|
|
#7621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3
Tig a rób kobieto
.Lapi wystaw na allegro buty..Ja odsyłam i z reguły nie ma problemu.Guessa takie niewygodne,żle wyprofilowane były.CK super leżą i chodz wysokie..nawet umiem iść Kama miłego przymierzania |
|
|
|
#7622 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne są te Miszkowe sukienki, bardzo kobiece. aż żal, że ja nigdzie nie chodzę i rzadko mam okazję nałożyć coś takiego
Turkusowe rwą oczy, uwielbiam zresztą ten kolor...
|
|
|
|
#7623 |
|
Zakorzenienie
|
Ma ich tyle..wyciągnął..na lato..a mnie szczęka opadła..Godzinę machałam żelazkiem![]()
|
|
|
|
#7624 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no właśnie ... mama .... boję się , że moja na zawał serca mi padnie ... aczkolwiek, ona wie, że ja to trochę jestem ... nie teges i dośc często miewam dziwne pomysły ... zresztą od urodzenia .... powinna już przywyknąć , przez te 42 lata , prawda ?
|
|
|
|
|
#7625 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, we wszystkim jestem inna ,słucham innej muzyki, mam inne poczucie humoru ,inny styl ubierania się ,nie mówiąc o podejmowanych decyzjach ,ale właśnie dlatego Tigerr wiemy ,że jesteśmy WYJĄTKOWE
|
|
|
|
|
#7626 |
|
Zadomowienie
|
Druga kawka
Ostatnie kilka nocy w ogóle nie mogę zasnąć A rano ciężko się obudzić ... ![]() Dziś mam ważne spotkanie biznesowe o 12.15, kciuki trzymajcie ![]() I bez względu na jej wynik , ( jak się uda to z radości , a jak nie to dla poprawienia humoru ) idę do fryzjera ...Kiedyś starałam się jak najrzadziej chodzić do fryzjera i farbować włosy, by je chronić, bo jednak farby niszczą włosy, no i serwujemy naszemu organizmowi sporą dawkę trującej chemii , ale moja siwizna, wciąż nabiera na sile Czy któraś czytała "Bombę" Karoliny Korwin-Piotrowskiej ? Może to by była dobra lektura na wczasy ?
|
|
|
|
#7627 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
"Stowarzyszenie Miłośników Literatury i Placka z Kartoflanych Obierek" Mary Ann Shaffer, Annie Barrows Albo "Po prostu razem" Any Gavaldy Albo Janet Evanovich Albo Fannie Flagg, chyba wszystkie jej książki są urocze i bardzo dobrze się je czyta... Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2013-06-27 o 10:57 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#7628 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś mam jakiś zły dzień, wiecie - jeden z tych, gdy wszystko jest nie tak
|
|
|
|
#7629 |
|
Konto usunięte
|
Znamy,znamy, Kama
Mnie dziś humor, zwarzony od paru tygodni (urodzinowy Rów Mariański), nieco poprawila książka, która dziś przyszla. Pożyczylam kiedyś z biblioteki, przeczytalam i uznałam, ze MUSZĘ mieć. A że naklad wyczerpany, to poszukiwania trochę trwały, ale w końcu mam ją w łapkach Chociaż może nie ma się z czego cieszyć, bo smutno się kończy... , niestety. To jedna z tych książek, w których wkurzam się na autora![]() Muriel Barbery"Elegancja jeża" |
|
|
|
#7630 |
|
Zakorzenienie
|
Hej niewiasty..Znów mam problem z netem..Wkurzające..Który to juz raz w tym mcu.Płacimy dużo a wiecznie jakieś awarie..wrrrr..Kama przesyłka poszła!
|
|
|
|
#7631 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka, przesyłka tez poszła
![]() Pan mi coś pokombinował z ustawieniami, ale i tak jest inaczej, niż było Drobiazg, a wkurza, bo się przyzwyczaiłam do czegoś innego. Dziś mam "głodny" dzień, a jestem zła i mam raczej destrukcyjne zachcianki A ćwiczeniom mówię nie Irytuje mnie tez fakt, że nadal nie jestem całkiem zdrowa To już tyle czasu od przeziębienia - a ciągle coś mi jest. Ani zdrowa, ani chora...Zaczęłam znowu jeść manukę, dziś tez sięgnęłam po jeżówkę...Zainstalowałam 2 gry -i jakoś mi nie podeszły, pomyślałam o sprzątaniu - nie chce mi się...Po prostu patrzę, komu by dac w mordę Uroki złego humoru...Joj, mam dziś ochotę - na złość - na cos absolutnie niezdrowego i potwornie kalorycznego
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-06-27 o 16:35 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#7632 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymajcie mnie bo ja dam w mordę
Pielęgnuję moje kwiatki w skrzynce, podlewam, przycinam nooooo i co ? Klientka przyjechała na rowerku, rowerek oparła o kwiatki i wychodząc tak szarpnęła, że cała skrzynka wylądowała na schodach! Słodkie przepraszam i adios Zaraz jadę do domu, jem (a co !) i jadę na rolki. Ha, namówiłam nawet męża na rolki, to będzie jego debiut
|
|
|
|
#7633 |
|
Raczkowanie
|
Ja też dziś wkurzona przez TŻ
|
|
|
|
#7634 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś wisi w powietrzu dzisiaj
U mnie za to ok. Wolne mam dzisiaj i jutro Ostatnie ognisko w klasie młodego zaliczone, paszporty odebrane POgoda się poprawiła i nie leje juz jak przez 2 ostatnie dni. Czas się zacząć zastanawiać co i jak spakować na wakacje Jutro auto do kontroli, zakończenie roku, młody na turniej piłkarski...w sobotę jednodniowy turniej szachowy nad morzem. Jadę z młodym Pospaceruję po plaży, powdycham jodu Oby tylko słońce świeciło ![]() Spagetti bolongeze dla facetów, a dla mnie z olejem truflowym na obiadokolację I moze muffinki na deser ? W końcu wolne do czegoś zobowiązuje ![]() Korzystając z wolnego pobiegałam sobie rano dzisiaj. Alez było pięknie i świerzo. Uwielbiam to
Edytowane przez aussiewoman Czas edycji: 2013-06-27 o 17:17 |
|
|
|
#7635 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej bojowo tu dziś..Mordobicie hi hi..Dzis sie złamałam..Sernik,batonik. ..Och
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#7636 |
|
Zakorzenienie
|
hej
u mnie wczoraj wieczorem wkońcu przestało padać ...nawet się ciepło zrobiło popołudniu i słonko teraz się pokazało Tigi ja myślę ,że masz już tyle lat ,że nie musisz się przejmować tym co powie mama na tatuaż ...znów wylądowałam w centrum handlowym, tak całkiem przy okazji ...wszędzie wyprzedaże ...Miszka ja wciągnęłam pół kubka lodów bakaliowych Grycan ....co prawda na obiad była sałata ale to mnie nie tłumaczy skoro chcę zrzucić co nieco ...mam miesiąc na zrzucenie opony , nie wiem jakim cudem to zrobię ![]() póki co przejdę się na piechotkę po nową Panią lub Zwierciadło ![]() a na zakupach też się nachodziłam w końcu sporo Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-06-27 o 18:22 |
|
|
|
#7637 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! !!!!!!! ludzie czymajcie mię bo nie wytrzymię !!!!!!!!!!! ![]() :p ala:Co za k.urewski dzień !!!!!!!!! Najpierw telefon od pana z allegro , że moich cudnych , najpiękniększych i najbardziej na świecie pożądanych przeze mnie butków NIE MA !!!! "Sprzedały się na sklepie ".... K. mać !!!!!!!!! Ja chcę TE BUTY ! Tego dowiedziałam się jadąc na moją BARDZO WAŻNĄ rozmowę biznesową , która niestety się nie powiodła i półroczne plany poszły się chrzanić ... ![]() Do fryzjera się powlokłam wściekła... tam, na szczęście ok . Włosy mam jaśniejsze troszkę niz zwykle , zrobiłam , ładne ombre , ale takie ładne , delikatnie przechodzące kolory ... Ale niestety na skutek dzisiejszej porażki , nie poprawiło mi to humoru ... Wszystko jest do dupy ... Edytowane przez Tigerr Czas edycji: 2013-06-27 o 19:09 |
|
|
|
|
#7638 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
Póki co piersi do góry i 3 kwiatki mi padły...jakieś dziadostwo je zjadło |
|
|
|
#7639 |
|
Zakorzenienie
|
Tigi
Ja lojalnie ostrzegłam tz, że jestem zła, ale już ciut mi przeszło. ABS i pupa zrobione A zaraz pewnie upiekę muffinki czekoladowe według nowego przepisu. dla jasności - UPIEKĘ, nie zjem
|
|
|
|
#7640 |
|
Zakorzenienie
|
13 dziś czy co
Tig poszukaj na necie,może są jeszcze takie buciki naszyte kieszenie..albo ja oglądałam nie takie
|
|
|
|
#7641 |
|
Zakorzenienie
|
Doberek , kawa dziewczyny !
![]() zakończenie roku szkolnego .... można będzie dłużej pospać przez 2 mieś. , na to cieszę się najbardziej Miszka ja z Pepe J. kupuje tylko fason Pixie , raz kupiłam inne i nie noszę ich , już tak nie leżą mi dobrze ...także musisz sobie fason dopasować koniecznie Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-06-28 o 08:01 |
|
|
|
#7642 |
|
Zakorzenienie
|
I na 2 mce budzik przestanie mnie wkurzać! Lapi Pixie,ale co dalej..Zobacz na metce..Jaki symbol..Ma dobrze,wysoko ,kieszenie naszyte?Kawa dziołszki?
|
|
|
|
#7643 |
|
Zadomowienie
|
Kawa....
I humor do d....
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#7644 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś musi być lepiej, MUSI
![]() Rano przed pracą, wstąpiłam do 'żabki' po mleko do kawy, a sklep kilka kroków od mojej pracy. Pani sprzedająca mówi, że dziś będą miały rewelacyjny utarg bo.... koniec roku szkolnego. Podciągając rolety w oknach co widzę? młodocianych z piwkiem , pogoniłam małolatów, ale tak smutno mi się zrobiło, że takie dzieciaki już piją. |
|
|
|
#7645 |
|
Zakorzenienie
|
Klną,piją..Zachowanie co nie których,woła o pomstę do nieba! Kupiłam w sklepie natura,wczoraj paste i juz dziś dostałam.To się nazywa błyskawiczna dostawa
http://mkidzinski.natura24.pl/cmd-te...kowa-15ml.html Sklepik sprawdzony-polecam |
|
|
|
#7646 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Bo to ja mam dzisiaj zły dzień i chumor do bani. Chętnie bym dołożyła jednej osobie.... Już po odebraniu świadectw. 2 miesiące wakacji dla młodego. No i musze kończyć.... cdn |
|
|
|
#7647 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
u mnie herbatka Tigerr tośmy Ci buty pochwaliły , wytłumacz sobie to tak ,że pewnie nie byłabyś z nich zadowolona i na pewno kupisz sobie lepsze Widzę ,że nie tylko ja dziś się cieszę ,że budzik już mogę wyłączyć na 2 miesiące Mi przyszła sukienka którą zamówiłam ,wstępnie jestem zadowolona |
|
|
|
#7648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miszka ja mam to samo tyle ze u nas domy z plyty karton gips te domy to jakby scian nie mialy . juz nie mowie o szumiacec wodzie bo wszystko doslownie wszystko slychac. Cytat:
inna muzyka inne gusta kulinarne , jakies zamilowanie do gadow i wiele wiele innych
|
||
|
|
|
#7649 |
|
Zadomowienie
|
Humor ciut lepszy ....
A to za sprawą zakupów ( oczywiście )Miałam dziś do załatwienia kilka spraw urzędowych i dośc szybko mi się udało jej załatwić ( brak kolejek , pewnie ze względu na dzisiejsze zakończenie roku szkolnego) , no i cóż było robić z godziną wolnego czasu ? Odwiedziłam swój ulubiony second hand ![]() Zakupy się udały - super - kupiłam ( jak nie ja ) 4 SUKIENKI ( Miszka , pochwal ), spódniczkę, spodenki krótkie i coś tam jeszcze ....buterfly - nie dam rady sama sobie wmówić, że buty były na nic ... |
|
|
|
#7650 |
|
Zakorzenienie
|
buty boskie( jak obcasow nie nosze tak te mi sie podobaja ) fakt Tig - a moze ma ktos inny albo jakis sklep online?
pochwal sie sukienkami Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2013-06-28 o 17:15 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:43.

.Lapi wystaw na allegro buty..Ja odsyłam i z reguły nie ma problemu.Guessa takie niewygodne,żle wyprofilowane były.CK super leżą i chodz wysokie..nawet umiem iść

i dośc często miewam dziwne pomysły ...

, ale moja siwizna, wciąż nabiera na sile 

Chociaż może nie ma się z czego cieszyć, bo smutno się kończy...
A ćwiczeniom mówię nie
To już tyle czasu od przeziębienia - a ciągle coś mi jest. Ani zdrowa, ani chora...Zaczęłam znowu jeść manukę, dziś tez sięgnęłam po jeżówkę...

Jutro auto do kontroli, zakończenie roku, młody na turniej piłkarski...w sobotę jednodniowy turniej szachowy nad morzem. Jadę z młodym