bo po 12, ale może dlatego, że poprzednią noc mało spałam. tak czy inaczej zła jestem na siebie. |
|
|
|
|
#732 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od 7 miesięcy mam non stop hybrydy i nie wyobrażam sobie zrezygnować z nich. Nic mi się na razie nie dzieje z paznokciami. Raz połamałam dwa na walizce jak wracałam z wakacji, ale też miałam za długie więc pewnie dlatego.
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
Maddis kobieto jak masz takie paznokcie i tyle czasu ci się lakier zwykły trzyma to hybrydy Ci nie potrzebne ja pisałam kiedyś ze mi się wcale nie trzyma zwykły lakier mogę wydać sporo kasy na niego a i tak zaraz odpryski się robią
echdmuchawcelatawce albo słabej jakości lakier hybrydowy albo źle nałożony trzeba cieńiutkie warstwy kłaść inaczej albo się zmarszczy lakier albo odpryśnie ja kiedyś jakiś badziew kupiłam dobrze nałożyłam ale odpadło kawałek bo zła jakość ![]() Margarita94 koleżanka na pewno będzie zadowolona wcześniej się zorientuj jakiego kolorku jeszcze nie ma żebyś trafiła
|
|
|
#735 |
|
Konto usunięte
|
AgenTkA_aaa znajoma mi ją poleciła, ale w takim razie umówię się do kogoś innego któregoś dnia.
Trochę miałam nerwowy wieczór bo w auto mojego ukochanego uderzyło inne auto, ale całe szczęście tylko go trochę ręka boli i nic mu nie jest. |
|
|
|
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ci ludzie jeżdżą to nie mam pojęcia .. mój tż mi kiedyś opowiada ze sobie jedzie i mial pierwszeństwo a jakaś baba co powinna mu ustąpić pruje i nawet nie patrzy dobrze ze jechał w miare pomału i przyhamował bo tamta to nawet nie spojrzała tylko jechała jakby to ona miała pierwszeństwo
|
|
|
|
#737 |
|
Konto usunięte
|
to była podobna sytuacja
jak tam dziewczyny przy piątku? |
|
|
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, ze nic mu sie nie stało... Ja czekam z utęsknieniem aż mnie wypuszcza z praktyk :P potem widzę sie z chłopakiem na chwile. A jutro mamy wesele, wiec pewnie już dzisiaj będę malować paznokcie i takie tam |
|
|
|
|
|
#739 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzis w koncu odpoczynek. Bedzie czytanie ksiazki
|
|
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
hehe- z hybryd to ja znam tylko storczyki:P
![]() mój chłop się rozchorował-smarka i chrząka...dziś idzie na nockę biedny... a wczoraj przeżyłam rozwód rodziców...mimo że już dawno nie mieszkam z nimi to było straszne przeżycie...
|
|
#741 |
|
Raczkowanie
|
Bylam dzisiaj (i wczoraj) na weselu,powiem wam,ze duzo sie wytanczyłam
|
|
|
#742 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wspolczuje, ja sobie tego nie wyobrażam Fajnie masz. Tez bym sobie poszła na jakieś wesele, ale sie nie zapowiada. To pewnie podnieta jestes? |
|
|
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
Tez byłam na weselu, nawet wygrałam wódkę, a mój złapał muchę
|
|
|
|
|
#744 |
|
Konto usunięte
|
agafisia mimo iż jesteś dorosła sądzę, że musiało być to bardzo nieprzyjemne. moi rodzice się bardzo kochają i całe szczęście zapewne nie poznam jak to jest. współczuje serdecznie.
baniusia i pannanika zazdroszczę zabawy na weselach ![]() Ja się wczoraj na wieczór strasznie czułam - ból brzucha i dreszcze i wgl, i nikogo kto by mi zrobił coś dobrego do picia i pozmawiał eh. |
|
|
|
|
#745 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tam, jak się źle czuje, to wolę być sama. Nienawidzę, jak ktoś przychodzi i mi gada o pierdołach, a ja ledwo żyję.
|
|
|
|
|
#746 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
,a jestem w sumie wyspana,przespałam pare godzin do około 13.Cytat:
,cos przeczowałam,ze go złapie,a potem taniec na oczach wszyskich,masakra Cytat:
![]() A dzisiaj jak sie czujesz ?Bo jezeli taki bol brzucha i dreszcze,to moze nalepiej bylo by isc do lekarza ?
|
|
|
|
#747 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziś się już lepiej czuje, ale nie będę za bardzo wychodzić bo boję się, że mnie coś rozłoży. Co tam pierwsze wesele od dawna...ja byłam w życiu tylko na jednym weselu - u swojego kumpla na ślubie, ale bawiłam się dobrze. |
|
|
|
|
|
#748 |
|
Konto usunięte
|
Jak tam dziewczyny przy poniedziałku?
|
|
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
Już na szczęście po poniedziałku
ale mi się nie chciało do roboty wczoraj troszkę za długo z tż posiedzieliśmy i no nie mogłam wstać dziś już kąpiel wzięłam i siedze z maską na głowie niby ciepło w dzień było a jak zawiało to brr ![]() a Wam dziewczyny jak tam poniedziałek ?
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
Poniedziałek to ciężki dzień
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.

ale i tak zdałaś 

na kciuku mi się nie trzymała

ech
jak ci ludzie jeżdżą to nie mam pojęcia .. mój tż mi kiedyś opowiada ze sobie jedzie i mial pierwszeństwo a jakaś baba co powinna mu ustąpić pruje i nawet nie patrzy dobrze ze jechał w miare pomału i przyhamował bo tamta to nawet nie spojrzała tylko jechała jakby to ona miała pierwszeństwo