Mamusie kwietniowe 2016 w końcu tulą swoje maleństwa! Odchowalni część pierwsza! - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-06-11, 05:39   #721
Martinixxx
Zadomowienie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 w końcu tulą swoje maleństwa! Odchowalni część pierwsza

Ja już na oczy nie widzę. Gad mały obudził się po 24 pojadl i poszedł spać na 3 h to ok ale od 3.30 nie śpi 😢 zdrzemnal się 30 min i zaczął ryczec. Znowu wisi na cycku.massakrA

Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-11, 06:35   #722
patulinka94
Zadomowienie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 w końcu tulą swoje maleństwa! Odchowalni część pierwsza

Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość
Patulinka ja ze smoczkami to samojuz daaaawnoooale ubranka prasuje bo ladniej mlody wyglada

Ineso padlam z tymi czeresniaminiech goni i przybiera...choc mego pulpeta to nikt nie pobijekto by uwierzyl ze ciuszki na 56 nosii troche na 62 a tu czytalam ze ktores dziecko wyrasta z 68 dobrze ze mam ich mnostwo[COLOR="Silver"]
Na wyjścia zawsze prasujemy ale tak po domu to jak mam czas :P
Moja szprotka nosi w większości 56 i niektóre 62 no i ma jedne body które są 68 a o dziwo pasują lepiej niż niektóre 56
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-11, 07:13   #723
Martinixxx
Zadomowienie

My nadal nie śpimy dziecko mi się totalnie zepsuło 😣

Stary 2016-06-11, 07:26   #724
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Martinixxx zamiana dnia z noca? U nas wiercą i trzaskają w ścianach a maly spi w najlepsze pobawil sie po 6 godzinę i zasnal po jedzeniu
Stary 2016-06-11, 08:39   #725
lulka19
Zakorzenienie

Ale mnie dziś dziecko wystraszyło zjadł o 21, o 22 zasnął. Budzę się patrzę, że już jasno a on nie jadł od tamtej pory... Masakra. Prawie 8 godzin
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-11, 08:53   #726
patryska0804
Zadomowienie

Cholera nie moge Was dogonic.. Na fb jakos latwiej...

Lulka u mnie dzisiaj to samo od 23 maly spal do 6:15 😄

2007r- Dziewczyna
2013r- Narzeczona
2014r- Żona <3

5.08.2015 II kreseczki
25.08.2015 <3

Czekamy na Ciebie syneczku- Dominiś
patryska0804 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-11, 09:08   #727
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Martinixxx ciekawe o co chodzimasz jak sie przespac?

Ineso co tam u Ciebie?

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-06-11, 09:59   #728
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez Martinixxx Pokaż wiadomość
Ja już na oczy nie widzę. Gad mały obudził się po 24 pojadl i poszedł spać na 3 h to ok ale od 3.30 nie śpi 😢 zdrzemnal się 30 min i zaczął ryczec. Znowu wisi na cycku.massakrA
Czytałam to zaraz jak napisałaś, ale byłam tak nietomna, że nie byłam Ci w stanie napisać, że u mnie podobnie
Cytat:

Ineso co tam u Ciebie?
Przetrwałam
Super, bo nie płakał, więc psychicznie mnie to nie wykończyło. Ale średnio spał, właśnie jakoś od 3 wcale już. Jak nie spał to dużo chrząkał, stękał i robił gimnastykę, więc mimo że padałam z niewyspania to czuwałam, także łącznie nie spałam za wiele. jadł też często. Ale ok. 6 posłuchał błagalnych próśb mamuśki i usnął, także ja też i jakoś żyję. Nawet po porannym karmieniu był spokojny tak długo, że oiwsiankę ugotowalam i zjadłam. I to by było na tyle, spadam...
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-11, 11:22   #729
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Ineso nawet nie wiesz jak bardzo jestem z Ciebie dumna️odpoczywaj

Mikołaj <3
Stary 2016-06-11, 11:37   #730
Martinixxx
Zadomowienie

Hej 😊 Jak już pisałam młody odstawil szopka stulecia. Nie wiem co mu się stało. Muszę pochwalić tz, bo 3 razy brał go do salonu, żebym mogła oko zamknąć. A tak pogugal do Martyny( tak, ona też w nocy wstała mi pomóc &#128525 i do cyca chciał. Trochę popil i kima ale nieodkladalny 😣 i tak kilka razy.Raz , że zmęczenie dwa plecy mi napier..dala....ly. o 8.30 powiedziałam, że ma go brać, mleko , jest w lodówce, róbcie co chcecie. Budzę się o 11.30 przez cycki, cisza na chacie. Myślałam że gdzieś poszli albo ktoś poległ w tej walce😎 Mały spał, mała się bawiła, tz go bujam czasami. Ogórek mały dostał 50 ml i spał 3h😀 . Zdążyłam zjeść i się pomalować. Aktualnie odkamienia mi cyce 😊

Stary 2016-06-11, 12:11   #731
velika
Winter is coming

Martinixx masakra, ale noc. Ty to jesteś silna babka.
Znowu nie pamiętam co komu miałam napisac, nie znoszę nadrabiać na telefonie
Na moją pyze to niektóre ubranka 62 już za małe. Wczoraj jej ubralam bodziaka i myślałam ze pekne ze śmiechu, wyglądała jak koks w za małej koszulce
Ineso graty za noc i dzięki za info co do chrztu, chociaż pewnie co Kościół to obyczaj
Wczoraj chciałam obejrzeć mecz i zasnelam ledwo się druga połowa zaczęła grrt

Edytowane przez velika
Czas edycji: 2016-06-11 o 12:13
velika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-11, 13:27   #732
lulka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Martinixx masakra, ale noc. Ty to jesteś silna babka.
Znowu nie pamiętam co komu miałam napisac, nie znoszę nadrabiać na telefonie
Na moją pyze to niektóre ubranka 62 już za małe. Wczoraj jej ubralam bodziaka i myślałam ze pekne ze śmiechu, wyglądała jak koks w za małej koszulce
Ineso graty za noc i dzięki za info co do chrztu, chociaż pewnie co Kościół to obyczaj
Wczoraj chciałam obejrzeć mecz i zasnelam ledwo się druga połowa zaczęła grrt
Ja jestem wściekła bo uświadomiłam sobie, że nie obejrzę połowy meczy przez ten polsat

Aktualnie idę robić ciasto, a potem lecimy z sesją Bartkową bo dziś kończy 2 miesiące

Martini łączę się w bólu
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-11, 13:38   #733
Kayira
Zakorzenienie

Martinixxx wspolczuje... to nocka z glowy..

Ineso super ze sie udalo

X dzis w pracy byl. Siostra przyjechala. Chlodnik dzis a pozniej grill.
Dzis jakies niemieckie piwa testuje

Nasz mały cud 22-04-2016
Kayira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-11, 15:00   #734
kopycio
Rozeznanie

Martinixxx co za noc! Brawa dla tżta i dla Mlodej

Ineso pierwsze koty za ploty ale noc tez kiepska, moze dzieciaki zaliczają skoki

Velika nie wiesz gdzie w necie mozna obejrzeć wszystkie mecze nie płacąc niewiadomo ile?

Wczoraj był Harry i mecz jednoczenie No jak tak mozna??
U nas noc spokojna na szczęście Młody od 22 spał do 4 i jesxcze potem do 7.30 od rana siedzę w truskawkach, mam 16 kg i juz zasypane dwa gary na kompociki, połowa pomrozona, zrobiony deser i ciasto intensywny dzien
kopycio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-11, 15:33   #735
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Kopycio zrob sobie sorbet truskawkowywlasnie zajadam - przepis z "moje wypieki"

Mikołaj <3
Stary 2016-06-11, 17:12   #736
Ineso
Matka Smoka

Dzięki dziewczyny za gratulacje, ale w sumie nie ma za co Tego, czego się bałam - czyli płaczu i krzyku non stop - nie było, a to była dla mnie bariera nie do udźwignięcia.

Poszliśmy na spacer dość daleko od domu i mały się rozbudził, zaczął płakać już tak, że żadne kołysanie nie pomagała, więc nieprzygotowana karmiłam go na ławce - u nas dziś niezbyt gorąco: szaro, wietrznie i poniżej 20 stopni - starałam się nas pozakrywać jak mogłam, ale tak się kręcił, bo zaczął też kupsztala, że nie było łatwo. Więc pytanie - czy o tym przewianiu cycka to urban legend czy mam się czego bać? Wolę nie sprawdzać w necie. Już i tak sobie po drodze wkręciłam, że coś jest nie tak bo po kp boli/kłuje mnie bardziej niż zwykle:/

Zahaczyłam o plac i też mam truskawy - właśnie wypiłam koktajl

kopycio - omg jaka ilość do przerobienia, jak Ty masz siły i czas?! mam ochotę na zrobienie ciasta z bananami, ale boję się, że jak zacznę to mały się obudzi (jeszcze śpi po spacerze wow) i zacznie akcje.
Stary 2016-06-11, 17:12   #737
HappyGirl888
Raczkowanie

Kejka a łyżeczkę wódki tez dodałas tak jak w przepisie? ) smacznego!
HappyGirl888 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-11, 17:59   #738
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za gratulacje, ale w sumie nie ma za co Tego, czego się bałam - czyli płaczu i krzyku non stop - nie było, a to była dla mnie bariera nie do udźwignięcia.

Poszliśmy na spacer dość daleko od domu i mały się rozbudził, zaczął płakać już tak, że żadne kołysanie nie pomagała, więc nieprzygotowana karmiłam go na ławce - u nas dziś niezbyt gorąco: szaro, wietrznie i poniżej 20 stopni - starałam się nas pozakrywać jak mogłam, ale tak się kręcił, bo zaczął też kupsztala, że nie było łatwo. Więc pytanie - czy o tym przewianiu cycka to urban legend czy mam się czego bać? Wolę nie sprawdzać w necie. Już i tak sobie po drodze wkręciłam, że coś jest nie tak bo po kp boli/kłuje mnie bardziej niż zwykle:/

kopycio - omg jaka ilość do przerobienia, jak Ty masz siły i czas?! mam ochotę na zrobienie ciasta z bananami, ale boję się, że jak zacznę to mały się obudzi (jeszcze śpi po spacerze wow) i zacznie akcje.
Moja mama twierdzi (tak jak inne 5 kobiet, które mówiły mi - tylko nie przezięb piersi"), że miała ten problem. Ale szczerze? Nie wiem co one z tymi cycami robiły. Ja też kiedyś nie byłam zbyt przygotowana do KP i wiało baaardzo. Młodemu założyłam czapę, którą mam zawsze ze sobą w zestawie "first aid" , a siebie okryłam tylko bambusową pieluszką, no i młodego też, żeby nikt nie widział. I jakoś żyję, a cyce zdrowe. A schizowałam bardzo, bo to było na samym początku, też mnie oczywiście chwytało kłucie cyca No i jest czego gratulować, nie umniejszaj sobie Na tym właśnie polegają małe zwycięstwa

Cytat:
Napisane przez HappyGirl888 Pokaż wiadomość
Kejka a łyżeczkę wódki tez dodałas tak jak w przepisie? ) smacznego!
A to tam jest łyżeczka? a nie kielon?
dałam kielona i nic nie czuć szczerze mówiąc
ale ja to już piłam martini 80g przy KP i loozik. Jak się tak bardzo alko boisz, to mogę Ci podesłać mądry artykuł jak znajdę. To wtedy się nie będziesz trzęsła

Mikołaj <3
Stary 2016-06-11, 18:15   #739
Martinixxx
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny za słowa współczucia 😘 w dzień była aniołem, spał 5 h z przerwą na cyca. Za to starsza sfiksowala. Boli ja brzuch i ma stan podgoraczkowy 😣A jutro mieliśmy na grilla jechać do znajomych.

Można sobie przewiac cyce. Nie tak ze każdy wiaterek nam je załatwi, ale uważać nie zaszkodzi. Kuzynka sobie tak zalatwila całe kp. Chodziła po ścianach z bólu.

Stary 2016-06-11, 18:43   #740
HappyGirl888
Raczkowanie

Kejka a za kielona ja dałam łyżkę i czekam na efekty a w międzyczasie moje dziecię półgodzinny atak płaczu i nie wiem z jakiego powodu wlasnie zasnęła mi na brzuchu..

A artykuł chętnie przeczytam jak znajdziesz
HappyGirl888 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-11, 18:58   #741
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Dzis nie dam rady bo nie siadam do kompa. Jutro sie postaram znalezc i wrzucic️kutwa nie wiem jak ja to czytalam ze wlalam kielona hahahaha co za kretynka ze mnie

Martinixx buziaki dla mlodej

Mikołaj <3
Stary 2016-06-11, 19:10   #742
kopycio
Rozeznanie

Kejka zawsze mnie kusiły lody i sorbety, ale nie mam maszyny do robienia lodów i zniechęca mnie to mieszanie ciagle.. Ale zaraz zaraz! W przepisie jest wódka!!! Halo, mops?!

Ineso nie strachaj na zapas na pewno nic sie nie stało, chroniłas cyca, bedzie dobrze
Tz dzis mi pomagał, wiec jakos dałam rade, uwielbiam takie domowe pierdołki, przetwory, soki, nalewki, wina

Martinixxx jak nie urok to ... moze jej minie do jutra, buziaki dla cory

Ufff koniec na dzis, chociaz prasowanie czeka.. Moze pozniej ide poszperać na ali
kopycio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-11, 19:15   #743
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Kopycio ale to "mieszanie" to kilka sekund. To tylko 6 razy i to blenderem (tez nie mam maszyny) a w tych 3 h on lekko zamarza wiec nie jest to uciazliweja nastawiam budziki w telefonie ja kocham sorbety...dalabym sie za nie pokroic...a z grycana?! Jak niecierpie grapefruita tak uwielbiam sorbet od nich, tak samo czarna porzeczka. Musze sie przelamac i zrobic lody tradycyjne, z nutella np

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

A mopsu sie nie boje

Mikołaj <3

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-06-11, 19:51   #744
danika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Więc pytanie - czy o tym przewianiu cycka to urban legend czy mam się czego bać? Wolę nie sprawdzać w necie. Już i tak sobie po drodze wkręciłam, że coś jest nie tak bo po kp boli/kłuje mnie bardziej niż zwykle:/

moim zdaniem to troche urban legen, tzn może jakbys na mrozie karmiła...
ja to prawie codziennie karmie na zewnątrz, w ogrodzie jak siedzimy, na placu zabaw mi się zdarza, ostatnio w lesie i nieraz wiało i nic się nie stało, przecież ciepło jest

Cytat:
Napisane przez Martinixxx Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za słowa współczucia 😘 w dzień była aniołem, spał 5 h z przerwą na cyca. Za to starsza sfiksowala. Boli ja brzuch i ma stan podgoraczkowy 😣A jutro mieliśmy na grilla jechać do znajomych.

Można sobie przewiac cyce. Nie tak ze każdy wiaterek nam je załatwi, ale uważać nie zaszkodzi. Kuzynka sobie tak zalatwila całe kp. Chodziła po ścianach z bólu.
o kurde, współczuję, oby nie jelitówka i brawo dla młodego
jak zdrabniacie Nataniel - Natan?czy nie zdrabniacie?

Cytat:
Dzis nie dam rady bo nie siadam do kompa. Jutro sie postaram znalezc i wrzucickutwa nie wiem jak ja to czytalam ze wlalam kielona hahahaha co za kretynka ze mnie

hahaha dobra jesteś z tą wódą
chyba po prostu miałaś ochotę się napić dlatego ci mocno nie zamarzało żeś wódką zalała :p

Cytat:
Kopycio ale to "mieszanie" to kilka sekund. To tylko 6 razy i to blenderem (tez nie mam maszyny) a w tych 3 h on lekko zamarza wiec nie jest to uciazliweja nastawiam budziki w telefonie ja kocham sorbety...dalabym sie za nie pokroic...a z grycana?! Jak niecierpie grapefruita tak uwielbiam sorbet od nich, tak samo czarna porzeczka. Musze sie przelamac i zrobic lody tradycyjne, z nutella np[COLOR="Silver"]

[
ja też kocham grycana, caffe late moje ulubione lody no i sorbety - śliwkowy o mnom mnom mnom, zjadłabym
danika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-11, 20:24   #745
Martinixxx
Zadomowienie

Cytat:
Dzis nie dam rady bo nie siadam do kompa. Jutro sie postaram znalezc i wrzucickutwa nie wiem jak ja to czytalam ze wlalam kielona hahahaha co za kretynka ze mnie

Cytat:
Napisane przez kopycio Pokaż wiadomość
Kejka zawsze mnie kusiły lody i sorbety, ale nie mam maszyny do robienia lodów i zniechęca mnie to mieszanie ciagle.. Ale zaraz zaraz! W przepisie jest wódka!!! Halo, mops?!

Ineso nie strachaj na zapas na pewno nic sie nie stało, chroniłas cyca, bedzie dobrze
Tz dzis mi pomagał, wiec jakos dałam rade, uwielbiam takie domowe pierdołki, przetwory, soki, nalewki, wina

Martinixxx jak nie urok to ... moze jej minie do jutra, buziaki dla cory

Ufff koniec na dzis, chociaz prasowanie czeka.. Moze pozniej ide poszperać na ali
Ja też uwielbiam takie roboty domowe.Czekam na nowy domek to zaszaleje. Piersze to kupuję porządnego robota kuchennego, następnie maszyne do lodów Nie są drogie.

Młodej zapodałam czopka w dupsko (histeria przy tym była,że szok) Mimo, że miała 37.7. Brzuch ją bolał to potraktowałam przeciwzapalnie a nie przeciwgorączkowo. Po pół godzinie nówka sztuka, już dokazywała Zobaczymy jak jjutro

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
moim zdaniem to troche urban legen, tzn może jakbys na mrozie karmiła...
ja to prawie codziennie karmie na zewnątrz, w ogrodzie jak siedzimy, na placu zabaw mi się zdarza, ostatnio w lesie i nieraz wiało i nic się nie stało, przecież ciepło jest

o kurde, współczuję, oby nie jelitówka i brawo dla młodego
jak zdrabniacie Nataniel - Natan?czy nie zdrabniacie?

hahaha dobra jesteś z tą wódą
chyba po prostu miałaś ochotę się napić dlatego ci mocno nie zamarzało żeś wódką zalała :p

ja też kocham grycana, caffe late moje ulubione lody no i sorbety - śliwkowy o mnom mnom mnom, zjadłabym
Teraz to raczej nie przewieje. Chodzi bardziej o pory zimowo jesuenne, jak ktoś się za bardzo wyletni, tak myślę.

Jedynym "ale" do imienia Nataniel było własnie zdrobnienie Natan. Strasznie mi się nie podoba Mówimy Natanielek, Nati, Natuś ....Zdzichu Zdaję sobie sprawę,że niektórzy wezmą go za Natalię

Stary 2016-06-11, 20:56   #746
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Martinixx ale Natan to zupelnie inne imie wiec z☠☠☠ka i po klopociez ta Natalia..hehe dlatego u mnie nie jest Julian

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Boze, wizaz przesadza, zeby slowo Z J E B K A oznaczac czachami

Aaa ... Super ze czopek dal rade (to moja trauma z dziecinstwa) !!!! Kciuki za nocke z Natim i siostra, i za jutro!!

Mikołaj <3
Stary 2016-06-11, 21:01   #747
Martinixxx
Zadomowienie

Cytat:
Martinixx ale Natan to zupelnie inne imie wiec z☠☠☠ka i po klopociez ta Natalia..hehe dlatego u mnie nie jest Julian

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Boze, wizaz przesadza, zeby slowo Z J E B K A oznaczac czachami

Aaa ... Super ze czopek dal rade (to moja trauma z dziecinstwa) !!!! Kciuki za nocke z Natim i siostra, i za jutro!!
W ogóle imię Nataniel budzi skrajne emocje. Albo się komuś bardzo podoba,albo twierdzą,że tragiczne Mi to tito, a za Natalie to w gębę

Martyna też chyba bedzie miała traumę. Wolę jednak dać jej czopa niż na zwymiotowac syrop, bo tez sie nakręca

Tak po cichu to powiem,że wieczorem poszedł spać bez butli, ani nawet dolewki, tylko na cyckach i to o 19.30 Śpi do teraz..Alleluja

Stary 2016-06-11, 21:14   #748
Ineso
Matka Smoka

To jak po cichu gadamy to: moje dziecko wczoraj w nocy dwa razy, a teraz na wieczór po raz trzeci usnęło samo w łóżeczku po ok. 30 minutach - chrząkał, brzdąkał, machał kończynami, guglał, ale nie płakał! Taka jestem z niego dumna!

A już myślałam, że wieczór mam z głowy bo pierwsza próba uśpienia porażka - nanosiłam się, nabujałam, w końcu się poddałam i dałam cycka choć jakoś specjalnie nie szukał, a od poprzedniego karmienia tylko 1,5 godz. - ale wcinał aż się kurzyło. Potem znów zapłakał, ale przygięłam mu nóżki, poszło trochę bąków i się uspokoił. Do łóżeczka włożyłam go z przekonaniem, że zaraz będzie alarm, ale może zdążę do wc i połknąć zupę a tu taka historia.

KP w terenie
Kurcze to my mamy farta, że teraz rodziłyśmy i w tej pogodzie możemy na żądanie karmić nawet często. Przyjdzie jesień to już tak wygodnie nie będzie, ale przynajmniej - miejmy nadzieję - dzieciaki będą jeść krócej i starczy im na dłużej. Co nie zmienia faktu, że trzeba będzie się z laktatorem zaprzyjaźnić albo planować wyjścia z bczajeniem miejsc do karmienia. A propos - byłam kilka dni temu w hipsterskiej knajpce i tak, jak się spodziewałam przewijak i krzesło do karmienia były Ale o ile bym tam jeszcze przewinęła to kp odpada. To takie przedsionek do wc, niezbyt czysto a krzesło chyba z lat 70.
Stary 2016-06-11, 21:27   #749
madziara889
Zakorzenienie

Ineso u mnie z karmieniem tragedia jest w CH, pokój dla matki z dzieckiem to jednocześnie wc dla niepełnosprawnych, czyli przewijak kolo kibla, a karmić to nie wiem gdzie, nie ma żadnych ławek, żeby sobie przysiąść i nakarmić, chyba, że w kawiarence albo w samochodzie. Teraz przed wypadem do galerii odciągam mleko i karmię młodą z butelki ( za to kocham laktator).
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-11, 21:28   #750
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90
Mamusie kwietniowe 2016 w końcu tulą swoje maleństwa! Odchowalni część pierwsza!

Martinixx graty!!!️ciiiii
A co do Nataniela...mnie sie mega nie podobalo do czasu az przeczytalam znaczenie, totalnie zmienilam zdanie

Ineso gratyyy po cichu️ja zauwazylam ze ja moje dzieko wpada w panike to bron boze nie chce byc zabawiany w lozeczku. Zawsze jak odejde np sie napic albo do wc to wracam i on spi jak zabity. Tyle ze moj nie placze tylko steka, kweka i jeczy pod nosem. A ja glupia go zagadywalam

Mikołaj <3

Edytowane przez kejka90
Czas edycji: 2016-06-11 o 21:30
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości