![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zawsze piękne, zawsze młode - 30+ 40+ ciąg dalszy
Eva można operacyjnie poprawić kształt oka?
Polityki nie oglądam.Widok PIS doprowdza mnie do szczękościsku.. ![]() Kama ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Miszka, przetestujesz eliksir
![]() Można poprawić górna powiekę. Moim zdaniem Lewandowska mogła nic nie poprawiac, wygląda naturalnie. A ja jestem zadowolona z kwasu hialuronowego, tez wyglądam naturalnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Mozna podciagnac skore powieki dolnej I wyciac skore z powieki gornej (tzw. otworzyc oko) ja mysle wlasnie o takiej korekcie za kilka lat.
---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Dzieki Kama ![]() Kto jest niski & sexowny? ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Dobrze zrobione Eyelid Surgery dziala cuda. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Michell, zobacz jakie to popularne jest. https://www.google.ae/search?q=eyeli...fore+and+after
![]() |
#724 |
Konto usunięte
|
Rozenek też Wam podrzucę http://teleshow.wp.pl/gid,16770731,i...7,galeria.html
Widziałam ją kiedys na żywo, dość wulgarna kobieta, bez makijazu bardzo do siebie nie podobna... |
![]() ![]() |
![]() |
#725 | |
|
Cytat:
Nie znam, ale ladna babka, dlaczego odnioslas wrazenie, ze jest wulgarna? Wydaje sie prezentowac bardzo kobieco. Podoba mi sie. To jasne, ze bez makijazu kazdy wyglada inaczej, jak przyszlam do pracy w tamta Niedziele bez grama podkladu, pudru, nic kompletnie nie mailam na twarzy bo mialam miec PRP, to sie mnie pytali czy chora jestem, ahahahahaha!
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
Mało kto wygląda dobrze bez makijażu niestety
#727 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#728 |
|
aaaaaa... wulgarna w zachowaniu jest? Oj to nieladnie faktycznie.
Nie lubie nieuprzejmych ludzi bez manier. Niebotyczne obcasy za to uwielbiam ![]()
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś lubiłam chodzić na wysokich szpilkach... kiedyś... 😒
#730 |
Zakorzenienie
|
Eva -Clooney
![]() ![]() Kama kwas gdzie podawałaś?Wyniki okey? Jeszcze raz Ci dziękuję kobieto.Zaskoczyłaś mnie i to taaaak mile ![]() Wyjmowałam te kosmetyki i zastanawiałam się kiedy ja to kupiłam ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś kupiłam peeling http://allegro.pl/retises-ct-yellow-...697082213.html Odmłodzę paszczu ![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Eva tez mam tendencję do opadającej powieki.Musze poczytać.Są jakieś blogi,recenzje ,opinie -po tym zabiegu?To w sumie operacja plastyczna.. Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2015-10-01 o 06:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
Eva, zachrypnięty głos Danusi jest niski i seksowny
![]() To z powieka to już chirurgia plastyczna, moim zdaniem jeszcze zdecydowanie nie nasze lata, nawet dekady ![]() Miszka, wyniki w sumie nie sa złe, na poniedziałek mam wizyte u endokrynologa. wyglada na to, ze tyje i nie chudnę z racji wieku i przemiany materii ![]() Kwas miałam w okolice ust, na podniesienie kącików i w rozpoczynające się bruzdy marionetki, czyli od kącików w doł. ładny i naturalny efekt wypełnienia. cóz, wszystkie chirurgiczne korekty typu: tu wytniemy, tam podciągniemy - wybitnie mnie zniechęcają i raczej nie widze siebie jako takiej pacjentki ![]() ![]() Miszus, przetestuj ten proszek do pieczenia do twarzy ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-09-30 o 17:27 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 |
Gang Iren
|
Danusia głos seksowny zachrypnięty, a ja głosu prawie wcale. Mam zapalenie krtani. I tu się tego nie leczy. Ma samo mi przejść. Oby.
#733 |
Zakorzenienie
|
Który to proszek Kam???
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
zielona saszetka
![]() Ogladam Fear of Walking dead. Przerażające, jak szybko upada cywilizacja... Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-09-30 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
Proszek do pieczenia do twarzy ha ha.. Brzmi dość dziwnie,ale nie omieszkam dziś wypróbować
![]() Mydełka wczoraj przyszły.W całym domu pachniało ![]() ![]() Co do lokum-wyborne ![]() ![]() ![]() Migdałowe mnie nie smakuje.Ot nijakie..Ciekawią mnie inne smaki.. Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2015-09-30 o 23:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#736 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() nafaszerowalam się czosnkiem, wodą z miodem i cytryną, syropem z sosny i do niedzieli muszę być zdrowa. No i siemię-przy okazji doczytalam -siemię to też odmladzajaco dziala, ale już zapomniałam co tam tak działa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
Gang Iren
|
Cytat:
Mnie lekarka "pocieszyła", że to zapalenie krtani mogę mieć nawet miesiąc. Moje wrzaskuny nie słyszą jak do nich mówię. Wkurzająca przypadłość.
![]() |
#738 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczór Paniom
![]() Miszka - Retises CT miałam robiony w gabinecie (na dodatek po przetarciu paszczy glikolowym) i bardzo ładne efekty były. U mojej dr na topie z pielęgnacji są w tej chwili produkty ze śluzem ślimaka. Ponoć efekty rewelacyjne (w sumie - mogę potwierdzić, co naocznie widziałam). Drogi ale ponoć świetny krem: http://beautikon.com/pielegnacja-twa...-escargot.html I w sumie nie taka droga (zwłaszcza jak na 160 ml i w promocji) emulsja, dająca efekt niesamowicie zadbanej, miękkiej skóry: http://www.myasia.pl/holika-holika-p...air-emulsion-1 Ja się chyba skuszę, zwłaszcza, że przy Izo żadne kwasy ani retinole w tym sezonie nie pójdą w ruch. |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
Gosia ja chorowałam na zapalenie krtani dwa razy w roku. Rownież traciłam głos, ale u mnie była bardzo wysoko temp. Antybiotyk za każdym razem. I po chrobie zawsze obniżał mi się głos. Tygodniami wracał do swojej barwy a i tak wydaje mi się, ze na stałe lekko się obniżył. Chyba, ze to ze starości
![]() Zdrowia życzę. ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Łuszcze się na potegę. To już 5 dzień i mam nadzieje, że to koniec. |
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
Gosiu tez tak myślę,ze może antybiotyk trzeba podać?Byłaś u lekarza?
Dircik opisz mi jak robili Ci ten zabieg.Chcę go sama w domu zrobić.Z tego co wyczytałam najpierw smaruje sie ampułką z wit c i na to nakłada retinol .Trzyma sie parę godzin.Ty też miałas trzymane jako maskę?Mocno się łuszczyłaś?Po jakim czasie zmyłaś? Tysiące pytań ha ha.. Anyż -a Ty po czym się łuszczysz kochana? |
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Zadomowienie
|
Miszka - zabieg miałam w środy - wtedy łuszczenie zaczynało się od piątku po południu, a w poniedziałek wygasało.
Łuszczyłam się w sposób bardzo widoczny - makijaż totalnie niemożliwy (we wtorek krem BB już tak), konieczne stałe dosmarowywanie kremów. Tak, miałam nakładane jako maskę i miałam zalecenie zmycia po 4-5 godzinach a potem smarowanie cicaplastem o ile dobrze pamiętam. Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
|
Lubie zachrypniety glos u siebie, wydaje mi sie ze jestem wtedy bardziej seksowna, ale strasznie zadko mnie to dopada
![]() Danusia, wydaje mi sie ze miod I cytryna podrazniaja gardlo, chyba plukanka z soli jest najlepsza, ale oczywiscie kazda rzecz moze u kazdego z lekka inaczej dzialac. Jaki Kolagen pijesz? W proszku do rozpuszczania? Czytam o tym jak sie luszczycie I troche sie boje zrobic sobie to samo, mam skore nie przyzwyczajona do kwasow. Przy moich zabiegach, jaki kwas bylby dla mnie dobry na poczatek? Mozna wtedy przebywac na sloncu? Kama, kwas hyaluronic tez mam na podniesienie kacikow ![]() Wysle Ci PW jesli powaznie myslisz o tym aby zrzucic ponad 10kg. Michell, tez mam problem z opadajaca powieka, wlasciwie to nawet nie zalezy od wieku, mlode osoby tez poddaja sie tej operacji, myslalam aby zrobic to w tym roku ale mialam inna powazniejsza operacje w Lipcu wiec poczekam moze w przyszlym roku sobie zrobie zeby nie meczyc organizmu. Nie czytam blogow, zadnych blogow nie czytam wiec nie wiem czy ktos cos pisze na ten temat, raczej jak juz zdecyduje sie to w Dubaju sa kliniki gdzie przyjezdzaja lekarze ze Stanow (dokladnie z Beverly Hills), wiec kazdy z nich jest dobry wrecz najlepszy, oddam sie wtedy w ich sprawne rece. Do tego czasu musze jakos te facjate odmladzac na biezaco ![]()
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
Na ból gardła u mnie sprawdza się płukanie azulanem i propolis forte w sprayu.Łeb urywa,paskudne w smaku, ale działa
![]() Eva nigdy nie robiłam peelingów typu killer.Tobie raczej przy takim nasłonecznieniu, tez bym nie polecała- ot tak z marszu..Może na urlopie,gdy będziesz mogła zaszyć się na parę dni w domowych pieleszach.Ryzyko nabawienia się przebarwień zmusza człeka do Egipskich ciemności ![]() ![]() Jestem zakochana w Pauli Choice .Popatrz na ten exfoliant. http://www.paulaschoice.pl/pl/p/RESI...Acid-60-ml/126 Używam.Polecam ![]() Teraz mam zamiar kupic to serum P.CH http://www.paulaschoice.pl/pl/p/RESI...erum-30-ml/148 Dobra inwestycja w pesel ![]() Gdzie Caffe? Dircik dzięki za opis ![]() ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- Eva ja też chce przepis na zrzucenia kg..Poproszę na pv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
Halo
![]() ![]() ![]() Eva- ja też chcę zrzucić kilka kg. Poproszę o info ma priv ![]() Anyżek - już retinolowo się łuszczysz? czy jakieś kwasy poszły w ruch? Gosia- u nas na zapalenie krtani dają antybiotyk ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Gang Iren
|
Dzień dobry.
Dzięki dziewczyny. Wiem, że w Polsce dają antybiotyk. Tutaj mówią, że to wirus i że antybiotyk nie działa na wirusy, więc wirusy mają same przejść.
#746 |
Zadomowienie
|
Gosia - co do krtani to poczytaj np. tu: http://otolaryngolodzy24.pl/lekarze-...ni-u-doroslego
Wiem, że antybiotyk od razu to często błąd. Ale jeśli po kilku dniach leczenia objawowego (leczenia, a nie czekania czy przejdzie) nie ma poprawy to już prawie na pewno idzie w kierunku bakteryjnym. Na teraz - leki mukolityczne a przeciwobrzękowo coś używanego w uczuleniach - może można kupić bez recepty i u Was? |
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Zadomowienie
|
Eva ja tez pragne zrzucic kilogramy
![]() Miszka oba te produkty Pauli mam na stale w mojej pielegnacji. Ja robilam cos podobnego do tego co Ty kupilas, Retix C. Kosmetyczka proponuje mi jakas niby nowosc, czyli medyczny peeling ziolowy nowej generacji. Wie ktoras z Was cos na ten temat? |
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Gang Iren
|
Dircik dzięki. Sprawdzę w sklepie, a jak nie to pojadę do polskiego sklepu i może tam będzie jakaś flegamina. Męczy mnie to właśnie, że nie mogę odkrztusić.
#749 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
5.10 ma ruszyć jeszcze coś takiego ![]() Fear The Walking Dead: Flight 462 Zombiaki wiecznieżywe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
A nas pochłonął Sherlock w Elementary
![]() ![]() No dobra przyznam się- zamówiłam jakieś sera chyba koreańskie z wyciągiem ślimaka i jakieś peptydowe itd też ![]() Edytowane przez aussiewoman Czas edycji: 2015-10-01 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.