|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mafia Parówkowa;- )
Cytat:
![]() ja powinnam też coś zacząć ze sobą robić, ale ten leń... może jak się wiosna zacznie to jakoś to sprawniej pójdzie?
|
|
#7592 |
|
Zakorzenienie
|
W ogole to powinnam chyba się facetem urodzić. kilka cech mam wspólnych
:- leniwa jestem ![]() - mogę spędzić cały dzień przed telewizorem/komputerem ![]() - lubię piwo, chipsy i inne ![]() - mało we mnie romantyzmu, no i jeszcze coś by się tam znalazło co za spiskowa teoria dziejów, nie? zmykam do wyra. dobranoc
|
#7593 |
|
Zakorzenienie
|
Bri, ja też mam dokładnie takie cechy w sobie
![]() Dobranoc, laseczki parówkowe Jak wam opowiem jak było w kinie to padniecie... Ale to już jutro, bo teraz to ja padam, ale na pyszczek ze zmęczenia
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
#7594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurka zabieram się za odkurzanie mieszkania, bo koty latają, bo nikt nie ma ostatnio czasu tego zrobić. a ja mam dziś tyle energii, że nie wiem czy czasem sąsiadom też nie pójdę postprzątać .Miłej soboty kochane Misiol ja nawet czasu nie mam żeby smsa napisać do Ciebie Yenek na czym TY w kinie byłaś, hę ? pisz nam tu zaraz
|
|
#7595 |
|
Zakorzenienie
|
normalnie Bri wyjechała i nikogo nie ma
. Bridek wracaj, bo tylko dzięki Tobie ten wątek żył Mafia nam się rozpada czy jak ech idę poleżeć w łóżeczku troszkę, poszłam późno spać i jakoś tak zmęczenie znowu nadeszło .miłego leniuchowania przy niedzieli kochane
|
#7596 |
|
Zakorzenienie
|
No normaaaaaaalnie wstyd mi za Was no!!
![]() myslałam, że sobie poczytam jakieś ciekawostki, a tu posucha straszna!! ja spędziłam fajny weekend, wynegocjowałam kasę na nowe (wygodniejsze koniecznie) wyrko i wyspałam chyba za wszystkie czasy ![]() piszcie, co u Was! babolki niedobre
|
#7597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.super, że już jesteś i super, że się dobrze bawiłaś ach ja właśnie dostaję szału, bo muszę ten cholerny referat pisać na angol i nie wiem jak to zrobić. bo jak można napisać o czymś czego się kurka nie wie. bo mam napisać referat o mojej pracy mgr'skiej, no i wiadomo, że mogę coś tam powiedzieć, ale jeszcze wniosków nie wyciągałam, bo mam do licha jeden rodział napisany . jestem wściekła i coraz bardziej wściekła. a we wtorek o 17 to już będę najbardziej jak mu się nie spodoba to co pewnie spłodzę przez 2 dni no to się wygadałam . kocham WAS za to, że tak sobie mogę pojęczeć .
|
|
#7598 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo zmęczone cześć
I tylko tyle, na opowiesci przyjdzie czas w nocy albo jutro, bo musze dziś skonczyć podrozdział, napisac drugi i zrobić przypisy do trzech
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
#7599 |
|
Zakorzenienie
|
ajajajajajajaj, dziewczynki moje kochane,zapracowane
![]() piszcie te swoje prace, piszcie ja się męczę teraz ze smrodem farby olejnej.pomalowali wreszcie klatkę i wali okrutnie,nos mi się już przekręcił ![]() zawsze coś
|
#7600 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() znow przyszło mi ze sobą samą żegnac sie i witać? ![]() to jak schizofrenia ![]() Miłego dzionka!
|
#7601 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej ja tu jestem!!! ciagle piszę, masakra, juz mi mało czasu zostało, więc spadam.
Miłego dnia
|
|
|
|
#7602 |
|
Zakorzenienie
|
dzionek mi dziś szybko leci
jak dobrze. po pracy lecę sobie jakieś pepegi kupić, bo za dlugo juz w jednych butach lażę >
|
#7603 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
ech co za poniedziałek nędzny. znowu tyle do weekendu
|
#7604 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie przyznam cichutko, że w wolnych chwilach oglądałam film
![]() "Trzeci" z Markiem Kondratem trochę późno co prawda, ale lepiej pozno, niz wcale. Swietny film !!!!!a w weekend z siorą oglądałyśmy "Tylko mnie kochaj" - przewidywalne takie pitu pitu- nie najgorsze. i ta mała nieźle grała
|
#7605 |
|
Zakorzenienie
|
Uff, oddałam ten rozdział
Co prawda nie wyrobiłam sie ze wszystkim i musiałam jeden podrozdział troche okroic, ale promotor o tym nie wie i dostanie wersję nieokrojoną za tydzień Oby tylko na mnie aż tak bardzo nie krzyczał, albo jeszcze gorzej, nie robił mi wyrzutów Chociaż w sumie to ma prawo... No, zobaczymy...Spadywuję cos wrzucić na ruszt. Miłego, parówkowego popołudnia i wieczoru
|
|
|
|
#7606 |
|
Zakorzenienie
|
) heeeeeeeeeeeeejkupiłam butki, odebrałam Tacie zakupy i próbuję zainstalować ściągniętą grę - tylko się coś druga płyta buntuje, grrrr ![]() kurczę, jak człek nie zapłaci to tak jest właśnie
|
#7607 |
|
Zakorzenienie
|
ach. Bri. TY potem przez te swoje gry nas zabiedbujesz .jak butki kupiłaś, pochwal się, pochwal ja napisałam ten durny, p...ony referat na anglik jutro. jeszcze tylko muszę go poczytać milion razy i nauczyć opowiadać . jakbym nie miała innych zajęć. co tylko sobie o tym pomyślę, to wpadam w dziki szał no nic gada ktoś tu coś, czy nie ? dobranoc tak na wszelki YENEK gratulacje magistersko rozdziałowe Misia a TY zdradziejko wpadnij tu do nas na parówki . rozumiemy, na wątku o warszawie więcej WAS i weselej, ale przecież nas też kochasz
|
#7608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Yennek super Misiula gg mi siadło tesknie za gadkami z Tobą!!napisze jutro super-mega-smska chce ktos jeszcze?? kocham Cie zawszeBri Ty nasza Czuwaczko ja dziś zrobiłam 320km non-stop praktycznie,jestem paadnięta i ide w słodką kime ![]() do rana moje Kochane
|
|
#7609 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
dziś już wtorek i wtorku - jakoże już trwa. to do weekendu tylko 2 dni . ale to wymyśliłam. gonka zmęczona i z oczami na zapałki rusza na podbój świata .seee ya
|
#7610 |
|
Zakorzenienie
|
dzień doberek
![]() Gonka, chciałaś buty - masz.(widok z góry ) Nic nadzwyczajnego, takie do spodni ![]() A w ogole,ze niby ja Was zaniedbuję przez gry tak? hiehie, kto zaniedbuje, to zaniedbuje
|
#7611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#7612 |
|
Zakorzenienie
|
no cześć...
Żebym to ja wyspana była, to tak nie bardzo... Odeśpię w samochodzie... Spadam do naszych zachodnich sasiadów, jutro wracam, a na poniedziałek mam napisać następny rozdział pracy huhuhu, jak mi sie uda, to bedzie to parówkowy cud ![]() miłego dzionka
|
|
|
|
#7613 |
|
Zakorzenienie
|
miłej podróży Yennuśka!
|
#7614 |
|
Zakorzenienie
|
Hejkaa
pustki,az wiatr wieje![]() Mirusia melduje sie na czuwaniu ![]() Misia dzis Cie dorwe ![]() Bri ale nogochody Yennusia miłej podrówy przywiez mi cos
|
#7615 |
|
Zakorzenienie
|
nogochody
![]() piorę, sprzątam i myślę, co tu na obiad wszamać. na razie zjadłam danio kokosowy pychota!
|
#7616 |
|
Zakorzenienie
|
ludzie jeść
. jestem tak głodna, spragniona i wymęczona psychicznie, że od razu powinnam iść spać . ale muszę zadanka na korki jutro przygotować, zrobić pracę siorkową i poflirtować z blondasem , niewspominając już o plotkach gadugadowych z Miśką, siorką. Rany ale jeszcze Karoli Pariskowej wczoraj powiedziałam, że się odezwę, bo wczoraj nie miałam pracy na gadanie . ech dajcie mi dodatkowe 4 godziny dzienne, a wszyscy będą zadowoleni .gonka idzie zrobić sobie coś do wszamania, bo zdechnę i kto WAM będzie tu te wypracowania pisał . love ya ps. Bri ja to bym powiedziała, że to szybkochody
|
#7617 |
|
Zakorzenienie
|
gonka, odpocznij trochę, a potem - do roboty
![]()
|
#7618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. ja nie wiem jak to się dzieje, że nie mogę się wyrobić ze wszystkim. śpię po 6 godzin, a dla mnie to zabójstwo. muszę min. 8 godzin spać (MINIMUM!!) żeby dobrze funkcjonować. więć powinnam za godzinę udać się do łóżka. z jednej strony jest to możliwe. bo tak naprawdę już jestem gotowa . ale.....muszę wyprać sobie bluzkę, bo właśnie stwierdziłam, że w niej (w żadnej innej! ) chcę iść jutro do pracy . muszę sobie umyć i wypastować buty - nie wiem czy już WAM pisałam, że mam MANIĘ (!) czystego buta. i brudny but na mojej nodze może spowodować pogorszenie humoru . każdy musi mieć jakiegoś bzika .dobra idę prać, bo mi nie wyschnie .
|
|
#7619 |
|
Zakorzenienie
|
"każdy ma jakiegoś bzika, każdy jakieś hobby ma..." lalala
![]() Ja właściwie często śpię tylko ok. 6 godzin (zwłaszcza w tygodniu), ale jak położę się wcześniej to też ledwo wstaję ![]() Ostatnio kładę się mniej więcej po "Szkle kontaktowym" na TVN24 - oglądałyście to? Ubaw po pachy. Zaraz po 22.00 Sianecki albo Miecugow z zaproszonym gościem komentują wydarzenia dnia. Dziś na tapecie będzie pewnie sprawa kontrowersyjnych koszulek i zadzwoni jakiś zbulwersowany moherowy beret
|
#7620 |
|
Zakorzenienie
|
zmykam do łożka, cos mi się zimno zrobiło
pogapię się na Niebiańską plażę, a potem na szkło i kima ![]() Miłych snów
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.

. dziś mamy piątek, więc poniekąd 3 dni wolnego
.
. wczoraj jak zwykle to ja paplałam. 

:

. Bridek wracaj, bo tylko dzięki Tobie ten wątek żył
. jestem wściekła i coraz bardziej wściekła. a we wtorek o 17 to już będę najbardziej jak mu się nie spodoba to co pewnie spłodzę przez 2 dni 

pychota!