|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !
Cytat:
![]() Jutro wracam do pracy po półtorej tygodnia L4. Ciężko będzie ![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#722 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie liczy się to ze ktoś o mnie pamiętał i z każdej drobnostki się cieszę, jako dziecko nie dostawałam zbytnio prezentów dlatego teraz na stare lata sobie odbijam :-D
---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Z tymi prezentami też jest tak że nie każdemu zależy na obdarowaniu innych. Takim przykładem jest mój mąż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#724 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie z dziadkami podobnie ![]() ![]() Ostatnio zaczęliśmy wprowadzać listę życzeń - każdy wypisuje co by chciał dostać, a potem po prostu wybiera się z tej listy, kontaktując ewentualnie z innymi w celu dogadania, czy nie powielamy prezentu ![]() Chłopaka za to zawsze pytam wprost co by chciał dostać. Mi się już skończyły pomysły ![]()
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." Edytowane przez chouette_ Czas edycji: 2016-08-16 o 15:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 | |||||||
Bang Bang Bang
|
Cytat:
![]() Nie dość, że nie trzeba wydawać mnóstwa kasy w króciutkim okresie, to kupując wcześniej można ustrzelić niezłe okazje na spokojnie, a nie brać jak popadnie ![]() Cytat:
Jeden raz też tak latałam na ostatni moment za prezentem dla siostry - nigdy więcej! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dla mnie takie prezenty na "odwal się" są trochę przykre. Rozumiem gdy potrzeba kupienia upominku wyskoczy zupełnie niespodziewanie, faktycznie na ostatni moment, ale w innym przypadku? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Gdyby ktoś pytał... 129 dni do Świąt
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Zakorzenienie
|
Spray perfumowany Avon Cherrish
![]() ![]() ![]() ![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
Lubie perfumy ale jakoś Avon mi nie podchodzi, czuje tam zawsze dużo"chemii" a wiele kosmetyków które próbowałam mnie uczuliło :-(. Ale jeżeli u was się sprawdzają to napewno będzie fajny udany prezent! Lawenda dla babci na lepszy sen
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie na szczęście nic nie uczula ![]() ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Wtajemniczenie
|
Ja chyba jestem dziwna - nie przepadam za zapachami. Mam jedne pełnowymiarowe i kilka takich w wersji "mini" a i tak używam tylko tych pełnowymiarowych, bo są po prostu "moje" i najlepiej się z nimi czuję
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#732 | |||
Bang Bang Bang
|
Cytat:
![]() Z prezentem dla babci to już w ogóle bomba, skoro tak lubi lawendę ![]() Ja na jakiś czas przystopowałam z perfumowymi zakupami dla siebie, ale jeśli chodzi o prezenty świąteczne, to chyba właściwie każdemu dorzucę coś pachnącego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajna sprawa z tym jednym ulubionym zapachem - można powiedzieć, że masz swój signature scent ![]() Ugotowałam już obiad dla męża. Pierwszy raz dziękowałam niebiosom, że mam taką malutką kuchnię - poślizgnęłam się i walnęłabym szpagat, gdyby nogi nie zaklinowały się na szafce ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() U mnie pogoda już typowo jesienna, wszyscy dookoła narzekają, a ja się cieszę ![]() ![]() Widziałyście może już nową kolekcję yankee candle? Zastanawiam się nad autumn nigh i ebony&oak. Polecacie jakieś inne jesienne zapachy? Mam masę Zimowych, trzy letnie, a żadnego jesiennego ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez roksiaczekk05 Czas edycji: 2016-08-17 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Raczkowanie
|
Rany 2 lata tutaj nie zaglądałam ,patrzę a wątek świąteczny już w pełni rozbujany!!!
Cześć dziewczyny,jestem jak Wy świątecznym świrem i już nie mogę doczekać się Bożego Narodzenia. Pogoda dziś nastraja mnie refleksyjnie,mam w planach wieczorem odpalić zimowe zapachy YC w kominku ( czekam właśnie na przesyłkę 10 wosków,a co ! ) a jak się mocno rozbujam to i może jakąś płytę świąteczną odpalę ![]() Powoli myslę też o prezentach - zazwyczaj kupuję je od września - uwielbiam na początku grudnia mieć już całość! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Carpe Diem!
|
Cytat:
--> Dostałam wtedy kielich. Wyglądał jak taki mszalny, tylko że był wiśniowy Mąż mnie wczoraj zapytał co bym chciała na gwiazdkę, bo nie wie czy już nie powinien zacząć oszczędzać ![]() ![]()
![]() |
#736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A mnie jakoś do tego mojego OPSu szkoda flakoników Diora, YSL czy Lancome.. Używam na specjalne okazje, bo chomik jestem. Cytat:
![]() Widzę, że zasadzamy się na te same zapachy YC ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Dziewczyny, a nie zna się któraś na odszkodowaniach PZU?
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#739 | ||||
Bang Bang Bang
|
Cytat:
![]() Super skarpety ![]() O jesiennej kolekcji YC się nie wypowiem, bo sama jeszcze nie testowałam. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Brawo mąż ![]() Cytat:
![]() Moja babcia też wspomina o Być Może ![]() ![]() Jak z Ciebie taki chomik, to z moim mężem byś zawału dostała - potrafi wypsikać łazienkę moim przedreformulacyjnym Addictem czy Midnight Poison. Bo tak. ![]() ![]() ![]() ![]() Wyszłam dziś na wcześniejszy poranny spacer z psem i byłam dosłownie zachwycona - powietrze o tej porze jest już zupełnie inne niż choćby 2 tygodnie temu. Czuć, że zbliża się jesień ![]() Myślałam o tym jakby tu jeszcze uczynić przedświąteczne wydatki mniej bolesnymi (niby prezenty będą z osobnego budżetu, ale zawsze na kilka dni przed wigilią udajemy się kupić ostatnie potrzebne rzeczy do Tesco i z tych rzeczy robią się zakupy za kilka stów ![]() ![]() Edytowane przez martyna_tina Czas edycji: 2016-08-18 o 10:04 |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w tym roku w imieniu męża, zażyczę sobie Lancome La vie est belle i no i moj ukochany Givenchy ange ou demon le seceret albo Chloe, bo juz dawno nie miałam ( a moze sie uda trzy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() co do woskow yankee na jesien, to własnie dzisiaj je odbieram ![]() ![]() A co do jesiennych zapachów, to sprobuj Autumn Romance Goose creek ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Wczoraj biegałam po lesie z psem, to juz gdzieniegdzie spadły liście ![]()
![]() |
#741 | |
Raczkowanie
|
Dziewczyny nauczcie mnie jak tu cytować wypowiedzi na które chce odpowiedzieć bo nie umiem
![]() ![]() ![]() Póki co pisze zbiorczo - ja lubie na poczatku grudnia mieć całość prezentów,co nie znaczy ze nic już nie dokupuję ![]() ![]() ![]() ![]() Moje woski które zakupiłam w YC : Christmas (Wosk) Christmas Memories (Wosk) Christmas Eve (Wosk) Cosy by the Fire (Wosk) Christmas Garland (Wosk) Red Apple Wreath (Wosk) Season of Peace (Wosk) Snow In Love (Wosk) Sparkling Snow (Wosk) Dziś już oglądam wszystkie jesienne zapachy ... tak,wiem że bardzo logicznie kupuję. ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Hey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() próba generalna próbuję cytować - zobaczymy jak mi wyjdzie ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
Bossska Nat, i udało się
![]() ![]() Piękne masz te woski zimowe, lepiej wypalaj bo zaraz nowe zimowe sie pojawią ![]() Dzisiaj otrzymalam moje nowe jesienne Yankee i moj nowy, mozaikowy kominek i wszystko jest ![]() Teraz w moim pieknym, cudnym, mozaikowym kominku pali sie Ebony& Oak. Wrzuciłam 1/3 tarty i dosłownie po 5 minutach juz czułam cudny zapach drzewny z perfumami ( mnie przypomina Fireside WW ![]() ![]() AUTUMN NIGHTS wg mnie jest najpiekniejszy i na sucho przypomona mi meskie prefumy Diora Fahrenheit ![]() ![]() HONEY CLEMENTINE cudnie pachnie taką soczystą mandarynką ![]() RHUBARB CRUMBLE dosłownie czuję kruszonkę ciasta i rabarbar ![]() Czyli dwa perfumowane zapachy i dwa jedzeniowe. Mnie sie podobają ![]()
#743 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny. U uk juz kartki świateczne można kupić. Widziałam też pierwsze kubki świąteczne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#744 | ||
Carpe Diem!
|
Cytat:
Mąż kochany ![]() ![]() ![]() ![]() Mam kilka ulubionych zapachów zarówno z oriflame jak i avon. Z ich trwałością różnie bywa ale za tą cenę jest ok ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie to jeżeli chodzi o przelicznik ml/cena/wydajność to jednak słabo wypadają. Najczęściej są to 50 po około 50 zł czasami trochę więcej czasami trochę mniej, w perfumerii internetowej np burberry można kupić za około 100 zł za 80 ml. I tu stosunek cena wydajność ml wychodzi całkiem spoko. Nie piszę tego uszczypliwie ale tak sobie kiedyś o tym myślałam i dosyłam właśnie do takich wniosków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To prawda, że już ich nie produkują? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#747 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Do mnie też możesz napisać, może będę mogła pomóc ![]() Cytat:
![]() U mnie dziś pogoda piękna, ciepełko i właśnie wróciłam z grilla, komary dopiero zaczynają podgryzać, jakie to szczęście, że całe lato praktycznie ich nie było ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Raczkowanie
|
O w mordę jakie piękne zapachy ,chcę wszystkie !
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 | ||||||||
Bang Bang Bang
|
Cytat:
![]() ![]() Niech Twoi teściowie mnie przygarną ![]() Już chyba kiedyś Ci to pisałam, ale zazdroszczę bliskości lasu. Choć z drugiej strony, z moją wyobraźnią pewnie co któryś spacer kończyłby się moją szaleńczą ucieczką przed zabójcą czającym się za drzewem ![]() Cytat:
![]() ![]() Zapachy poza Snow In Love oraz Season Of Peace raczej nie moje, ale mam nadzieję, że Ci się spodobają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie kupił tych ciasteczek? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No niestety, już od jakiegoś czasu są wycofane i jakieś pojedyncze sztuki idzie upolować w bolesnej cenie. Ja nie wiem, czemu takie zapachy się wycofuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie dziś gorąco i wcale mnie to nie cieszy. A ma być coraz cieplej ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.