|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015 cz. V
Namarelle haha
Ja również witam sie z kawka Rzadko pije ale dzis naszla mnie ochota Córce dalam klamerki do bielizny(dzieki namarelle) to mam chwile😁
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
baba tak z tym ze to chodzi o syna,bo Nina ma apetyt jak koń
![]() O zaburzeniach sensorycznych to chyba nikt nigdy nie słyszał, ciemnota ciemnogrod i paracetamol
|
|
|
|
#723 |
|
Wtajemniczenie
|
haha Katerina, i choć nigdy w Anglii nie byłam, to jeszcze chyba możnaby dodać.... "i whiskey lub piwo na płacz"
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#725 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Anglicy to sknery - jakiekolwiek leczenie specjalistyczne to koszta dla systemu więc najlepiej ignorować tak długo jak się da a potem powiedzieć "sorry". Oni wbrew pozorom nie są głupi a cwani
|
|
|
|
|
#726 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() jeju mi kiedyś w autobusie jakaś starza mocno kobieta, mówiła że czoło mam "czysto aryjskie". Tyle lat, totalna abstrakcja, a są ludzie który nadal to wszystko wierzą .............
08.05.2014 Jaś, Nasz Bączek ![]() Edytowane przez LindaC Czas edycji: 2016-04-08 o 18:43 |
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka1368 polecam klamerki z rana, można z 30-40 min doleżeć
![]() Jak usłyszałam o Rudej to myślałam ze parsknę śmiechem ![]() Babo, Katerina wydawałoby się ze jesteście w dużo lepszym świecie niż nasza Polska a jak słyszę o waszej służbie zdrowia to nie wiadomo czy śmiać sie czy płakać... Ale anglicy, pewnie nie wszyscy ale lubią sie upić, ci młodzi.. Teraz mnie to nie dziwi, jak od małego mleko o smakuj whisky.
|
|
#728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeżeli chodzi o diagnostykę to w Polsce jest luksus w porównaniu innymi krajami
|
|
#729 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykłady mam w domu. Choćby ten incydent z diagnostyką córki. Żeby postawić diagnozę czekałam w sumie od lutego 2015 do kwietnia 2016. Przecież to powinno odbyć się na pierwszej, góra drugiej wizycie. a właściwie to od skierowania w sierpniu 2014....... (pierwsza wizyta miała być w listopadzie 2014, ale nie odbyła się, bo rozchorowała się lekarka)
W 2012 W 2013 W 2014 W 2015 ![]() W 2016 W 2017 5.02.2011 Córka 52cm, 2500g 2.01.2015 Syn 56cm, 3300g Edytowane przez lilijka3 Czas edycji: 2016-04-08 o 23:02 |
|
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
Prawdopodobnie odkad poprosiłam o skierowwnie do specjalisty a operacją minie rok
Efekt zbywania mnie paracetamolem przez 5 lat ![]() Nina najadla się dziś styropianu,stokrotek i piany z kąpieli ![]() wsio jej smakowało
|
|
|
|
#732 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Avocado (oraz chleb ze słonecznikiem) zostało pozytywnie rozpracowane przez układ trawienny Anki. Dobre i to, bo jabłka, gruszki, jagody niestety uczulają, groszek, marchew i sałata są niestrawialne i dość mały wybór "zieleniny" miałyśmy w menu do tej pory. Z surowizny jadła pomidory, banany, z gotowanych kapustę, brukselkę, ziemniaki, szpinak, pora i cebulę. |
|
|
|
|
#733 |
|
Wtajemniczenie
|
lilijka - hahaha a kij wie jakie to czoło
moje w sam raz pasuje do reszty, typ urody mam typowo pszeniczno-buraczanej pyzy znad Wisły ![]() sto procent racji dziewczyny z tą służbą zdrowia ......
08.05.2014 Jaś, Nasz Bączek ![]() Edytowane przez LindaC Czas edycji: 2016-04-08 o 21:40 |
|
|
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ho
![]() U nas noc ciezka do polowy, stękanie, jęczenie, placz. O 3 podalam nurofen i mala dospała do 7.30 Coś mnie wczoraj podkusiło by położyć się spać po 22 wiec zanim o 24 zaczął się koncert to coś się zdrzemnęłam.. Mąż mial wczoraj robić ze mną MelB ale odpuściliśmy on padnięty po pracy a mnie przeziębienie bierze:/A wczoraj uslyszalam zabójczy komplement.. Jedziemy autem na zakupy, stoimy na światłach, rozmawiamy.. A mąż do mnie 'ale masz ładne zęby'
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
Nasza noc też nie za dobra była. Jak przysnełam to mi się śniło, że Małej wychodzą szóstki
no i że w ciąży byłam, więc się nie zanosi na to. Naamarelle mąż na coś liczy
|
|
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
Jelonku mi sie akurat przed zajściem snilo, ze jestem w ciąży, wiec kto wie
)Wiecie co, jestem styrana dosłownie. Odkąd tz wyjechal, mala wstala przed 6, na popoludniowa drzemkę mega krzyk i panika, mimo ze jest spiaca, dodatkowo przypomniał sobie o piszczeniu, wieczorem chodzi spac 21-22, w nocy 2-3 pobudki. No co jest grane ?! Niech ten tz juz wraca bo osiwieje
|
|
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka555 ty i tak twarda babka jesteś. Nie wiem jak ty to wytrzymujesz - małe dziecko, ciąża, bóle i to jeszcze sama. Ja mam męża codziennie po południu, weekendy ma wolne a i tak narzekam, że go mało w domu. Podziwiam cię, serio
|
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
Jelonku mąż od dwóch tyg już na coś liczy
![]() Ewka555 współczuje bo wczoraj jak musiałam na rękach usypiać Werke to sobie pomyślałam, ze jakbym byla w ciąży to masakra by byla... ;/ Dlatego liczę na ciążę moze na tą jesień jesli mąż się da urobić i że mala bedzie miala komplet zębów jak juz ja bede miala brzuch który mi bedzie ograniczal niektóre czynności![]() A ja zaś lepiej sobie radzę jak męża nie ma wieczorem, bo jak jest to mala nie chce jeść mleka bo tata, nie chce zasypiać bo tata, wystarczy ze choćby pojedzie zatankować auto i do piekarni po bulki wieczorem to jab za ten czas mala nakarmię i w mig uśpię
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
Naamarelle ty teraz męża zwodzisz, a na jesieni on się będzie migał i będziesz mu musiała mówić, że ma ładne zęby i nie tylko
|
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
namarelle a to Ci walnął komplementa
![]() Ewka ja również podziwiam twarda babka z Ciebie trzymaj sie kobieto już niedługo namarelle u nas to samo jak tz jest to mleka czasu wypic nie ma spać też isć szkoda bo przecież tatuś jest! dzis ur t skoczyłam po torta prezent musze jeszcze jakims cudem zrobic bukiet z gożdzików a talentu u mnie za grosz ![]() zrobiłam wczoraj zamówienie na aliexpress za 90zl... ale był kupon za zakupy 20$ odjeli 9$ wiec grzech nie skorzystac
|
#742 |
|
Wtajemniczenie
|
hello
ale puchy zostałam sama do środy wieczór, TŻ pojechał na szkolenie do Zakopanego.... to jest niesprawiedliwe!
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
lindzia, nie dramatyzuj - zleca 3 dni
![]() ja dostalam @ i czuje sie fatalnie. wszyscy dookola klamali, ze po porodzie miesiaczki beda bezbolesne. no okej, przez rok od porodu nie bylo jej wcale, no ale jak juz jest to padam. dodatkowo ktos wrzucil rolke papieru do pralki więc mozecie sobie wyobrazic jak wyglada moje pranie. za oknem pada od 3 dni. dola mam 😁 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tam Linda, szukaj pozytywów. Przynajmniej do środy nie musisz nóg golić
![]() My wczoraj się z mężem wypuściliśmy na trochę. Dostaliśmy bilety na kabaret i w ciągu godziny załatwiłam niańkę do dziecka, wykąpałam, nakarmiłam, uspałam i wyszykowałam siebie. Do tej pory się podziwiam. Fajnie było
|
|
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
jelonek, nie gadam z Toba. jeszcze do niedawna uwieziona przec cycki w domu. a teraz wiesz ze zyjesz!
dajesz nadzieje na normalne zycie! chociaz cos czuje, ze do komunii ja sid nie wyrwe.
|
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
Aczka jak Jasiek pójdzie na studia to już będziesz musiała
![]() No fajnie mi tak się podśmiewywać, bo się fuksem udało bezboleśnie odstawić. Jak już się zdecydujesz to się uda, bo to chyba bardziej siedzi w matki głowie niż dziecku. Taka mądra teraz jestem, a miesiąc temu było "będę karmić całą noc" Za to mam teraz w domu macanta. Przy usypianiu wkłada rękę pod bluzkę i obłapia mnie. Babcię wczoraj też zmacała
|
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
Jelonku to ze mąż liczy to nie znaczy ze ja nie liczę na cos tez, ale tak jakos wychodzi.. Ze sie doliczyć nie możemy
![]() A na jakim kabarecie byliście? My ost szukaliśmy, ale te które ja chciałam to ich akurat u nas nie bylo... Ja czekam az w kinach bedzie Moje Wielkie Greckie Wesele 2. Chyba na wiosnę ma być jesli sie nie mylę ![]() U nas postanowione, odstawiam z dniem dzisiejszym tabletki bo akurat dziś ostatnia z opakowania, i od sierpnia staramy się o kolejne tupiące nóżki
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
naprawde fajnie Wam sie udalo i zazdraszczam! mysle, ze Wam pomaga tez smoczek... no nie wiem może sie myle. ja poki co nie widze nas bez (.) ...
Jas dostal wczoraj 2elementowe puzzle i musze sie pochwalic, ze sobie radzi! idac za ciosem - podsunelam mu drewniane puzzle, ukladanke, ktore uklada sie na planszy. no i tez sukces! a chodzic nie ma komu
|
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
Aczka pomaga smoczek bardzo, ale już robię przymiarki i w ciągu nocy bez zasypia, musi być tylko przytulona.
A Jaśkowi po co chodzić jak ma tyle innych ciekawych zajęć Dba o matkę, bo jeszcze się nabiega.Naamarelle byliśmy na Neonówce. Fajnie, że decyzja podjęta. Powodzenia! Powiem wam, że bardzo się cieszę, że u nas też praca nad dzieckiem w toku, bo odczułam teraz trochę wolności i muszę iść za ciosem, bo jak się rozchodzę to potem ciężko będzie znów się przestawić na całkiem domowy tryb. |
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
linda, chyba tylko my takie wariatkip, ze wystarcza nam Jaski
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.