|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7501 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Dziewczyny - powodzenia dzisiaj, wracajcie do nas szybko z nowymi nabytkami
![]()
![]() |
#7502 |
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Bimbałki już pewnie jest szykowana aaaa teraz zaczęłam myśleć i się bać.....
|
![]() ![]() |
![]() |
#7503 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczynki
![]() Bimbałki i Lady powodzenia, wracajcie szybciutko z nowymi nabytkami ![]()
#7504 | |
Zakorzenienie
|
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#7505 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7506 |
Raczkowanie
|
Jak długo nosiłyście ten pas nad piersiami? jestem ponad 2 tygodnie po operacji i mam gojeszcze nosić 2 tyg. czyli przez miesiąc po. potem lekarz przd kolejne 2 miesiace kazał chodzic bez lub w staniku sportowym. A po 3 miesiacach dopiero moge sobie kupić fajna bielizne.
U mnie brodawki strasznie sa spuchnięte i tak patrząc z boku wygladaja jak by odstawały, tez tak miałyście? ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- ladybarque i Bimbalki powodzenia i wracajcie do Nas ![]()
![]() |
#7507 |
Raczkowanie
|
w pelni zgadzam się z gawisz - star90 jesteś piękną dziewczyną, naturalnie piękną - moim zdaniem za mocno np akcentujesz brwii - po co? Po co się przerysowywać kiedy w dzisiejszych czasach modne jest naturalne niewymuszone piękno a Ty takie masz !!!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#7508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzwoniłam do kliniki doktor na zwolnieniu rozchorował się. Mam zadzwonić jutro się umówić na konsultację ![]() ![]()
![]() |
#7509 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie dziwie się że na krótko,który facet by się oparł hihi ![]()
![]() |
#7511 |
Raczkowanie
|
Ciekawe czy jak otworzę oczy od razu wlezę na wizaż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7512 |
Zakorzenienie
|
Czekamy
![]() bimbalki już po na pewno ![]()
#7513 |
Raczkowanie
|
Hej cycolinki,
Ja już po ![]() Narkoza odbyła się nawet nie wiem kiedy. Przed operacją powiedziałam Dr, że mam chorobę lokomocyjną i obstawił mnie zawczasu lekami przeciwwymiotnymi - więc już w godzinę po operacji wtranżalam sobie drożdżówkę. Głodna byłam, że hej, bo już od wczoraj z nerwów prawie nic nie jadłam ![]()
#7514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bimbalki - super! Ale szybko się uwinęłaś ![]()
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2013-06-10 o 12:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7515 |
Raczkowanie
|
Hej laseczki
![]() U mnie weekend oczywiście zabieganie zakręcony idę was poczytać ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7516 |
Raczkowanie
|
OK rozumiem
![]() ![]() Bimbałki super że już jesteś, ja zjadłam 2 godz temu ostatni osiłek bo miałam nie jeść 6 godzin przed i już mnie ściska nie wiem czy z głodu czy z nerwów ![]() Edytowane przez ladybarque Czas edycji: 2013-06-10 o 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#7517 |
Zakorzenienie
|
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Polecam piórkową do wypelnienia brakow jest idealna. No niestety mialam swoje grube brwi ona stwierdzila ze za grube i dalam jej wyrwać ale czasu sie nie cofnie niestety. A akurat brwi dobrze nie odrastają.
Bimbalki a jak w ogole samopoczucie? Cieszysz sie ze juz po? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#7518 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#7519 |
Raczkowanie
|
Wróciłam z Paryża, i nadrobiłam tydzień nieobecności przez 5h w pracy
![]() ![]() ![]() Ninka28 tyle tu mówimy o sporcie, i czego nie można, oczywiście mówię już po okresie przynajmniej 6 miesięcy, ale tak się zastanawiam nad tymi kulturystkami, przecież one robią nie tylko pompki ale i wyciskają sztangi ![]() ![]() Kachuula ja też razem z Tobą czekam na listopad/grudzień, więc w podobnym terminie będziemy miały, mi czas leci w zawrotnym tempie, za 2 tyg. jade na konsultacje i będę wiedzieć już co i jak ![]() Star90 Ty jesteś 10cm niższa ode mnie, a masz 6cm więcej w biuście... :/ ale pewnie chcesz mieć ładnie wypełnione z góry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A propo narkozy miałam 9 lat temu wycinany wyrostek i powiem szczerze, że tak słodko mi się spało, że pamiętam że byłam wkurzona że mnie wybudzają hehehe ![]() ![]() Scheherezade czy na Twoim avatarze to Ty? bo normalnie zaśliniłam monitor ![]() ![]() MyaDiva ja widzę, że Ty taki nerwusek jesteś, ale dobrze, ktoś musi tu przywoływać ![]() ![]() beatkak2 witaj ! widzę że też z Wrocławia jesteś? to może jak już będziesz miała cycuchy to mogłybyśmy się umówić na kaffkę? ![]() Kwiatuszekldn dodaj do wyliczanki beatkak2, ma 19.06 operacje ![]() belseno u mnie też tż na początku na tattoo się krzywił i mówił potem że to oszpeca i wogóle, i nawet jak sobie najpierw henną zrobiłam to powiedział że mu się nie podoba. A potem poszłam i zrobiłam i widział jaka jestem happy, i tak mu się spodobał efekt końcowy, że po 2óch miesiącach też sobie zrobił na przedramieniu wielki napis i na drugim nadgarstku piłeczkę, a teraz się zastanawia czy dalej piłeczek sobie nie zrobić hehe ![]() ![]() Bimbalki gratulacje Kochana !!! ![]() ![]() ladybarque trzymam mocno kciuki ![]() chyba wszystko... hehe, nie myślcie że zapamiętałam 10 stron, spisałam po kolei wszystko na karteczce co do kogo chce powiedzieć ![]() a tak się zastanawiam czy któraś już po z Wrocławia reflektowałaby na jakąś kaffkę? chciałabym wiedzieć jakie to odczucie implantów... ![]() ![]() ![]() dzisiaj pokazałam tż zdjęcie cycuchów jakie mi się marzą i odrazu jego wyobraźnia podziałała i coś mu tam brykło ![]() ![]() ![]()
#7520 |
Raczkowanie
|
Was doczytać
![]() ![]() Powysyłałam kilka zaproszeń ![]() Pisałyście o sztuczności i naturalności. Jeżeli możemy w sobie coś poprawić to dlaczego z tego nie skorzystać. Pewnie, że są granice kiedy wygląda to normalnie, a nie karykaturalnie i niektórzy potrafią wyhamować, a niektórzy nie. Wszystko zależy od człowieka. Mój TŻ mnie akceptuje i kocha taką jaka jestem, na zabieg się zgodził, bo wie co czuje. Uwielbia mój tyłek więc jak nie będą mu odpowiadał piersi to zawsze ma dwa inne pagórki ![]() Tatuaże mam dwa i planuje trzeci dość duży, ale TŻ nie ma nic przeciwko, sam też chce tylko brak mu pomysłu i się nie zmusza ![]() Jak dla mnie facet mógłby być cały wytatuowany (poza twarzą) strasznie mnie tacy kręcą ![]() Np ten z teledysku Pink-Just give me a reason, jak bym go na ulicy spotkała to by był gwałt ![]() ![]() ![]() Tak w ogóle to uważam, że jak ma się jakieś marzenia to trzeba je spełniać, bo życie jest za krótkie. Amen ![]() Scherezade kobieto co Ty chcesz od swoich piersi, boskie są. Cała jesteś śliczna kobieta, a mąż to powinien za Tobą z ![]() ![]() Beatrise gdzie zdjęcia po ![]() ![]() A co do tego jedzenia po to chyba co lekarz to obyczaj. Tak troche z innej beczki to np przy porodach, córe rodziłam w PL i ani jeść ani pić, a syna w UK i obiad zjadłam poszłam rodzić w trakcie normalnie wmuszali we mnie picie, a zaraz po dostałam tosty i herbate nawet mam zdjecie młody przy cycku a ja z tostem ![]() Bimbałki szybko się uwinęłaś super witaj z bimbałkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7521 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A czy wczesny powrót do sportów przez kulturystki nie ma związku z tym, że one nie mają pod mięsień tylko pod gruczoł? Tak mi się zdaje ale na 100% nie wiem, może Mya ma wiedzę na ten temat
![]() ![]() |
![]() |
#7522 |
Raczkowanie
|
@Bimbalki gratuluję!
![]() ![]()
#7523 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Bimbalki czemu mam Cię w znajomych, a nie mogę ani zdjęć zobaczyć ani nic napisać na tablicy ?! ![]() Saba08, jusi84, kejterin, a może tak wspólne spotkanie przy kawie, bo chyba dziewczyny jesteście z Wrocławia? (ale marudzę o tej kawie, normalnie poprostu będziecie miały mnie dość, aż w końcu się zlitujecie i może któraś się umówi :P ![]()
![]() |
#7524 |
Raczkowanie
|
Precelka1 - choroba lokomocyjna predysponuje do wymiotów pooperacyjnych
Selena06 - mam tam tylko zdjęcia wyjściówki, ale powinnaś móc je oglądać, nic tam nie ograniczałam (nawet nie wiem czy się da) Znieczulenie regionalne trochę odpuszcza i już czuję ból tu i tam, ale póki co ogólnie nie jest źle ![]()
#7525 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dodam zdjecia to sama zobaczysz i ocenisz.
![]() ![]() |
![]() |
#7526 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bimbalki już byłam widziałam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No narkozy pewnie i tak sie bede bała - ze sie nie obudze haha nie wiem czemu mam takie dziwne mysli ![]()
![]() |
#7528 |
Raczkowanie
|
Star90 śliczne masz wyjściówki
![]() ![]() Ja właśnie najbardziej boję się narkozy, przeraża mnie. Moja córcia miała ostatnio wyrywanego zęba w narkozie, bałam się o nią strasznie ![]() Skoro ona przetrwała to ja też dam radę ![]() Bimbałki a ja miałam chorobę dość długo do lat nastoletnich a teraz już nie, to niby jak to ugryźć ? ![]() Beatrise czekam z niecierpliwością ![]() Lece budzić młodego, trzeba po córcie do szkoły bo TŻ ze swoim autkiem na przegląd jedzie. Do późnej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7529 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7530 |
Zadomowienie
|
Bimbałki gratulacje , szybka jesteś
![]() Dziewczynki muszę się wam pochwalić , ze w ten weekendzik byłam z mężem na rajdzie - jest zapalonym off roadowcem i wróciliśmy z pucharem i pierwszym miejscem, pomagalam chłopakom jak mogłam , wytytłałam się w błocie, umeczyłam się jak głupia ale cały mój zły nastrój minął ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Selene masz racje czas szybko leci nawet nie wiem kiedy mi zleciał czas w oczekiwaniu na konsultacje a to już miesiąc po. Ja przy dzieciach mam tyle zajęć , zaraz wakacje a potem przygotowania do szkoły , corcia do przedszkola i bedzie już listopad ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.