Kwietniowe mamusie 2016 <3 - część III - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-10, 12:04   #721
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90
Dot.: Kwietniowe mamusie 2016 <3 - część III

Cytat:
Napisane przez Sunmade Pokaż wiadomość
Ja tez mówię stanowcze nie papierosom i alkoholowi w ciąży! Już przez te parę miesięcy można się poświęcić, naprawdę.

Dziewczyny chce mi się śmiać od rana. Ten szpital ma takie śmieszne zasady ze to aż niesamowite. Pacjentki na ginekologii nie mogą mieć piżam, tylko koszule nocne. Chwała ze jakimś cudem jedna wzięłam. Pod koszula nie mogą mieć bielizny!!! Bo ordynator szału dostaje inaczej. Ściągnęłam tylko na obchod. Na stolikach może stać tylko niegazowana woda i kubek. Telefon absolutnie nie jest akceptowany w widocznym miejscu. Ręczniki nie mogą być rozwieszone nawet jeśli są mokre. Koc który złożony z nogach łóżka, pościel poprawiona. Normalnie reżim! Na szczęście tylko na obchod 2 razy dziennie wykonuje się wielkie porządki a tak to luz. No ale z czymś takim się jeszcze nie spotkałam.

Dobrze, że łazienkę mam w pokoju. To jakiś plus. O 11 mam ostatnie pobieranie i będę mogła zjeść coś. Ze śniadania czeka na mnie zimna parówka i 4 kromki chleba. Nie jestem przyzwyczajona do takiego luksusu, w poprzednim szpitalu dawali tylko 2 kromki :p

Mierzyły mi dziś brzuszek, 76cm ehh
Fajnie, że taki mały brzuszek..nie smutaj
Luksus na śniadanie
Co do reżimu to u mnie jest tak samo, oprócz piżamy no i zazdroszczę luksusu w postaci łazienki w pokoju

Cytat:
Napisane przez lulka19 Pokaż wiadomość
chyba pojadę na to badanie, najwyżej nie zdecyduję się jakby chciał robić dopochwowo.
W tym terminie to już się raczej dopochwowo nie robi

kropcia fajne łupy i brzuszek

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość

Tiaaaa tylko niektórzy sa po prostu nieodpowiedzialni, wpadli i nie chca dziecka i tysiac innych powodow ktore wymyslaja.
Mnie az terepie ale opowiem jeszcze jedna historie.
Kolezanki kolezanka wpadla i caly czas uderzala sie w brzuch bo nie chciala dziecka ... nawet jak urusl to czasem uderzala majac nadzieje ze poroni......

Teraz szczesliwa mamusia ....
Co do wytłuszczonego to koleżanka 5 lat temu specjalnie jeździła Quadem brata raz w tygodniu po torze morocrossowym...po miesiącu jej się "udało"....nie była świadoma, że strata może tak bardzo bolec psychicznie...

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 12:08   #722
patulinka94
Zadomowienie

Dot.: Kwietniowe mamusie 2016 &lt;3 - część III

Cytat:
Napisane przez kropcia007 Pokaż wiadomość
Velika jestem hihi i to najdalej z Was wszystkich

Gosiaczek myślałam ze pajac jest z zakrytymi stopami online ten ciuch nadal 79,99

Patulinka u mnie był jeden i to bez opakowania. Przed ciaza miałam piekny wyrzeźbiony brzuch ale to nic jeszcze wróci mam nadzieje

Poli dziękuje za miłe słowo na Ciebie zawsze można liczyć

A macie tez więcej włosów na brzuchu

Włosy
Ja wcześniej nic nie zauważyłam, ale mama ostatnio do mnie z tekstem, że mi włosy urosły na brzuchu... Powiedziałam jej że oszalała a teraz faktycznie sama widzę że jest więcej takich malutkich przezroczystych włosków
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 12:16   #723
Polinezyjka
Zakorzenienie

Kropcia ja mam wlosiska na brzuchu hehhe

Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość
Fajnie, że taki mały brzuszek..nie smutaj
Luksus na śniadanie
Co do reżimu to u mnie jest tak samo, oprócz piżamy no i zazdroszczę luksusu w postaci łazienki w pokoju

W tym terminie to już się raczej dopochwowo nie robi

kropcia fajne łupy i brzuszek

Co do wytłuszczonego to koleżanka 5 lat temu specjalnie jeździła Quadem brata raz w tygodniu po torze morocrossowym...po miesiącu jej się "udało"....nie była świadoma, że strata może tak bardzo bolec psychicznie...
Oooo.... masakra....
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 12:18   #724
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Cytat:
Napisane przez patulinka94 Pokaż wiadomość
Włosy
Ja wcześniej nic nie zauważyłam, ale mama ostatnio do mnie z tekstem, że mi włosy urosły na brzuchu... Powiedziałam jej że oszalała a teraz faktycznie sama widzę że jest więcej takich malutkich przezroczystych włosków
ja mam ciemne i to duzo:/
Stary 2015-12-10, 12:24   #725
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tabaska25 Pokaż wiadomość
ja mam ciemne i to duzo:/
Ja też
Dokładając do tego brak talii i obrzydliwie wielkie cycki (pełne żyłek i opuchnięte sutki...) czuję się po prostu boginią seksu...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 12:37   #726
annihilate
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madzia2409 Pokaż wiadomość
Eh ale się wkurzylam teraz. Kupiłam w biedronce dwa desery czekoladowe. I otworzyłam jeden i myślę sobie trochę zjem go. I łyżeczkę do.buzi, zjadłam ale coś mi ciepło w przełyk, dla świętego spokoju idę sprawdzić skład, a tam alkohol etylowy i tyle z deseru. Odłożyłam! Eh pewnie alkoholu tam niewiele, bo Ale nie mam sumienia to zjeść.

W ogóle nie mówiłam Wam jaką sytuację widziałam na polowkowych.

Czekalam na wejście do gabinetu, a że byłam blisko recepcji, to słyszałam co pacjentki mówią. I stoi taka lalunia, młoda siksa, no i Pani się pyta, która ciąża, no i mówi laska druga, Ale pierwsze poronienie. Myślę sobie, kurczę jak często się to zdarza. Wręcz niemożliwe i współczuję dziewczynie, bo sama wiem jak to człowiek odczuwa. Ale jak babka się pyta pali Pani papierosy, a.ta w śmiech i ze teraz mniej, Ale podpala, no bo jak to. Jak bym poszła i dupnela ja w tą pustą łepetynę. Nie dość, że historię medyczną ma nie fajną, to wie że w ciazy jest i nie umie się powstrzymać? Kurde! Jeszcze się śmiała z tego, takie to głupie! Nie wiem czy., którąś z Was tym nie urażę, Ale jestem przeciwnikiem wszelkich papierosów, alkoholu w ciazy. Przy dziecku też pewnie będzie jarac, S ono będzie to wdychac. Jak teraz ma to w nosie... poza tym mówię Wam młodą laska, bliżej 20 , więc jakie to uzależnienie? Eh
Sama się tak nadziałam ostatnio na deser w biedrze.

Masakra jak można palić albo pić w ciąży. A wymówki typu odstawianie szkodzi bardziej są aż śmieszne. Czasami mam wrażenie, że niektórzy cierpią na brak mózgu

Cytat:
Ja tez mówię stanowcze nie papierosom i alkoholowi w ciąży! Już przez te parę miesięcy można się poświęcić, naprawdę.

Dziewczyny chce mi się śmiać od rana. Ten szpital ma takie śmieszne zasady ze to aż niesamowite. Pacjentki na ginekologii nie mogą mieć piżam, tylko koszule nocne. Chwała ze jakimś cudem jedna wzięłam. Pod koszula nie mogą mieć bielizny!!! Bo ordynator szału dostaje inaczej. Ściągnęłam tylko na obchod. Na stolikach może stać tylko niegazowana woda i kubek. Telefon absolutnie nie jest akceptowany w widocznym miejscu. Ręczniki nie mogą być rozwieszone nawet jeśli są mokre. Koc który złożony z nogach łóżka, pościel poprawiona. Normalnie reżim! Na szczęście tylko na obchod 2 razy dziennie wykonuje się wielkie porządki a tak to luz. No ale z czymś takim się jeszcze nie spotkałam.

Dobrze, że łazienkę mam w pokoju. To jakiś plus. O 11 mam ostatnie pobieranie i będę mogła zjeść coś. Ze śniadania czeka na mnie zimna parówka i 4 kromki chleba. Nie jestem przyzwyczajona do takiego luksusu, w poprzednim szpitalu dawali tylko 2 kromki :p

Mierzyły mi dziś brzuszek, 76cm ehh
co za szpital, brak słów

Cytat:
Dziewczyny tak ciśniecie ostatnio ze nam problem nadrobić byłam wczoraj w hm i kupiłam kombinezon na który sie czaiłam przeceniony z 80 na 30 zł i otulacz po kąpieli w pepco za 25 zł Załącznik 6102718Załącznik 6102719

Mój brzuszek prezentuje sie następująco 23 tydz 6 dni ja jeszcze w piżamie Załącznik 6102721Załącznik 6102723
super zgrabniutki brzuszek taki otulacz w pepco? ooo muszę zajrzeć

Włosy
Na brzuchu mi przybyło takich ciemniejszych, jestem jak misio prawie a na głowie mam pełno baby hair, normalnie jakby mi grzywka wyrastała!!! nie mogę chodzić w spiętych do tyłu bo śmiesznie to wygląda

PIOTR 08.04.2016
annihilate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 12:43   #727
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez annihilate Pokaż wiadomość
Sama się tak nadziałam ostatnio na deser w biedrze.

Masakra jak można palić albo pić w ciąży. A wymówki typu odstawianie szkodzi bardziej są aż śmieszne. Czasami mam wrażenie, że niektórzy cierpią na brak mózgu

co za szpital, brak słów

super zgrabniutki brzuszek taki otulacz w pepco? ooo muszę zajrzeć

Włosy
Na brzuchu mi przybyło takich ciemniejszych, jestem jak misio prawie a na głowie mam pełno baby hair, normalnie jakby mi grzywka wyrastała!!! nie mogę chodzić w spiętych do tyłu bo śmiesznie to wygląda
Też mam na głowie baby hairni to mega dużo 😀😀😀
Stary 2015-12-10, 12:44   #728
Trisdom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
o kurde Sunmade. A jak ktoś się nie dostosuje to idzie do kąta, nie dostanie kroplówki czy obcinają mu porcję żywieniową za karę?
ja mam taki system jedzenia
śniadanie przed pracą koło 7:30 - najczęściej jakiś jogurt naturalny z dodatkami albo jajka
II śniadanie w pracy ok. 10 - ciemna buła z warzywami, szynką, serkiem
III śniadanie w pracy ok. 13- tu różnie, sałatki, serki wiejskie, kasza, makarony itd.
IV obiad ok. 17 też różnie
i potem już mało jem albo i nic, w zależności od tego jak się napcham na obiad ;] niestety nie jestem w stanie jadać obiadów w robocie, bo nie mamy mikrofali.
Kolonia karna u Sunmade, tylko rzeczywiscie sciaganie majtek nie pasuje

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
A potem wielkie zdziwienie, że poroniła Ja jestem strasznym przeciwnikiem palenia i picia w ciąży. Jak się ktoś decyduje na dziecko, to niech najpierw się zastanowi czy ważniejsze jest zdrowie dziecka, czy wypicie piwa czy zapalenie papierosa.

Nie miej wyrzutów, przecież nie wiedziałaś. A poza tym natura to wszystko tak stworzyła, że na początku jest duża ochrona i nawet jak się wypije piwo, to nic się nie stanie

Mi kilka razy teściowie proponowali przy jakiejś okazji typu imieniny, żebym się napiła 1 kieliszeczek, bo tyle przecież nie zaszkodzi Bo ich druga synowa od czasu do czasu się napiła w ciąży i urodziła zdrowe dzieci, to ja też mogę
Moj tesciu tez mi proponowal, ale go uswidomilam, ze FAS moze wystapic nawet po niewielkiej ilosci alko w ciazy, wiec juz nie probuje. Czasem umocze usta, jak TZ pije dobre wino albo portera, ale nie wypilabym wiecej. Tak samo w czasie karmienia- zadnej diety matki karmiacej, ale alkohol to tabu.

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość
Cora mi szaleje w brzuchu! wariowala w nocy (co sie wczesniej nei zdarzalo) i od rana kica hehhe nie wiem co ja tak pobudzilo moze czuje ze matka ostatni dzien w robocie jest

Tiaaaa tylko niektórzy sa po prostu nieodpowiedzialni, wpadli i nie chca dziecka i tysiac innych powodow ktore wymyslaja.
Mnie az terepie ale opowiem jeszcze jedna historie.
Kolezanki kolezanka wpadla i caly czas uderzala sie w brzuch bo nie chciala dziecka ... nawet jak urusl to czasem uderzala majac nadzieje ze poroni......

Teraz szczesliwa mamusia ....

Kropcia- zamelduj sie u nas jak juz rzeczywiscie bedziesz w ciazy, bo na razie to brzucha nie ma laska jak sie patrzy

Palenie to dla mnie najglupszy z nalogow- duzo kosztuje, smierdzi, trzeba sie strasznie w wielu miejscach nameczyc, zeby zapalic i efekt po wypaleniu fajki jest nikly... A w ciazy to juz w ogole.
Stary 2015-12-10, 12:57   #729
MiniMonix
Zakorzenienie

Alko i faje

Przed ciążą lubiłam się napić piwo albo wina, albo zapalić. Po ciąży i skończonym karmieniu pewnie znowu do tego wrócę, bo prawdopodobnie wrócę do pracy.

Misiek whisbear

Kupiła go w końcu któraś? Ja nadal się zastanawiam, ale z drugiej strony myślę że go wypróbuję. Podobają mi się jednak bardziej te ptaszki..

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

MiniMonix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 12:58   #730
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MiniMonix Pokaż wiadomość
Alko i faje

Przed ciążą lubiłam się napić piwo albo wina, albo zapalić. Po ciąży i skończonym karmieniu pewnie znowu do tego wrócę, bo prawdopodobnie wrócę do pracy.

Misiek whisbear

Kupiła go w końcu któraś? Ja nadal się zastanawiam, ale z drugiej strony myślę że go wypróbuję. Podobają mi się jednak bardziej te ptaszki..
Ja nie jestem do końca przekonana co do przydatności tych misiów, tym bardziej że kosztują tyle kasy...
Stary 2015-12-10, 13:03   #731
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mierzę brzuch na linii pępka, i ostatnio mialam 97
Ja wczoraj miałam 98 na linii pępka

Idę się szykować na wizytę, trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 13:06   #732
MaLoS
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Trisdom Pokaż wiadomość
Kropcia- zamelduj sie u nas jak juz rzeczywiscie bedziesz w ciazy, bo na razie to brzucha nie ma laska jak sie patrzy
hehe właśnie Kropcia malutka urosłaś narazie

Używki
rzuciłam palenie 8 marca i to była najlepsza decyzja ever, ciąży nie planowałam specjalnie, ale idealnie się złożyło, że już byłam po najgorszym czasie rzucenia i w miarę oczyszczona, choć to potrwa kilka lat zanim zupełnie sie organizm oczyści... teraz sobie myślę jakie palenie jest głupie i jak brzydko wygląda, a jak śmierdzi tak więc NIE CHCĘ już wracać do tego słabego nałogu!

znam jedną laskę, która paliła w ciąży na potęgę - dwójka dzieci z problemami z oddychaniem, astmatycy, alergicy... brawo głupiźnie

Alk - może 3-4 razy wypiłam piwko bezalkoholowe, ale nie mam nawet specjalnie ochoty, velika i też piłam w nieświadomości o dzidziusiu, ale lekarz powiedział, że w tym czasie spokojnie nie ma to wpływu i że wiele zapłodnień jest właśnie po zakrapianych imprezach jak człowiek jest totalnie wyluzowany ile to dziewczyn na dyskotece zaciążyło

Sunmade Ty to możesz książkę napisać o szpitalnej rzeczywistości a na serio to trzymaj się Dziewczyno, jesteśmy z Tobą

Zmiany? Zawsze na lepsze
MaLoS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 13:12   #733
gosiaczek071
Zakorzenienie

Cytat:
Velika jestem hihi i to najdalej z Was wszystkich

Gosiaczek myślałam ze pajac jest z zakrytymi stopami online ten ciuch nadal 79,99

Patulinka
u mnie był jeden i to bez opakowania. Przed ciaza miałam piekny wyrzeźbiony brzuch ale to nic jeszcze wróci mam nadzieje

Poli dziękuje za miłe słowo na Ciebie zawsze można liczyć

A macie tez więcej włosów na brzuchu
No moze choć dla mnie kombinezon to takie raczej grube cos... A to dziadostwo troche ze online kosztuje normalnie. Poprosiłam siostrę zeby zerknęła...

Skupiłam sie na mycie okien masakra, juz żałuje...ale ładnie wyglądają, to umyje chociaż na dole. Pewnie maz mnie opr strzeli, choć sam nie umyje
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 13:23   #734
kajaja
Zadomowienie

Sunmade najważniejsze że jesteś pod opieką a dla naszych Skarbów my zniesiemy wszystko!
30.03.2016 Antek Fabian
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 13:29   #735
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:

To trzymamy kciuki i czekamy na wieści kochana 😘😘😘
Stary 2015-12-10, 13:36   #736
lulka19
Zakorzenienie

Cytat:

Powodzenia

Wszamałam pierogi ruskie z cebulką, 3 raz w tym tygodniu Nie ma kto gotowac obiadów, więc jem odmrażane.
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 13:45   #737
Sunmade
Raczkowanie

Kalpana powodzenia!! Kciuki!!

Gdzieś mi tu mignelo wcześniej ze pisałyście o pewnej Pani z reklam radiowych Żanetka Lita lub Zanet Kalita i czemu nie po prostu Żaneta.
A teraz dostjtam gazetę do poczytania i patrzcie pod czyja redakcja: Jeannette Kalyty już wiadomo czemu czyta się jak się czyta :p
Sunmade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 13:46   #738
patulinka94
Zadomowienie

Wczoraj zaczęliśmy 20 tydzień. Macie mój pojedzony brzuszek 😀 W środę mamy usg polowkowe i drugie prenatalne. 😍
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1449751463435.jpg (52,3 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1449751523972.jpg (47,0 KB, 57 załadowań)
Stary 2015-12-10, 13:59   #739
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Zrobilam sajgonki na obiad i cos mnie ścina z nóg:/ jestem sama w domu a tak ciulowo sie czuje, slabo mi jakos w glowie sie kreci i niedobrze na żołądku. Moze jakos wytrzymam do 17 aż tz wroci:/
Stary 2015-12-10, 14:01   #740
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Zrobilam sajgonki na obiad i cos mnie ścina z nóg:/ jestem sama w domu a tak ciulowo sie czuje, slabo mi jakos w glowie sie kreci i niedobrze na żołądku. Moze jakos wytrzymam do 17 aż tz wroci:/
Tabaska to połóż się do łóżka. Może przewietrz pomieszczenie jak ci słabo? 😘
Stary 2015-12-10, 14:24   #741
annihilate
Rozeznanie

Lulka ja też przed chwilą zjadłam pierogi ruskie to taka moja ciążowa zachcianka bo przedtem nie lubiłam za bardzo

PIOTR 08.04.2016
annihilate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 14:25   #742
MaLoS
Rozeznanie

Cytat:
Wczoraj zaczęliśmy 20 tydzień. Macie mój pojedzony brzuszek 😀 W środę mamy usg polowkowe i drugie prenatalne. 😍
jaki zgrabniutki brzuszek

Kalpana czekamy na newsy po wizycie

Zmiany? Zawsze na lepsze
Stary 2015-12-10, 14:35   #743
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Cytat:
Patulinka, ale Ty młodziutka jesteś Brzuszek już fajny, ciążowy..i do tego widzę pępek blisko wyjścia

Cytat:
Ja mam tak bardzo często, pootwieraj okna i wypij albo zjedź coś słodkiego. Usiądź wygodnie i głęboko oddychaj, przejdzie

Cytat:
Kalpana powodzenia!! Kciuki!!

Gdzieś mi tu mignelo wcześniej ze pisałyście o pewnej Pani z reklam radiowych Żanetka Lita lub Zanet Kalita i czemu nie po prostu Żaneta.
A teraz dostjtam gazetę do poczytania i patrzcie pod czyja redakcja: Jeannette Kalyty już wiadomo czemu czyta się jak się czyta :p
Własnie już chciałam pisać Wam laski, że ona nie ma na imię Żaneta...no normalnie miałam polew jak Was czytałam ale apropos tej osoby to do czasu przeczytania jej książki twierdziłam, że jest tylko taką Panią od reklam. Okazało się, że ma łeb i do tego jest bardzo profesjonalną położną. Polecam książkę Swojej się chętnie pozbędę (nowa) za psie pieniądze, a może któreś się przyda - uwaga, lokowanie produktu-

Cytat:
Alko i faje

Misiek whisbear

Ja nie kupiłam, ale też się czaiłam długo na tego misia z 4 łapkami... ale drogie cholerstwo. Zastanawiam się jeszcze nad zamiennikiem polskim - Szumisie... bo mogę przy okazji zakupu wózka dodać do pakietu i dostać rabat. Ale te Szumisie są brzydsze niż Whisbear muszę poczytać jeszcze opinie...ale mam na to 2 tyg. więc looz....

Cytat:
kciuki

Cytat:
Powodzenia

Wszamałam pierogi ruskie z cebulką, 3 raz w tym tygodniu Nie ma kto gotowac obiadów, więc jem odmrażane.
Oj Ty okropna....daj trochę
Ja jutro do poniedziałku mieszkam z mężem u moich rodziców i mama zapowiedziała krokiety z barszczem ukraińskim

Zdecydowanie moim smakiem w ciąży jest Diabolo Pomidoro zjadłam i zagipsowałam dziury w ścianie po uchwycie na telewizor, żeby na jutro ściana już była gładka

Mikołaj <3
Stary 2015-12-10, 14:43   #744
MaLoS
Rozeznanie

Cytat:

Własnie już chciałam pisać Wam laski, że ona nie ma na imię Żaneta...no normalnie miałam polew jak Was czytałam ale apropos tej osoby to do czasu przeczytania jej książki twierdziłam, że jest tylko taką Panią od reklam. Okazało się, że ma łeb i do tego jest bardzo profesjonalną położną. Polecam książkę Swojej się chętnie pozbędę (nowa) za psie pieniądze, a może któreś się przyda - uwaga, lokowanie produktu-

Ja nie kupiłam, ale też się czaiłam długo na tego misia z 4 łapkami... ale drogie cholerstwo. Zastanawiam się jeszcze nad zamiennikiem polskim - Szumisie... bo mogę przy okazji zakupu wózka dodać do pakietu i dostać rabat. Ale te Szumisie są brzydsze niż Whisbear muszę poczytać jeszcze opinie...ale mam na to 2 tyg. więc looz....
Kejka Ty handlaro ale książka super, tez polecam, czyta się błyskawicznie
Whisbear, też mnie kusi, ale jest tyle wydadkow... moze poproszę moje dziewczyny jakby się na babyshower pytały co nam potrzeba

Zmiany? Zawsze na lepsze
Stary 2015-12-10, 14:48   #745
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Patulinka, ale Ty młodziutka jesteś Brzuszek już fajny, ciążowy..i do tego widzę pępek blisko wyjścia
Kejka mówiłam że mam 22 a wyglądam na 16 😀😀😀😀
Ludzie jak widzą mnie z brzuchem to się patrzą jak na debilke.... 😠
Stary 2015-12-10, 15:02   #746
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Cytat:
Napisane przez MaLoS Pokaż wiadomość
Kejka Ty handlaro ale książka super, tez polecam, czyta się błyskawicznie
Whisbear, też mnie kusi, ale jest tyle wydadkow... moze poproszę moje dziewczyny jakby się na babyshower pytały co nam potrzeba
Cichooo....:brzy dal: wiesz, tak na prawdę to chcę się jej pozbyć nawet za kinder niespodzianke, ale wszystkie kolezanki już po porodach zajmuje mi miejsce w kawalerce :cry: a teraz miejsca coraz mniej będzie
Nie głupi pomysł! Ja chcę na pewno, żeby mi ludzie Pampers Premium Care przynosili

Cytat:
Kejka mówiłam że mam 22 a wyglądam na 16 😀😀😀😀
Ludzie jak widzą mnie z brzuchem to się patrzą jak na debilke.... 😠

Wiesz co, może debilka to za dużo powiedziane. Ale na pewno patrzą jak na wpadkę siksy 16 letniej sama bym tak spojrzała pewnie...sorki ale to lepiej dla Ciebie, bo to znaczy, że długo bedziesz młodo wyglądac

Właśnie przyszła moja kolejna paka dla dzieciaka
Jedna poszła wczoraj do teściów, bo to materacyk a oni mają wielką chatę i już przetrzymują łóżeczko z IKEI
i za jakies 2 tygodnie przyjda moje poduchowe ochraniacze, rozek...ajjjj poki co oprocz lumpka nie robie zakupow bo...kasa sie kurczy za szybko

w paczce przyszły pieluszki bambusowe...są cudne w dotyku, na lato jako kocyk do wózka jak znalazł...

Mikołaj <3
Stary 2015-12-10, 15:07   #747
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Wiesz co, może debilka to za dużo powiedziane. Ale na pewno patrzą jak na wpadkę siksy 16 letniej sama bym tak spojrzała pewnie...sorki ale to lepiej dla Ciebie, bo to znaczy, że długo bedziesz młodo wyglądac
:
No właśnie o tym mówię.
Szczerze to już mnie irytuje to że patrzą na mnie jak na nastolatke z wpadką... 😠😭
Ale co ja poradze?
Malować się nie lubię, tylko tuszem rzęsy malne i to rzadko. Włosów nigdy nie farbowałam.
Stary 2015-12-10, 15:08   #748
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Misiek whisbear

Ja planuję kupić whisbeara lub karuzelę Fisher Prince z takimi szumami i odgłosem bicia serca matki. Jeszcze się nie zdecydowałam.
Póki co szykuję się do gina na kontrolę.
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 15:11   #749
kropcia007
Wtajemniczenie

Cytat:
Kejka mówiłam że mam 22 a wyglądam na 16
Ludzie jak widzą mnie z brzuchem to się patrzą jak na debilke....

Ja mam 29 w styczniu a tez ludzie myślą ze mniej

Kwietniowa Mamusia - Maja

kropcia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 15:14   #750
Polinezyjka
Zakorzenienie

Sunmade hahha no cudownie, ta babka niszczyla w radiu moje imie a teraz bede na nią trafiać w gazetach i książkach heheh

Wizyta

Czekam na wizyte pani doktor znów sie spóźnia. Ale dzis szybka wizyta - oglądnie wyniki z polowkowego i da mi zwolnienie

Wishbears

Kolega kupił dopiero teraz a maly urodził sie w październiku i mowi ze zbawienie. Pierwsze wyprobowali nagranie suszarki z YT i dzialalo, wiec kupili bo maly miał problemy z zasypianiem i w ogóle ze snem, a teraz przy misku im śpi i spi

Kolezanka zaś kupiła przed porodem i na jej core w ogóle szumy nie działają. Ma droga maskotkę teraz.

Dlatego ja zrobię jak kolega, jak kupie to po porodzie dopiero
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości