![]() |
#721 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - czy ktoras tez to przeżywa?
Cytat:
![]() Niewiem czy on jest szczęśliwy, syszałam od znajomej że co rusz kręci z inna laską ale z żadna sie nie związał jednak, niewiem czy tego chce czy nie w każdym razie zachowuje sie jak... playboy, a nigdy taki nie był... jego sprawa;/ Cytat:
laurka23 Pisz do nas, to pomaga, to wyładowuje, chyba każda z nas lepiej troche sie poczuła gdy mogła sie wypisać, moje gadu również zaprasza gdyby ktos chciał sie wygadać ![]() ![]() Cytat:
![]() Jowiśku Coś Cie złapać nie umiem, mijamy sie cały czas ![]() ![]() ![]() ![]() Ja zalatana jestem i dobrze bo czasu na myslenie ne mam, a widziałam dziś w pociagu takie ciachoooo mmm cały dzień mi sie na jego wspomnienie gębula śmiała, bo on usmiech miał cudny heh Ściskam Was mocno dziewczyny!! Kurcze może sobie na czat pójdziemy wszystkie pogadać w któryś dzień?? Jowi pamiętasz nasz czat w Walentynki?? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#722 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A Jowisiek dzisiaj jest na gadu tylko w ukryciu ![]() ![]() A na Ciebie ciagle Kajku czekam, zreszta na was wszystkie dziewczyny, zorganizujemy sobie u mnie babskie party!! ![]() A ty zes sie tylko usmiechala i usmiechala i szczerzyla kly, a odezwac sie do niego to juz nie laska..? I co, zwialo Ci ciacho z oczu?? ![]() Sciskam was wszystkie bardzo mocno!!! ![]()
![]() |
#723 |
Wtajemniczenie
|
Moze nie powinnam pisac, bo mialam takie ekscesy w swoim zwiazku. Skonczylo sie to wszystko tragicznie. Wyzywalismy sie i w koncu uderzyl mnie 2 razy mocno w tylek(oddalam mu). Ledwo pozniej siedzialam. Za to wiem ze juz nic nie czuje. Jak wogole mogl mnie uderzyc?? Jestem jednak teraz bardzo spokojna. Moge robic co zechce. Wiem ze facet sie nie zmieni. Mialyscie racje,nie warto dawac okresu probnego mezczyznie. Rozterka mialas racje. Jednak czlowiek uczy sie na wlasnych bledach.
Teraz wazniejszy jest dla mnie tata,bo byl w szpitalu i dzis wyszedl. Mam sie kim przejmowac teraz.
#724 |
Wtajemniczenie
|
Ps. A na rozchmurzenie wejdzcie sobie na moj watek "Jak fajnie byc kobieta!
![]() ![]()
#725 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Dla bicia nie ma wytłumaczenia,nigdy. Oreganko,nie chce surowo osądzać ,na pewno podejmiesz właściwą decyzje,poza tym czasem ludzie się zmieniaja,może on uświadomił sobie,że jednak nie samą pracą człowiek żyje?Może jeśli wrócisz nie będziesz tego żałować? jowisia,kajasia,Martulaaa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Wtajemniczenie
|
_Magda nie dam sie na pewno skusic. To juz nie mialoby sensu. Co do bicia... Wiem ze wizazanki juz mowily o tym. Tylko ze trudno uwierzyc komus, jesli nigdy sie takiej sytuacji nie mialo. Czlowiek uczy sie na bledach...(a na pewno ja sie ucze :P)
#727 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jowiś Ty nie zapraszaj bo jak mnie kopnie to jestem w stanie w drodze do sis zboczyć do Ciebie ![]() No tak ja się tylko szczerzyłam jak nie widział ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zwiało mi z oczu, ale może w środę jak pojadę znów to będzie?? :P Łudźmy się nadal ![]() ![]() Jowiś masz super podpis ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny bardzo lubię Was wszystkie czytać
![]() Jakoś tak bardziej optymistycznie się dzisiaj zrobiło, zauważyłyście? ![]() Jowisiu super, że u Ciebie lepiej i że się ekhm rozluźniłaś ![]() ![]() Oreganko a jak Tobie dziś dzień minął?Jak się czujesz? Magda ![]() ![]() Kajasiu no no widzę ,że wyruszyłaś na łowy ![]() ![]() Klarisko mam nadzieję, że z tatą wszystko w porządku ![]() ![]() Rozterko obserwujesz nas? Pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
u mnie dzisiaj wszystko spoko, dzień minął nawet nie wiem kiedy, tyle pracy....
Pozdrawiam Was kobietki, dobrze że jesteście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#730 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() NIe wyruszylam na łowy ![]() ![]() ![]() ![]() Mój ex zawsze się smiał że ja nie widziałam jak on ze mna flirtuje ![]() ![]() Ja tez Was mocno ściskam laseczki! Wiosna idzie!! Jak dzis było ciepełko u mnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#731 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No wlasnie, jak???? ![]() ![]() ![]() Kajka, a jak ty mu dasz tym razem odejsc i mu nie spojrzysz prosto w galy z usmiechem numer 25, to my cie tu wszystkie.. ![]() ![]() ![]() Martulaaa, uwielbiam cie kochaniutka... ![]() Jak pisanie pracy? Jak Ty sie czujesz..? Kiedy impreza?? ![]() ![]()
![]() |
#732 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dupa jaś ![]() ![]() Niech mnie ktos nauczy tego wszystkiego co??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Raczkowanie
|
Kuuuurcze ale mnie zawstydziły
![]() ![]() ![]() ![]() Praca ok, za tydzień oddaję całość i mam nadzieję szybko się obronić. Szkoda żeś jest tak daleko to byśmy poświętowały moją mgr też. Po koleżance już będziesz wprawiona ![]() Co do flirtowania- jak już się nauczycie to i mnie powiedzcie jak się to robi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#735 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#736 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale z drugiej storny pomysl, ile sie trzeba nameczyc, zeby to oczko bylo ladne.. ![]() ![]()
![]() |
#738 |
Raczkowanie
|
Znów dochodzę do wniosku, że singlowanie z niezobowiązującymi doskokami były najbardziej odpowiadającą mi formą.. Ze związków najgorsze są.. rozstania!
Czasami mam wrażenie, że moje życie uczuciowe jest kompletnie nienormalne :|.
![]() Edytowane przez Hexe Czas edycji: 2006-04-24 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#739 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#740 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Nie tylko Ty masz wrażenie że Twoje życie uczuciowe jest nienormalne... ja też ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny wczoraj mój TŻ pytal o której będę w domu. Powiedziałam, że około 14 a on że wpadnie. Zawsze wpadał dopiero po 20 wf-ie.
Przed chwilką dostałam od niego sms'a: "Hej. Będę u Ciebie o 14. Musimy porozmwiać." Cała się trzęsę, nie wiem co mam zrobić. Pomocy!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Martulaaa: o czym myslalas ?
![]() ![]() jowisia: wasze 'oczki' sa i tak ladne bez tych staran. Wiec to nie jest dobre usprawiedliwienie ![]() Kajasia: z tym pierwszym krokiem to zalezy od otoczenia i innych rzeczy ![]() Biricchina: a moze cos bardzeij optymistycznego ? Nie mysl zaraz o najgorszym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#743 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Raczkowanie
|
Kajasia jakaś waleczna się zrobiła
![]() ![]() Jowiśkę przytkało nie wie co powiedzieć ![]() ![]() ![]() Bircchino powodzenia w rozmowie z TZ ![]() ![]() Facecie aaa już nie pamiętam o czym myślałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Raczkowanie
|
Boshe... hehe ale Wy się wszystkie razem nakręcacie
![]() skoro jowisia taka "obcykana" to proszę o pełen spis rad itp. Też już zapomniałam co to mały flircik i 'jak to się je' ![]() kajasia222taka wstydliwa nie bądź, zamiast myszki pewnie niezła KOCICA z Ciebie ![]() ![]() Hexenie możesz wstydzić się własnych uczuć, prawda jak to napisała kajasia222 prędzej czy później wyjdzie na jaw, a przecież nieopatrznie możesz też zranić swego obecnego TŻeta... facecie_na_pustyni ale za to za te wasze podrywy i starania jesteście ZAWSZE hojnie nagradzani... nieprawdaż? ![]() Biricchinaa może ma dla Ciebie jakąś niespodziankę? ![]() Martulaaa oregankabuziaaaczki ![]()
![]() |
#746 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jowiśka ma przyjaciółke z PL i będa cały tydzień balować więc niewiadomo kiedy tu zawita ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#747 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Zadomowienie
|
No i jestem.
Przyjechał parę minut po 14. Zaczęliśy rozmawiać o Nas. Doszliśmy do tego że żyjemy w zawieszeniu, że on chce się rozstać. Płakał a ja go pocieszałam i samej mi łzy leciały. Nie wiem skąd znalazłam w sobie siłę. Rozmawialiśmy o tym i owym 3,5h. Przytulał mnie, ja jego. Potem poszliśy do Maka, bo był głodny. Złapał mnie za rękę jak siedzieliśmy razem przy stoliku. Rozstaliśmy się jak przyjaciele i mam nadzięję, wielką nadzieję, że nimi pozostaniemy. Zdecydowaliśmy się dać sobie czas. Oboje już się męczliśmy i ciężko Nam tak było. Umówiliśmy się na za 2 tyg. na telefon, jeśli to będzie za wcześnie poczekamy jeszcze ze 2 tyg. Żeby zobaczyć czy coś czujemy, czy tęsknimy. Nie mogę napisać, że nie jest mi źle. łzy trochę lecą, ale odkąd probowaliśmy być ze soba po Naszym kryzysie w pazdzierniku było raz lepiej, raz gorzej ale bez wyraźnej poprawy. Męczyło mnie to. A teraz pozostaje mi żyć dalej i myśl, że jeśli to jest właśnie ON to będziemy jeszcze razem. Bardzo się cieszę że potrafiliśmy rozstać się w ten sposób. Sama ostatnio myślałam nad tym, ale nie potrafiłabym, wolałabym chyba dalej żyć w zawieszeniu. Czuję ulgę po Naszej bardzo szczerej rozmowie. To tyle dziewczyny... pewnie będę Wam się tu żalić, ale cóż... Trzeba żyć dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#750 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ewelina!! Wiesz że mi przykro ;/ Ale tak jak Ci pisałam dobrze że to była szczera rozmowa ijak to ujelaś "rozstanie z klasą" rzadko się to zdaża. I pamiętaj że my tu jesteśmy na dobre i złe i... mi sie wypłakać zawsze możesz, to też wiesz ![]() Ściskam Cię mocno ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-09-07 o 21:06 Powód: Post pod postem. Istnieje EDYCJA proszę z niej korzystać! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.