|
|
#721 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Dot.: Majówki 2016 sezon V epizod unboxing
Itakinie, pieknosci cudownosci
Iwonia, ja sobie kupilam dzis 2 twixy, jednego na dzis i jednego na jutro...juz sie slinie do tego na jutro ![]() Lambada, klaskanie w Grazce to ostatnia rzecz o jakiej bedziesz myslala po porodzie
|
|
|
|
#722 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Spakowałam dziś trzecią torbę
To już z ubrankami na wyjście dla Małej i dla mnie. Ala ma chyba trzy outfity przygotowane bo zupełnie nie wiem co będzie odpowiednie. Na początku maja to może być zarówno 25 jak i 10 stopni i deszcz. Tata dostanie przykaz żeby wziąć wszystko i w szpitalu będziemy się zastanawiać co jej nałożyć. Cytat:
A dziś był pan z inpostu, taki miły, pyta się mnie ile zostało do rozwiązania. To mu mówię, że 3 tygodnie na co tylko się przeżegnał i nie skomentował ![]() U mnie też sypialnia wysprzątana, wszystko glancuś, zostało tylko okno. Ale już się moja mami zobowiązała, że mi jutro upierze firanę i umyje to okno. Cytat:
![]() Ja zamawiałam ten http://allegro.pl/elegancki-wiskozow...828166628.html Wzrost mam podobny i jest mi do kolana Cytat:
Czy masz lekarza od nich czy nie to mają obowiązek Ci pomóc. Łaski nie robią, składki przecież opłacasz jak każdy I na koniec pocieszenie - i tak nikt za nas nie urodzi, ani lekarz ani położna. Sorry Winetou ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Za to milka truskawkowa która leży na komodzie już tak
|
|||||
|
|
|
#723 |
|
Zadomowienie
|
Spakujcie sobie landrynki
Jesli poród nie idzie idealnie i gdzies tam wisi groźba cc to nie pozwalają nic jeść poza landrynkami.
|
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
Jak zjemy snikersy i okarzę się, że będzie cc to będzie sonda. Chociaż jak zjemy w domu i pojedziemy rodzić i okażę się, że cc to też będzie sonda.
Ok, dziewczyny to przestaje panikować. Ale jeśli któraś też NIE MA NIKOGO W SZPITALU to napiszcie, zawsze mi wtedy ulży.Piszę nawet o lekarzu prowadzącym. Anne Marie tak będzie ze mną mąż, cały czas,do końca. Ale ja jestem tą co bardziej o wszystko walczy. Mam nadzieję, że w tej sytuacji będę umiała też buzie otworzyć i On nabierze odwagi większej ![]() A ja biere taki, co by kelner był zachwycony:
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-04-15 o 18:51 |
|
|
|
#725 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Asta, a w ogóle prześcieradła dotarły?
|
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo to jak batonow moze nie pozwolą to moze ja je wszystkie teraz zjem?
No dobra jednego na pewno. Ps. Tez nie znam nikogo w szpitalu. Jak bedzie mial wtedy dyzur to bedzie moj lekarz ale po co mi on skoro nie planuje komplikacji
|
|
|
|
#729 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie skończyłam pić kawkę przy szeroko otwartym oknie. Sąsiad kosił trawę więc zapach jest piękny! |
|
|
|
|
#731 |
|
Raczkowanie
|
A ja już po wizycie, szyjka dalej otwarta i mięciutka jak to mój lekarz powiedział
mała ułożona nisko główką stąd tez te straszne bóle w Grażynie, ale dostała zakaz wychodzenia do 24 żeby nie była tutaj już wcześniakiem, a czy posłucha to druga sprawa wgl to bylam bardzo zdziwiona bo pytam mojego lekarza czy robimy dzisiaj badanie pod kątem paciorków a ten mi na to, że możemy zrobić ale badanie kosztuje 20€ bo kasa tego nie opłaca... Dla mnie żaden problem zapłacić tylko on powinien mnie poinformować o możliwości zrobienia takiego badania bo gdybym u Was o tym nie przeczytała to nie miałabym wgl o tym pojęcia...
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#732 |
|
Rozeznanie
|
Ja wlaśnie pakuje torbę szpitala aaaaaa. A wcześniej wyszłam z mężem na spacer -On biegać a ja poszłam na male frytki belgijskie :/ co się ze mną dzieje? Tracę kontrole nad dietą.
---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Awaria - nie mam się w co spakować tego jest strasznie dużo
|
|
|
|
#733 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale co sonda pomoże? Ja przy pierwszym porodzie jechałam z ulicy i było bardzo spoko
|
|
|
|
|
#734 |
|
Rozeznanie
|
Uffff udało się, spakowałam się w wielką walizę, którą biorę na wyjazdy dłuższe. Innego wyjścia nie ma- nie biorę nic czego nie wymienili za konieczne.
|
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka sonda? Taka uliczna? " Co Pani dziś zeżarła? "
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja torby spakowalam jak mnie Lambada wystraszyla szpitalem ale jedzenia zadnego nie mam musze cos tam dorzucic ![]() Odebralam wyniki GBS i wyhodowalam sobie e.coli - juz dzwonilam do lekarza i mi mowi ze nic z tym nie robimy bo to nic groznego ot zwykla fizjologia :p troche mnie to zdziwilo ale przeciez nie bede madrzejsza niz on ![]() Fab - opowiedzialam mezowi Twoja przeprawe w US - tak mu podnioslam cisnienie ze kawa juz niepotrzebna(on bardzo nie lubi naszego urzedu) mowi ze jakby mnie tak potraktowali to by byl tam w 5 minut i tylko grzecznie zapytal pani o nazwisko. Smialam sie z niego jak nie wiem on uwaza ze to nie jest smieszne ze tak sie nie traktuje kobiet w ciazy...itd. tylko mnie smieszyla jego reakcja zachowywal sie jakbym ja w tym urzedzie stala. Moj to by narobil chyba problemow wiec chyba twoj gad lepszy
Edytowane przez mialavi Czas edycji: 2016-04-15 o 19:31 |
|
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#738 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Podobnie mi mowili, ze nie robia juz zabiegu Credego u dzidziusia po porodzie chyba ze na specjalne zyczenie tez. W PL to profilaktycznie kazdemu zakrapiaja oczka |
|
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
Hahahaha kto chętny do udostępnienia yyyyy twarzy ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- No i mam za swoje! Po tym marsie połozyłam sie dalej i mi zaraz przełyk wypali
|
|
|
|
#740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój by podobnie zareagowała i nie uważam, że to źle. Przynajmniej zrobiłby tam porządek
|
|
|
#741 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
Jak nagrasz to chetnie skorzystam
A Ty tez sobie cos wyhodowalas tak? Ale z tego co rozumek mi mowi masz antybiotyk - niech mi teraz ktos wytlumaczy czemu ja nie mam. ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Mocz mam badac za 2 tyg. Myslisz ze powinnam cos dostac??? |
|
|
|
#743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na tą bakterie też nie dostałam antybiotyku tylko globulki dopochwowe przez które w nocy spać nie mogłam bo tak ze mnie ciekło że już myślałam że to wody |
|
|
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
A ja o tym nawet nie wiedziałam :/ taka matka ze mnie. Jakie jeszcze zabiegi będą wykonywać na mojej księżniczce o których nie wiem?
|
|
#745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mia ale masz zrobić badania za 2 tygodnie i może w razie coś masz jeszcze czas żeby przyjąć leki, a ja za 2 tygodnie juz mam tp improwizuję ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Ehhhh, czekam na gości, a poszłabym już spać :/
Edytowane przez Monanka83 Czas edycji: 2016-04-15 o 20:02 |
|
|
|
|
#747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi wyszły ecoli w gbsie w 25tc i dostałam antybiotyk wtedy |
|
|
|
|
#749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dostałam na jakieś 5 czy 6 dni antybiotyk |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.

Ja jadę do szpitala w którym kompletnie nikogo nie mam, lekarz prowadzący w ogóle nie z tego miasta. byłam spokojna, że sama w tym nie jestem.

improwizuję