|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XX
Mili bidulko nasza
za niedlugo bedziesz miala podwojna prace Mys a moze dokup taka dostawke do lozka moze o to chodzi ? Giannka jak sie maz sprawuje? Basia zdrowiej ![]() Migotka gdzie jestes ? Arletka Ty krzyczaca ?! No way ! nie uwierze My wczoraj pojechalismy na farme strachu jak wrocilam w domu posprzatane on na kanapie chcacy sie pogodzic ale nie ze mna takie numery. Pytam go czy jedziemy a on ze nie wie bo widzi ze Ja nie w sosie. Ja na to ze ok.. zaczal sie szykowac, przebral sie siku bla bla bla w koncu pojechalismy znaczy sie zeszlismy do auta pytam czy ma adres zaczal szukac mowi ze musi do domu wrocic wydrukowac bilet wzial Moje klucze bo swoich zapomnial nie mogl sie do klatki dostac wraca I mnie pyta czy to sa dobre klucze :/ wlazl.. wrocil z biletem.. pyta czy mam ladowarke bo on ma 4% baterii mowie mu ze telefon swoj w domu zostawilam wrocil sie po ladowarke.. Jupii jedziemy potem poszukiwanie adresu bo maps google wiecie jak pokazuje czasami:/ mowie mu ze minelismy on ze nie wlazl ludziom na posesje bo tak mu nawigacja pokazuje... znalezlismy w koncu.. okazalo sie ze za 30 min zamykaja. Ale udalo nam sie odwiedzic dwie atrakcje ja bylam tak wsciekla ze sie nie balam. Wrocilismy I poszlam spac. Dzis mnie podrzucil do pracy i pojechal po to auto.Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XX
Hej!
Mysiu wszystkiego Naj ! Spełnienia marzeń i duuzo miłości 😚Oby Marcello dał mamusi odpocząć ☺ I powiem Ci , że ja spotkałam już takie dziecko urodzone w 40 tc sn, więc nie ma reguły 😛 Trzymaj się , w końcu wyrośnie 😚 Mili myślami jestem z Tobą 😚 Ciężko Ci wiem , ale Jasio czuwa nam Wami 😚 A gości w tym tygodniu nie było , ale czekają w kolejce , bo zrobilismy sobie wolne w ten weekend 😛Wczoraj na rybach byliśmy z tatą nad jeziorem 😉A niunio ostatnio slodziak 😊Ma oczywiście gorsze dni , ale jest ich coraz mniej ! No i odkąd nie doi cyca, ma tylko jedna pobudke w nocy . Chyba budził się specjalnie żeby pocyckowac 😛 A znajomi od bliźniaków mówią , ze jest hardcorowo 😀 ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Miłej niedzieli 😚
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór, byliśmy u teściowej, chłopaki się teraz bawią a ja nadrabiam. P jedzie o północy.
Mili czuje się ok ale od dwóch dni kawy pić nie mogę 😢 no nic, dziecko sobie nie życzy matka piła nie będzie 😊 ciesze się ze M tak dba o Was, jest wspaniały 😊 a Jasienko czuwa nad całą Wasza czwórka i juz zawsze tak będzie 💋 Mysia czasem dla świętego spokoju i żeby się wyspać tez spałam z Młodym 😁 Gianka co Ty zrobisz mając tyle wolnego 😂😂😂 Tula dobra jest 😁 mój siedzi na kibelku i mówi takim poważnym głosem MAMO CAŁOWAŁEM SIĘ Z ALICJA 😂😂😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Madzia szczerze to czytam któryś raz i nadal nie kumam o co się poklocilscie 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Lila myślałam że masz gości a Ty rodzinny weekend 😁 fajnie tak, ciesze się ze Natek daje odetchnąć 😁😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Mysia jeszcze raz wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, szczęścia, miłości, pociechy z Marcela, spełnienia najskrytszych marzeń!!! ![]() Madzia jestem, jestem. Tylko coś nastroju brak. Samochód odebrany? Mili Jaś teraz czuwa nad Waszą czwórką. Ajj musiało M. boleć, ale dobrze, że nie przebił całkowicie. We wtorek wizyta u lekarza? Gianka szalejesz z wolnym Pracoholik ![]() Basia zdrówka! Ruda szkoda, że tż juz musi wracać do pracy. Oby szybko minęło do następnego przyjazdu. Widzę, że męczysz się bidulko z mdlosciami ![]() Lila super, że Natek ostatnio taki słodziak no i ta jedna pobudka w nocy to pewnie pikuś w porównaniu do tego co było
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa
opisuje sytuacje z wczoraj.. az sama przeczytalam to co napisalam ![]() Szkoda ze P. Juz musi jechac Kosta mistrz!! Migotka dobrze ze jestes ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
W domku!!!!! Jupi jupi jupi!
Ewcia za ile tz wraca? Magda A dziś już ok? Kupił to auto? Idę wypić browca i się kładę w kime. Jutro na rano :/ Wysłane z mojego SM-T560 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#727 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Biedny Twój tż . Oby się szybko zagoilo Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mysiaku wszystkiego najlepszego duzo szczęścia zdrowia , spełnienia wszystkich marzeń . Pociechy z Marcelka i Tza . Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
My dziś wyskoczyliśmy do fikolandu z dziewczynkami, Hania cały pobyt i podróż autem spała, Lenka się wybawiła z tatusiem, potem pojechaliśmy do sis, chłopaki sobie pare piwek wypili. no i uciekam bo Hania wrzeszczy
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
P właśnie pojechał 😢😢 przyjdzie za 2 lub 3tygodnie 😢
Idę spać, znowu mnie męczy. Hela vel Ludwik chyba mnie nie lubi 😂 dobranoc i dzień dobry 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ja dzis rano byłam na badaniach. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
ruda pewni ci smutno że tż pojechał, ale niedługo wróci. Mama ci może trochę pomóc przy Kostku zebyś odpoczęła trochę, poleżała? iza kciuki za badania, daj znać potem jak wyszły. mysia jak dziś noc? U nas nawet ok, 2 karmienia w nocy ale po 2 cyce bo jakas wyjątkowo głodna była. Wstała 8.30 i już prawie godzinę śpi. Tz pojechał w pole, ja ogarnęłam kucnie, naszykowałam ziemniaki na kopytka, a Lenka bawi się ciastoliną. Ostatnio mi się bardzo twórcza zrobiła, siedzi i albo naklejki, albo koloruje kredkami, maluje farbami, lepi z ciastoliny. Ostatnio w 5 10 15 dorwała piasek platyczny i odejsć nie chciała wiec i piasek jej zamówiłam, niech ma. Nawet uczy się sprzątać po sobie. Coś z jedzeniem ostatnio trochę kiepsko, ale mama jakoś "wciska" Idę bo mnie wzywa "mama, chodź zrobimy słonia"
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Arletko nawet nie chce mi sie pisac. Bo tylko marudze. Marcel zawsze jez z 2 cyckow. Zastanawiam się nad mm bo moze on sie nie najada. Marcel w ogóle nie spi. Nie wiem skad bierze sily zeby sie wiecznie wydzierac. Generalnie to mam już dosc. Iza za badania
Kiedyś mieliśmy SIEBIE potem stworzyliśmy CIEBIE teraz mamy WSZYSTKO Marcel <3 Edytowane przez mysia1986 Czas edycji: 2016-11-07 o 11:06 |
|
|
|
#733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewa oby Cię dziś nie męczyło Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Ja musze jutro jechać do lekarza bo mnie wzięło okropnie Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Ja od rana denat. Ledwo do przedszkola dojechałam. Ale teraz już ok. Nawet podłogi pomyłam. Zaraz jadę po młodego. Jutro mam gina na 9ta.
Mysia ja się nie dziwię ze jesteś zmęczona. Serio. I marudz ile potrzebujesz 😊 Arletko u nas tez ciągle malowanie, puzzle albo układanie klocków lud drewnianych torów kolejowych 😊😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Wam.
Czy można dołączyć? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jutro u Wanessy w przedszkolu pasowanie na przedszkolaka a moja jeszcze w domu siedzi . Szlak mnie trafia bo nie ma poprawy od 4 dni Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
Mam na imię Ola i mieszkam w małej miejscowości pod Lublinem. Mam jeszcze 25 lat i synka 17 miesięcy. Odstawiłam tabletki 2 miesiące temu i od tego miesiąca zaczynamy starania.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj U nas niby sie poprawilo ale nadal atmosfera goraca. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam 2osoby na paznokcie, pożarlam lody mango i tak sobie siedzę i myślę coby tu jeszcze zjeść 😁
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
> http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png Run bitch!Ruuun! Edytowane przez RudaEwcia25 Czas edycji: 2016-11-08 o 17:04 |
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
Hej !
Witaj invi 😚To życzę szybkiego sukcesu w staraniach o drugiego bobaska ☺ Basiu zdrówka dla Wanessy ! Ale ja trzyma długo 😕 Arletko Masz zdolna Core ☺Mojego rysowanie nie interesuje , klocki i puzzle układa godzinami za to ☺ Mysiu dasz radę kochana ! Wiem , że ciężko.. ech😚 ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Ruda i co dobrego zjadłaś ? Ja ostatnio cały czas mam ochotę na słodycze , a d. . a rośnie 😛
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
mysia marudz ile wlezie, wygadasz sie to moze ciut lzej sie poczujesz. Spróbuj mm dac na noc, zobaczysz czy bedzie poprawa.
basia zdrówka ![]() invi,witaj, o kolejna z okolic Lublina powodzenia w staraniech![]() lila moja taka kreatywna sie zrobiła odkad brzydka pogoda i juz tyle nie wychodzimy na podworko. Puzzle tez bardzo lubi. ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Tz ma nocki w tym tyg i ja ogarniam sama kapiele, czytanie, mleczka, przebieranie, polozyc spac te wredoty to nie lada wyczyn! jeszcze nie spia, a gdzie ja w tym wszystkim??? Jutro jedziemy z Lena do neurologa na kontrole. Musimy jeszcze pare innych spraw zalatwic, ciekawe czy damy rade wszystko ogarnac.
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dzien Dobry
![]() Witam noww kolezanke i życzę powodzenia ![]() Ruda ![]() Magda pogodzicie sie predzej czy pozniej. Jak zwykle Swoja droga podziwiam ze dajesz rade to wszystko wytrzymac. Ja bym dawno rzucila to w cholerę. Takze.. to musi byc miłość Arletko dzisiaj mamy szczepienie, juz sram w gacie ze bedzie jeszcze bardziej wyl pogadam tez o mm niech mi jakies poleci dla niego.Wiecie ze ja wczoraj zjadlam tylko śniadanie i banana... kompletnie nie moglam z rak puścić malego bo wyl. Do tego tz wrocil o 16 i pojechal na budowe i wrócił przed 20. Caly dzien sama z tym krzykaczem Kiedy to sie skonczy ![]() O dziwo tfu tfu teraz spi!!! Zjadl i 7.50zasnal. Przez sen dwa razy ulal, lezy taki zarzygany ale spi
|
#743 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry!
U nas wychodzi słoneczko, więc będzie długi spacer. Kuba znowu budzi się z krzykiem w nocy. Chyba ostatnia 5tka ? Arletka mistrzyni organizacji! ![]() Mysia delektuj się ciszą . Zobaczysz , będzie lepiej z czasem. Przetrzymacie te trudne chwile , a reszta to już będzie samą przyjemnością Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia bidulko Ty moja
chetnie bym Cie odciazyla Wczoraj bylismy w sklepie przymilal sie ale no kurde ja uparta i jestem nadal zimna za to moj tata zaprosil go dzis na obiad :p wredny :p Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Invi witaj i życzę powodzenia ![]() Mysia jak mi Ciebie szkoda, że macie taki trudny start Jeść musisz, ja wiem, że nie masz jak sobie zrobić przy marudzie, no ale musisz Kochana Ruda tak się cieszę, że u Was dobre wieści na wizycie ![]() Przyszła mi poducha, dzisiaj będziemy testować Mała ma swoją porę i codziennie po 23 jest najbardziej aktywna. Mam nadzieję, że jak już się urodzi to o tej godzinie będzie pięknie spala, a nie harce jej będą w głowie ![]() Spokojnego dnia!
|
|
#746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Migotka oby tz gada do brzucha? jak sytuacja z tesciowa?Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia gada, gada
Ale ostatnio jakoś ciężko u nas, wkurza mnie okropnie. Co do teściowej to teraz się z nią nie widuje i jest mi z tym dobrze Wredna jestem bo ostatnio tż powiedziałam, że nie będziemy kupować kanapy to goście nie będą się rozsiadywac i szybko będą wychodzić. Wiadomo kogo miałam na myśli Jak w ogóle sprawy się mają z przeprowadzką? Mieszkanie już jakieś macie na oku?
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XX
To dobrze ze masz mniej nerwow jak sie nie widzisz z tesciowa
Ja na razie wyslalam dwie cv i mam sie spotkac jak sie przeprowadzimy juz mieszkania nie mamy jeszcze K. Leci po 12.12 na spotkanie z agencjami na ogladanie mieszkan musimy tylko podzwonic i dogadac Ktoras pytala o auto nowe- zabieramy ze soba nie sprzedajemy go wczoraj mialam pierwsza przejazdzke.Od 7.11 mamy K. Przyjaciela z zona u siebie.. tego mi jeszcze brakowalo Sent from my iPhone using Tapatalk
Edytowane przez PannaMagda Czas edycji: 2016-11-08 o 11:43 |
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia czyli przygotowania są do przeprowadzki
A przyjaciel to ten co zawsze na wyjazdach z nim przy telefonie? Jak tak to współczuję
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak ten sam ! Bylismy na slubie u niego ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.

za niedlugo bedziesz miala podwojna prace
nie uwierze 

Kosta mistrz!!