![]() |
#7681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
dzizas Kreta
![]() ![]() ![]() ![]() Zazdroszcze Haniu ![]() ![]() jesli mogę cos poradzic to obierzcie kierunek Chania a najlepiej Rethymnon - optymalne położenie - jakies 1,5-2 km od centrum. Jest juz spokojnie, plaża pusta (bo w centrum tłok) a mozna spacerkiem wsród palm dojsc i rozkoszowac się tym cudnym miastem ![]() Odradzam Heraklion i okolice - najmniej ciekawa częśc Krety, najgorsze plaże. A na miejscu, jesli macie zamiar pojeździc (najlepiej wynając auto z wypożyczalni) to chętnie napiszę co warto obejrzeć ![]() Wklejam link do mojego starego albumu na onecie, jest tam pare fot z Krety, jakbys chciała pooglądac. W ogole to pytaj co Cie interesuje, ja o krecie moge godzinami ![]() http://foto.onet.pl/3am2k,c4f6z8c4uuwp,u.html?P=0 Daria, Hania - sliczne Wasze córeczki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7682 |
Zakorzenienie
|
Re: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
No super Haniu Kreta
![]() ![]() Kasiulko wystarczy, że wyjme aparat Mati wyszczeża zęby ![]() ![]() Śliczne zdjęcia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7683 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
kretaaa mnnmnnmn super
ja na wakaje polecam Chorwacje !! noi Sardynie...ale w Chorwacji było boskoo (francja_dla mie nic nadzwyczajnego Włochy w sumie tez fajne i Hiszpania...ale moich faworytów wam polecam) kapiel w morzu połączona z podziwianiem pieknych gór...Cudownie...na mnie po powrocie mówili Kubanka z blond włosami...bo naturqalnie m am raczej jasne włosy a byłam dosłownie czarna bo mam ciemną karnacje a tam upały niesamowite.. my z małzem jak naraze za granice wypadu nie rbimy za to ja jutro do rodziny wyjezdzam... Edytowane przez gosiaczek94@buziaczek.pl Czas edycji: 2007-06-12 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#7684 |
Zakorzenienie
|
Płatku dziekuje
![]() ![]() ![]() ![]() A jesli chodzi o małża to nie lubie go bez brody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No nic spadam na M jak Milosc ![]() Widziałam dzis Joasie ale nic nie napisała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7685 |
Zakorzenienie
|
Tak Joasia była i nic nawet nie skrobneła
![]() ![]() Kasiulko Ty tu już nam nie ściemniaj bo my wiem jak ślicznie wyglądasz ![]() Wąchałam dzisiaj Chanel Chence, ale żadno mi nie podpasowało to nie moje zapachy. Kupiłam dzisiaj w cerrfurze pampersy 120szt. za 89,90zł i dostaliśmy osłonki na szyby gratis ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7686 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ty i balerony ![]() Płatku nie pisz takich głupot ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7687 |
Wtajemniczenie
|
witam kobietki.
dzisiaj zalatwinia troche mialam w urzedach skarbowych. trzeba niestety wystac swoje zeby dostac zaswiadczenie o dochodach zeby dostac marne 45 zl zasilku rodzinnego. potem jeszcze w mopsie nastepna kolejka zeby zlozyc dokumenty. nie chce mi sie ale dobre i 45 zl chociaz na pampersy. chociaz jeszcze troche a bede oduczac Wiki . zaypianie i oduczanie smoczka idzie niezle. gorzej w srodku nicy gdy Wiki sie przebudza. placze dopoki nie dostanie smoczka a mi glupio go nie dac bo rodzice za sciana i na rano do pracy. ale efekty s takie ze Wiki juz nie za bardzo za smoczkiem ie placze przy zasypianiu. boze wakacje... marzenie. nie mowiac o wyjezdzie gdzies na terenie kraju a co tam gdzies za granice. Wiki pol dnia siedziala w basenie na dworzu. wlozyla do niego duze wiadro miske i jeszcze wszystkie zabawki do piasku. wyjsc nie chciala a potem juz nawet sie kapa nie chciala. ide sie kapac jutro doczytam co naskrobalyscie dokladnie
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7688 |
Wtajemniczenie
|
witam kobietki.
Dario Zuza to super dziewczyka, taka siczna i zawsze super na zdjatkach wychodzi. normalnie cudo. a gdzie tam zrobic mojej Wiktorii zdjecie. koszmar. nigdy sie nie spojrzy w obiektyw a jak sie spojrzy to zaraz odwraca glowe. stad malo zdjatek mamy. powiem wam szczerze ze mnie oststnio zycie przytlacza. nie potrafie sie dostosowac do jego rytmu. czuje ze jestem gdzies dalej w tyle i co chwila musze nadrabiac na szybkiego. czuje ze po postu nie daje rady. zmyka na dwor z Wiki sie poopalac.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#7689 |
Zakorzenienie
|
Tiaara, ja tez tak czasem mam,a ostatnio chyba było coraz gorzej. nawet nie potrafiłam się z niczego cieszyć. To mnie strasznie przytłacza. Dlatego chciałam znaleźć pracę aby chociaż wyjść do ludzi.
Teraz wynik testu mnie bardzo mobilizuje. Ciesze się coraz bardziej.Jedynie co mnie bardzo martwi,to brak jakichkolwiek objawów. Zapisałam się do lekarza,ale dopiero na wtroek,bo nie ma wcześniejszego wolnego terminu. Wczoraj zrobiliśmy sobie spacer. Jak wyszlismy z domu po 19ej, to wróciliśmy ok 22:30 ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7690 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
Ostatnio głównie czytam, jak usiąde to juz mi nie starcza czasu na odpisanie, często też nie mam ochoty ![]() ![]() U nas wszystko dobrze, mimo że w mieszkaniu nadal syf i walające się kartony - zawsze mnie do doprowadza do szału ale jakos musze przeżyć. Są dziadowskie terminy: na szafe czekamy 2 miesiące, na kanape podobnie, masakra ![]() Julka, w sumie nie moge narzekać. Czasami mnie wkurza ale w porównaniu z tym co było kiedyś to i tak jest super ![]() ![]() ![]() ![]() Najgorsze są noce ![]() ![]() Skończyłam sesje - pełen sukces ![]() ![]() Mielismy świetny długi weekend. Cały czas poza domem, obiady na mieście, wycieczki - tak jak kiedyś. Bylismy w Poznaniu w Starym Browarze, pełen exclusive, wielki świat, tylko mieć worek pieniędzy. Jestem sroka lubie się chociaż pogapić. Zaszalałam w delikatesach, ale tam mieli cuda ![]() Bylismy też w zoo we Wrocławiu (Agika nie bij tylko daj mi na PW swój nr telefonu, napewno będziemy teraz częściej u was bywać). Julka szalała w zagrodzie gdzie "luzem" chodziły kozy. Ale miała radoche. Było tylko ooooooooo!!!! uuuuuuuu!!! najbardziej ją zdziwiło to że zwierzęta też jedzą ![]() Wklejam fotki z wojaży. Kociulki - gratuluje i podziwiam. Dla mnie dwójka takich maluchów to kosmos.
#7691 |
Wtajemniczenie
|
Joasiu super ze sie odezwalas. ciesze sie ze Julka tak ladnie sie rozwija. fajnie ze rozumie polecenia a co do jedzenie dla zwierzatek to moze chciala sprobowac
![]() http://www.wizaz.pl/forum/member.php?u=107726 Kociulku a brakiem objawow sie nie martw. ja o ciazy sie dowiedzialam jak bylam w 14 tygodniu ciazy.tez brak jakichkolwiek objawow jedynie raz wymiotowalam ale dopiero poznie skojarzylam te dwa fakty. a caza byla super prawidlowa wszytskie wyniki ksiazkowe.
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#7692 |
Zakorzenienie
|
Oj Joasiu szkoda, że tak rzadko piszesz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mati ostatnio mnie znowu doprowadza do furii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7693 |
Wtajemniczenie
|
Płatku dla mnie Wrocław i Poznań to nie problem, 1,5h i jestem. Gorzej jak jest dalej
![]() U Was w Bygdoszczy jest zoo? Ile od Was jest do Torunia? W Toruniu napewno w wakacje będe tylko nie wiem kiedy. Na histerie najlepsza jest ignorancja. Nieraz idzie szału dostać wiem o tym ale inaczej sie nie da. Ja jak już nie daje rady to staram się wymyslić jakąś nietypową zabawe. Dzisiaj np Julka skrzeczała dobre 30min że chce na dwór więc dałam jej moje gumki do włosów. I stał się spokój ![]() Tiaaro widziałam Molly ![]() ![]()
#7694 |
Zakorzenienie
|
Joasiu u nas jest zoo, ale małe i nic nadzwyczajnego w nim nie ma. Z Bydgoszczy do Torunia moŻe być jakieś 40km
![]() ![]() ![]() ![]() Tak ignoruję Matiego i szukam mu coraz nowego zajęcia ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiulko co tak mało się odzywasz na wątku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7695 |
Zadomowienie
|
Płatku ja już jestem
![]() ![]() ![]() Co do wakacji to pomimo że za bardzo kasy nie mamy na wakacje pojedziemy bo w tym roku Pati ma wszystko za darmo i chcemy to wykorzystać, choć wejdziemy na debet myśle że warto ![]() ![]() Joasiu Julka śliczna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U nas Pati histerie urządza tylko jak wychodzi babcia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7696 |
Zakorzenienie
|
Płatku ja sie nie odzywam ja?
![]() ![]() Dzis napisała do mnie Alien, moze sie odezwie w naszym watku, namawiam ja na to ![]() Mati to normalnie bliźniak Oliwki, te same zachowania i moja tez jest zmierzła jak diabli, a uwagi nie da sobie zbyt latwo odwrócic. Dzis zbierala w ogródku kamienie, wyrywała trawe i chwasty i wrzucała sąsiadowi przez płot do ogrodu ![]() ![]() Aha Kociulek - gratulacje !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7697 |
Zakorzenienie
|
No to rozumiem odrazu inaczej
![]() ![]() Jeny dzisaj jak wróciłam z fitnessu to tż zaczął mi się skarżyć, że Mati taki niedobry ![]() ![]() ![]() ![]() Haniu pewnie, że raz się żyje i bardzo dobrze, że jedziecie najwyżej przyjdzie Wam oszczędzać po wycieczce, szkoda tylko że Pati nic jeszcze nie spamięta z niej ![]() ![]() Kasiulko to ten sąsiad co Ci jakieś chyba roślinki poniszczył i później przyniósł róże? Oliwka mądra dziewczynka wie komu dokopać ![]() ![]() Zobaczcie jak śpi moje dziecko i ile zajmuje mniejsca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7698 |
Zakorzenienie
|
Płatku ten sam
![]() ![]() ![]() Haniu ja tez uważam ze jak jest szansa na wyjazd to korzystac i nie żałowac - to sa wrazenia i wspomnienia na całe życie i wielka frajda ![]() ![]() ![]() Płątku Oliwka ostatnio w kosciele chciała zabrac czapke 5 letniej dziewczynce, tylko nie dosięgała ![]() ![]() Mati śpi jak król ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7699 |
Zakorzenienie
|
Coś w tym jest Kasiulko rzeczywiście Mati lubi czapki
![]() ![]() ![]() Zawsze płakalam, że mam wzrostu 160metrów w kapeluszu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7700 |
Zakorzenienie
|
Joasiu, Kasiulka
![]() Tiaara,ostatnio jestes moim dobrym duszkiem ![]() ![]() Płatku, jesli chodzi o spanie to ja mam to samo ![]() ![]() Jutro,a własciwie juz dzisiaj wieczorem wraca teściowa ![]() ![]() Coś mi się ![]() ![]()
![]() |
#7701 |
Zadomowienie
|
Płatku -- ja jestem tylko czasem nie chce mi się pisać a czasem nie mam o czym ale wszystko czytam
![]() Nasz Mateusz też łobuziak: dokucza dzieciom, zabiera zabawki, czapki, smoczki i bardzo mocno dotyka ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#7702 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie tak jak piszesz Ch_ago przydałoby nam się takie właśnie sypialniane łóżko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ch_ago a Mateuszek śpi z Wami czy w swoim łóżeczku? Dzisiaj miałam znowu ciężką noc często budził się z płaczem i ciężko mi było go uspokoić, tak jakby coś mu się przykrego śniło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7703 |
Zadomowienie
|
Co do wakacji to właśnie wole wydać troche więcej i jechać coś zobaczyć a potem najwyżej będziemy żyć skromniej
![]() ![]() Płatku to dobrze że Tż zobaczy chociaż troche że nie masz lekko z Matim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7704 |
Zakorzenienie
|
My mamy bardzo podobne łóżko jakie pokazała Hania, tez granatowe z żółtymi poduchami (bo nawet innych kolorów nie było) o identycznych wymiarach
![]() ![]() Jak nocujemy u moich rodziców na wersalce to niestety się nie mieścimy ![]() Małego zawsze wieczorem staram się kłaść do łózeczka,ale w srodku nocy i tak przechodzi do nas ![]()
![]() |
#7705 |
Zadomowienie
|
Płatku -- Mateuszek najczęściej zasypia w naszym łóżku, kula się po nim całym i jak się zmęczy to zasypia, oczywiście ja muszę leżeć razem z nim
![]() ![]() Haniu -- bardzo fajne te łóżko i rzeczywiście to dobre rozwiązanie do mniejszego pomieszczenia, gdzie w dzień potrzeba więcej przestrzeni i można gdzieś siedzieć. Teraz Mateusz śpi i zwykle o tej porze robię mu zupkę ale dziś mam mega lenia i dam mu coś innego jak wstanie a obiadek zje razem znami, późnym popołudniem ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#7706 |
Wtajemniczenie
|
witam
ja z Wiki rano bylam na podworku. byla przeszczesliwa bo miala prawie caly basen wody. wczorajsza sie zostala, byla czysta i przejzysta wiec zagotowalam gar wody, dolalam i byla cieplutka. popluskala sie od 13 a potem poszla spac. oczywiscie metodsa samodzielnego zasypiania nadal w akcji. poplakuje okolo 20 minut ale w kocu pada. dzisiaj wziela sobie kubusia puchatka objela go i zasnela. slodki widok ale obrocona byla plecami do mnie wiec zdjecie nie wyszlo. Kociulku dobry duszek ![]() Kasiulko pozdrow Alien odemnie. mam nadzieje ze pomimo wszytskiego odezwie sie, napiesze co u niej i wklei jakies zdjatka. wiem ze bylo jej ciezko ale mam nadzieje ze juz u niej lepiej. co do sasiadow za plotem to ja musze Wiki pilnowac. jedna dzialka przylega do naszej cala dlugoscia ogrodka, przedzielona rzadka siatka a sasiad ma groznego psa. grozny od wzgledem rasy ale i nie przyzwyczajony do dzieci. iel razy Wiki podchodzi do plotu a on ajest na podworku to rzuca sie na siatke z ujadaniem. Wiki przyzwyczajona ze nasz pies nic jej nie robi wiec nie za bardzo sie bala. ale jak ja wystraszyl to odskoczyla do tylu a potem po swojemu krzyczala na niego i cos mu tlumaczyla.
![]() ![]() |
![]() |
#7707 |
Zakorzenienie
|
Ojej a co tu taka cisza
![]() ![]() Tiaaro ja też bym miała stracha o swoje dziecko mając za płotem groźnego psa ![]() ![]() ![]() ![]() Ja wczoraj kupiłam sobie w końcu klapki bo stare już tylko na podwórka się nadają ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7708 |
Zadomowienie
|
Tiaara współczuje takiego sąsiada
![]() ![]() A jak byliśmy na mazurach to wyobrazcie sobie szła sobie taka starsza para ludzi ok.65 lat z amstafem bez kagańca i smyczy ![]() ![]() Płatku to faktycznie nadal nie ciekawie macie z tym spaniem ![]() ![]() Ja uciekam zaraz na działke popływać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7709 |
Zakorzenienie
|
Ale masz super z tym basenem Haniu
![]() Herbatka z melisą nic nie daje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7710 |
Zadomowienie
|
Hej!
Przerąbane z tym snem dzieciaków ![]() ![]() Moja mama dziś w nocy nie wytrzymała i przyszła mi powiedziec żebym wzieła Natalkę do siebie do łózka, a najlepiej to zebym sie z Nia troszke pobawiła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A propo wakacji to my chyba nigdzie nie pojedziemy ![]() ![]() ![]() Joasiu gratuluję bardzo dobrych wyników w nauce, a przez to utrzymania stypendium ![]() ![]() ![]() ![]() Płatku faktycznie przydałoby Wam sie szersze łózko ![]() ![]() ![]() ![]() Kociulku dbaj o siebie ![]() Ciekawe jak tam Agika na szkoleniu...... pewnie teskni za swoimi chłopcami ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.