![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d.
Ilana- może i węgierki piękne, ale te tylko bardzo młode. Cygańska krew w nich płynie, szybko się starzeją....
Gabora niestety nie znam. Beata- tez tam miałam tej zimy. 2 czy też 3 razy skóra na szyi pokryła się swędzącą wysypką. Do chwili obecnej nie znalazłam odpowiedzi na pytanie co było przyczyną. Smarowałam hydro i po 3-4 dniach odpuszczał0. Anyżkowa- a koreanki promują błyszczące, nawilżone buzie ![]() Samarti- pochwal się fryzurą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#722 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym, cudowna rzecz. Kupiłam nowe baterie do wagi. I jakiś kilogram mniej ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
Ilana, Wonder wspomniała o laserze biostymulacyjnym, nie frakcyjnym. przyspiesza gojenie ran, czyli także opryszczki, zajadów...przynajmniej w teorii
![]() Beti, a ja patrzyłam na buzie babek i facetów w Cesarzowej i myslałąm właśnie, ze sporo ma mieszana cere ![]() ![]() Miałam dziś się zabrać za szafe, ale tz stwierdził, ze MUSIMY się uczyc do poprawkowego egzaminu z mowienia po angielsku ![]() ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2016-04-08 o 16:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#724 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2016-04-08 o 16:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
Cesarzowa wdowa jest piekna w ogole, jest tez po 40
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
სამართალი
|
Aussie, zdjęcia nie dam, bo wiadomo. Włosy od lat mam krótkie, kolor też zasadniczo z gamy ciemnych, tylko cięcie zmieniłam. Ostatnio miałam włosy bardzo krótkie, ścięte równomiernie, teraz trochę je odhodowałam i zrobiłam coś a'la jedno z wcieleń Kożuchowskiej - tył krótki, boki króciutkie, nad uszami przystrzyżone maszynką, góra i środek dłuższe, mocno podniesione (coś niby "irokez"). Eksperyment ale jestem bardzo zadowolona. Mąż chwali. W przypadku fryzur to u niego rzadkość.
Fuerta, Gabor obił mi się o uszy ale nie pamiętam o co chodziło. Budapeszt zawsze chciałam zobaczyć, ciekawe, jakie miałabym odczucia? Za to północ Hiszpanii bajeczna. San Sebastian zrobiło na mnie wrażenie, Bilbao i przyległości zresztą też. Mogłabym tam żyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Zakorzenienie
|
słonce nadal i nadal zimno
![]() ![]() Testuje teraz maseczki koreańskie. całkiem sympatyczne, kupiłam w póbkach http://allegro.pl/mizon-fresh-on-tim...986179875.html |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#728 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mi jeszcze domowa pólka została do przejrzenia, jak wiecej ciuchów wywalę, to naprawdę nie bedę miala co na siebie włożyć... Łikendowa pogoda mało ciekawa, ale cóż, przynajmniej nie pada. Dla rozweselenia - publiczna tv zamierza realizować sitcom "2050", w tej nieco odległej przyszłości Polska potęga jest i basta ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2016-04-09 o 07:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
Po urodzinach męża czuję się niewyrażnie.O jeden toast za dużo
![]() A tu jeszcze powtórka w ndz ![]() Ch.Brinkley- ![]() ![]() Jeżeli doczepiane to i tak wyglądają bosko.Wiecie,że ma swoją linię kosmetyków gwiazd anti aging? Przy niej nie jedna młodsza modelka wygląda blado.. Ilka nie podobał Ci się Budapeszt? Na to miasto trzeba poświęcić parę dni.. My byliśmy latem.Upalnym latem.Balaton,termy.:love : Sympatyczny szwagier na wyspie św.Małgorzaty ratował migrenową Miszkę ![]() Zwiedzaliśmy zamek Sisi. POK Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2016-10-12 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
dziś wiosenny obiad
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Konto usunięte
|
Pochwalilam dzień przed zachodem słonca
![]() Nie wiem, skąd się biorą te zbędne ciuchy, spora torba do wyniesienie,a ja naprawdę niewiele kupuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
Beti, poszłam za Twym światłym przykładem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Konto usunięte
|
Kama, mam to samo, ciuchów sporo, ale i tak noszę trzy-cztery zestawy, ulubione i sprawdzone...
Ja jeszcze muszę się rozstać z kilkoma parami butów, ktore tylko miejsce zajmują ![]() Na razie Madam secretary, bo to trudny wybór, naprawdę. I kawa. Głowa mi od rana pęka, nie wiem, czy po tej zmianie pogody, czy czymś innym... Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2016-04-09 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
Fuertavertura a moja córka zakochała się w Budapeszcie.
Mówi, że piękne miasto. Wieczorna panorama miasta wywołała u niej dreszcze. Macie dziewczyny zapał do tych porządków. Mi tam z powodu wiosny ani drgnie sumienie żeby zabrać się za odświeżenie czegokolwiek ![]() Wczoraj niewinnie spotkałam się z przyjaciółką. Nie pijam wina. Niby, bo wstyd się przyznać ile ja z nią tego wina wypiłam ![]() ![]() Koleżanka ma złośliwy nowotwór piersi. We wtorek czeka ją rezonans, czy nie ma już przerzutów do kości. Ma 38 lat. Jestem powalona tą wiadomością. |
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
Anyz, to jest przerazajace. Zycie jest strasznie kruche, dlatego nie odkładam wszystkiego na starość. Nie wiadomo, kiedy cos może zmienić nasze plany.
Jeśli podejrzewają już przerzuty do kosci - to wrozy zle. |
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Rozeznanie
|
laser biostymulujący, to zmienia postać rzeczy
![]() ![]() w kontekście nieskazitelnej cery, czworaj doznałam szoku kulturowego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() budapeszt nocą wygląda ładnie to fakt ale światło i noc dodają uroku w zasadzie wszystkiemu i każdemu ![]() ![]() zgadzam się natomiast z Samar, mogłabym żyć na północy hiszpanii ![]() ![]() wstawisz foty? ![]() Anyż przykra sprawa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Gang Iren
|
Anyżek, bardzo to smutne
![]()
#738 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Miszka, najlepsze zyczenia urodzinowe dla meza
![]() Budapeszt mnie sie podobal, ale to jak kazde miasto Wieden, Paryz, Praga, Amsterdam... wszystko zalezy jak mamy program opracowany. Nawet Milano potrafi byc ciekawe jak sie pobyt dobrze zaplanuje. Samar, wyobrazilam sobie ta fryzure, musi wygladac ciekawie. Miley miala chyba cos takiego. ![]() Kiedys mialam krotkie ale od lat juz nalepiej czuje sie w dlugich, nie mam nerwow do ukladania wlosow co rano. Znam Koreanki tu u mnie I maja skore taka sobie, nic specjalnego. babki co siedza z dziecmi nie maluja sie na codzien, ubieraja sie tragicznie, a te co pracuja maja lekki makijaz I tez ubieraja sie tragicznie. ![]() Mezczyzni tez zreszta ubieraja sie fatalnie. Koszmar jak ich samochody ![]() Poznalam Przetakiewicz gdy byla tu w Abu Dhabi, zrobila na mnie pozytywne wrazenie, rozmowa z nia byla bardzo ciekawa. Byl pomysl na jej wejscie na ten rynek, szczerze mowiac niektore jej projekty sa bardzo ladne, ale od lat przewija sie prawie ten sam jeden motyw baskinki w roznych formach. Nie jest to posh jak Victoria Beckham, ani wymyslne jak Stella McCartney ale za to cena nizsza. Brakuje jej topowego modelu, czegos co spopularyzowloby marke, cos jak torebki McCartney. ![]() ![]() LaMania jak narazie jest nudnawa.
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
Ilana, w Twoim PRAWDZIWYM wieku
![]() ![]() Laser biostymulacyjny na gojenie ranek, działanie przeciwzapalne, po ekstrakcjach, ja naświetlam się tez nim przy problemach z zatokami, gardłem...Nic dla urody ![]() Fajna ta torebka Stelli ![]() A jak oglądałam Secret Hotel to stroje Koreańczyków, zwłaszcza facetów mnie powaliły ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Konto usunięte
|
Zimno
![]() Przypomniałam sobie, że sezon grzewczy trwa, więc kaloryfery podkręciłam... Znowu poległam na internetowym picie...Pierdyliard czegoś musiałam pościągać, zainstalować, a głupiej opcji wyślij jak nie było, tak nie ma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Dziewczyny, co to jest Laser biostymulacyjny?
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
Eva nie mam pojęcia. Nie znam się na laserach
![]() Fuertavertura mężczyźni wiele widzą, może do końca nie potrafią nazwać co widzą. Jednak wzrok mamy ten sam ![]() Zaskoczona jestem np tym, iż widzą i nie podobają im się w większości paznokcie żelowe. Kilku bliskich mi mężczyzn aż to obrzydza i nie rozumieją fenomenu żeli ![]() U mnie słonecznie, ale chłodno. Beata a ja pieję z zachwytu nad e-deklaracją. Większość pitów w takiej formie dostarczam skarbówce. |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
Szaro, ale od czasu do czasu się nawet przejaśnia. Temperatura niestety nie powala. To jednak ciągle kwiecień
![]() Beata- u mnie piec też chodzi ![]() Eva- fajna torebka i super fryzurka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
Laser biostymulacyjny, Eve
![]() http://party.pl/porady/uroda/zabiegi...Fa8W0wodkTwCpQ Beti, zabrałam się wreszcie za Walking dead. Nie jest złe, choć okrutne, jak zawsze...No ale zycie w takim swiecie musiałoby być okrutne... |
![]() ![]() |
![]() |
#745 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Bezczelny cliffhanger... Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2016-04-10 o 13:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
Beti, cliffhanger to masz na myśli wala kogos, ale kogo...?
![]() Obejrzałam. Teraz za Kroniki Shanarry powinnam się zabrać, bo już 4 odcinki. Ksiazki Brooksa mam, ale nie pamiętam, dawno czytałam...A, Playera nagrywam tez... Dzis testowałam nowy przepis. Hm...Przepis nie okazał się tak rewelacyjny, jak przypuszczałam, a przez moje modyfikacje narobiłam sobie tylko roboty ![]() Niby proste: kasza jaglana przelana wrzatkiem, bez gotowania, do tego starte jabłka, przyprawy, słodzik - i pieczemy szarlotke przez 1,5 godziny. no to ja amarantus jeszcze dodałam, bo wyglądał podobnie, a się poniewierał ![]() PO 1,5 godzinie miałam...hm...sypka szarlotkę z surowym, chrupiącym dziwnie amarantusem i częściowo ugotowana kasza ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2016-04-10 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Konto usunięte
|
No właśnie, kogo
![]() shannara czeka, podobnie jak sezony kolejne Piratów i Wikingów...Playera ogladałam, taki se, chyba że dla pana z Kontry go chcesz oglądać ![]() ![]() ![]() ![]() POldarka bardzo dobrze się czyta. Bedę kupować kolejne książki Grahama, jak juz się poukazują, bo tę pierwsza na razie serialowo znam... A nastepnym razem, Kama, po prostu zrób normalna szarlotke na kruchym... Z czym chcesz jeść te jaglankę? A, śniadaniowo mozna. Oliwa, jakies bakalie na patelnię, sezam, słonecznik, i takie tam, podsmazyć, dodac tę kasze z jablkami. Albo na zimno z jogurtem. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 | ||||||
Zakorzenienie
|
U mnie dużo się dzieje, ale juz Was nadrobilam..
Cytat:
![]() ![]() Ciekawie o filtrach i ze warto caly rok i ogólem o wszystkich kosmetykach - że co w aptece to w aptece jednak... No tak, a nasz rodzimy produkt znacie? Teresa Werner Podobna kategoria wiekowa i efekt napompowania ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Poza tym sprzątam siebie - robilam diete oczyszczajacą teraz jestem zdetoksowana ![]() Cytat:
No i mężczyźni tak samo podobno maja tam wielkiego hoopla na pielegnację to i wyglądają- nic za darmo. Tam panuje kult takiej cery. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
...najmniejsze państwo świata Obok biegnie czas, lecz nas to nie dotyczy... ![]() ![]() Syzyf była kobietą ![]() Edytowane przez konspiracja Czas edycji: 2016-04-10 o 16:01 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
Beti, jaglanka faktycznie da sie jesc, najbardziej na sniadanie mi podpasi. tam sa jabłka i cynamon i płatki kokosowe i amarantus nieszczesny - dodam jeszcze jogurt i mam sniadanie
![]() ![]() Shanarre obejrzałam pierwsze dwa odcinki i wyciagnełam ksiazki. Niestety, duzo ich ![]() http://allegro.pl/terry-goodkind-mie...105839648.html Konspira, babka z Twoich zdjec tez rewelacja ![]() ![]() Beti, jakbym chciała zrobic normalna szarlotke to bym zrobiła ![]() ![]() Ostatnio mam wrazenie, ze jestem strasznie rozproszona, za duzo bodzców. gdzies czytałam, ze to choroba naszego wieku...Jednoczesnie chciałabym robic wiele rzeczy, chaotycznie rzucając się od jednej do drugiej. obejrzec miecze shanarry i miecz poszukiwacza...i mnostwo innych zaległych. przeczytac brooksa i tchaikovskego...i mnóstwo zaległych. i gazety, które leża i czekaja...A cwiczenia? a siłownia? a komputer? a sprzatanie...? I tak się miotam ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2016-04-10 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Gang Iren
|
Nadrobiłam klasykę i przeczytałam "Zabić drozda".
No nie wiem dlaczego dopiero teraz. Świetna!!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.