![]() |
#721 |
Erudycja
|
Dot.: Perypetii Październikówek 2016 cz. III
Ja kupiłam firmy ktc 200ml za 12 zł. Tylko przesyłka 8 więc wyszło 20zł. Teraz już poszło ponad pół opakowania więc niedługo zamówię 2-3 sztuki.
#722 |
Rozeznanie
|
Ja juz po wizycie i nie mam dobrych wieści
Idę jutro do szpitala Niestety mam rozwarcie na 1-.5 cm Będa mnie obserwować no i podadzą celeston w razie gdyby mały chciał już wyjść Jestem załamana Leżę i rycze Martwię się maleństwem przejmuje się ze zostawiam moja pięciolatke z babcia A na dodatek mojego męża nie ma bo jest w pracy za granicą Brakuje mi sił
![]() |
#723 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dominika6 gratki udanej wizyty no i że nie ma cukrzycy ![]() styska1551 współczuję kłopotów z ojcem Dziecka, ale nie daj się ! Ja też byłam na wizycie tej na NFZ... Mój lekarz na urlopie i byłam zapisana do innego. Przyszedł spóźniony 2 godziny (bo oni pracują na oddziale i z oddziału schodzą do przychodni) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i mam pytanie do Was, głównie do tych Dziewczyn, które muszą leżeć - ma któraś z Was rozwarcie ?? Rany, ja dopiero mam 26t+3d, jeszcze co najmniej 10 tygodni powinny Dziewczynki w brzuszku mieszkać ![]() Cytat:
Żona 27.12.2014 ![]() Adaś 15.10.2015 25tc[*] ![]() Zosia i Marysia 25.08.2016 31tc[*] ![]() Nasz Największy Cud Jasiu 13.07.2018 ![]() Bo jak się czegoś niewiarygodnie mocno pragnie to walczy się do upadłego ![]() Edytowane przez Kruszynkaa86 Czas edycji: 2016-07-26 o 17:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
Natka trzymaj się dzielnie!
Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
#725 |
Zakorzenienie
|
Perypetii Październikówek 2016 cz. III
Natka Bądź dzielna!
Kruszynka Spokoju mimo wszystko życzę! Uważaj na siebie i koniecznie daj znać jutro co i jak! Dominika Fajnie, że wizyta dobrze i ze wyniki w porządku. SandraWspółczuje relacji z ojcem dziecka, nie daj sie! Jejku jakiś dziwny dzisiaj dzień... Edytowane przez WKasiarr Czas edycji: 2016-07-26 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
withi_as, byłam ostatnio w smyku,ale nie było. Babka powiedziała, że będą dopierona jesień. Musze popatrzeć na stronie.
marta0o01, ja kupuję online na zsobsobiekrem.pl allbo biochemia urody. Możesz dotego dokupić sobiekwas hialuronowy i stosować jak serum, bo sam olejek nie nawilża, a tylko natłuszcza. Dominika6, ma fantazję ta Twoja Dzidzia ![]() ![]() styska1551, współczuję przebojów. Co do nazwiska, to jeśli on uzna Stasia, to mały będzie automatycznie nosił jego nazwisko i tylko ojciec może się tego zrzec. Ale dziwne, że targuje się o nazwisko, a robi problemy z alimentami. Przecież można to załatwić polubownie, nie trzeba w sądzie. Zbieraj dowody na niego jakby coś. Natka3008, Kruszynkaa86, na forum innych ciężarówek niektóre chodziły z rozwarciem po kilka miesięcy, więc postarajcie się zachować spokój. Ściskam Was i trzymam kciuki. |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Raczkowanie
|
Rozwarcie na 1 palec to okolo 2 cm.
Jezu dziewczyny co tu dzisiaj za dzien jest? Niech ktoras przyniesie w koncu jakies dobre wiesci!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Trzymać jutro kciuki żebym dobrze lot zniosła ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#729 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie jeśli nie jesteśmy małżeństwem to dostaje moje nazwisko, ale jak on nie zgodzi się na to wtedy jego a jeśli ja nie wyrażę zgody wtedy dostaje dwa, tak jest właśnie od 2009 roku i zmieniło się to, że automatycznie dostaje nazwisko ojca. Ale ja będę walczyć o swoje, bo to ja będę ciągle z dzieckiem (on wylatuje do Angli) a potem jak pójdzie do przedszkola pewnie będą pytania czemu masz inne nazwisko niż mama itp... Albo jeśli znajdę sobie kogoś to wtedy każdy z nas będzie miał inne nazwisko co też może być dla malca ciężkie i dziwne... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Zadomowienie
|
Natka i Kruszynka trzymajcie się dziewczyny!!!
Wszystko będzie dobrze!! Aż mam stracha przed czwartkową wizytą ![]() Co za dzień...
#731 | |
Erudycja
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ominęły mnie różne dolegliwości ciążowe a wyszły najgorsze teraz... hemoroidy... co prawda podskorne ale chyba całe krocze ![]()
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
Natka, kruszynka trzymam kciuki za Wasze maleństwa, jesteście pod opieką wiec powinno być dobrze
Dominika super że cukrzycy nie masz i że wszystko dobrze Ja też dzisiaj po wizycie. Ogólnie dobrze ale malutki trochę mało przybrał. Ostatnio 4 tygodni temu waży 870 gram a teraz 1030. Ginka kazała się na razie nie przejmować bo czasami takie rozbieżności są. Oby dalej ładnie rósł. Ostatnio termin wyszedł na 10.110 a teraz na 24.10. Standardowo mam infekcję. I dostałam oprócz Szelaza jeszcze te żelazo na receptę co większość z Was ma. Ile przed śniadaniem to trzeba brać?
#733 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co za dzień takie wieści, zaczynam się porządnie stresować, że nie mam jeszcze wyprawki do szpitala :/ Czekam do 1go jak będzie wypłata to działam ![]() do czego jest ten olejek migdałowy?
![]() |
#734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My na wizytę idziemy w poniedziałek. Już się doczekać nie mogę żeby podejrzeć malucha, co tam u niego. Wypiłam dzisiaj chyba z 6 litrów wody ... Dziewczyny to że jest rozwarcie o niczym nie świadczy. Ważniejsza jest długość szyjki, czy jest zgładzona czy nie. Lepiej iść do szpitala na obserwację, niż coś przeoczyć. Grunt to przyjąć wszystko z w miarę możliwym spokojem, głowy do góry! Jakbym widziała swoje zamówienie z tej apteki ![]() Edytowane przez withi_as Czas edycji: 2016-07-26 o 18:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Rozeznanie
|
Kruszynka jedyny twój plus ze nie idziesz do szpitala a ja juz torba spakowana i jutro idę na oddział na 7 30 i na pewno tydzień poleże O ile wszystko będzie dobrze
Jakoś nie umiem się uspokoić a nerwy tez nie są dobre
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Rozeznanie
|
Kruszynka, Natka-musicie myślec pozytywnie!!!! Natka-wszystko bedzie do rze-moze wypuszcza cie po weekendzie jak stwierdza ze jest to bezpieczne! Co do rozwarcia to tak jak pisały dziewczyny-mozna z nim chodzic...oby w waszym przypadku do samego końca!!!
Ciekawe jak tam Dominiczek Iwo..... Czy zdążyli mu podać sterydy na płuca..... Ale jak leży pod respiratorem to chyba nie.... Ale i tak miała szczescie ze zdążyli zrobic cc i uratowali zycie.... |
![]() ![]() |
![]() |
#738 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Styska dużo sił życzę! Cytat:
Ja się czuje coraz gorzej, brakuje mi sił by bawić się z synem, on się zrobił mega aktywny, umie juz ładnie chodzić i tylko by to robił, oczywiście w inną stronę niż ja chcę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za podpowiedzi. Jutro coś zamówię.
ewula ja będę używać zamiast oliwki ![]() kruszynka natka trzymajcie się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#740 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też urodzona w 7 miesiącu ciąży i z wagą ledwo ponad 1kg, a teraz kawał baby ze mnie ![]() Cytat:
![]() Ogólnie nie polecam koronki od ciała, mnie drażniła każda, nawet najdelikatniejsza, bo sutki są bardzo wrażliwe. Cytat:
![]() Cytat:
Pełne rozwarcie jest na 5 palców=10cm.
![]() |
#741 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Dziewczyny za wszystkie słowa otuchy
![]() ![]() Fasolka10 udanego i szczęśliwego powrotu do domku ![]() stokrotka24 gratki udanej wizyty, a Mały na pewno szybko nadgoni wagę ![]() Natka3008 no póki co pozwolił mi siedzieć w domu, ale nie wiem jak długo jeszcze ![]() ![]()
Żona 27.12.2014 ![]() Adaś 15.10.2015 25tc[*] ![]() Zosia i Marysia 25.08.2016 31tc[*] ![]() Nasz Największy Cud Jasiu 13.07.2018 ![]() Bo jak się czegoś niewiarygodnie mocno pragnie to walczy się do upadłego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Wtajemniczenie
|
Natka, Kruszynka trzymajcie się dziewczyny!
![]() Zainteresuje się tym stanikiem alles skoro tak polecacie ![]() Ewula, ja olejkiem smaruje się po kąpieli bo jest tez ponoć dobry na zapobieganie rozstępom. A jest fajny bo szybko się wchłania. Po porodzie mam zamiar dodawać kilka kropel do kąpieli dzidziusia ![]()
#743 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, ja juz od nd jestem w Polsce, ale dzis dopiero nadrobilam wszystkie zaległe posty.
Wczoraj byłam u mojej kuzynki i dała mi cały wielki karton ubranek, bujak i inne drobiazgi. Zdjecia zrobię jak juz wrócę do Fr. Moja znajoma tez urodziła w 29t i mała ważyła 1600. Miesiąc przeleżała w szpitalu, a teraz ma prawie rok, jest zdrowa i apetyt jej dopisuje. Tak wiec Iva trzymaj sie i zdrowka dla Ciebie i dla dziecka. Na weekend jadę z mężem nad polskie morze ( okolice Mielna), a teraz siedzimy w Poznaniu. Moja dzidzia bardzo ruchliwa i brzuch mi cały lata ![]() Śpię juz na mojej poduszce zamówionej z Allegro i skurcze lydek od tego czasu minęły. |
![]() ![]() |
![]() |
#744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
https://www.suwaczki.com/tickers/relgf71xvwrssli7.png https://www.suwaczki.com/tickers/4c3t0tc7dfj2u4kr.png Edytowane przez megilla Czas edycji: 2016-07-26 o 21:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#745 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Niewdzięczny kierunek jakim jest pielęgniarstwo czytam tu na forum na wizażu o tym kierunku w innych miastach mi się chyba trafiło to co najgorsze ![]() Kiedy skończyłaś położnictwo? pracujesz/pracowałaś czy dopiero zamierzasz ? oczywiście w zawodzie ![]() 3mam kciuki za Was dziewczyny!!! nie martwcie się na zapas, na pewno będą duże i zdrowe dzieciaczki ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
Bardzo Ci współczuję przechodzić przez takie coś w tym stanie ![]() Dużo siły Ci życzę, nie daj się walczysz dla siebie i dzieciątka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
Ten z konopii jest dużo lżejszy od oleju z migdalow. Mam tłusta cerę a używałam go do twarzy.
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#747 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 |
Rozeznanie
|
Styska-ja nie wiem jak to jest, ale jak moja koleżanka była w ciazy a nie miała ślubu z tz to... Straszyła go ze poda na porodówce ze ojciec nieznany..... Nie wiem w twoim przypadku jak to moze byc-najlepiej zapytać adwokata- bo z tego co sie orientuje-jak sie poda ze ojciec nieznany-to on nie ma żadnych praw do dziecka. A badan genetycznych bez zgody matki zrobic nie moze.....
To wszystko zależy jak wielkim skurczybykiem jest i jak ty widzisz przyszłość.... |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Raczkowanie
|
Jejku Dziewczyny, ile tu się działo przez jeden dzień, aż w szoku jestem... Zaglądam sobie tak na luzie, żeby przeczytać przed snem co tam nowego u Was słychać, a tu się okazuje, że już pierwszy poród za nami........Jak widzę jestem kolejną osobą, którą to porządnie zmotywowało, żeby na serio wziąć się za wyprawkę i pakowanie torby do szpitala... A Iwa miała termin na 22.10, ja na 16.10, to aż strach się bać... Jakie ten los szykuje czasem niespodzianki
iwa00 trzymaj się Słoneczko, na pewno wszystko będzie dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() styska1551 współczuję problemów, ale nie dawaj się ![]() Natka3008 i Kruszynkaa86 trzymajcie się Dziewczyny, będzie dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Zadomowienie
|
Lunus zgadza sie, raczka jet brązowa, skórzana albo raczej skóropodobna
![]() Kradnę zdjęcie z zakupami z Gemini i dorzucam kilka produktów do swojego koszyk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.