![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 :) -cz. IX :)
Polly
ale spojenie Cię nie boli? Bo jesli boli to mozesz się owinać bandazem elastycznym. Moja kolezanka ma w ciazy problemy z rozchodzacym sie spojeniem i elastyczna bielizna i bandaż przynoszą jej ulgę. |
![]() ![]() |
![]() |
#722 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Może faktycznie sproboj no spy albo relaksującej kąpieli ![]() ![]() a możesz coś w stylu apapu? bo paracetamol można w ciąży ale nie wiem czy przy twoich nerkach możesz, bo no spa to raczej rozkurczowo działa ![]() Cytat:
Ja mam dwa przewijaki ![]() Cytat:
![]() mi po ciązy strasznie leciały i pomogl mi szapon radical i tabletki mertz special Teraz na początku ciąży też leciały ale to z nerwów, teraz mam spokoj Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#725 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Zadomowienie
|
Mi się zaczął bilans o 15, jutro rano na wizycie mówię, że kończę bilans o 15 i chce mieć wypis gotowy!
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
Moonunit
Ale apap to paracetamol ![]() Polly nie wiem ![]() leż, czekaj, a jutro dzwoń do endrju jakby co ![]() Zrobiłam carbonarę na obiad, a dupa rośnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny, jak Wam dzień mija
![]() ale Nam dobrze ![]() ![]() ![]() U mnie rosołek już się robi i mam jeszcze kurczaka z ryżem z wczoraj ![]() Ja się chyba coś trochę podmaluję na wyjście żeby nie straszyć ![]() ![]() Właśnie słyszałam, że niektóre dziewczyny nie używają podkładu bo to może uczulić dziecko czy coś. A co jak na mnie się mąż "uczuli" bo będę wyglądała jak wyrzuta mamka ![]() ![]()
#730 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#731 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja nie maluje się dla kogoś, tylko dla siebie. Jak nie wychodzę z domu to też się maluje, bo lubię i juz. I chodzi mi o jakiś delikatny makijaż, nie ma tapetę, korektory, bronzery itd. A co pomyślą położne to tak szczerze mało mnie obchodzi. Zresztą, chodzę do SR w moim szpitalu i większość położnych jest pięknie pomalowana ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
![]() Paracetamol to substancja czynna, Apap to nazwa handlowa. Są różne produkty z paracetamolem, dziesiątki pewnie, Apap to jeden z nich.
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kallina_2014 Czas edycji: 2016-01-26 o 15:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#732 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Wtajemniczenie
|
Polly-współczuję bólu. Mnie od kilku tygodni już tak boli, że wolno chodzę, mam problemy ze wstawaniem. Lekarz mówił, że przy pierwszej ciąży wszystko się rozchodzi i że tak już będzie. Nauczyłam się żyć z tym bólem.
Sloneczko-trzymaj się w tym szpitalu. Z tego, co kojarzę to zawsze masz przy pobytach pod górkę. Co do malowania-tak jak pisałam wcześniej to ja na pewno na przyjazd i wypis się pomaluję. Bez pomalowanych rzęs czuję się taka naga ;-) maluję się dla siebie, lepiej się wtedy czuję. Nie chodzi o to czy mąż mnie widział z makijażem czy nie. Teraz też lubię mieć gładką,wypilingowaną,wyde pilowaną skórę, więc muszę znaleźć chwilę czasu dla siebie po porodzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Wtajemniczenie
|
Ja dopiero wróciłam i padam
![]() ![]() Misia masakra z tymi nerkami i polly z ta Bożena mnie czasem zakłuje i puszcza ale zeby tak non stop? Kolezanka miała termin 2tyg przede mną a leży z rozwarciem w szpitalu miala miec olanowana cesarkę w nast tygodniu ale chyba młodemu sie na świat spieszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znajoma ma termin na maj i nagle jej córeczce wyrosły jajka. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Wtajemniczenie
|
Nadia napisz do nich mi bez problemu zwrócili kasę za brakujący towar i jeszcze w ramach rekompensaty za dluga przesyłkę zwrócili kasę za przesyłkę takze dogadasz sie z nimi w sprawie katarku
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- To kolezanka chyba w szoku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Wtajemniczenie
|
wiem, wiem Chodzilo mi o to że leki z paracetamolem można a najpopularniejszy jest apap ![]() ![]()
#738 |
Zakorzenienie
|
Noo, zawsze jak słysze takie opowieści, to się martwię o moją małą pipkę.
![]() ![]()
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jedna z moich koleżanek gorąco zachwala maść końską na włosy. Strasznie jej leciały po porodzie, a teraz rosną jak szalone
![]() ![]() ale myślę, że coś na ten temat by się w necie znalazło ![]() Co do bólu Bożeny... mnie też czasem boli dość mocno - ale to ponoć normalne - kości przygotowują się do porodu ![]() Po długich spacerach - a raczej w ich trakcie ja jeszcze odczuwam coś jakby prądy ![]() Zrobiłam zapiekankę na obiad i przebieram nogami ( a Hela razem ze mną), kiedy TŻ wróci z pracy, bo już mam na nią taką ochotę ![]() Zrobiłam moją wariację na temat farfalle di pollo z pizza hut ![]() ![]()
#740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, a co ja mam powiedzieć jak trzy razy potwierdzona na 90% ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Rozeznanie
|
Sloneczko chyba sie im spodobalas ze tak nie chca Cie wypuscic
![]() U mnie w szpitalu widze dziewczyny sa bez makijazu z makijazem a co niektore to nawet przygotowane juz tak konkretnie rzesy doczepiane lokowka z rana ![]() ![]() Ale mialam drzemke az mnie glowa boli chyba nocke odsypialam ![]() Polly a wspolzylas ostatnim czasem moze przez to...? |
![]() ![]() |
![]() |
#742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
Paracetamol moge ale to tak jakby na bole porodowe wziasc lek na migrene hehe :p nie pomoze zbytnio. Taka kroplowa kombo paracetamol, no spa by pomogla no ale.. nie chce szpitala dopoki daje rade. Stan w ktorym jade z kolka to brak sil na trzymanie glowy nad miska :p i bol taki ze kiedys prawie mamie kibel z podlogi wyrwalam
![]() A no spa ma dzialac wlasnie rozkurczowo zeby zastoj sie nie zrobil itp i to wlasnie glownie tym sie leczy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
Właśnie nie.
![]() Ale jest lepiej po nospie. ![]() Kuzynka, która stwierdziła, że nasz wózek jest brzydki, zapytała się mnie czy jak wroci, to ją zawiozę do miasta oddalonego o ponad 100km. ![]() ![]() Normalnie cycki opadają. ![]()
![]() |
#745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej, bombowe masz te kuzynki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
Polly
to może boli bo nieużywana? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#748 |
Wtajemniczenie
|
Ludzie nigdy mnie nie przestana zadziwiać.. Gdzie kibite w 8miesiacu prosić o takie cos.. Taxi czy co.. A czego ona się boi w tym busie? Jeszcze powiedz ze za paliwo Ty mialabys płacić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#749 | |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam się zapytać czy moje auto jest według niej brzydkie. ![]() Że niby nieużywany organ zanika? ![]() Odpisałam : "Hahahahaha, nie." ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.