|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7621 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Wiesz, ja już myślałam, ze Avon jest firmą kosmetyczną i niech lepiej tego trzyma, bo wcale nie jest takie fajne mieć taki wielgaczny katalog, ale cóż wykorzystywują swą popularność...
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
#7622 |
Rozeznanie
|
Hej
Jestem tu nowa. Chodzi także o firme Avon. Katalog 05/2007 to jest moja druga kampania. I mam pytanko. Czy jesli bede chciała złozyc zamowinie przez interet i mam termin skaładania zamowien do 3. 04 to czy moge złozyc wczesniej? I czy dlugo sie czeka na potweirdzenie złozenia zamowinia? I czy jesli bede je skłdała u mojej OMS w formie formularza na papierze to czy z ineternetowej netto moge cos domowic i czy to przyjdzie w jednej paczce? Wiem troche duzo pytan ale mam nadzieje ze mi pomozecie Pozdrawiam Karolina z Kielc |
![]() ![]() |
![]() |
#7623 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Pozdrawiam i powodzenia w karierze konsultantki ![]()
#7624 |
Rozeznanie
|
Dzięki za pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7625 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Witaj Petitka ![]() Zamówiene możesz złożyć wcześniej, ale dopiero pobiorą Ci je do realizacji 3.04.Potwierdzenie przychodzi mailem na Twoją skrzynkę kilka minut po złożeniu zamówienia. Jak zamawiałam u swojej OMS w formie papierowej to nie mogłam niestety skorzystać z oferty internetowej. Lepiej zamawiać przez internet moim zdaniem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7626 |
Zadomowienie
|
Petitka4: ależ nie ma za co
![]()
#7627 |
Rozeznanie
|
Witaj
![]() No własnie o tą internetową mi chodzi. Ale słyszałam od mojej OMS ze sie wcale nie opłaca zamawiać z netto bo rzadko przychodza produkty. I jak to jest? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7628 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Te produkty z oferty internetowej podobnie jak z papierowych ofert netto są do wyczerpania zapasów magazynowych. Raz przychodzą, a raz nie. Mi częściej przychodzą produkty z oferty internetowej niż z netto papierowej,chyba dlatego,że więcej konsultantek ma ofertę netto papierową i więcej osób składa zamówienia u OMS przez co mniej osób korzysta z internetu przy skladaniu zamówień. Chyba nie zagmarwałam zbytnio... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7629 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#7630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7631 |
Rozeznanie
|
Sunik1 wszystko zrozumialam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7632 |
Zadomowienie
|
Sunik1: hyhy ścigamy się z postami
![]()
#7633 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
I już ![]() Edytowane przez agness86 Czas edycji: 2007-03-29 o 11:03 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7635 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nieee, napewno w 04 uzbierałaś w SUMIE 150zł więc teraz w Coku możesz zrobić zakupy nawet za złotówkę (yyy, choć tak taniego produktu nie ma w katalogu, no ale wiesz o co chodzi) i nic nie dopłacisz. Więc spokojnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7637 |
Raczkowanie
|
witam ja jutro skladam zamowienie z kat. nr 5 zapowiadal sie kiepsko a mam zamowienie na ponad 700zl wiec jest calkiem niezle.Mam takie pytanko odnosnie kosmetykow z serii do opalania czy to bedzie znizka na caly katalog czy tylko na te produkty,ktore zamowimy w katalogu nr 6? bo juz zwariowalam
|
![]() ![]() |
![]() |
#7638 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7639 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale może się mylę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7640 |
Zakorzenienie
|
hej.... mam pytanko... siedze w avonie od ok 2lat na koncie mamy. Teraz chyba sama zostane tak oficjalnie konsultantką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7641 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#7642 |
Zakorzenienie
|
zakupy to wiem, ale zamawianie paczki na COK - pierwszej paczki w nowej kampanii - musi być te 150, czy nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#7643 |
Rozeznanie
|
no pobrano mi fakturke do realizacji, teraz z niecierpliwością czekam na jej podgląd......
|
![]() ![]() |
![]() |
#7644 |
Raczkowanie
|
każda paczka zamawiana w nowej kampanii niezależnie czy do domu czy z odbiorem w COK czy kurier musi być na 150zł aby nie płacić 10zł za małą paczkę, sprawdz sobie dla pewności ostatnią stronę z ostatniej faktury jakie masz daty obowiązywania kampanii u siebie tzn termin wyliczania bazy opustu
|
![]() ![]() |
![]() |
#7645 |
Rozeznanie
|
A w drugim terminie minimalna kwota zamowien musi byc 50 zł zeby nie płacic 10 zl za małą paczke tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
#7646 |
Raczkowanie
|
tak jak już zamówisz za 150zł to potem przez całą kampanię (ten termin wyliczania bazy opustu z ostatniej strony faktury od... do ...) możesz zamawiać za min 50zł i nie będzie dodatkowej opłaty 10zł
|
![]() ![]() |
![]() |
#7647 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja jestem z Wrocławia i mam dzień wysyłkowy F. Najbliższy termin zamówienia regularnego mam na 5.04 ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7649 |
Zakorzenienie
|
dzięki Jadis;*
|
![]() ![]() |
![]() |
#7650 |
Zakorzenienie
|
Zamówienie z 5 mam narazie tylko na 300zł... (razem z moim)... ale czekam jeszcze na kilka innych klientek, ale wątpie że dobiję do 500zł
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.