Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 - Strona 254 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-03, 20:00   #7591
agika11
Zadomowienie

Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06

Miałam iść się kąpać a dalej na kompie siedzę.
Bulwy dziąsłowe nadal są, strasznie fioletowe. Milcio ciągle tam paluszkami grzebie. Pewnie dodatkowo jeszcze te szczepionki i się męczy. No ale do żłobka nie idzie, posiedzi z babcią.
Kasiulek, bo to taka kijowa deszczowa niedziela, myśmy tylko rano poszli do kościoła, jak Milcio miał drzemkę i tyle. Miałam nadzieję że obiad na mieście zjemy, a tu cały dzień w domu. No i pokłócić się łatwiej. Ty to masz chyba charakterek podobny do mojego. Ja jak się zeźlę to też nic nie robię Zawzięta jestem strasznie.
Chyba zamówię bilety do teatru na rocznicę.
Ch_aga pewnie odsypia imprezkę.
No ale ten teledysk to mnie zastanawia, autograf proszę
Stary 2007-06-03, 20:48   #7592
kasiulka
Zakorzenienie

Agiko ja to jestem zołza okropna, az dziw ze sama z sobą wytrzymuje , biedny ten moj małż.
Chyba przechodzimy jakis kryzys, wieczory spedzamy każdy na innym piętrze, albo ja przy kompie a on na dole albo na odwrót. Juz prawie wcale ze sobą nie gadamy

Wizyta w teatrze fajny pomysł - nie bede nawet mowic ile lat nie byłam bo wstyd normalnie , zupełnie schamiałam ostatnio, ani ksiazek nie czytam ani nawet w głupim kinie nie byłam chyba z rok , normalnie matka-polka, robota, gary, pranie i zelazko. Jedyna rozrywka - wizaż, dobrze ze Was mam bo bym juz całkiem ześwirowała.

A z innej beczki - macie cos sprawdzonego na cellulit - niedrogiego? Ja znam co prawda jeden super specyfik ale mnie teraz nie stac na niego. Kupiłam ostatnio z garniera jakie serum antycellulitowe i robi dokladnie wielkie NIC, tylko szczypie bo nafaszerowany mentolem - o d*** roztrzaść, taki badziew. Chciałąm cos zrobic z tymi moimi kulasami bo wstym mi isc na basen, za chiny sie do kostiumu nie rozbiore.

Staje w kolejce po autograf

Oliwka
kasiulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-03, 21:21   #7593
ch_aga
Zadomowienie

Witam
Ja po weselu super, Muszek był bardzo grzeczny Zdjęć nie pokażę bo normalnie nie mam, nic nie pstryknęłam
Pozdrawiam
ch_aga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-04, 07:58   #7594
tiaara
Wtajemniczenie

GG do tiaara

no towy chyba macie podobny harakterek do mojego TZta bo on wczoraj poklocil sie u tesciowki z wlasna siostra. efekt byl taki ze po niecalej godzinie siedzenia powiedzial ze wychodzi i musialam ubrac Wiki i siebie i wrocilismy do domu. glupio mi bylo jak nie wiem co. potem sie do niego nie odzywalam a jak juz zaczal mnie zaczepiac to zrobilam mu awanture. oczywiscie slodki sie zaraz zrobil. na koniec zeby przelac czare to bawil sie dmuchana pilka z Wiki i tak kopnal ze stlukl mi szklana babke z aniolkiem w srodku. to byl moj prezent a jako ze bardzo lubie aniolki to bardzo ja lubilam. reczna robota i sliczna. myslalam ze go pobije.

a dzisiaj rano o 8 Wiki mnie o malo z lozka nie zepchnela i caly czas potarzala am am am - takie dziecko glodne .

zmykam wypic kawke i ogarnac domek.
-i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.

http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png
tiaara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-04, 08:46   #7595
hania024
Zadomowienie

GG do hania024

Witam!

My po ciężkich walkach z Netią mamy wkońcu net ale swoją drogą ta firma jest beznadziejna rano odcinali net a w nocy podłączali i do tego dobrze o tym wiedzieli a próbowali wmówić że to nasz wina Dopiero jak dzwoniliśmy 5 razy dziennie i tekstem o rozwiązaniu umowy powiedzieli że przyślą kogoś żeby sprawdził czy u nas wszystko ok. I najlepsze że oczywiście nikt nie przyjechał ale net wkońcu chodzi

U nas wszystko ok oprócz tego że Pati po kąpieli w basenie ma katar a po upadku w domu śliwe na policzku a tak po zatym wszystko dobrze

Agika buziaczki dla Kamilka Pati na 4 też miała takie fioletowe dziąsło ale obyło się bez krwi napewno mu się niedługo przebije i będzie już dobrze

Kasiulko ja niestety nic skutecznego nie polece na cellulit bo sama walcze z nim bez rezultatu używam teraz serum Eveline http://www.allegro.pl/item199473535_...zuplajace.html jest tani na KWC na dobre opinie ale ja mam już taki że nie widze różnicy A ty co masz za cudo na cellulit może mąż mi kupi na urodziny

Płatku to fajnie że troche pobędziesz u mamy zawsze ci pomoże przy małym a ty odpoczniesz troche

Kociulku gratuluje

Uciekam bo Pati mi w szafie robi porządki
hania024 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-04, 10:19   #7596
kostka.kr
Zadomowienie

GG do kostka.kr

Cześc dziewczynki
Agiko ucałuj Kamilka ode mnie i Natalki, bidulek, musi sie nameczyc

Kociulku..... GRATULACJE..... no to teraz luuuuuuuuuzzz
Chago, dobrze że sie wybawiliscie, super jest sie tak czasem zabawic
Haniu, dobrze ze juz jesteś .

Kasiulko strasznie mi przykro z powodu Waszych nieporozumień z małżem . Trzymam kciuki, zeby wszystko dobrze się ułożyło
Muszę namówic w koncu mojego męża na mały wypad do Katowic, żeby was odwiedzic. Umawiamy sie juz od kilku miesiecy i qurna nic z tego nie wychodzi Trzeba w koncu zrealizowac ten plan, co nie?
A co do jakiegos specyfiku na cellulit, to niestety ja Ci nic nie doradzę, bo nie uzywam, choc powinnam .
W ogóle to nie wiem co sie ostatnio ze mną dzieje , mój chłop stwierdził, ze stałam sie bardziej koścista. Sama to zauwazyłam, bo patrząc w lustro widzę wystajace żebra na dekolcie co mi sie bardzo nie podoba. Cycków juz prawie w ogóle nie mam bo zostały mi tylko piętki z cytryn . Jak wkładam stanik to widze ziejąca pustkę (trzeba chyba wrócic do miski A ). W ogóle wszystkie spodnie leca z tyłka , nie wazyłam sie juz chyba z pół roku. A najgorsze jest to, ze nie odchudzam sie, nie cwicze, jem wszystko, łacznie z góra słodyczy i ciast które piekę. Jedynie pocieszajace jest to, ze mój małz stwierdził, ze mam teraz jeszcze zgrabniejszy tyłek .... ale to jego opinia, ja tam wcale tego taka pewna nie jestem .

Agiko, dziekuje, u mnie juz dobrze. Własnie dziś w nocy sniła mi sie babcia. Siedziałam z Natalką na podłodze w pokoju czytając jej bajki. I nagle zobaczyłam babcię stojącą w progu i przyglądajacą sie Natalce, usmiechała się...... to chyba dobry znak .

Wczoraj Natalka odstawiła scenę w Kościele . W pewnym momencie, gdy zrobiła sie cisza, kucnęła sobie i .....yyyyyyyyyyyy...... zaczęła stękac tak głosno i mocno że az ludzie zwracali uwage co sie dzieje . A moje dziecko najzwyczajniej w swiecie szczeliło sobie kupę, tak smrodliwą, że fetor roznosił sie w promieniu kilku ławek . Dziękowałam Bogu, że to prawie koniec Mszy, bo ze wzgledu na "cięzkie" powietrze wokół, było to trudne do zniesienia.

kostka.kr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-04, 11:24   #7597
agika11
Zadomowienie

Dzień doberek
Kostko, ten sen to na pewno dobry znak.
A ta kupa nie ma jak wyczucie chwili.
Może to jest właśnie dieta cud, nie uważać co się je, jeść górę slodkiego i ciast i nie ćwiczyć. W ogóle nie myśleć o figurze. Stosujemy dietę Kostki Kto się dołączy Kostka, a ty to powinnaś opatetntować

Kasiulek, nie myśl o rozwodzie , bo to pierwszy krok do przyzwolenia. Ja o pewnych rzeczach nie myślę nawet, że są możliwe do zaistnienia np. o zdradzie. Myśl tylko o tym jak bardzo się kochacie i jak sprawić by znowu było między wami OK. Nie wiem, czy cię to pocieszy, ale my też czasem mamy takie okresy, że nie gadamy ze sobą, ja się wściekam, ale i tak wiem, że będzie dobrze. I tak jest. Nie moze cały czas świecić słońce. Buziak
Na celulit nie pomogę. Nic nie używam, mam bardzo minimalny cellulit - właściwie nie mam. Tyle dobrego.

Ch_aga za brak zdjęć. No jak mogłaś Ale cieszę się, że sie wyszalałaś. Napisz mi proszę jak długo Mateusz miał temperaturkę po szczepieniu i jaką wysoką.
HAniu witaj z powrotem.

DZięki za buziaczki dla Kamilka, przekażę na pewno.
Stary 2007-06-04, 11:40   #7598
kociulek
Zakorzenienie

Kochane,serdeczne dzięki

Tiaara,zastosowałam się do zaleceń i razem z mężem wypiliśmy sobie wczoraj wieczorkiem winko

Dokładnie dwa tygodnie temu kupiłam małemu spacerówkę Orinoko i wiecie co? już mi się rozleciała W czwartek wyleciał nit przez co siedzenie odleciało od stelarza. Mąż przykręcił śrubkę i było oki, a dziś podczas spacerku odleciało koło Strasznie mnie to wk.....o Niosę go dziś do reklamacji.

Teściówka mi dziś oznajmiła,że za tydzień jedzie na 4 dni na Mazury Hurrrraa Chata będzie wolna

My + A + K +
kociulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-04, 15:23   #7599
agika11
Zadomowienie

Kociulek, ale porażka z tym wózkiem. Idź koniecznie zareklamuj . Fajnie masz z tym wyjazdem teściowej. A jak idzie budowa?

Jestem już w domu, ale MIlcio śpi. Nastawiłam obiad i czekam, aż się obudzi .
Chyba pójde dziś do fryzjera, jak go położę wieczorem. Nie mogę patrzeć na siebie. Kupię sobie jakiś fajny lakier do pazurów jeszcze . POza tym, już nie pamiętam czy wam pisałam, ale mam straszny problem z cerą. Normalnie trądzik młodzieńczy. Stwierdziłam, że to chyba reakcja mojego organizmu na stres, bo nic nie pomaga. Mam chyba najlepiej wypielęgnowane pryszcze pod słońce. A może wy znacie jakieś metody, czy kosmetyki?
No nic spadam obiad pichcić
Stary 2007-06-04, 16:32   #7600
gosiaczek94@buziaczek.pl
Zadomowienie

aja dzisiaj zaszalałam bo zostawiłam małza z dzieckiem_! a co!
i poszłammm...na ciuszki tanie super znalazłam rzeczy kilka dla siebie bo zawsze to dla Natka kupuje a dzisiaj dla siebie superr po prostu
solarium noi w biedronce jest mnóstwo rzeczy dla dzieci w przecenach body nocniki kosmetyki zabawki kocyki itp itd kupiłam nakładkew na sedes grzebyczki kubeczek niekapek zapłaciłam tylko 14 zł za to
gosiaczek94@buziaczek.pl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-04, 17:20   #7601
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Cytat:
Napisane przez _dAria86 Pokaż wiadomość
Płątek qurna!!!!!!brałąs udział w teledysku????tylko przyznaj sie!!!!

ZIELENIAŁAM!!!! Dario co Ty wymyśliłaś czyżbym była kiedyś w ukrytej kamerze .

Kasiulku serum, które poleca Hania używam od kilku miesięcy zużyłam chyba już z pięć opakowań i skóra mi się znacznie wygładziła, ale cellulit nie zniknął całkowicie . A z rozwodem to nawet nie żartuj mam nadzieje, że jednak w końcu ułoży Ci się z mężem i znowu będziecie razem szczęśliwi .

Agiko buziaczki dla Kamila malutki bidulek . Na pryszcze nic nie polece bo mam sporadycznie, ale Agiko może lepiej pójść do dermatologa bo siostra tż próbowała leczyć sama i teraz ma blizny, nawet oczyszczenie twarzy u kosmetyczki nie pomaga .

Kostko ale się uśmiałam z tej kupy .

To tak szybko co u nas . Matiemu przebija się jeden trzonowy ząb już go widze, następny też idzie. Dxsiaij kupiłam mu Melisal na sen bo śpi starsznie źle, popłakuje bardzo go boli, oczywiście daje jeszcze nurofen. Dostał katar, ale szybko podałam wit.C. wapno i nasivin więc mam nadzieje, że w nic poważniejszego się nie przerodzi . Ja nie mam czasu być sama, ciągle ktoś mnie nawiedza, albo ja chodze to do siostry, czy na spacer z dziećmi już czuje się znaczniej lepiej, tego mi było trzeba . Mateusz czaruje babcie, ciocie, które go zabawiają, a w końcu mogę iść spokojnie do apteki czy ubikacji. Mały oczywiście czuje się znakomicie, jakby od zawsze był u babci zna już każdy kąt u jednej i u drugie zresztą też.

Gosiaczku ja kupiłam małemu w biedronce śpiochy do spania i muczącą krówkę .

Dziewczyny to tak na szybko bo Mati już jęczy na ręce . Pozdrawiam wszystkie i przesyłam buziaczki .
płatek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-04, 17:58   #7602
ch_aga
Zadomowienie

Kostko -- to piękny sen i napewno znaczy coś dobrego
A kości Ci zazdroszczę; tak to już jest, że jak ktoś grubszy to marzy o chudości a osoba wiecznie szczupła marzy o przytyciu. Niestety takie już są geny; ja się ma skłonność do tycia to i największa dieta nie pomoże. Chociaż kilka lat wstecz udało mi się pięknie schudnąć. Z tym, że nie z takiej wagi jak teraz, było to pewnie z 8 kg, maks. 10, już nie pamiętam. Wtedy Cwiczyłam regularnie Cindy, dzień w dzień o tej samej porze i stosowałam dietkę, chociaż krótko, raczej ograniczyłam ilości jedzenia i słodycze. Jakaż ja wtedy byłam szczęśliwa, wchodziłam w rozmiar 38 a nwet 36 a teraz ... 44 a nawet 46, zależy jaki ciuch
Agiko -- Muszek na ósmy dzień miał troszkę ponad 38 stopni ale podałam Nurofen w syropku i zeszła. Kolejnego dnia pojawiła się wysypka, która trwała pewnie z tydzień ale myślę, że to mogło być uczulenie na nadmiar jogurtów, bo wcześniej codziennie wcinałam jogurty, w tym te duże, 330ml i chyba trochę przesadziłam. Potem dałam wapno kilka razy, jogurty odstawiłam i jest dużo lepiej.
Kociulek -- koniecznie zareklamuj ten wózek, może to tylko jakiś trefny egzemplarz. Bo z tego co wiem, Eurobaby nie jest złą firmą.
Agiko -- ja wiem tylko tyle, że na prawdziwy trądzik to pomagają tylko kosmetyki apteczne a często tylko maści wypisane przez dermatologa.
Gosiaczek -- też byłam dziś w biedronce, nabyłam rampersa za 4,99zł Rzeczywiście jest dużo tanich rzeczy dla maluszków a ja dosłownie dwa dni temu kupiłam butelkę i kubek z Canpola, zapłaciłam około 20zł a dziś dałabym tylko 8zł A u nas nie znalazłam nakładek na sedes
Pozdrawiam
Stary 2007-06-04, 19:00   #7603
tiaara
Wtajemniczenie

GG do tiaara

Kasiulko wybij sobie z glowy rozwod. bedzie z wami dobrze to tylko chwilowe nieporozumienia.

Kostko a co do wagi to tylko pogratulowac. zazwyczaj tak jest ze kiedy nie pilnujemy to najwiecej chudniemy. najgorzej podobnie to pilnowac sie bo wtedy dochodzsi stres.

co do snu to tez mysle ze to dobry znak. moze twoja babcia czuwa nad natalka. ale powiem wam szczerze ze jak ktos mi opowiada o takich snach to az mi cieplo na serduchu i lza sie w oku kreci.

Kociulku straszne z ta spacerowka. nie daj im sie i domagaj se naprawy i z tego co sie orientuje trzy naprawy i wymiana na nowy wozek ci sie nalezy. ciekawe czy te wozki tak juz maja bo moja kolezanka niedawno kupila sobie taki.

Agiko tylko pamietaj zeby pochwalic sie jak bardzo zaszalalas z wlosami. ja ostatnio kupilam sobie sliwkowy lakier i powiem wam ze po raz pierwszy taki odwazny kolor ale jako ze duzo robie to sie sciera szybko. i mysle tak jak dziewczyny. lepiej udaj sie do dermatologa. bezie najszybszy i pewny efekt. bo inaczej to mozesz uzerac sie miesiacami a potem jeszcze jakies blizny czy cos.

ide uspi Wikule bo strasznie rozpacza. do jutra dziewczyny

Stary 2007-06-04, 19:09   #7604
kasiulka
Zakorzenienie

Haniu dobrze ze juz jestes . na cellulit znam genialną rzecz, z firmy forever Living (niedostępne w sklepach) - toner aloesowo - cynamomowy, smaruje sie, owija folią i czeka na efekty, a efekty są super - po pierwszym użyciu juz widać, tylko cieżko w tym wytrzymac bo to pali żywym ogniem, normalnie jakby sie sadło na grillu wytapiało
Mozna zamowic przez net:
http://www.evera.pl/x_C_I__P_11710060.html

Mnie teraz na to nie stac

Agiczko na pryszcze to niestety nie pomoge bo nie mam, jak mi cos tak wyskakiwało to przemywałam roztwoem citroseptu, to dobry produkt i ma działanie antyseptyczne, spróbuj moze pomoże.

Dziewczyny o rozwodzie to ja nie mysle, daleko mi do tego, kocham mojego małża choc mnie nieraz sakramencko wkurza , ale nie wyobrazam sobie zycia bez niego . Tylko mi troche przykro ze ostatnio sie nie dogadujemy, nigdy tak nie było .

Kostko alez ja Ci zazdroszcze, ja sie ostatnio głodze (no prawie , a jakos galoty z grubego zada nie chcą zlatywać, dzis Oliwka mi macała moje wielkie brzuszysko, chwytała za oponę wyraźnie zdziwiona co to jest tyle sadła w jednym miejscu . A w ogole moje dziecko niegrzeczne nauczyło sie mówic " dupa " i dzisiaj było na tapecie , tylko dupa i dupa.

Oliwka
Stary 2007-06-04, 19:44   #7605
hania024
Zadomowienie

GG do hania024

Kostko bardzo mi przykro z powodu babci a Natalka faktycznie moment na kupe wybrała idealny

Kasiulko chyba się skusze i porosze męża niech mi kupi na urodziny a najlepiej już teraz choć z kasą u nas też po komuniach krucho no ale trudno najwyżej będzie debet Ja używałm kiedyś błotka Guam to kosztuje ok300zł i też wsumie troche pomogło i też bardzo pali więc już jestem przyzwyczajona

Agiko czekamy na fotke nowej fryzurki a ja podobnie do dziewczyn na pryszcze nic nie pomoge bo wyskakują mi tylko przed okresem
hania024 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-04, 19:53   #7606
ch_aga
Zadomowienie

Kasiulko -- Mateuszek w moje wielkie brzuszysko "pierdzi: Przystawia usta do brzucha, mocno dmucha i takie śmieszne odgłosy wydobywa Śmiesznie jest jak chce to zrobić Tż, bo on ma włosy na brzuchu więc Muszka to łaskocze i co się przystawia to szybciutko ucieka i się śmieje
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Stary 2007-06-04, 20:19   #7607
kasiulka
Zakorzenienie

jeszcze a propos cycków bo Kostka wspomniala o piętkach z cytryn , ja jak juz wspominałam mam naleśniki, ale za to w rozmiarze D , wcale mi nie zmalały, wielkie ciężki cycafony , a przed ciążą miałam sliczne B , wygląda na to ze zostane juz taka cycata, ja nie kcem

Kosteczko zapraszam , mam juz cos a'la ogródek w wersji japońskiej czyli pełna miniatiuryzacja , nawet mikro piaskowniczka jest, nasze dziewczyny mogłyby sie pobawic. Tylko raczej w którys weekend, w tygodniu przekochane z robotą

Dziewczyny czy Wasze dzieci gryzą? Oliwka jak sie wkurzy gryzie wszystkimi 5-ma zębami i to nie dla żartów tylko na całego, małża juz pare razy tak ucharała w ramie ze aż wrzeszczał z bólu, normalnie nie idze ją tego oduczyc.

Oliwka
Stary 2007-06-04, 21:00   #7608
agika11
Zadomowienie

No dziewczyny zaszalałam. Mam nową fryzurę i jestem odmieniona. Tego mi było trzeba . Zmiany na zdjęciach będzie ciężko ująć, bo głównie tył jest zmieniony, ale na weekend trzasnę jakieś fotki Kupiłam też lakier do paznokci i cienie do powiek i jestem cała szczęśliwa.
Jeszcze ta cera Muszę chyba się wybrać do dermatologa, tylko gdzie dobrego znaleźć Popytam.
Wracam do domu a synuś nie śpi. Szaleje do tej pory w łóżeczku. Zaznaczam, ze mu się to nie zdarza. Zawsze pada jak kawka.
Kamil nie gryzie, raz tylko mu się zdarzyło. Tylko czekam, jak się nauczy od dzieci żłobkowych

Idę trzasnąć jakąś maskę na twarz i wymalować pazurki .
Stary 2007-06-04, 22:04   #7609
tiaara
Wtajemniczenie

GG do tiaara

wskoczylam na chwilke w przerwie na reklame i od razu mi wpadlo w oko pytanie o gryzienie. ostatnio Wiki jest zla jak osa. trudno z nia niekiedy wytrzymac. i nauczyla sie grysc. bardziej jej odpowiada ze piszcze a klapsy na nic sie zdaja. bo ona wtedy jeszcze bardziej wsciekla i jeszcze dotkliwiej prubuje ugrysc. a co do twoich cyckow Kasiulka. to oddaj troche bo ja mam duze A. a podczas ciazy mialam sliczne male C i bylam przekonana ze tak zostanie. a tu znikl pokarm i znow A. chociaz ja tak bardzo tego nie przezywam. przynajmiej TZ moze obie piersi na raz zaspokoic

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-05, 12:55   #7610
tiaara
Wtajemniczenie

GG do tiaara

boze kobietki. cisza az piszczy

ide gotowac zupke pieczarkowa. mniam

Stary 2007-06-05, 14:14   #7611
kociulek
Zakorzenienie

Ojejka,ja tez myslałam,że tu będzie co czytać,a tu cisza...

Na zreperowanie wózka musimy czekać 2 tygodnie Tragedia. I nie obchodzi ich,że nie mam czym wozić dziecka. Gdy kupowaliśmy wózek babka powiedziała man,że do wózka jest jeszcze pokrowiec od deszczu (schowany w kieszonce) nie przyszło nam do głowy aby to sprawdzić no i pokrowca nie ma Gdy oznajmiłam to sklepowej,usłyszeliśmy Jak nie było,to nie było. To proszę sobie kupić Myslałam,że ją
Nawet o zwrot pieniędzy nie możemy się domagać,bo taki jest punkt gwarancji

Agika,budowa narazie stoi w miejscu tzn. mamy tylko zalane ławy,bo ile razy przyszli murarze,to albo lał deszcz,albo w elektrowni coś robili i nie było prądu,albo betoniarka im się zepsuła. Wiecznie coś. Mają przyjść jutro. Oby wkońcu ruszyli z robotą, bo chyba jakiegoś pecha ostatnio mamy
W zeszłym tygodniu odwiedzili nas ludzie,którzy chcą kupic działkę od naszej sąsiadki i razem z nami sie budować (bo to bliźniak). W tą sobote się pobierali. Mam nadzieję,że ta babka sprzeda im działkę. Będziemy mieli naprawde super sąsiadów. Chyba nawet są mniej więcej w naszym wieku

My + A + K +
Stary 2007-06-05, 14:40   #7612
tiaara
Wtajemniczenie

GG do tiaara

Kociulku to zeczywiscie porazka z tym wozkiem a ta baba... tylko roztrzelac takie przeciez jesli pokorwiec jest w zestawie to ona przyjkmujac na sklep musi spradzic czy wszytsko sie zgadza. jakby byla fer to by postarala sie wam nowy zalatwic lub chociaz z promocja sprzedac inny. ale przy tym wozku sa dopinane na suwak wiec nie wiem czy inny sie sprawdzi. mam tylko nadzieje ze po naprawie bedzie wszytsko ok. bo znajoma jak raz poszedl jej nit to juz co trochu strzelal i zadne naprawy nie daly rady.,

a co do budowy to zycze zeby wszytsko ruszylo juz z kopyta. nie mam to jak patrzec na pedzaca budowe i myslec o urzadzaniu domku.

Stary 2007-06-05, 14:46   #7613
kociulek
Zakorzenienie

Dzięki Tiaara

A co do tych nitów to masz rację. Oddając wczoraj wózek zauważylismy,że jeszcze jeden się obluzował Ciekawa jestem co odpadnie jak wózek już dostaniemy Porażka

My + A + K +

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-05, 20:16   #7614
kasiulka
Zakorzenienie

ło matko, gdzie Was wszytskie wywiało ?
Oglądacie przygody Mostowiaków czy jak?

Ja dzis sie złamałam i zeżarłam 4 cukierki czekoladowe, nie wytrzymałam po prostu , dupa jestem wołowa, za grosz silnej woli

Agiko pokaz sie w nowym image'u

Dobra ide bo nie lubie sama ze sobą gadać

Oliwka
Stary 2007-06-05, 20:28   #7615
gosiaczek94@buziaczek.pl
Zadomowienie

ja dzisiaj all day poza domem jak zwykle zreszta jak ładna pogoda...
zakupiłam rolki sobie i jutro o ile bedzie ładnie to ide do parku z Natim i bede jezdzic z wózeczkiem

własnie moja najstarsza siostra mnie zaprosiła do siebie i wyjezdzam do niej w połowie miesiaca czerwca

zawsze jakies urozmaicenie dla mnie i Natanka

kupiłam sobie bardzo fajne klapeczki za 15 zł w carefourze rózowe;\a Natkowi koło do pływania
Stary 2007-06-05, 20:31   #7616
gosiaczek94@buziaczek.pl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiulka Pokaż wiadomość
ło matko, gdzie Was wszytskie wywiało ?
Oglądacie przygody Mostowiaków czy jak?

Ja dzis sie złamałam i zeżarłam 4 cukierki czekoladowe, nie wytrzymałam po prostu , dupa jestem wołowa, za grosz silnej woli

Agiko pokaz sie w nowym image'u

Dobra ide bo nie lubie sama ze sobą gadać

KASIULKA Ty sobie nie wyrzucaj tak za kazdy słodycz zjedzony ja zjadam codziennie od samego rana mnóstwo słodzyczy czkeolady ciastka itp a jestem szczupła waze 59 kg przy wzroscie 177
nie ma co sie katowac mozna sobie pozwolic nawet na kilka kawałków dziennie czekolady stosujac diete wiem to po sobie
Pozdrawiam i powodzenia w zrzucaniu kilogramów
Stary 2007-06-06, 06:06   #7617
tiaara
Wtajemniczenie

GG do tiaara

Kociulku wiesz co . napisalam do eurobaby z zapytaniem o ten twoj nieszczesny pokrowiec. odpisali ze jesli moge to poprosza o podanie adrsu sklepu i modelu wozka to wyjasnia ta sprawe z tym zaginionym pokrowcem. jesli chcesz to podaj mi dokladny adres sklepu to pocisne ich dalej.

Kasiulka Gosiaczek ma racje. nie masz sobie co wypominac bo tobie sie nalezy. ty ciezko pracujesz kobietko i chociaz tyle przyjemnosci.

a gdzie Agika?? DAria i cala reszta??

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-06, 09:04   #7618
ch_aga
Zadomowienie

Witam
My wczoraj od 10.00 do 17.00 byliśmy na dworzu z jedną przerwą na zmianę pieluchy. NIestety po powrocie do domu zaczęło mnie łamać w kościach; wzięłam garść tabletek i dziś jest lepiej choć to pewnie chilowa poprawa - jutro mnie dopadnie Noc była ciężka - Muszek budził się z płaczem chyba co godzina, wczoraj rano miał jakąś biegunkę, dziś już też jedna rzadka kupka, nie wiem od czego. Dziś super ciepło ale nie wiem czy wyjdziemy na dwór bo ja nie czuję się najlepiej a i powinnam posprzątać przed ługim weekendem. Nawet nie chce mi się pisać.
Pozdrawiam
Stary 2007-06-06, 17:12   #7619
gosiaczek94@buziaczek.pl
Zadomowienie

a ja all day w parku na rolkach z Natim i na nowym placu zabaw super !! jak dla dorosłych ja sie wybawiłam za wszystkie czasy Normalnie chyba 2 gie dziecinstwo przezywam były sztuczne skałkli do wspinaczki i takie kólko na łanuchu ktore si.e pod pupe zakłada rozpedza sie na takim podescie i na sznurze sie jedzie rozpędzonym tam i spowrotem Rewelacja!! mnóstwo zjezdzalni ciuchcia rowerki na spręzynach koniki itp... drabinki mostki mnóstwo ławek do siedzenia..ale widac ze jeszcze beda to dopracowywac...musze tam czesciej przychodzic

Natanielka to siłą z tamtąd wyprowadzałam:rolley es:
Stary 2007-06-06, 17:30   #7620
tiaara
Wtajemniczenie

GG do tiaara

wiecie co normanie nic do czytania.

Gosiaczku to dobrze ze macie taki plac u siebie. bo u nas to tylko takie koniki na sprezynach, hustawki i domek z podestem dop wdrapania sie i zjezdzalnia. na szczescie mam go pod domem ale Wiki nie za bardzo nim zainteresowana. tylko biega dookola i przechodzi pod domkiem. ale u nas po godzinie 16 to az strach tam isc. tyle dzieci i rodzicow i nikt nie patrzy na inne dzieci tylko jakby mogli toby zdeptali wszystkich tylko nie swoich.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości