|
|
#721 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kwietniowe mamusie 2016 <3 - część III
Cytat:
Luksus na śniadanie ![]() Co do reżimu to u mnie jest tak samo, oprócz piżamy ![]() no i zazdroszczę luksusu w postaci łazienki w pokoju![]() Cytat:
![]() kropcia fajne łupy i brzuszek Cytat:
|
|
#722 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Włosy Ja wcześniej nic nie zauważyłam, ale mama ostatnio do mnie z tekstem, że mi włosy urosły na brzuchu... Powiedziałam jej że oszalała a teraz faktycznie sama widzę że jest więcej takich malutkich przezroczystych włosków
|
|
|
|
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Kropcia ja mam wlosiska na brzuchu hehhe
Cytat:
|
|
|
#724 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() Dokładając do tego brak talii i obrzydliwie wielkie cycki (pełne żyłek i opuchnięte sutki...) czuję się po prostu boginią seksu...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
#726 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Masakra jak można palić albo pić w ciąży. A wymówki typu odstawianie szkodzi bardziej są aż śmieszne. Czasami mam wrażenie, że niektórzy cierpią na brak mózgu Cytat:
Cytat:
![]() Włosy Na brzuchu mi przybyło takich ciemniejszych, jestem jak misio prawie a na głowie mam pełno baby hair, normalnie jakby mi grzywka wyrastała!!! nie mogę chodzić w spiętych do tyłu bo śmiesznie to wygląda
|
|
#727 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#728 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kropcia- zamelduj sie u nas jak juz rzeczywiscie bedziesz w ciazy, bo na razie to brzucha nie ma laska jak sie patrzy ![]() Palenie to dla mnie najglupszy z nalogow- duzo kosztuje, smierdzi, trzeba sie strasznie w wielu miejscach nameczyc, zeby zapalic i efekt po wypaleniu fajki jest nikly... A w ciazy to juz w ogole.
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
Alko i faje
Przed ciążą lubiłam się napić piwo albo wina, albo zapalić. Po ciąży i skończonym karmieniu pewnie znowu do tego wrócę, bo prawdopodobnie wrócę do pracy. Misiek whisbear Kupiła go w końcu któraś? Ja nadal się zastanawiam, ale z drugiej strony myślę że go wypróbuję. Podobają mi się jednak bardziej te ptaszki..
|
#730 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj miałam 98 na linii pępka
![]() Idę się szykować na wizytę, trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok
|
|
|
|
#732 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kropcia malutka urosłaś narazie ![]() Używki rzuciłam palenie 8 marca i to była najlepsza decyzja ever, ciąży nie planowałam specjalnie, ale idealnie się złożyło, że już byłam po najgorszym czasie rzucenia i w miarę oczyszczona, choć to potrwa kilka lat zanim zupełnie sie organizm oczyści... teraz sobie myślę jakie palenie jest głupie i jak brzydko wygląda, a jak śmierdzi znam jedną laskę, która paliła w ciąży na potęgę - dwójka dzieci z problemami z oddychaniem, astmatycy, alergicy... brawo głupiźnie Alk - może 3-4 razy wypiłam piwko bezalkoholowe, ale nie mam nawet specjalnie ochoty, velika i też piłam w nieświadomości o dzidziusiu, ale lekarz powiedział, że w tym czasie spokojnie nie ma to wpływu i że wiele zapłodnień jest właśnie po zakrapianych imprezach jak człowiek jest totalnie wyluzowany ile to dziewczyn na dyskotece zaciążyło Sunmade Ty to możesz książkę napisać o szpitalnej rzeczywistości a na serio to trzymaj się Dziewczyno, jesteśmy z Tobą
|
|
|
#733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć dla mnie kombinezon to takie raczej grube cos... A to dziadostwo troche ze online kosztuje normalnie. Poprosiłam siostrę zeby zerknęła...Skupiłam sie na mycie okien masakra, juz żałuje...ale ładnie wyglądają, to umyje chociaż na dole. Pewnie maz mnie opr strzeli, choć sam nie umyje
|
|
|
|
|
#734 |
|
Zadomowienie
|
Sunmade najważniejsze że jesteś pod opieką a dla naszych Skarbów my zniesiemy wszystko!
|
#735 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#737 |
|
Raczkowanie
|
Kalpana powodzenia!! Kciuki!!
Gdzieś mi tu mignelo wcześniej ze pisałyście o pewnej Pani z reklam radiowych Żanetka Lita lub Zanet Kalita i czemu nie po prostu Żaneta. A teraz dostjtam gazetę do poczytania i patrzcie pod czyja redakcja: Jeannette Kalyty już wiadomo czemu czyta się jak się czyta :p
|
|
|
|
#738 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj zaczęliśmy 20 tydzień. Macie mój pojedzony brzuszek 😀 W środę mamy usg polowkowe i drugie prenatalne. 😍
|
|
|
|
#739 |
|
Zadomowienie
|
Zrobilam sajgonki na obiad i cos mnie ścina z nóg:/ jestem sama w domu a tak ciulowo sie czuje, slabo mi jakos w glowie sie kreci i niedobrze na żołądku. Moze jakos wytrzymam do 17 aż tz wroci:/
|
#740 |
|
Zadomowienie
|
Tabaska to połóż się do łóżka. Może przewietrz pomieszczenie jak ci słabo? 😘
|
|
|
|
#741 |
|
Rozeznanie
|
Lulka ja też przed chwilą zjadłam pierogi ruskie
to taka moja ciążowa zachcianka bo przedtem nie lubiłam za bardzo
|
#742 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kalpana czekamy na newsy po wizycie
|
|
|
#743 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale apropos tej osoby to do czasu przeczytania jej książki twierdziłam, że jest tylko taką Panią od reklam. Okazało się, że ma łeb i do tego jest bardzo profesjonalną położną. Polecam książkę Swojej się chętnie pozbędę (nowa) za psie pieniądze, a może któreś się przyda - uwaga, lokowanie produktu-Cytat:
kciuki Cytat:
![]() Ja jutro do poniedziałku mieszkam z mężem u moich rodziców i mama zapowiedziała krokiety z barszczem ukraińskim ![]() ![]() ![]() Zdecydowanie moim smakiem w ciąży jest Diabolo Pomidoro zjadłam i zagipsowałam dziury w ścianie po uchwycie na telewizor, żeby na jutro ściana już była gładka
|
|
#744 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ale książka super, tez polecam, czyta się błyskawicznie ![]() Whisbear, też mnie kusi, ale jest tyle wydadkow... moze poproszę moje dziewczyny jakby się na babyshower pytały co nam potrzeba ![]()
|
|
|
#745 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#746 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
:brzy dal: wiesz, tak na prawdę to chcę się jej pozbyć nawet za kinder niespodzianke, ale wszystkie kolezanki już po porodach cry: a teraz miejsca coraz mniej będzie![]() Nie głupi pomysł! Ja chcę na pewno, żeby mi ludzie Pampers Premium Care przynosili![]() Cytat:
Wiesz co, może debilka to za dużo powiedziane. Ale na pewno patrzą jak na wpadkę siksy 16 letniej sama bym tak spojrzała pewnie...sorki ale to lepiej dla Ciebie, bo to znaczy, że długo bedziesz młodo wyglądac ![]() Właśnie przyszła moja kolejna paka ![]() dla dzieciaka![]() Jedna poszła wczoraj do teściów, bo to materacyk a oni mają wielką chatę i już przetrzymują łóżeczko z IKEI ![]() i za jakies 2 tygodnie przyjda moje poduchowe ochraniacze, rozek...ajjjj ![]() ![]() ![]() w paczce przyszły pieluszki bambusowe...są cudne w dotyku, na lato jako kocyk do wózka jak znalazł...
|
|
#747 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szczerze to już mnie irytuje to że patrzą na mnie jak na nastolatke z wpadką... 😠😭 Ale co ja poradze? Malować się nie lubię, tylko tuszem rzęsy malne i to rzadko. Włosów nigdy nie farbowałam. |
|
|
|
|
#748 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Póki co szykuję się do gina na kontrolę.
|
|
#749 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam 29 w styczniu a tez ludzie myślą ze mniej
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
Sunmade hahha no cudownie, ta babka niszczyla w radiu moje imie a teraz bede na nią trafiać w gazetach i książkach heheh
![]() Wizyta Czekam na wizyte pani doktor znów sie spóźnia. Ale dzis szybka wizyta - oglądnie wyniki z polowkowego i da mi zwolnienie ![]() Wishbears Kolega kupił dopiero teraz a maly urodził sie w październiku i mowi ze zbawienie. Pierwsze wyprobowali nagranie suszarki z YT i dzialalo, wiec kupili bo maly miał problemy z zasypianiem i w ogóle ze snem, a teraz przy misku im śpi i spi ![]() Kolezanka zaś kupiła przed porodem i na jej core w ogóle szumy nie działają. Ma droga maskotkę teraz. Dlatego ja zrobię jak kolega, jak kupie to po porodzie dopiero
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.

online ten ciuch nadal 79,99
ale to nic jeszcze wróci mam nadzieje 
na Ciebie zawsze można liczyć 

byłam wczoraj w hm i kupiłam kombinezon na który sie czaiłam przeceniony z 80 na 30 zł

masakra, juz żałuje...ale ładnie wyglądają, to umyje chociaż na dole. Pewnie maz mnie opr strzeli, choć sam nie umyje