Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 251 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-10, 07:01   #7501
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Dziewczyny - powodzenia dzisiaj, wracajcie do nas szybko z nowymi nabytkami
Stary 2013-06-10, 07:04   #7502
ladybarque
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Bimbałki już pewnie jest szykowana aaaa teraz zaczęłam myśleć i się bać.....
ladybarque jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 07:20   #7503
Kachuula
Zadomowienie

Witam dziewczynki
Bimbałki i Lady powodzenia, wracajcie szybciutko z nowymi nabytkami
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 07:41   #7504
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez ladybarque Pokaż wiadomość
Bimbałki już pewnie jest szykowana aaaa teraz zaczęłam myśleć i się bać.....
Myslimy pozytywnie ! W koncu jakie skarby bedziesz miala za pare godzin

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-10, 09:39   #7505
gawisz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez scheherezade Pokaż wiadomość
Podobnie powiedziała mi pani która robiła mi kreski permanentne nad powieką,ze przyciągać uwagę uroda bo jestem naturalna (cycory nie rzucają sie w oczy,są proporcje ludzkie zachowane ) i żebym tego nigdy w życiu nie robiła bo spierdziele cały urok a ponoć juz mało takich hrhr
Jakiś czas temu piłam kawę ze znajomą w galerii handlowej. W pewnym momencie pojawiła się kobieta. Wysoka szczupła... miała zafarbowane na platynowy blond włosy, wyprostowane na sztywno, długie tipsy na dłoniach, makijaż - wszystko podkreślone - oczy, usta, policzki, rzęsy, brwi; zrobione usta, piersi, starannie ubrana. Przyciagała uwagę. Byłam przekonana, że siedzący przy stoliku obok mężczyźni będą się zachwycać.. bo jakie oni mogą mieć pojęcie ile w tym wizerunku prawdy..? A tu niespodzianka... panowie bardzo krytycznie ocenili tą kobietę. Mówili, że jest sztuczna, że nie ma w niej nic naturalnego, że właściwie pod tą maską nie widać jaka jest naprawdę i "strach się obudzić obok rano". Jak widać świadomośc mężczyzn się poszerza w temacie damskiego ulepszania wyglądu. Ostatnio mąż opowiadał jak kolega z pracy żalił się, że ma dość tego, że żona przepuszcza wszystkie pieniądze na kosmetyczki, kosmetyki, zabiegi.. Wszyscy mu współczuli.. nikt się nie zachwycał, jakie ma "wspaniałe" usta... Jak dla mnie jest bardzo cienka granica między podkresleniem urody, a utratą kontroli nad jej poprawianiem.
gawisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 10:37   #7506
beatrise
Raczkowanie

Jak długo nosiłyście ten pas nad piersiami? jestem ponad 2 tygodnie po operacji i mam gojeszcze nosić 2 tyg. czyli przez miesiąc po. potem lekarz przd kolejne 2 miesiace kazał chodzic bez lub w staniku sportowym. A po 3 miesiacach dopiero moge sobie kupić fajna bielizne.

U mnie brodawki strasznie sa spuchnięte i tak patrząc z boku wygladaja jak by odstawały, tez tak miałyście?

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

ladybarque i Bimbalki powodzenia i wracajcie do Nas
Stary 2013-06-10, 10:40   #7507
ladybarque
Raczkowanie

w pelni zgadzam się z gawisz - star90 jesteś piękną dziewczyną, naturalnie piękną - moim zdaniem za mocno np akcentujesz brwii - po co? Po co się przerysowywać kiedy w dzisiejszych czasach modne jest naturalne niewymuszone piękno a Ty takie masz !!!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-10, 10:54   #7508
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość
Jakiś czas temu piłam kawę ze znajomą w galerii handlowej. W pewnym momencie pojawiła się kobieta. Wysoka szczupła... miała zafarbowane na platynowy blond włosy, wyprostowane na sztywno, długie tipsy na dłoniach, makijaż - wszystko podkreślone - oczy, usta, policzki, rzęsy, brwi; zrobione usta, piersi, starannie ubrana. Przyciagała uwagę. Byłam przekonana, że siedzący przy stoliku obok mężczyźni będą się zachwycać.. bo jakie oni mogą mieć pojęcie ile w tym wizerunku prawdy..? A tu niespodzianka... panowie bardzo krytycznie ocenili tą kobietę. Mówili, że jest sztuczna, że nie ma w niej nic naturalnego, że właściwie pod tą maską nie widać jaka jest naprawdę i "strach się obudzić obok rano". Jak widać świadomośc mężczyzn się poszerza w temacie damskiego ulepszania wyglądu. Ostatnio mąż opowiadał jak kolega z pracy żalił się, że ma dość tego, że żona przepuszcza wszystkie pieniądze na kosmetyczki, kosmetyki, zabiegi.. Wszyscy mu współczuli.. nikt się nie zachwycał, jakie ma "wspaniałe" usta... Jak dla mnie jest bardzo cienka granica między podkresleniem urody, a utratą kontroli nad jej poprawianiem.
Ja do poprawiania urody nic nie mam nawet jestem za ale oczywiscie do pewnej granicy ze smakiem. Ale za to nie mogę zrozumieć kobiet, które nie zdają sobie sprawy z tego że nie potrafią się dobrze pomalować,ubrać odpowiednio do okazji czy swojej figury a jeszcze uważają że wyglądają dobrze i nie dają sobie nic powiedzieć. . I to moim zdaniem jest gorsze niz zabiegi u kosmetyczki czy lekarza- zresztą żaden dobry lekarz nie pozwoli na to żeby zrobić z pacjentki karykature np wszczepiając jej wielkie implanty albo szczupłej pajentce odsysać tłuszcz. No oczywiscie sa lekarze amatorzy ktorym na tym nie zalezy i liczy się tylko portfel

Dzwoniłam do kliniki doktor na zwolnieniu rozchorował się. Mam zadzwonić jutro się umówić na konsultację najprawdopodobniej w przyszlym tygodniu
Stary 2013-06-10, 10:55   #7509
gawisz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beatrise Pokaż wiadomość
Jak długo nosiłyście ten pas nad piersiami? jestem ponad 2 tygodnie po operacji i mam gojeszcze nosić 2 tyg. czyli przez miesiąc po. potem lekarz przd kolejne 2 miesiace kazał chodzic bez lub w staniku sportowym. A po 3 miesiacach dopiero moge sobie kupić fajna bielizne.

U mnie brodawki strasznie sa spuchnięte i tak patrząc z boku wygladaja jak by odstawały, tez tak miałyście?
Ja nosiłam pas 2 tygodnie. Z tego co pamietam chodziło o to by zeszła opuchlizna. Przez pierwszy miesiąc nosiłam tylko pooperacyjny stanik, a teraz na zmianę sportowe i miękkie, bez fiszbin, dobrze trzymające pod biustem staniki - o takie niestety trudno. Jako pierwszy sportowy polecam Triumph Trophy N - fajny, nie bardzo zabudowany i bezpieczny biustonosz. Ja narazie z fiszbinami nie mam nic.. choć ostatnio kupiłam pierwszy w życiu gorset z pasem do pończoch ale to tylko do zakładania na chwilę... bardzo krótką jak się okazało
gawisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 10:57   #7510
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Ja nosiłam pas 2 tygodnie. Z tego co pamietam chodziło o to by zeszła opuchlizna. Przez pierwszy miesiąc nosiłam tylko pooperacyjny stanik, a teraz na zmianę sportowe i miękkie, bez fiszbin, dobrze trzymające pod biustem staniki - o takie niestety trudno. Jako pierwszy sportowy polecam Triumph Trophy N - fajny, nie bardzo zabudowany i bezpieczny biustonosz. Ja narazie z fiszbinami nie mam nic.. choć ostatnio kupiłam pierwszy w życiu gorset z pasem do pończoch ale to tylko do zakładania na chwilę... bardzo krótką jak się okazało

no nie dziwie się że na krótko,który facet by się oparł hihi
Stary 2013-06-10, 11:29   #7511
ladybarque
Raczkowanie

Ciekawe czy jak otworzę oczy od razu wlezę na wizaż
Stary 2013-06-10, 11:53   #7512
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Ciekawe czy jak otworzę oczy od razu wlezę na wizaż
Czekamy
bimbalki już po na pewno
Stary 2013-06-10, 12:01   #7513
Bimbalki
Raczkowanie

Hej cycolinki,
Ja już po Znieczulenie trzyma więc nic mnie nie boli. Boję się, że potem się rozkręci.
Narkoza odbyła się nawet nie wiem kiedy. Przed operacją powiedziałam Dr, że mam chorobę lokomocyjną i obstawił mnie zawczasu lekami przeciwwymiotnymi - więc już w godzinę po operacji wtranżalam sobie drożdżówkę. Głodna byłam, że hej, bo już od wczoraj z nerwów prawie nic nie jadłam
Stary 2013-06-10, 12:13   #7514
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
w pelni zgadzam się z gawisz - star90 jesteś piękną dziewczyną, naturalnie piękną - moim zdaniem za mocno np akcentujesz brwii - po co? Po co się przerysowywać kiedy w dzisiejszych czasach modne jest naturalne niewymuszone piękno a Ty takie masz !!!
Nie akcentuję -mam zrobiony permanenty. Moje brwi zniszczyla mi kiedys kosmetyczka, jakies 7 lat temu , poszlam zrobic henne a ta mi tak wyskubala ze nic z nich nie zostalo ,dwa lata probowaly odrosnac - niestety i wtedy razem z mamą poszłyśmy zrobić brwi i ja i ona jesteśmy zadowolone chociaz teraz najprawdopodobniej zdecydowałabym się na metodę delikatniejszą piórkową - polecam przy brakach w brwiach naprawde fajne efekty

Bimbalki - super! Ale szybko się uwinęłaś

Edytowane przez Star90
Czas edycji: 2013-06-10 o 12:16
Star90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 12:24   #7515
MyLifeMySoul
Raczkowanie

Hej laseczki

U mnie weekend oczywiście zabieganie zakręcony idę was poczytać
MyLifeMySoul jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-10, 12:24   #7516
ladybarque
Raczkowanie

OK rozumiem Ja właśnie moje braki na końcach brwii chciałabym wyrównać metodą piórkową, mnie też kiedyś kosmetyczka oszpeciła

Bimbałki super że już jesteś, ja zjadłam 2 godz temu ostatni osiłek bo miałam nie jeść 6 godzin przed i już mnie ściska nie wiem czy z głodu czy z nerwów

Edytowane przez ladybarque
Czas edycji: 2013-06-10 o 12:26
Stary 2013-06-10, 12:27   #7517
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Polecam piórkową do wypelnienia brakow jest idealna. No niestety mialam swoje grube brwi ona stwierdzila ze za grube i dalam jej wyrwać ale czasu sie nie cofnie niestety. A akurat brwi dobrze nie odrastają.

Bimbalki a jak w ogole samopoczucie? Cieszysz sie ze juz po?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-10, 12:30   #7518
beatrise
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Bimbalki Pokaż wiadomość
Hej cycolinki,
Ja już po Znieczulenie trzyma więc nic mnie nie boli. Boję się, że potem się rozkręci.
Narkoza odbyła się nawet nie wiem kiedy. Przed operacją powiedziałam Dr, że mam chorobę lokomocyjną i obstawił mnie zawczasu lekami przeciwwymiotnymi - więc już w godzinę po operacji wtranżalam sobie drożdżówkę. Głodna byłam, że hej, bo już od wczoraj z nerwów prawie nic nie jadłam
To mogłaś jeść? Ja po operacji jak miałam o 17tej to natepnego dnia do 7 rano nic jesć nie mogłam.
Stary 2013-06-10, 12:58   #7519
selena06
Raczkowanie

Wróciłam z Paryża, i nadrobiłam tydzień nieobecności przez 5h w pracy dziś miałam takie luzy że mogłam sobie na spokojnie Was poczytać...w Paryżu oczywiście super i zdążyły mi się tam rzucić w oczy niektóre cycuchy, bo było gorąco to i kobietki porozbierane

Ninka28 tyle tu mówimy o sporcie, i czego nie można, oczywiście mówię już po okresie przynajmniej 6 miesięcy, ale tak się zastanawiam nad tymi kulturystkami, przecież one robią nie tylko pompki ale i wyciskają sztangi więc to chyba sprawa psychiki...

Kachuula ja też razem z Tobą czekam na listopad/grudzień, więc w podobnym terminie będziemy miały, mi czas leci w zawrotnym tempie, za 2 tyg. jade na konsultacje i będę wiedzieć już co i jak

Star90 Ty jesteś 10cm niższa ode mnie, a masz 6cm więcej w biuście... :/ ale pewnie chcesz mieć ładnie wypełnione z góry też jestem właśnie 2 tydzień na kuracji kwasem migdałowym i przez pierwsze 4 dni mnie wysypywało, a teraz mam czyściutką buźkę nawet podczas okresu nic mi nie wyskoczyło jak zwykle polecam, ja stosuje 10% na noc, na okolice strefy T i dół policzków...
A propo narkozy miałam 9 lat temu wycinany wyrostek i powiem szczerze, że tak słodko mi się spało, że pamiętam że byłam wkurzona że mnie wybudzają hehehe to raczej jak błogi sen jest, bez obaw Kochana

Scheherezade czy na Twoim avatarze to Ty? bo normalnie zaśliniłam monitor

MyaDiva ja widzę, że Ty taki nerwusek jesteś, ale dobrze, ktoś musi tu przywoływać do porządku ludzików

beatkak2 witaj ! widzę że też z Wrocławia jesteś? to może jak już będziesz miała cycuchy to mogłybyśmy się umówić na kaffkę?

Kwiatuszekldn dodaj do wyliczanki beatkak2, ma 19.06 operacje

belseno u mnie też tż na początku na tattoo się krzywił i mówił potem że to oszpeca i wogóle, i nawet jak sobie najpierw henną zrobiłam to powiedział że mu się nie podoba. A potem poszłam i zrobiłam i widział jaka jestem happy, i tak mu się spodobał efekt końcowy, że po 2óch miesiącach też sobie zrobił na przedramieniu wielki napis i na drugim nadgarstku piłeczkę, a teraz się zastanawia czy dalej piłeczek sobie nie zrobić hehe to wciąga

Bimbalki gratulacje Kochana !!!

ladybarque trzymam mocno kciuki

chyba wszystko... hehe, nie myślcie że zapamiętałam 10 stron, spisałam po kolei wszystko na karteczce co do kogo chce powiedzieć bo skleroza nie boli a jest :P

a tak się zastanawiam czy któraś już po z Wrocławia reflektowałaby na jakąś kaffkę? chciałabym wiedzieć jakie to odczucie implantów... moje własne są bardzo twarde, jak mówi mój gin, mam duży mięsień i bardzo gruczołowe utkanie, a na moją mamę nie ma co patrzeć, bo ona zawsze miała tłuszczowe utkanie i widzę że moja siostra ma biust po mamie, skubana jest 9 lat młodsza, a miskę ma pełne C
dzisiaj pokazałam tż zdjęcie cycuchów jakie mi się marzą i odrazu jego wyobraźnia podziałała i coś mu tam brykło:ha haha: i też się nie może już doczekać jak będę po
Stary 2013-06-10, 13:15   #7520
MyLifeMySoul
Raczkowanie

Was doczytać juz nie pamiętam co skrobałyście

Powysyłałam kilka zaproszeń

Pisałyście o sztuczności i naturalności. Jeżeli możemy w sobie coś poprawić to dlaczego z tego nie skorzystać. Pewnie, że są granice kiedy wygląda to normalnie, a nie karykaturalnie i niektórzy potrafią wyhamować, a niektórzy nie. Wszystko zależy od człowieka.
Mój TŻ mnie akceptuje i kocha taką jaka jestem, na zabieg się zgodził, bo wie co czuje.
Uwielbia mój tyłek więc jak nie będą mu odpowiadał piersi to zawsze ma dwa inne pagórki
Tatuaże mam dwa i planuje trzeci dość duży, ale TŻ nie ma nic przeciwko, sam też chce tylko brak mu pomysłu i się nie zmusza
Jak dla mnie facet mógłby być cały wytatuowany (poza twarzą) strasznie mnie tacy kręcą
Np ten z teledysku Pink-Just give me a reason, jak bym go na ulicy spotkała to by był gwałt

Tak w ogóle to uważam, że jak ma się jakieś marzenia to trzeba je spełniać, bo życie jest za krótkie. Amen

Scherezade kobieto co Ty chcesz od swoich piersi, boskie są. Cała jesteś śliczna kobieta, a mąż to powinien za Tobą z chodzić

Beatrise gdzie zdjęcia po toż ja się już doczekać nie mogę

A co do tego jedzenia po to chyba co lekarz to obyczaj.
Tak troche z innej beczki to np przy porodach, córe rodziłam w PL i ani jeść ani pić, a syna w UK i obiad zjadłam poszłam rodzić w trakcie normalnie wmuszali we mnie picie, a zaraz po dostałam tosty i herbate nawet mam zdjecie młody przy cycku a ja z tostem

Bimbałki szybko się uwinęłaś super witaj z bimbałkami
Stary 2013-06-10, 13:20   #7521
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
A co się dziwić chłopu

Cytat:
Napisane przez Bimbalki Pokaż wiadomość
Hej cycolinki,
Gratuluję nowych nabytków

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Nie akcentuję -mam zrobiony permanenty. Moje brwi zniszczyla mi kiedys kosmetyczka, jakies 7 lat temu , poszlam zrobic henne a ta mi tak wyskubala ze nic z nich nie zostalo ,dwa lata probowaly odrosnac - niestety i wtedy razem z mamą poszłyśmy zrobić brwi i ja i ona jesteśmy zadowolone chociaz teraz najprawdopodobniej zdecydowałabym się na metodę delikatniejszą piórkową - polecam przy brakach w brwiach naprawde fajne efekty

Bimbalki - super! Ale szybko się uwinęłaś
Kurcze, ja się noszę właśnie z myślą permanentnego brwi, nikt mi tylko nie chce polecić kogoś sprawdzzonego z 3miasta

Cytat:
Napisane przez selena06 Pokaż wiadomość
Ninka28 tyle tu mówimy o sporcie, i czego nie można, oczywiście mówię już po okresie przynajmniej 6 miesięcy, ale tak się zastanawiam nad tymi kulturystkami, przecież one robią nie tylko pompki ale i wyciskają sztangi więc to chyba sprawa psychiki...
A czy wczesny powrót do sportów przez kulturystki nie ma związku z tym, że one nie mają pod mięsień tylko pod gruczoł? Tak mi się zdaje ale na 100% nie wiem, może Mya ma wiedzę na ten temat
Stary 2013-06-10, 13:22   #7522
Precelka1
Raczkowanie

@Bimbalki gratuluję! bimbałki brzmi świetnie a o co chodzi z tą chorobą lokomocyjną? Że narkoza i może Ci się zrobić niedobrze?
Stary 2013-06-10, 13:24   #7523
selena06
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyLifeMySoul Pokaż wiadomość
Tak w ogóle to uważam, że jak ma się jakieś marzenia to trzeba je spełniać, bo życie jest za krótkie. Amen
Też jestem tego poglądu, że życie jest jedno i zbyt krótkie by czegoś nie spróbować o czymś się marzy

Bimbalki czemu mam Cię w znajomych, a nie mogę ani zdjęć zobaczyć ani nic napisać na tablicy ?! coś źle mam ustawione czy jak...:/

Saba08, jusi84, kejterin, a może tak wspólne spotkanie przy kawie, bo chyba dziewczyny jesteście z Wrocławia? (ale marudzę o tej kawie, normalnie poprostu będziecie miały mnie dość, aż w końcu się zlitujecie i może któraś się umówi :P
Stary 2013-06-10, 13:46   #7524
Bimbalki
Raczkowanie

Precelka1 - choroba lokomocyjna predysponuje do wymiotów pooperacyjnych

Selena06 - mam tam tylko zdjęcia wyjściówki, ale powinnaś móc je oglądać, nic tam nie ograniczałam (nawet nie wiem czy się da)

Znieczulenie regionalne trochę odpuszcza i już czuję ból tu i tam, ale póki co ogólnie nie jest źle
Stary 2013-06-10, 13:48   #7525
beatrise
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyLifeMySoul Pokaż wiadomość

Powysyłałam kilka zaproszeń

Pisałyście o sztuczności i naturalności. Jeżeli możemy w sobie coś poprawić to dlaczego z tego nie skorzystać. Pewnie, że są granice kiedy wygląda to normalnie, a nie karykaturalnie i niektórzy potrafią wyhamować, a niektórzy nie. Wszystko zależy od człowieka.
Mój TŻ mnie akceptuje i kocha taką jaka jestem, na zabieg się zgodził, bo wie co czuje.
Uwielbia mój tyłek więc jak nie będą mu odpowiadał piersi to zawsze ma dwa inne pagórki
Tatuaże mam dwa i planuje trzeci dość duży, ale TŻ nie ma nic przeciwko, sam też chce tylko brak mu pomysłu i się nie zmusza
Jak dla mnie facet mógłby być cały wytatuowany (poza twarzą) strasznie mnie tacy kręcą
Np ten z teledysku Pink-Just give me a reason, jak bym go na ulicy spotkała to by był gwałt

Scherezade kobieto co Ty chcesz od swoich piersi, boskie są. Cała jesteś śliczna kobieta, a mąż to powinien za Tobą z chodzić

Beatrise gdzie zdjęcia po toż ja się już doczekać nie mogę

A co do tego jedzenia po to chyba co lekarz to obyczaj.
Tak troche z innej beczki to np przy porodach, córe rodziłam w PL i ani jeść ani pić, a syna w UK i obiad zjadłam poszłam rodzić w trakcie normalnie wmuszali we mnie picie, a zaraz po dostałam tosty i herbate nawet mam zdjecie młody przy cycku a ja z tostem

Bimbałki szybko się uwinęłaś super witaj z bimbałkami
Obiecuje dodać na dniach. Na razie nie mam czym sie pochwalic, bo nie wyglądaja fajnie przez te spuchnięte brodawki
Dodam zdjecia to sama zobaczysz i ocenisz.
Stary 2013-06-10, 13:50   #7526
selena06
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
A czy wczesny powrót do sportów przez kulturystki nie ma związku z tym, że one nie mają pod mięsień tylko pod gruczoł? Tak mi się zdaje ale na 100% nie wiem, może Mya ma wiedzę na ten temat
A wiesz, że możliwe, nie wiem... ktoś coś wie? ciekawe jak ma Chodakowska zrobione? może też pod gruczoł

Bimbalki już byłam widziałam okazało się że mnie jakoś wylogowało i nawet nie zauważyłam już się nie mogę doczekać efektów po
Stary 2013-06-10, 14:03   #7527
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Wróciłam z Paryża, i nadrobiłam tydzień nieobecności przez 5h w pracy dziś miałam takie luzy że mogłam sobie na spokojnie Was poczytać...w Paryżu oczywiście super i zdążyły mi się tam rzucić w oczy niektóre cycuchy, bo było gorąco to i kobietki porozbierane

Kachuula ja też razem z Tobą czekam na listopad/grudzień, więc w podobnym terminie będziemy miały, mi czas leci w zawrotnym tempie, za 2 tyg. jade na konsultacje i będę wiedzieć już co i jak

Star90 Ty jesteś 10cm niższa ode mnie, a masz 6cm więcej w biuście... :/ ale pewnie chcesz mieć ładnie wypełnione z góry też jestem właśnie 2 tydzień na kuracji kwasem migdałowym i przez pierwsze 4 dni mnie wysypywało, a teraz mam czyściutką buźkę nawet podczas okresu nic mi nie wyskoczyło jak zwykle polecam, ja stosuje 10% na noc, na okolice strefy T i dół policzków...
A propo narkozy miałam 9 lat temu wycinany wyrostek i powiem szczerze, że tak słodko mi się spało, że pamiętam że byłam wkurzona że mnie wybudzają hehehe to raczej jak błogi sen jest, bez obaw Kochana

Scheherezade czy na Twoim avatarze to Ty? bo normalnie zaśliniłam monitor

MyaDiva ja widzę, że Ty taki nerwusek jesteś, ale dobrze, ktoś musi tu przywoływać do porządku ludzików

beatkak2 witaj ! widzę że też z Wrocławia jesteś? to może jak już będziesz miała cycuchy to mogłybyśmy się umówić na kaffkę?

Kwiatuszekldn dodaj do wyliczanki beatkak2, ma 19.06 operacje

belseno u mnie też tż na początku na tattoo się krzywił i mówił potem że to oszpeca i wogóle, i nawet jak sobie najpierw henną zrobiłam to powiedział że mu się nie podoba. A potem poszłam i zrobiłam i widział jaka jestem happy, i tak mu się spodobał efekt końcowy, że po 2óch miesiącach też sobie zrobił na przedramieniu wielki napis i na drugim nadgarstku piłeczkę, a teraz się zastanawia czy dalej piłeczek sobie nie zrobić hehe to wciąga

Bimbalki gratulacje Kochana !!!

ladybarque trzymam mocno kciuki

chyba wszystko... hehe, nie myślcie że zapamiętałam 10 stron, spisałam po kolei wszystko na karteczce co do kogo chce powiedzieć bo skleroza nie boli a jest :P

a tak się zastanawiam czy któraś już po z Wrocławia reflektowałaby na jakąś kaffkę? chciałabym wiedzieć jakie to odczucie implantów... moje własne są bardzo twarde, jak mówi mój gin, mam duży mięsień i bardzo gruczołowe utkanie, a na moją mamę nie ma co patrzeć, bo ona zawsze miała tłuszczowe utkanie i widzę że moja siostra ma biust po mamie, skubana jest 9 lat młodsza, a miskę ma pełne C
dzisiaj pokazałam tż zdjęcie cycuchów jakie mi się marzą i odrazu jego wyobraźnia podziałała i coś mu tam brykło:ha haha: i też się nie może już doczekać jak będę po
Moze ja sie źle w tym biuscie zmierzylam ? no chce zeby byly wypelnione wiadomo , stanik stanikiem kochana ja dzisiaj jestem po 2 zabiegu z kwasem migdalowym i wysypuje mnie ale pozytywnie.. Bo oznacza to ze kwasik dziala sama sobie robisz czy chodzisz do kosmetologa? I jakie stezenie?
No narkozy pewnie i tak sie bede bała - ze sie nie obudze haha nie wiem czemu mam takie dziwne mysli
Stary 2013-06-10, 14:39   #7528
MyLifeMySoul
Raczkowanie

Star90 śliczne masz wyjściówki i usteczka też super
Ja właśnie najbardziej boję się narkozy, przeraża mnie.
Moja córcia miała ostatnio wyrywanego zęba w narkozie, bałam się o nią strasznie byłam przy jej usypaniu, kazali poczekać w poczekalni nawet na dupsku nie usiadłam dobrze i już mnie wołali, że po.
Skoro ona przetrwała to ja też dam radę

Bimbałki a ja miałam chorobę dość długo do lat nastoletnich a teraz już nie, to niby jak to ugryźć ?

Beatrise czekam z niecierpliwością

Lece budzić młodego, trzeba po córcie do szkoły bo TŻ ze swoim autkiem na przegląd jedzie. Do późnej
Stary 2013-06-10, 14:44   #7529
kejterin
Raczkowanie

Cytat:

Saba08, jusi84, kejterin, a może tak wspólne spotkanie przy kawie, bo chyba dziewczyny jesteście z Wrocławia? (ale marudzę o tej kawie, normalnie poprostu będziecie miały mnie dość, aż w końcu się zlitujecie i może któraś się umówi :P
Hej ja jestem jak najbardziej za spotkaniem, kawką i pogaduchami "na żywo"
kejterin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 14:50   #7530
Kachuula
Zadomowienie

Bimbałki gratulacje , szybka jesteś

Dziewczynki muszę się wam pochwalić , ze w ten weekendzik byłam z mężem na rajdzie - jest zapalonym off roadowcem i wróciliśmy z pucharem i pierwszym miejscem, pomagalam chłopakom jak mogłam , wytytłałam się w błocie, umeczyłam się jak głupia ale cały mój zły nastrój minąłtego mi było trzeba trochę adrenaliny i jestem zadowolona tylko tyłek i nogi mam pogryzione przez komary

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Selene masz racje czas szybko leci nawet nie wiem kiedy mi zleciał czas w oczekiwaniu na konsultacje a to już miesiąc po. Ja przy dzieciach mam tyle zajęć , zaraz wakacje a potem przygotowania do szkoły , corcia do przedszkola i bedzie już listopad
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości