![]() |
#7591 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Miałam iść się kąpać a dalej na kompie siedzę.
Bulwy dziąsłowe nadal są, strasznie fioletowe. Milcio ciągle tam paluszkami grzebie. Pewnie dodatkowo jeszcze te szczepionki i się męczy. No ale do żłobka nie idzie, posiedzi z babcią. Kasiulek, bo to taka kijowa deszczowa niedziela, myśmy tylko rano poszli do kościoła, jak Milcio miał drzemkę i tyle. Miałam nadzieję że obiad na mieście zjemy, a tu cały dzień w domu. No i pokłócić się łatwiej. Ty to masz chyba charakterek podobny do mojego. Ja jak się zeźlę to też nic nie robię ![]() Chyba zamówię bilety do teatru na rocznicę. Ch_aga pewnie odsypia imprezkę. No ale ten teledysk to mnie zastanawia, autograf proszę ![]()
#7592 |
Zakorzenienie
|
Agiko ja to jestem zołza okropna, az dziw ze sama z sobą wytrzymuje
![]() Chyba przechodzimy jakis kryzys, wieczory spedzamy każdy na innym piętrze, albo ja przy kompie a on na dole albo na odwrót. Juz prawie wcale ze sobą nie gadamy ![]() Wizyta w teatrze fajny pomysł - nie bede nawet mowic ile lat nie byłam bo wstyd normalnie ![]() ![]() A z innej beczki - macie cos sprawdzonego na cellulit - niedrogiego? Ja znam co prawda jeden super specyfik ale mnie teraz nie stac na niego. Kupiłam ostatnio z garniera jakie serum antycellulitowe i robi dokladnie wielkie NIC, tylko szczypie bo nafaszerowany mentolem - o d*** roztrzaść, taki badziew. Chciałąm cos zrobic z tymi moimi kulasami bo wstym mi isc na basen, za chiny sie do kostiumu nie rozbiore. Staje w kolejce po autograf ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7593 |
Zadomowienie
|
Witam
Ja po weselu super, Muszek był bardzo grzeczny ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#7594 |
Wtajemniczenie
|
no towy chyba macie podobny harakterek do mojego TZta bo on wczoraj poklocil sie u tesciowki z wlasna siostra. efekt byl taki ze po niecalej godzinie siedzenia powiedzial ze wychodzi i musialam ubrac Wiki i siebie i wrocilismy do domu. glupio mi bylo jak nie wiem co. potem sie do niego nie odzywalam a jak juz zaczal mnie zaczepiac to zrobilam mu awanture. oczywiscie slodki sie zaraz zrobil. na koniec zeby przelac czare to bawil sie dmuchana pilka z Wiki i tak kopnal ze stlukl mi szklana babke z aniolkiem w srodku. to byl moj prezent a jako ze bardzo lubie aniolki to bardzo ja lubilam. reczna robota i sliczna. myslalam ze go pobije.
![]() a dzisiaj rano o 8 Wiki mnie o malo z lozka nie zepchnela i caly czas potarzala am am am - takie dziecko glodne ![]() zmykam wypic kawke i ogarnac domek.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#7595 |
Zadomowienie
|
Witam!
![]() My po ciężkich walkach z Netią mamy wkońcu net ![]() ![]() ![]() ![]() U nas wszystko ok oprócz tego że Pati po kąpieli w basenie ma katar ![]() ![]() ![]() Agika buziaczki dla Kamilka ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiulko ja niestety nic skutecznego nie polece na cellulit bo sama walcze z nim bez rezultatu ![]() ![]() ![]() ![]() Płatku to fajnie że troche pobędziesz u mamy zawsze ci pomoże przy małym a ty odpoczniesz troche ![]() Kociulku gratuluje ![]() Uciekam bo Pati mi w szafie robi porządki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7596 |
Zadomowienie
|
Cześc dziewczynki
![]() Agiko ucałuj Kamilka ode mnie i Natalki, bidulek, musi sie nameczyc ![]() Kociulku..... GRATULACJE..... no to teraz luuuuuuuuuzzz ![]() ![]() Chago, dobrze że sie wybawiliscie, super jest sie tak czasem zabawic ![]() Haniu, dobrze ze juz jesteś ![]() Kasiulko strasznie mi przykro z powodu Waszych nieporozumień z małżem ![]() ![]() ![]() Muszę namówic w koncu mojego męża na mały wypad do Katowic, żeby was odwiedzic. Umawiamy sie juz od kilku miesiecy i qurna nic z tego nie wychodzi ![]() A co do jakiegos specyfiku na cellulit, to niestety ja Ci nic nie doradzę, bo nie uzywam, choc powinnam ![]() W ogóle to nie wiem co sie ostatnio ze mną dzieje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agiko, dziekuje, u mnie juz dobrze. Własnie dziś w nocy sniła mi sie babcia. Siedziałam z Natalką na podłodze w pokoju czytając jej bajki. I nagle zobaczyłam babcię stojącą w progu i przyglądajacą sie Natalce, usmiechała się...... to chyba dobry znak ![]() Wczoraj Natalka odstawiła scenę w Kościele ![]() ![]() ![]() ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7597 |
Zadomowienie
|
Dzień doberek
![]() Kostko, ten sen to na pewno dobry znak. A ta kupa ![]() Może to jest właśnie dieta cud, nie uważać co się je, jeść górę slodkiego i ciast i nie ćwiczyć. W ogóle nie myśleć o figurze. Stosujemy dietę Kostki ![]() ![]() ![]() Kasiulek, nie myśl o rozwodzie ![]() ![]() Na celulit nie pomogę. Nic nie używam, mam bardzo minimalny cellulit - właściwie nie mam. Tyle dobrego. Ch_aga ![]() ![]() HAniu witaj z powrotem. DZięki za buziaczki dla Kamilka, przekażę na pewno.
#7598 |
Zakorzenienie
|
Kochane,serdeczne dzięki
![]() Tiaara,zastosowałam się do zaleceń i razem z mężem wypiliśmy sobie wczoraj wieczorkiem winko ![]() Dokładnie dwa tygodnie temu kupiłam małemu spacerówkę Orinoko i wiecie co? już mi się rozleciała ![]() ![]() ![]() Teściówka mi dziś oznajmiła,że za tydzień jedzie na 4 dni na Mazury ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7599 |
Zadomowienie
|
Kociulek, ale porażka z tym wózkiem. Idź koniecznie zareklamuj
![]() ![]() Jestem już w domu, ale MIlcio śpi. Nastawiłam obiad i czekam, aż się obudzi ![]() Chyba pójde dziś do fryzjera, jak go położę wieczorem. Nie mogę patrzeć na siebie ![]() ![]() No nic spadam obiad pichcić ![]()
#7600 |
Zadomowienie
|
aja dzisiaj zaszalałam bo zostawiłam małza z dzieckiem
![]() i poszłammm...na ciuszki tanie ![]() solarium noi w biedronce jest mnóstwo rzeczy dla dzieci w przecenach body nocniki kosmetyki zabawki kocyki itp itd kupiłam nakładkew na sedes grzebyczki kubeczek niekapek zapłaciłam tylko 14 zł za to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7601 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kasiulku serum, które poleca Hania używam od kilku miesięcy zużyłam chyba już z pięć opakowań i skóra mi się znacznie wygładziła, ale cellulit nie zniknął całkowicie ![]() ![]() ![]() Agiko buziaczki dla Kamila ![]() ![]() ![]() Kostko ale się uśmiałam z tej kupy ![]() To tak szybko co u nas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gosiaczku ja kupiłam małemu w biedronce śpiochy do spania i muczącą krówkę ![]() Dziewczyny to tak na szybko bo Mati już jęczy na ręce ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7602 |
Zadomowienie
|
Kostko -- to piękny sen i napewno znaczy coś dobrego
![]() A kości Ci zazdroszczę; tak to już jest, że jak ktoś grubszy to marzy o chudości a osoba wiecznie szczupła marzy o przytyciu. Niestety takie już są geny; ja się ma skłonność do tycia to i największa dieta nie pomoże. Chociaż kilka lat wstecz udało mi się pięknie schudnąć. Z tym, że nie z takiej wagi jak teraz, było to pewnie z 8 kg, maks. 10, już nie pamiętam. Wtedy Cwiczyłam regularnie Cindy, dzień w dzień o tej samej porze i stosowałam dietkę, chociaż krótko, raczej ograniczyłam ilości jedzenia i słodycze. Jakaż ja wtedy byłam szczęśliwa, wchodziłam w rozmiar 38 a nwet 36 a teraz ... 44 a nawet 46, zależy jaki ciuch ![]() Agiko -- Muszek na ósmy dzień miał troszkę ponad 38 stopni ale podałam Nurofen w syropku i zeszła. Kolejnego dnia pojawiła się wysypka, która trwała pewnie z tydzień ale myślę, że to mogło być uczulenie na nadmiar jogurtów, bo wcześniej codziennie wcinałam jogurty, w tym te duże, 330ml i chyba trochę przesadziłam. Potem dałam wapno kilka razy, jogurty odstawiłam i jest dużo lepiej. Kociulek -- koniecznie zareklamuj ten wózek, może to tylko jakiś trefny egzemplarz. Bo z tego co wiem, Eurobaby nie jest złą firmą. Agiko -- ja wiem tylko tyle, że na prawdziwy trądzik to pomagają tylko kosmetyki apteczne a często tylko maści wypisane przez dermatologa. Gosiaczek -- też byłam dziś w biedronce, nabyłam rampersa za 4,99zł ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#7603 |
Wtajemniczenie
|
Kasiulko wybij sobie z glowy rozwod. bedzie z wami dobrze to tylko chwilowe nieporozumienia.
Kostko a co do wagi to tylko pogratulowac. zazwyczaj tak jest ze kiedy nie pilnujemy to najwiecej chudniemy. najgorzej podobnie to pilnowac sie bo wtedy dochodzsi stres. co do snu to tez mysle ze to dobry znak. moze twoja babcia czuwa nad natalka. ale powiem wam szczerze ze jak ktos mi opowiada o takich snach to az mi cieplo na serduchu i lza sie w oku kreci. Kociulku straszne z ta spacerowka. nie daj im sie i domagaj se naprawy i z tego co sie orientuje trzy naprawy i wymiana na nowy wozek ci sie nalezy. ciekawe czy te wozki tak juz maja bo moja kolezanka niedawno kupila sobie taki. Agiko tylko pamietaj zeby pochwalic sie jak bardzo zaszalalas z wlosami. ja ostatnio kupilam sobie sliwkowy lakier i powiem wam ze po raz pierwszy taki odwazny kolor ale jako ze duzo robie to sie sciera szybko. i mysle tak jak dziewczyny. lepiej udaj sie do dermatologa. bezie najszybszy i pewny efekt. bo inaczej to mozesz uzerac sie miesiacami a potem jeszcze jakies blizny czy cos. ide uspi Wikule bo strasznie rozpacza. do jutra dziewczyny ![]()
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#7604 |
Zakorzenienie
|
Haniu dobrze ze juz jestes
![]() ![]() ![]() Mozna zamowic przez net: http://www.evera.pl/x_C_I__P_11710060.html Mnie teraz na to nie stac ![]() Agiczko na pryszcze to niestety nie pomoge bo nie mam, jak mi cos tak wyskakiwało to przemywałam roztwoem citroseptu, to dobry produkt i ma działanie antyseptyczne, spróbuj moze pomoże. Dziewczyny o rozwodzie to ja nie mysle, daleko mi do tego, kocham mojego małża choc mnie nieraz sakramencko wkurza ![]() ![]() ![]() Kostko alez ja Ci zazdroszcze, ja sie ostatnio głodze (no prawie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7605 |
Zadomowienie
|
Kostko bardzo mi przykro z powodu babci
![]() ![]() Kasiulko chyba się skusze i porosze męża niech mi kupi na urodziny a najlepiej już teraz ![]() ![]() ![]() ![]() Agiko czekamy na fotke nowej fryzurki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7606 |
Zadomowienie
|
Kasiulko -- Mateuszek w moje wielkie brzuszysko "pierdzi:
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#7607 |
Zakorzenienie
|
jeszcze a propos cycków bo Kostka wspomniala o piętkach z cytryn
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kosteczko zapraszam ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny czy Wasze dzieci gryzą? Oliwka jak sie wkurzy gryzie wszystkimi 5-ma zębami i to nie dla żartów tylko na całego, małża juz pare razy tak ucharała w ramie ze aż wrzeszczał z bólu, normalnie nie idze ją tego oduczyc. |
![]() ![]() |
![]() |
#7608 |
Zadomowienie
|
No dziewczyny zaszalałam. Mam nową fryzurę i jestem odmieniona. Tego mi było trzeba
![]() ![]() ![]() Jeszcze ta cera ![]() ![]() Wracam do domu a synuś nie śpi. Szaleje do tej pory w łóżeczku. Zaznaczam, ze mu się to nie zdarza. Zawsze pada jak kawka. Kamil nie gryzie, raz tylko mu się zdarzyło. Tylko czekam, jak się nauczy od dzieci żłobkowych ![]() Idę trzasnąć jakąś maskę na twarz i wymalować pazurki ![]()
#7609 |
Wtajemniczenie
|
wskoczylam na chwilke w przerwie na reklame i od razu mi wpadlo w oko pytanie o gryzienie. ostatnio Wiki jest zla jak osa. trudno z nia niekiedy wytrzymac. i nauczyla sie grysc. bardziej jej odpowiada ze piszcze a klapsy
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7610 |
Wtajemniczenie
|
boze kobietki. cisza az piszczy
![]() ide gotowac zupke pieczarkowa. mniam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7611 |
Zakorzenienie
|
Ojejka,ja tez myslałam,że tu będzie co czytać,a tu cisza...
Na zreperowanie wózka musimy czekać 2 tygodnie ![]() ![]() ![]() ![]() Nawet o zwrot pieniędzy nie możemy się domagać,bo taki jest punkt gwarancji ![]() Agika,budowa narazie stoi w miejscu ![]() ![]() W zeszłym tygodniu odwiedzili nas ludzie,którzy chcą kupic działkę od naszej sąsiadki i razem z nami sie budować (bo to bliźniak). W tą sobote się pobierali. Mam nadzieję,że ta babka sprzeda im działkę. Będziemy mieli naprawde super sąsiadów. Chyba nawet są mniej więcej w naszym wieku ![]()
![]() |
#7612 |
Wtajemniczenie
|
Kociulku to zeczywiscie porazka z tym wozkiem a ta baba... tylko roztrzelac takie przeciez jesli pokorwiec jest w zestawie to ona przyjkmujac na sklep musi spradzic czy wszytsko sie zgadza. jakby byla fer to by postarala sie wam nowy zalatwic lub chociaz z promocja sprzedac inny. ale przy tym wozku sa dopinane na suwak wiec nie wiem czy inny sie sprawdzi. mam tylko nadzieje ze po naprawie bedzie wszytsko ok. bo znajoma jak raz poszedl jej nit to juz co trochu strzelal i zadne naprawy nie daly rady.,
a co do budowy to zycze zeby wszytsko ruszylo juz z kopyta. nie mam to jak patrzec na pedzaca budowe i myslec o urzadzaniu domku.
![]() ![]() |
![]() |
#7613 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Tiaara
![]() A co do tych nitów to masz rację. Oddając wczoraj wózek zauważylismy,że jeszcze jeden się obluzował ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7614 |
Zakorzenienie
|
ło matko, gdzie Was wszytskie wywiało ?
![]() ![]() Oglądacie przygody Mostowiaków czy jak? ![]() Ja dzis sie złamałam i zeżarłam 4 cukierki czekoladowe, nie wytrzymałam po prostu ![]() ![]() Agiko pokaz sie w nowym image'u ![]() Dobra ide bo nie lubie sama ze sobą gadać |
![]() ![]() |
![]() |
#7615 |
Zadomowienie
|
ja dzisiaj all day poza domem jak zwykle zreszta jak ładna pogoda...
zakupiłam rolki sobie i jutro o ile bedzie ładnie to ide do parku z Natim i bede jezdzic z wózeczkiem własnie moja najstarsza siostra mnie zaprosiła do siebie i wyjezdzam do niej w połowie miesiaca czerwca ![]() ![]() kupiłam sobie bardzo fajne klapeczki za 15 zł w carefourze rózowe;\ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7616 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
KASIULKA Ty sobie nie wyrzucaj tak za kazdy słodycz zjedzony ja zjadam codziennie od samego rana mnóstwo słodzyczy czkeolady ciastka itp a jestem szczupła waze 59 kg przy wzroscie 177 nie ma co sie katowac mozna sobie pozwolic nawet na kilka kawałków dziennie czekolady stosujac diete wiem to po sobie ![]() ![]() Pozdrawiam i powodzenia w zrzucaniu kilogramów |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7617 |
Wtajemniczenie
|
Kociulku wiesz co . napisalam do eurobaby z zapytaniem o ten twoj nieszczesny pokrowiec. odpisali ze jesli moge to poprosza o podanie adrsu sklepu i modelu wozka to wyjasnia ta sprawe z tym zaginionym pokrowcem. jesli chcesz to podaj mi dokladny adres sklepu to pocisne ich dalej.
![]() Kasiulka Gosiaczek ma racje. nie masz sobie co wypominac bo tobie sie nalezy. ty ciezko pracujesz kobietko i chociaz tyle przyjemnosci. a gdzie Agika?? DAria i cala reszta??
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7618 |
Zadomowienie
|
Witam
My wczoraj od 10.00 do 17.00 byliśmy na dworzu z jedną przerwą na zmianę pieluchy. NIestety po powrocie do domu zaczęło mnie łamać w kościach; wzięłam garść tabletek i dziś jest lepiej choć to pewnie chilowa poprawa - jutro mnie dopadnie ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#7619 |
Zadomowienie
|
a ja all day w parku na rolkach z Natim i na nowym placu zabaw super !! jak dla dorosłych ja sie wybawiłam za wszystkie czasy Normalnie chyba 2 gie dziecinstwo przezywam
![]() ![]() Natanielka to siłą z tamtąd wyprowadzałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7620 |
Wtajemniczenie
|
wiecie co normanie nic do czytania.
![]() Gosiaczku to dobrze ze macie taki plac u siebie. bo u nas to tylko takie koniki na sprezynach, hustawki i domek z podestem dop wdrapania sie i zjezdzalnia. na szczescie mam go pod domem ale Wiki nie za bardzo nim zainteresowana. tylko biega dookola i przechodzi pod domkiem. ale u nas po godzinie 16 to az strach tam isc. tyle dzieci i rodzicow i nikt nie patrzy na inne dzieci tylko jakby mogli toby zdeptali wszystkich tylko nie swoich.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.