|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7501 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
a to dzidzaz... rany, ten avon żeby takie numery robił?
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
#7502 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#7503 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#7504 |
Raczkowanie
|
dobra napisałam im maila zobaczymy co napiszą...chyba niedługo będą mieć mnei dość bo tydz.temu pisałam do nich z taka sprawą
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7505 |
Przyczajenie
|
Czy ktoś wie jakie jest stężenie kwasu glikolowego w płatkach peelingujących do stóp?
|
![]() ![]() |
![]() |
#7506 |
Raczkowanie
|
wystawili mi fakturę, okazało się, że nie dostanę tego kremu za 50 groszy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7507 |
Zadomowienie
|
witam. podgladnelam fakturke i dostane wszystko
![]() doczekac sie nie moge ![]()
#7508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydaje mi się ,że zawsze tak było ,że liczyła sie ogólna wartosć danych produktów (w przypadku takiej promocji) w jednym zamówieniu ,mimo że w panoramie piszą o katalogu jako całości (zamówienia regularne i do Cok-gdy ktoś ma możliwość) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7509 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7510 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#7511 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nareszcie dostałam cienie Chocolate - super są, rewelacyjny kolorek!! no i dosyć trwałe... ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#7512 |
Raczkowanie
|
Ale słownictwo to pół biedy. Trzymajmy się zasad. Niech jasno napiszą jak ta promocja działa. Oczywiście, że fajnie, jeśli dadzą krem którejś z nas, nawet jak nie spełniła wymogów. Ale jak to działa jakoś w drugą stronę?
|
![]() ![]() |
![]() |
#7513 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7514 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczęta, dziś przyszła paczuszka, nawet niespodziewanie, bo jeszcze spałam i TŻ musiał mnie obudzić
![]() ![]() Zero braków. Zaraz podam listę zamówionych kosmetyków, żebyście się orientowały. EDIT: Kosmetyki, które przyszły: Dezodorant w kulce Perceive Zestaw upominkowy dla Niego Blue Rush Zestaw Anew Ultimate: Krem na dzień + krem na noc Spray do ciała Naturals Czereśnia i Gałka Muszkatołowa Migoczący błyszczyk do ust z brokatem Pink a Glow Błyszczyk do ust Extreme Gloss 43 1 24,90 zł Nectar Shine Zestaw Anew Clinical: Korektor zmarszczek + Program do ust Krem na dzień do cery dojrzałej Solutions Płyn do higieny intymnej Simply Delicate Rozświetlający krem koloryzujący Solutions Perfumowana woda For Away Dezodorant w kulce For Away Serum na zniszczone końcówki Adwance Technologie Relaksujący krem na dobranoc Solutions Wygładzający peeling do ciała z ekstratem granatu Solutions Serum wygładzające do włosów puszących Adwance Technologie Płatki peelingujące do stóp Foot Works Odżywczy krem do stóp z kofeiną Foot Works Zmiękczający krem do pięt Foot Works Krem do pięlegnacji skórek Nail expert Wzmacniająca odżywka do paznokci Nail expert Podkład rozświetlająco – antystresowy Avon Color Ivory Podkład rozświetlająco – antystresowy Avon Color Almond Modelująco – liftingujący krem do biustu Solutions Wygładzający peeling do ciała z ekstratem granatu Solutions Woda perfumowana DreamLife Dreamlife
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. Edytowane przez sportsmenka86 Czas edycji: 2007-03-27 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#7515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7516 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() a co do sensesow nowych to na pewno wezme peeling bo waniliowy mi sie konczy :P ale z zelem to nie wiem jak bedzie, bo jeszcze bede miec galaretke i ogolnie mam zapas ale z sensow nie sa zbyt dobre zele ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7517 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7518 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7519 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7520 |
Zadomowienie
|
![]()
Od spodu opakowania jest napisane:
Pielęgnacyjna kuracja przywracająca stopom miękkość i aksamitną gładkość, odbudowuje naskórek dzięki formule z kwasem glikolowym. Sposób użycia: Przetrzeć płatkami szorstką,zgrubiałą skórę stóp. Uwaga: Unikać kontaktu z oczami. Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Na stronie 7 karteczek, które są przyklejone pod spodem pudełka jest skład płatków: AQUA,GLYCOLIC ACID,ALCOHOL DENAT,DIPROPYLENE GLYCOL,AMMONIUM HYDROXIDE,GLYCERIN,PARFUM ,SODIUM LAURYL SULFATE,METHYLPARABEN,CHA MOMILA RECUTITA EXTRACT,ANANAS SATIVUS EXTRACT, LACTIC ACID,ALOE BARBADENSIS GEL,DISODIUM EDTA,BIOSACCCHARIDE GUM-1,GLUCOSE,CAMELLIA OLEIFERA EXTRACT,MALIC ACID,EUGENOL,LINALOOL,CIT RONELLOL,HEXYL CINNAMAL Albo ja przeoczyłam gdzieś jakie jest stężenie kwasu glikolowego, ale chyba nie ma takiej informacji na pudełku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7521 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na początku same detergenty ![]() Dobrze,że się nie skusiłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Byłam dzisiaj bez konkretnego celu w COKu i patrez... a tam wkońcu naszyjnik Treasures ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7524 |
Zakorzenienie
|
O kwas mi akurat nie chodziło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7525 |
Zadomowienie
|
![]()
Co tam skład
![]() Ważne,że działają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7526 |
Raczkowanie
|
Witam!!! Avon ostatnio przechodzi samego siebie, my wiecznosc czekamy na braki, musimy glupio sie czuc wobec naszych klientek a kiedy oni coś zawinią to odpisuja nam takie glupoty....
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7528 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7529 |
Raczkowanie
|
właśnie pojawił się podgląd faktury na drugi termin kat. 04 i jestem w szoku... na 600zł nie mam ani jednego braku... Przyślą mi nawet zaległy cień chocolate i szminkę PW StayPink
![]() Dla siebie brałam: -płyn do kąpieli mango i passiflora -biżuterię Delphi -maseczkę sake -płatki pod oczy i mgiełkę wody islandii -błyszczyk iskrzący (? czy jak on się tam zwie..) champagne -tusz stylistę w kolorze brązowo-czarnym -szminka StayPink i cien chocolate z poprzednich zamówień też były dla mnie. Kremów solution nie zsumowali mi z poprzednim zamówieniem, więc nie dostanę tego gratisowego. Poza tym nie odpisali mi na moje wiadomości z pytaniami chociaż minęło już 48h |
![]() ![]() |
![]() |
#7530 |
Zakorzenienie
|
własnie wystawili mi fakturke na 2 termin z 04
oto moje braki, jestem nadwyraz duzmna że tylko to -katalog 05 4 szt ![]() -korektor zmarszczek mini naturalnie 4 szt -AE balsam do ust 2 szt -krem do rak kokosowy 2 szt -PW szminka supertrwała pink for life 1 szt -pur blanca kula ta z wyprzedaży -podkład antystresowy cream 11 szt ![]() ale w sumie to i tak jest ok szminka stay pink dostane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.