Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 - Strona 256 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-09, 15:11   #7651
ch_aga
Zadomowienie

Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06

Agiko -- z okazji rocznicy
Nasza będzie 28 lipca ale to już szósta. Znająć mojego Tż to pewnie i jednej róży nie dostanę, daleko mu do romantyzmu
Co do ubierania dzieci to Mateuszek u babci na działce lata w samej koszulce bez bodziaka, dupkę se wietrzy I co chwila smaruję go mleczkiem przeciwsłonecznym. Mam Ziajkę i jestem bardzo zadowolona, super się wchłania, jest wydajne i niedrogie oczywiście, no i chyba naprawdę chroni bo jak z jakieś pół godziny Muszek latał na golaska to skórka nadal jest jasna a przyznam, że bardzo się bałam, czy się nie spiecze a tu nic

Dzisiaj Tż sam pojechał z Muszkiem na wieś do babci a ja sprzątałam. Pochwalę się, że wypucowałam mieszkanko jak nigdy Gdybym jeszcze pomyła okna to już wogóle byłoby cacy ale już mi się nie chce, poczekam aż będzie chłodniej Teraz delektuję się zasłużoną kawką i błogim nicnierobieniem SAMA Chociaż cały czas o nich myślę
U nas w bloku jest Figurka Matki Boskiej Fatimskiej i tak się składa, że dziś przychodzi do nas, wymodlę się za wszystkie czasy
Pozdrawiam
ch_aga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-09, 15:16   #7652
agika11
Zadomowienie

ło matko jaka sielanka normalnie uwielbiam upały

Dzięki kochane za życzenia, mam nadzieję, że się spełnią Mój TŻ to dobry chłop, tylko ja ciągle się czepiam.
KAsiulek za bukiety, są piękne. Sama je robiłaś . Zdolniacha Śliczne. To w końcu się zgubiłam, masz tą kwiaciarnię? Kiedyś coś czytałam o kwiaciarni, ale myślałam, że już masz? To jak sprzedajesz te cudne bukiety?? pogubiłam się.
Właśnie skończyliśmy chlupanie się w basenie, całe gacie mam mokre. Milcio dostał butlę i bez jęknięcia zasnął. Idę się opalać, TŻ właśnie rozpala grilla na obiad. Żyć nie umierać. Jak Milcio się obudzi to jedziemy na wycieczkę rowerami. Mam nowy śliczny rower, TŻ musi mi tylko koszyczek przykręcić, bo bez koszyczka ani rusz.
A z pracą ...życie pokaże, zostawiam wszystko swojemu biegowi, tylko się pomodlę oby wszystko było ok.
No Tiaraa jesteś WIELKA . FAjnie Kociulku, że już masz wózek. TYlko dlaczego o wszystko co nam się należy trzeba się upomnieć
miłego popołudnia
Stary 2007-06-09, 15:46   #7653
tiaara
Wtajemniczenie

GG do tiaara

Kociulku to bardzo dobrze ze ci dali i wcale wyjatku nie zrobili bo to ich wina ze brakowalo. a ja do tej firmy napisze ze sprawa zostal wyjasniona. ja zawsze uwazam ze dobrze czasem upomnic sie wyzej niz wczesniej. tym razem zadzialalo. i nich wam dobrze sluzy

Agiko no to super zeczywiscie masz. zyc nie umierac. ja tez posprzatalam przemeblowalam a potem poszlam z Wiki na dwor. wybiegala sie a potem usnela. i znow sukces. bez smoczka i w ciagu okolo 10 minut. telewizor chodzil a TZ chrzakal i wcale jej to nie przeszkadzalo. tylko ze musze wyczajac momenty gdy chce jej sie spac bo inaczej bedzie plakala w lozeczku bardzo dlugo. wiec pore nocna musze co dzien skracac o kilkanascie minut. ale powiem ze sie oplaca. nie mecze sie juz tak.

Kasiulka chyba szaleje w kuchni.
-i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.

http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png
tiaara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-09, 18:26   #7654
tiaara
Wtajemniczenie

GG do tiaara

u n pomimo ladnej pogody rano i do poludnia teraz sie rozpadalo i siapi a wczesniej padalo na calego. wiec o podworku mozna zapomniec chyba ze ktos po mokrej trawie chce poplumkac.

widze ze wszytskie milo spedzaja sobotnie popoludnie a my siedzimy sobie w domku. pozdrawiam

Stary 2007-06-09, 19:54   #7655
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Kasiulko życze Ci by Twoje marzenie o własnej kwiaciarni kiedyś się spełniło .

Mi się znowu marzy swój własny pensjonacik, dobra restauracja, koniki super nic więcej do szczęcia by mi już nie było trzeba, ale to nigdy się nie spełni, chociaż kiedyś tż chciał bym zajęła się agroturystyką i on by mi pomagał ale wiadomo to trzeba mieć niezłą kasę .

Tiaaro za Kociulka, super że jej pomogłaś JESTEŚ WIELKA!!!

Ja wxzoraj zaszalałam z tż wróciliśmy podchwiani do domu o 2.00rano nagadałam się, pograłam w lotki i opiłam się piwem . Dzisiaj znowu byliśmy na grillu u mojej przyjaciółki, Mati troszkę mi się spiekł, ale było super, oczywiście nie śpi cały dzień i wciąż szaleje te dziecko jest nie do zdarcia . Tż idzie na piwko z kumplem, a ja dzisiaj biorę długą kąpiel i też szybciej spać jak mały pozwoli.
płatek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-09, 20:28   #7656
kasiulka
Zakorzenienie

uff co za upalny dzien . Bylismy dzis na Piratach z Karaibów , fajny filmik, chwilami bardzo abstrakcyjny i pełen surrealim , ale miło spedzilismy czas no i ten boski Orlando . Oliwka wykonczyła babcie, sama tez padła - pół dnia pluskala sie w baseniku a drugie pół robiła podkopy do sąsiada pod skarpą i wyrywała trawe z ogródka - mielismy kupowac kosiarke, ale Oliwka spoko robi za trzy

Agiko kwiaciarni nie mam , miałam kiedys, przed urodzeniem Oliwki ale interes nie wyszedł bo miała fatalną lokalizacje. No ale posmakowałam pracy na własny rachunek i bardzo chce do tego wrócic, tylko skad wziąc kase . bukiety były robione juz jakis czas temu, dla klientek, na warsztach florystyczych, mamt ego pełno na dysku - tylko to mi zostało . Ech.

No nic ide podlewac ogródek, ziemia sucha jak wiór.

Oliwka
kasiulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-09, 21:48   #7657
kostka.kr
Zadomowienie

GG do kostka.kr

Agiko, życzę Ci kolejnych szczęsliwych lat z męzem , wszystkiego dobrego
A Tobie Kasiulko spełnienia marzeń w postaci własnej kwiaciarni

Agiko z tym upominaniem o to co nam sie należy masz rację. Ja 2 miesiace temu dowiedziałam sie o becikowym od miasta Krakowa. Oczywiscie nie dostalismy tego becikowego bo nic nie wiedzielismy, a nikt nas o tym dodatkowym nie poinformował. I własnie kilka miesięcy temu, koledze mojego męza urodziło sie dziecko i dostał 2 tys. zł, to ogólnopolskie becikowe + to krakowskie. Zadzwoniłam do Urzędu spytac sie o to, pani owszem potwierdziła, ale powiedziała że juz sie mojemu dziecku nie nalezy bo to becikowe wypłacaja tylko do pół roku po urodzeniu.
Tak wiec, jesli coś sie nalezy to trzeba sie upominac, niestety .

U nas dzis był skwar, moje samopoczucie do d*** . Wczoraj nie mogłam usnąc, kręciłam sie na łóżku około 4 godzin. Usnęłam koło 2-ej w nocy, ale co z tego jak budziłam sie co pół godziny. Wstałam koło 7-ej, ale czułam się taka padaka, że nie pamietam dawno takiej nocy. Pocieszające jest to, że Natalka dobrze spała...... własnie, Natalka sie zbuntowała i nie chce sie puszczac, chodzi za jedna rączkę. Jak sie ją pusci to od razu schodzi do raczkowania...... chyba Ją za wcześnie pochwaliłam

Idę spac, jutro moze bedę miała bardziej przytomny umysł, bo dzis jestem

Kolorowych snów dziewczyny

kostka.kr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-09, 22:47   #7658
kasiulka
Zakorzenienie

hej baby tu kasiulka na lekkiej bance ;S
Piffkowalismyy z małzem na nowo zrobionym tarasie i chyba o jedno pifko za dużo , ale mi wesoło chyba mi dzis upał zaszkodził
ide spac bo trochr nioe trafiam w klawiature

Oliwka
kasiulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-10, 08:36   #7659
agika11
Zadomowienie

Hejka - wpadłam się pożegnać, dziś niestety wyjazd na cały tydzień Ale już ostatni tydzień szkolenia . Jak mi się nie chce to możecie sobie tylko wyobrażać.

Kostko rzeczywiście cię zrobili. Żeby tylko kasy nie dać, to prawie, że ukrywają informacje.

No no Kasiulek, Płatek i reszta - pifkowy weekend nie ma co
KAsiulek - marzenie się spełni tylko trzeba w to wierzyć, zwłaszcza, że masz zdolności i już doświadczenie. A ty Płatek tak nie pisz, że agroturystyka nigdy się nie spełni bo . Tak ja wyżej - jak się bardzo czegoś chce i jak się do tego dąży to się spełni. Już życie się tak ułoży. Ja w to wierzę i już
No nic lecę do kościoła.
Miluś śpi (wstał przed 6).
Stary 2007-06-10, 10:49   #7660
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Agiko wierze że Ci się nie chce i wcale nie dziwie, ale super że to już ostatni tydzień szkolenia pewnie mąż też skacze z radości ale jak to szybko zleciało .

Ja też dzisiaj wyjerzdżam, ale do Bydzi i zabieramy ze sobą brata na parę dni bo chce jakieś zakupy sobie porobić będe miała z kim piwko wypić .Dziewczyny przytyłam kilogram a brzuch mi urusł chyba od tego piwka bo go ostatnio sporo wypiłam . Oj co ja bym dała by mieć blisko rodzinę i znajomych....

Kasiulku fajnie, że masz już doświadczenie, tylko właśnie dobry punkt znaleźć to już połowa sukcesu a bukieciki są naprawde piękne .

Kostko w Bydgoszczy też jest drugie becikowe od prezydenta, ale my niestety nie jesteśmy tam zameldowani więc nam przepadło, ale wiedziałam wcześniej o tym szkoda, że Wy tak późno o tym usłyszeliście 1tyś. to sporo kasy .

Mati ma znowu katar chyba przez wczorajszy dzień bo chodził o gołych nóżkach na pampersie i koszulce jak byliśmy u przyjaciółki ja oczywiście dalej przeziębiona i zawalone gardło.
Stary 2007-06-10, 12:01   #7661
tiaara
Wtajemniczenie

GG do tiaara

Kasiulko mam nadzieje ze nie masz kaca p tym piffku. a dzisiaj zalecam duzo czasu na swierzym powietrzu. dobrze ze masz wlasne podworko to posiedzisz na tarasie i bedzie dobrze. a z kwiaciarnia wypali ci na pewno. masz juz doswiadczenie i wiesz co jest potrzebne i wiesz co w trawie piszczy wiec za drugim razem bedzie ci latwiej.

Kostko tak to uz jest ze czlowiek jak nie pochodzi i sie dobitnie nie popyta to zawsze o czyms mu nie powiedza. ale zeczywiscie tyle kasy to sie zawsze przy dziecku przyda. jak ja urodzilam to dostalam tylko 500 zl wiec w porownaniu do tych 2000 teraz to ogromna roznica. nawet za bardzo nie odczulam tych pieniazkow bo wiecej wydatkow.

Agiko pewnie uz nie przeczytasz ale zycze ci aby ten tydzien szybciutko cie minal. i pewnie tak bedzie bo to juz twoj ostatni wyjazd.

ostatnio u nas na placu zabaw kosili ale co najdziwniejsze ze skosili wszedzie tylko nie na placu zabaw. trawa rosnie bo na zmiane pada i swieci slonce. dzisiaj bylam w sklepie i trawa taka wysoka ze jakbym wpuscila Wiktorie w ta trawe to tylko czubek glowy byloby jej widac. u nas w nocy padalo i rano tez ulewa jak sto diablow. a teraz wychodzi sloneczko. mam nadzieje ze osuszy trawe bo siedziec z Wiki caly dzien w domu - tragedia.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-10, 22:24   #7662
gosiaczek94@buziaczek.pl
Zadomowienie

a ja sie musze pochwalic!!
Nataniel przespal cała noc bez cyca i to nagle bez planowania dopiero o godz
4 :30/4o napił się...Byłam w szoku
teraz będe sie starała syta kolacje robic zeby mi noce spał i nie jadł tak owogle to pozdrawiam ja sie opalałam szalałam z kumpela i dudusiem w parku
Nati dostał od dziadków rowerek trzykołowy

Dobranoc
gosiaczek94@buziaczek.pl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-11, 10:17   #7663
kostka.kr
Zadomowienie

GG do kostka.kr

Agiko, oby ten tydzien szybko Ci zleciał, buziaczki

Płatku, to cieszysz sie, ze choc kilka dni bedzie z Wami Twój brat . Zawsze to jest z kim pogadac, a nawet napic sie piffka

Gosiaczku, gdzie jest ten superowy plac zabaw w Krakowie, o którym ostatnio pisałaś? Pytam bo chciałam sie tam wybrac, a nie wiem gdzie on jest. Spotkałaś sie juz może z Rybulkiem?

Stary 2007-06-11, 11:18   #7664
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1
Re: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06

Tak Kostko masz racje bynajmniej nie jestem sama z Matim coprawda tylko kilka dnia, ale dobre i to .

U nas niestety nocki bez zmian maly się chyba już nie zmieni, nad ranem przez godzinę mnie kopał i spychał z łóżka mała wiercipiętka.

Wklejam zdjęcia z soboty i jedno z babcią
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC05599.JPG (72,0 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05619.JPG (107,0 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05623.JPG (112,5 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05629.JPG (104,8 KB, 30 załadowań)
Stary 2007-06-11, 12:17   #7665
gosiaczek94@buziaczek.pl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kostka.kr Pokaż wiadomość
Agiko, oby ten tydzien szybko Ci zleciał, buziaczki

Płatku, to cieszysz sie, ze choc kilka dni bedzie z Wami Twój brat . Zawsze to jest z kim pogadac, a nawet napic sie piffka

Gosiaczku, gdzie jest ten superowy plac zabaw w Krakowie, o którym ostatnio pisałaś? Pytam bo chciałam sie tam wybrac, a nie wiem gdzie on jest. Spotkałaś sie juz może z Rybulkiem?

w AWF ie jeszcze coprawda grunt nie ejst idealny ale prawcopodobnie beda tam piasek wysyywac...w srodku parku

chustawki zjezdzalnie itd z drewna Natan ten plac uwielbia i siła musze go z tamtad zabierać

a Rybulek przepadł
Stary 2007-06-11, 12:43   #7666
ch_aga
Zadomowienie

Płatku -- widzę, że Mateuszek w pieluszce śmiga, nasz to na golaska, tylko w podkoszulku
Pozdrawiam
Stary 2007-06-11, 14:37   #7667
kociulek
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Teściówka pojchała do piątku luz I bardzo dobrze bo pozarłyśmy sie w sobotę Normalnie chyba powinnam dostać jakiś medal za to,że tyle czasu z nią wytrzymuję pod jednym dachem. Ech... szkoda gadać... Obie ochłoniemy przez ten czas.

I chyba najważniejsza wiadoność. Dziewczyny, ponownie zostaniecie ciociami! Wczoraj wieczorkiem zrobiłam test i pokazało II Cieszę się i boję dużo bardziej jak przed pierwszą ciążą. Nie spałam przez całą noc,chyba z wrażenia A tak poza tym to nie odczuwam zupełnie nic Raz tylko zemdlałam co nigdy wcześniej mi się nie zdarzyło,ale myslałam,że to od mojego odchudzania,albo z tego gorąca. A tu proszę, wszystko wskazuje na to,że Adrianek będzie miał rodzeństwo

My + A + K +
kociulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-11, 14:47   #7668
ch_aga
Zadomowienie

Kociulku -- moje ogromne gratulacje Bardzo się cieszę
Pozdrawiam
Stary 2007-06-11, 15:40   #7669
gosiaczek94@buziaczek.pl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kociulek Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Teściówka pojchała do piątku luz I bardzo dobrze bo pozarłyśmy sie w sobotę Normalnie chyba powinnam dostać jakiś medal za to,że tyle czasu z nią wytrzymuję pod jednym dachem. Ech... szkoda gadać... Obie ochłoniemy przez ten czas.

I chyba najważniejsza wiadoność. Dziewczyny, ponownie zostaniecie ciociami! Wczoraj wieczorkiem zrobiłam test i pokazało II Cieszę się i boję dużo bardziej jak przed pierwszą ciążą. Nie spałam przez całą noc,chyba z wrażenia A tak poza tym to nie odczuwam zupełnie nic Raz tylko zemdlałam co nigdy wcześniej mi się nie zdarzyło,ale myslałam,że to od mojego odchudzania,albo z tego gorąca. A tu proszę, wszystko wskazuje na to,że Adrianek będzie miał rodzeństwo

Gratulacje!!!
Stary 2007-06-11, 16:12   #7670
tiaara
Wtajemniczenie

GG do tiaara

kociulku moja wielkie gratulacje. dbaj o siebie i ciesz sie ze nic ci nie dolega. i mam nadzieje ze jak najdluzej sie utrzyma dobre twoje samopoczucie. normalnie super wiadomosc.

Stary 2007-06-11, 18:08   #7671
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Kociulku gratulacje dużo zdrowka dla Ciebie i fasolki a jak tż zareagował na tą wiadomość ?
Stary 2007-06-11, 21:45   #7672
hania024
Zadomowienie

GG do hania024
Dot.: Re: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06

Kociulek gratuluje

U nas wszystko dobrze byłyśmy sobie na mazurach, pojechaliśmy w czwartek a wróciliśmy w sobote, ale nie miałam wczoraj natchnienia na pisanie bo się troche z mężem pociełam Jutro jedziemy załatwić Pati paszport mamy już zdjęcia tylko ciekawe czy im się spodobają bo mają teraz takie wymagania że chyba nie sposób zrobić dziecku takie zdjęcie

Agika spóźnione życzenia z okazji rocznicy

Kasiulko bukiety poprostu śliczne masz talent kochana , a może jakaś dotacja z unii na rozkręcenie własnego biznesu by się znalazła

Płatku super zdjęcia Mati do taty robi się podobny, a jaki szczęśliwy przy tatusiu

Napewno o czymś zapomniałam napisać, ale musicie mi wybaczyć bo mam skleroze
hania024 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 09:17   #7673
kostka.kr
Zadomowienie

GG do kostka.kr

Kociulku WIELKIE GRATULACJE!!! .
Mąż pewnie bardzo sie cieszy , a Adrianek będzie miał rodzeństwo . Jeszcze raz gratuluję

Haniu gdzie dokładnie byliscie na Mazurach?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-12, 09:45   #7674
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Haniu gdzie się wybieracie że wyrabiasz małej paszport?

Mój brat pojechal dzisiaj rano wczoraj zadzwonil do niego kumpel, żeby ten jechał z nim do Gdańska więc ten w długą- pędziwiatr. Trochę mi teraz smutno myslałam, że zostanie do środy.
Matiemu dokuczają strasznie zęby dałam mu panadol bo wściekał się niesamowicie.
Stary 2007-06-12, 11:48   #7675
kociulek
Zakorzenienie

Kochane,wielkie dzięki
Wprawdzie zawsze z mężem mówilismy,że idealna różnica między dziećmi byłoby 2 lata,ale początkowo bardzo sie wystraszyłam. Chcę mięć,nawet bardzo,drugiego bobasa,ale tą decyzję pewnie cały czas bym odkładała,mówiąc,że jeszcze nie jest idealny moment. Jedynie czego mi szkoda,to tego,że nie mam pracy i stałego pewnego grosza. Ale mąż mi mówi,żebym się nie przejmowała, Nawet ostatnio sąsiadka powiedziałą mi Jeszcze zdązysz się napracować. Teraz cieszę się ogromnie Nic przecież nie jest ważne tylko to,aby dziedziątko było zdrowe. Z Adriankiem nie było nigdy żadnych problemów. Nie ma żadnych alergii pokarmowych,noce przesypia nie płącząc,daje wyspac się mamusi mleka tez nigdy nie musiałam kupować,bo ode mnie żłopał az sie uszy trzęsły i modlę się aby z nastepnym było tak samo. Rozpiera mnie radość i szczęście Wiecie już nawet myslałm nad przemeblowaniem i kogo weźmiemy na chrzestnych
A mąż cieszy się razem ze mną i śpiewa małemy Oj tak tak,oj tak tak, przydałby się brat Ja wprowadzam tylko jedną poprawkę - marzy mi się dziewczynka

My + A + K +
Stary 2007-06-12, 12:35   #7676
_dAria86
Rozeznanie

GG do _dAria86 Send a message via Skype™ to _dAria86

Kociulku super bardzo sie ciesze oj coraz bardziej sama chce drugie dzieciątko

Haniu Zuzka miała 6miesiecy jak miała robione zdjecie do paszportu, juz to nowe. A jeszce wtedy nie siedziała, wiec ja ją czymałam, na smamym ,,końcu kolan,, fotograf zrobił zblizenie i była tylko buzka tak jak byc powinno. Zresztą fotograf wszystko dogra

Agiko to tak jak ja mąż super facet a sie go czepiam.

Płatku dobrze czasem sie nabzdryngolić

cos o rowerku było Zuza ma 3kołowy, z zabezpieczeniami, no i kijkiem do sterowania.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zuza i my 106mina.JPG (116,3 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zuza i my 116kubus zuzka cd.JPG (51,4 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zuza i my 127buła.JPG (82,5 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zuza i my 159telefon.JPG (48,9 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zuza i my 175kot i Mąż.JPG (57,1 KB, 27 załadowań)
_dAria86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 13:38   #7677
ch_aga
Zadomowienie

Dario -- Zuzek śliczny A Twojego chłopa to ja skąś znam Kogoś mi przypomina ale totalna pustka w głowie i nie wiem kogo
Pozdrawiam
Stary 2007-06-12, 13:44   #7678
kociulek
Zakorzenienie

Daria
I zgadzam się Chagą, Zuza to śliczna dziewczynka

My + A + K +
Stary 2007-06-12, 14:37   #7679
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Dario Zuza jest boska troszeczkę się zmieniła i jakby jej włoski pojaśniały . Dawno jej nie pokazywałaś . Kotek słodziutki teraz chyba doszło Ci jeszcze zajmowanie się nim . A co nowego u Ciebie, znalazłaś pracę czy dalej siedzisz w domku?
Stary 2007-06-12, 15:06   #7680
hania024
Zadomowienie

GG do hania024

Kostko na mazurach byliśmy w Kamieniu jest to niedaleko miejscowości Ruciane Nida zawsze tam jeździmy już od paru lat

Płatku paszport nam potrzebny bo chcemy jechać na Krete na wakacje

I udało się załatwić dziś paszport teraz tylko odbiór za miesiąc i już tylko jechać na wakacje

Kasiulko z tego co pamiętam to ty bywałaś na Krecie i może polecisz mi jakieś fajne miejsce, hotel. A wogóle wysłałam ci wiadomość na PW jak jesteś zaineresowana to odpisz.

Daria śliczna ta twoja Zuzia ale ona się zmienia A fotograf u którego byliśmy to taki nie bardzo był i już się bałam że zdjęcie będzie złe ale nic babka nie powiedziała więc wszystko dobrze

A to fotka Pati do paszportu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Pati061.jpg (117,6 KB, 17 załadowań)
hania024 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości